Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερουδια τι κανετε??????????????Εδω χαμοςςςς!!!!!!!!!!!!!!
Εχουμε εναν αερα!!!!!!Παναγια μου εχει αρχισει κ κανει ζημιες!!!!!!!!!!!!

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερουδια τι κανετε??????????????Εδω χαμοςςςς!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις γλυκιά μανούλα?Πότε έχουμε τα ευχάριστα?Αντέχεις? Very Happy Και εδώ φυσάει αλλά όχι τόσο πολύ ακόμα.Βαρέθηκα το κρύο βαρέθηκα το χειμώνα.Με έχει κουράσει θέλω να φτιάξει ο καιρός αρκετά πια. Twisted Evil
Άσχετο ήθελα να σε ρωτήσω μέρες τώρα.Η μικρή στην φωτό γιατί φοράει μάσκα?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερουδια τι κανετε??????????????Εδω χαμοςςςς!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις γλυκιά μανούλα?Πότε έχουμε τα ευχάριστα?Αντέχεις? Very Happy Και εδώ φυσάει αλλά όχι τόσο πολύ ακόμα.Βαρέθηκα το κρύο βαρέθηκα το χειμώνα.Με έχει κουράσει θέλω να φτιάξει ο καιρός αρκετά πια. Twisted Evil

Ε εχω αρχισει κι κουραζομαι πολυ.Δν μπορω να κοιμηθω,δν μπορω να κανω τιποτα,ανυπομονω,εμειναν λιγεςμερες πια.Για να δουμε.Μετρησα τα φεγγαρια ομως κι βγαινω ενα μηνα πισω με τα φεγγαρια.
Κι στην κορη μου γεννησα ακριβως με τα φεγγαρια.Για να δουμε...

Η μικρη στην φωτο φοραει μασκα γτ ημασταν στον οδοντιατρο κι καναμε οικογενειακη επισκεψη κι η μικρη εγινε βοηθος της οδοντιατρου κι της εδωσε κ μασκα κ γυαλια!!Της καλοαρεσε η ιδεα!
Γενικως φλερταρει με την ιδεα του γιατρου της αρεσει πολυ!!

cassiani

cassiani
manoula_24xr έγραψε:
cassiani έγραψε:

Ε εχω αρχισει κι κουραζομαι πολυ.Δν μπορω να κοιμηθω,δν μπορω να κανω τιποτα,ανυπομονω,εμειναν λιγεςμερες πια.Για να δουμε.Μετρησα τα φεγγαρια ομως κι βγαινω ενα μηνα πισω με τα φεγγαρια.

Η μικρη στην φωτο φοραει μασκα γτ ημασταν στον οδοντιατρο κι καναμε οικογενειακη επισκεψη κι η μικρη εγινε βοηθος της οδοντιατρου κι της εδωσε κ μασκα κ γυαλια!!Της καλοαρεσε η ιδεα!

Μμμμμμ γιατρός ε/καλό αυτό!!Να της πείς όμως να διαλέξει μια ειδικότητα που να μας φανεί χρήσιμη σε μερικά χρόνια.Καρδιολόγος ουρολόγος πλαστικός χαχαχαχ
Αυτό με τα φεγγάρια δεν το ξέρω.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
cassiani έγραψε:

Μμμμμμ γιατρός ε/καλό αυτό!!Να της πείς όμως να διαλέξει μια ειδικότητα που να μας φανεί χρήσιμη σε μερικά χρόνια.Καρδιολόγος ουρολόγος πλαστικός χαχαχαχ
Αυτό με τα φεγγάρια δεν το ξέρω.

Xixixi πλαστικος ηθελε αρχικα να γινει,γτ εχει ενα κολλημα να ψαχουλευει το στηθος για να πινει γαλα,κι μια μερατης λεω αμαν πια,μοθυ α ρημαξες μεχριτο γονατο μου τα εχεις φτασει,κι μου λεει: Μη συχεις μαμα(μην ανησυχεις!)
Θα γινω γιατρος που φτιαχνει ζιζια κι μυτες κι θα στα σηκωσω ψηλα!!Κ τα σηκωσε να μ δειξει!!!!!!!!!!!

Τωρα λεει θα φτιαχνει ωραια δοντια γτ εχει λιγοτερα αιματα,αλλα δν την ειδα να σιχαινεται τπτ!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxxa Ποπη!Τι πλακα εχουν μερικες φορες!

Καλημερα σε ολες τις κοπελες!

Ασχετο και εγω παρατηρησα και μια αλλη κοπελα οτι δεν ξαναμπηκε και στην θεση του ονοματος της γραφει επισκεπτης τωρα πια!

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia apo mikri egw eixa tasi me ta aimata. opoy evlepa xtypimeno antropo.paidi,anoixto kefali etrexa den katalavena tipota.kai entelei egeina nosyleytria kai tin praktiki moy tin ekana stin orthopediki.ekei na deite ti evlepa.meta peigena kai etrwga san na mi synevei tipota.san na min eida tipota. eida xeiroyrgeia, eida gennes kai pali meta peigena gia fagito.milaw gia ola ayta ston antra moy san na einai kati fysiologiko kai ton milaw tin wra toy fagitoy gia aimata xeiroyrgeia.me leei re efi moy trww eleos.alla gia mena den me kanei aisthisi kamia

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν παιζει και τοσο ρολο τι σχεση εχεις με το αιμα.εγω παντα φοβομουνα και φοβαμαι τους γιατρους.πρωτη φορα μου πηραν αιμα στην εγκυμοσυνη.βλεπω χειρουργειο στην τηλεοραση και το αλλαζω.παρολαυτα η δουλεια μου ειναι σχετικη.λατρευω τα χειρουργεια και ειναι το μονο που μου ελειψε τωρα που δε δουλευω!!!!!!!!!αν δεν την κανεις τη δουλεια δεν ξερεις αν αντεχεις.παντως η μικρη σε καλο δρομο ειναι.οδοντιατροι και πλαστικοι θα εχουν παντα δουλεια!!

http://stefxon@gmail.com

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιστευω οτι για να κανεις μια τετοια δουλεια πρεπει να γινεσαι και λιγο αναισθητος αλλιως αν λιποθυμας μονο και μονο στην ιδεα του αιματος καηκαμε!

Αυτο φαινεται και απο το πως σου ανακοινωνουν οι γιατροι ενα δυσαρεστο γεγονος,αν ηταν πολυ ευαισθητοι με το ολο θεμα πιστευω οτι δεν θα μπορουσαν να κανουν σωστα αυτην την δουλεια!Πιστευω οτι μετα απο καποιο σημειο και μετα συνηθιζεις στην εικονα και σου περναει απαρατηρητο ολο αυτο!

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
an me gnwrisete koritsia tha deite oti eimai eyesthiti mexri aidias opos leei o antras moy.otan teleiwsa tin praktiki moy kai peira tin adeia ergasias tis nosileytrias.xsekinisa san apokleistiki.stin arxi denomoyn me toys astheneis.alla meta otan me pethane mia giagia klama nadeite.kai eipa den geinete.i tha geinw skliri san nosokoma i tha ta paratisw. kai meta me ton kairo oti kai na evlepa oti kai na sinevene den me ptooyse.afoy i aderfi moy me elege aporw re aderfi pws mporeis na pleneis mia giagia i enan pappoy kai meta na trws? kai omos mporw. alla to pio dyskolo einai otan tha eprepe na pw stoys syggeneis ta dysaresta. oxi mono ton dikon moy asthenwn. erxontoysan oi giatroi efi ela na pareis ena tilefwno stoys goneis enos paidioy poy mas eferan apo troxaio. mexri na vrw ton tropo na to pw alaza xilia xrwmata. tha moy peis apo to tilefwno tha to peis.

736Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Φεβ 06, 2012 4:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως εγω βγαζω το καπελο στις νοσηλευτριες για την δουλεια που κανουν,που καθαριζουν ασθενεις κτλ...δεν θα μπορουσα με τιποτα,σιχαινομαι...εγω λεω πως ειναι πολυ δυσκολη δουλεια και μπραβο τους...

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kristi einai para poly skliri doyleia prepei na exeis gero stomaxi alliws asto kalytera. oso doyleya apokleistiki to ti peristatika eixa den perigrafete. eixa treloys,eixa fantasiopliktoys.den xsereis ti antropos tha einai aytos poy thaprosexseis. to prwto moy peristatiko poy me edwsan eitan mia gynaika200 kila. den se kanw plaka. mpainw sto dwmatio kai molis tin vlepw moy epese to sagoni i tsanta moy ta panta. afoy peiga sto grafeio poy me eixan parei tilefwno kai lew plakate me kanete. tha prosexsw aytin egw? egw eimai 60 kila kai ayti 200 pws tha tin koymantarw? meta eixa ena nearo poly kamaki. oles tis nosokomes tis xoyftwne alla egw toy to kopsa apo tin arxi.

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
its a boy έγραψε:an me gnwrisete koritsia tha deite oti eimai eyesthiti mexri aidias opos leei o antras moy.otan teleiwsa tin praktiki moy kai peira tin adeia ergasias tis nosileytrias.xsekinisa san apokleistiki.stin arxi denomoyn me toys astheneis.alla meta otan me pethane mia giagia klama nadeite.kai eipa den geinete.i tha geinw skliri san nosokoma i tha ta paratisw. kai meta me ton kairo oti kai na evlepa oti kai na sinevene den me ptooyse.afoy i aderfi moy me elege aporw re aderfi pws mporeis na pleneis mia giagia i enan pappoy kai meta na trws? kai omos mporw. alla to pio dyskolo einai otan tha eprepe na pw stoys syggeneis ta dysaresta. oxi mono ton dikon moy asthenwn. erxontoysan oi giatroi efi ela na pareis ena tilefwno stoys goneis enos paidioy poy mas eferan apo troxaio. mexri na vrw ton tropo na to pw alaza xilia xrwmata. tha moy peis apo to tilefwno tha to peis.

Καλά...τώρα που το αναφέρεις...για την ανακοίνωση/πληροφόρηση των συγγενών...νομίζω ότι είναι κάτι εξαιρετικά ευαίσθητο και στην Ελλάδα δεν υπάρχει πώς να το πω...εκπαίδευση/ παιδεία. Είναι ό,τι να ναι. Άντε σήκωσε το τηλέφωνο και πες τους ότι το παιδί τους είναι χτυπημένο σε τροχαίο π.χ....

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ase se lew einai poly dyskolo.na kathese panw apo to tilefwno prin pareis kai n les pws tha to pw stoys antropoys? kai otan perneis kai toys to les ante na apantiseis kai stis erwtiseis toys.kai den xsereis ti na toys peis

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο που λετε εχετε δικιο θελει ο γιατρος ναναι λιγο αναισθητος,γιαυτο ακουμε συνεχεια ενα σωρο καθαρματα,γτ δν νιωθουν!
Η μανα μου δουλευει σε ιατρειο,κι μιλαμε ο γιος αυτων που τελειωσε πια κι εργαζεται κανονικα εκει,ειναι τελειως στον κοσμο του!
Εμενα προσωπικα θα μαρεσε πολυ να γινει οδοντιατρος η οδοντοτεχνιτης ακομα καλυτερα,συν οτι τελειωνεις νωριτερα κι συν οτι με συμφερει γτ μπορει να παει να σπουδασει στην Βραζιλια,οπου μενουν οι συγγεννεις μου ειναι πανεπιστιμιουπολη,ολοι οι οδοντιατροι κι πλαστικοι πανε εκει για σεμιναρια κι για σπουδες!Οποτε μας συμφερει.

Εμενα με νοιαζει να κανει μια δουλεια που πρωτον να της αρεσει,κι 2ρον να αποφερεει κερδη ωστε να μην πειναει κιολας,να ζει ανετα.Δν λεω να γινει κε εκατομμυριουχος,αλλα να ζει ανετα τουλαχιστον.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερεεεεες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810
tatijana έγραψε:Καλησπερεεεεες.
Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ase merikoi giatroi einai gia mpatses.tin pethera moy tin gnwrisa sto nosokomeio itan stin orthopediki. ekei mas ekane to proxsenio i pethera moy me ton antar moy. telos panton. kai eixe karkino i pethera moy kai den to ixsere eprepe na tin valoyn mosxeyma sto podi giati to eixe spasei. alla o giatros o megalos o dieythintis tis klinikis den tin xeiroyrgoyse giati elege afoy tha pethanei giati na tin xeiroyrgisw? kai itan 3 mines sto nosokomeio sto perimene gia to mosxeyma kai kala.elege ti na pethanei sta xeria moy kai na me kinigane oi syggeneis? sto telos aganaktisan oi dikoi tis kai peigan ton epiasan kai tote toys enimerwse gia tin katastasi tis.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Χαλο ντιααρρ...

Κοριτσουδια παω να κανω μπανιο γτ σε λιγο θα γυρισει το σπλαχνο μου...

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
na to kalodextis. kalo mesimeri

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810
Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 30 315810

Γεια σου καρα κουκλαρα μου!!!

manoula_24xr έγραψε:

Χαλο ντιααρρ...

Κοριτσουδια παω να κανω μπανιο γτ σε λιγο θα γυρισει το σπλαχνο μου...

Χαλοου μικρη μου.

CHRISLA2216

CHRISLA2216

γεια σου ρε τρελομανα!!!!!
σορρυ που δεν απαντησα στο μηνυματακι σου, το ειδα πριν καμια ωρα ομως κ δεν προλαβα καν.... Embarassed Embarassed
πηγα τον μικρο στην γιατρο, μου ειπε οτι οντως ειναι γαστρεντεριτιδα κι αν δω οτι σε κανα δυο τρεις μερες δεν εχει καμια βελτιωση να παω να τον κανω εξετασεις αιματος..
αντε να δουμε.. ο παιδαρος σου τι κανει?? εσυ πως εισαι?

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gasrenteritida/ oxi re esy to kaimeno.perastika toy.edw megalos kai travaei zori me tin gastrenteritida fantasoy mikro paidaki.grigora na anarwsi kopela moy

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...τι αερας Θεε μου...μου την εχει σπασει..ηθελα να παω Mall αλλα μου φαινετε εχει κοπει ο αποπλου... Shocked

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:...τι αερας Θεε μου...μου την εχει σπασει..ηθελα να παω Mall αλλα μου φαινετε εχει κοπει ο αποπλου... Shocked

αποκλειστηκατε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις