426 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Παρ Φεβ 03, 2012 7:58 am
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς που δεν είμασταν δεν πρεπει να μάθουμε???Θα σκάσω απο περιέργεια τώρα!!!Πείτε οτι την ξέρετε!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βανια έγραψε:bell η χοπ που είχε γίνει στη πορεία Νέλλυ.... καλά κορίτσια εκεί να δείτε γέλιο .... η φουκαριάρα η χοπ που στη πορεία έγινε Νέλλυ ήταν μικρή και έγκυος και φοιτήτρια και απο καλή οικογένεια και έμεινε έγκυος και την έδιωξαν οι δικοί της όμως εκείνη θα μεγάλωνε το παιδί της όπως η Μάρθα Βούρτση και δεν είχε λεφτά και όλες την λυπηθήκαμε και μάζευαν διάφορα και ετοιμαστήκαμε να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο ( εγω δεν μπόρεσα ) και πάνε τα κορίτσια στο ΄πρώτο νοσοκομείο τρώνε άκυρο στο δεύτερο το ίδιο , δεν βρήκαν καμία .... Να είναι με τα πράγματα απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και φάγαμε το δούλεμα
bell έγραψε:βανια έγραψε:ερώτηση :ήταν ποτέ καμιά στο mammyland ; λέω τώρα αν ήταν το 2008-2009 υπάρχει λόγος
Πες μου ότι μυαλό σου πήγε στη Χοπ!!!!!!!
βανια έγραψε:Λοιπόν η συγκεκριμένη μας έγραφε και από το εξωτερικό και μετά είδαν ότι αντί για Γαλλία ήταν στο κουκάκι (τυχαία μου ρθε η επιλογή ) ρε δούλεμα κανονικότατο , είχαν πάει οι κοπέλες και γύρισαν αφήστε πολύ δούλεμα το νούμερο
Kastallia έγραψε:Γιατι ρε παιδια δε βγαινει και εκτος Σενγκεν;;;Τι ρατσισμος και αυτος;;;
βανια έγραψε:bell η χοπ που είχε γίνει στη πορεία Νέλλυ.... καλά κορίτσια εκεί να δείτε γέλιο .... η φουκαριάρα η χοπ που στη πορεία έγινε Νέλλυ ήταν μικρή και έγκυος και φοιτήτρια και απο καλή οικογένεια και έμεινε έγκυος και την έδιωξαν οι δικοί της όμως εκείνη θα μεγάλωνε το παιδί της όπως η Μάρθα Βούρτση και δεν είχε λεφτά και όλες την λυπηθήκαμε και μάζευαν διάφορα και ετοιμαστήκαμε να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο ( εγω δεν μπόρεσα ) και πάνε τα κορίτσια στο ΄πρώτο νοσοκομείο τρώνε άκυρο στο δεύτερο το ίδιο , δεν βρήκαν καμία .... Να είναι με τα πράγματα απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και φάγαμε το δούλεμα
bell έγραψε:Kastallia έγραψε:Γιατι ρε παιδια δε βγαινει και εκτος Σενγκεν;;;Τι ρατσισμος και αυτος;;;
Πήγες στο θέμα του Λονδίνου;;;
βανια έγραψε:Λοιπόν η συγκεκριμένη μας έγραφε και από το εξωτερικό και μετά είδαν ότι αντί για Γαλλία ήταν στο κουκάκι (τυχαία μου ρθε η επιλογή ) ρε δούλεμα κανονικότατο , είχαν πάει οι κοπέλες και γύρισαν αφήστε πολύ δούλεμα το νούμερο , μετά στη δεύτερη εκδοχή ήταν ελλάδα.
bell έγραψε:βανια έγραψε:bell η χοπ που είχε γίνει στη πορεία Νέλλυ.... καλά κορίτσια εκεί να δείτε γέλιο .... η φουκαριάρα η χοπ που στη πορεία έγινε Νέλλυ ήταν μικρή και έγκυος και φοιτήτρια και απο καλή οικογένεια και έμεινε έγκυος και την έδιωξαν οι δικοί της όμως εκείνη θα μεγάλωνε το παιδί της όπως η Μάρθα Βούρτση και δεν είχε λεφτά και όλες την λυπηθήκαμε και μάζευαν διάφορα και ετοιμαστήκαμε να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο ( εγω δεν μπόρεσα ) και πάνε τα κορίτσια στο ΄πρώτο νοσοκομείο τρώνε άκυρο στο δεύτερο το ίδιο , δεν βρήκαν καμία .... Να είναι με τα πράγματα απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και φάγαμε το δούλεμα
Aυτη την ιστορια την εχω ξανακουσει...Αλλα στην κανονικη ζωη,οχι σε καποιο σιτε..
Καποια στιγμη ο αδερφος μου γνωρισε μιακοπελα κ την εφερε σπιτι..
Κι ειχε 2 παιδια με καποιον ο οποιος ηταν πολυυυυυυυυ καλο παιδι..Μεσα σε ολα..Η συγκεκριμενη επειδη ηταν απο οικογενεια με λεφτα κτλ,ο πατερας της την αποκληρωσε οταν του ειπε να ριξει το παιδι κ να διαλεξει τι θα κανει κ εκεινη διαλεξε να μεγαλωσει μαυτον κ καλα τοτε τα παιδια κι το εκανε,ναι μεν χωρισε αλλα δν ξαναγυρισε πισω,κ η μανα της την βοηθουσε με τα παιδια οταν δουλευε κ πηγαινε σχολη.
Καποια στιγμη ομως γνωρισε ενα αααααλλλο καλο παιδι...Που την εβαλε στον ισιο δρομο....
Με αποτελεσμα...
Η κοπελα 22χρονων πηγε στην Αμερικη για αποτοξινωση,γτ ειχε φτασει στο τερμα,κι επαιρνε χαπια,κι τα συνδυασε με αλκοολ,κι τωρα εχει περιπου 6 μηνες που μας αφησε...
Κριμα ηταν μια κουκλα..Κι αφησε ορφανα πισω της 2 παιδακια,το ενα 6χρονων,κι το αλλο 5.
bell έγραψε:βανια έγραψε:Λοιπόν η συγκεκριμένη μας έγραφε και από το εξωτερικό και μετά είδαν ότι αντί για Γαλλία ήταν στο κουκάκι (τυχαία μου ρθε η επιλογή ) ρε δούλεμα κανονικότατο , είχαν πάει οι κοπέλες και γύρισαν αφήστε πολύ δούλεμα το νούμερο , μετά στη δεύτερη εκδοχή ήταν ελλάδα.
και βγήκε στην επιφάνεια μετά από 3.326 posts...
athina24 έγραψε:bell έγραψε:βανια έγραψε:Λοιπόν η συγκεκριμένη μας έγραφε και από το εξωτερικό και μετά είδαν ότι αντί για Γαλλία ήταν στο κουκάκι (τυχαία μου ρθε η επιλογή ) ρε δούλεμα κανονικότατο , είχαν πάει οι κοπέλες και γύρισαν αφήστε πολύ δούλεμα το νούμερο , μετά στη δεύτερη εκδοχή ήταν ελλάδα.
εκει αργουσατε να τις παρετε χαμπαρι...ενω εδω!!!γατες!!!!!!!!1
athina24 έγραψε:bell έγραψε:βανια έγραψε:Λοιπόν η συγκεκριμένη μας έγραφε και από το εξωτερικό και μετά είδαν ότι αντί για Γαλλία ήταν στο κουκάκι (τυχαία μου ρθε η επιλογή ) ρε δούλεμα κανονικότατο , είχαν πάει οι κοπέλες και γύρισαν αφήστε πολύ δούλεμα το νούμερο , μετά στη δεύτερη εκδοχή ήταν ελλάδα.
mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:bell έγραψε:βανια έγραψε:Λοιπόν η συγκεκριμένη μας έγραφε και από το εξωτερικό και μετά είδαν ότι αντί για Γαλλία ήταν στο κουκάκι (τυχαία μου ρθε η επιλογή ) ρε δούλεμα κανονικότατο , είχαν πάει οι κοπέλες και γύρισαν αφήστε πολύ δούλεμα το νούμερο , μετά στη δεύτερη εκδοχή ήταν ελλάδα.
με κροσσια!!!!!!!! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
cassiani έγραψε:Κοριτσάκια καλησπέρα έχω κάποιες μέρες να μπω και σας έχω χάσει.'Ολα καλά?Τατί καλά διάβασα για την μαμά σου?Δύσκολη απόφαση και για αυτή αλλά και για σένα.Καλά για πιο τρόλ μιλάτε πάλι έχασα επεισόδια.Χαχαχαχ κάθε φορά που λείπω γίνονται σόδομα και γόμορα Μια μίνι ενημέρωση για τα νέα σας please
Kastallia έγραψε:cassiani έγραψε:Κοριτσάκια καλησπέρα έχω κάποιες μέρες να μπω και σας έχω χάσει.'Ολα καλά?Τατί καλά διάβασα για την μαμά σου?Δύσκολη απόφαση και για αυτή αλλά και για σένα.Καλά για πιο τρόλ μιλάτε πάλι έχασα επεισόδια.Χαχαχαχ κάθε φορά που λείπω γίνονται σόδομα και γόμορα Μια μίνι ενημέρωση για τα νέα σας please
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ...
athina24 έγραψε:Kastallia έγραψε:cassiani έγραψε:Κοριτσάκια καλησπέρα έχω κάποιες μέρες να μπω και σας έχω χάσει.'Ολα καλά?Τατί καλά διάβασα για την μαμά σου?Δύσκολη απόφαση και για αυτή αλλά και για σένα.Καλά για πιο τρόλ μιλάτε πάλι έχασα επεισόδια.Χαχαχαχ κάθε φορά που λείπω γίνονται σόδομα και γόμορα Μια μίνι ενημέρωση για τα νέα σας please
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ...
Σωστο!!!!!!!1αυτο ειπε και η mama katerina χθες μετα τα αποκαλυπτηρια!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης