801 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Δευ Φεβ 06, 2012 8:48 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
αστα απο την στιγμη που μπαινουμε στο ιντερνετ ειμαστε φακελωμενοι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
its a boy έγραψε:δεν εχω κανενα λογο να πς ψεματα. εχεισ δικιο αυατ οι γιατροι τα κανουν αλλα στο διμοσιο οι μονιμες νοσοκομεσ βαριουνται που ζουνε και βαζουν τισ αποκλειστικες. οταν ειναι πρωι εννοειτε οτι ι προισταμενη περνει τηλεφωνο. το βραδυ τιν προισταμενι τιν αναπλιρωνουν οι νοσοκομες.το ονομα μου ειναι εφη,ειμαι απο την θεσσαλονικη, ειμαι 33 ετων παντρεμενη με τον γιαννη(ασχετο αλλα ετσι το λεω) και περινμενω το πρωτο μου παιδι. ποτε στην ζωη μου δεν κοροιδεψα κανεναν.και αν θελετε στειλτε με πμ να σασ δωσω το fb μου.ποτε μου δεν ειχα και δεν εχω ψευτικο προφιλ.οσο για την greeklist .για να μην γραφω λατθος εγραφα.ελπιζω να σας καλυψα
[b]stefaniandreas έγραψε:κοριτσια δεν ξερω αν λεει αληθεια η εφη στην προκειμενη περιπτωση αλλα επειδη και γω σε νοσοκομειο δουλευω πολλες φορες οι γιατροι λενε στις νοσοκομες να παρουν τηλεφωνο και αυτες στις αποκλειστικες.δεν ειναι περιεργο
[b]black beauty έγραψε:ναι βλεπω ακομη ναταλι!
its a boy έγραψε:valerakievelinaki εδω στην θεσσαλονικη φυσαει πολυ δεν βρεχει απο οτι με ειπε ο αντρας μου
elena25 έγραψε:Καλά βρε, εμένα γιατί δε μου μιλάει καμία;;;; Δεν ντρέπεστε; Τι σας έκανα κακούργες;;;
Κι εγώ αποχωρώ έτσι για να μάθετε!
litsakos έγραψε:Φυσαει διαολεμενα λεμε κ βρεχει,ελπιζω να κοψει κατα τις 8.30 ειναι εξω μπαμπας κ γιος κ φοβαμαι.
Ναταλι μπλοκαριστηκες?Κ ξανα μπηκες? Ειναι της μοδας μΕ φαινεται!!!
litsakos έγραψε:Στην Κιβωτο οοοολοιιιι!
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img717/2067/noahsarkphotosculpturep.jpg[/imgτ]
mama katerina έγραψε:ειμαι ενα βημα πριν την καταρρευση..χαλια..δεν εχω κουραγιο για τιποτα.. με εριξε για τα καλα
mama katerina έγραψε:ειμαι ενα βημα πριν την καταρρευση..χαλια..δεν εχω κουραγιο για τιποτα.. με εριξε για τα καλα
chicken έγραψε:litsakos έγραψε:Στην Κιβωτο οοοολοιιιι!
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img717/2067/noahsarkphotosculpturep.jpg[/imgτ]
ωχ και μένα έξω είναι ο αντρούλης μου... Στείλε το βαρκάκι μπάς και σωθούμε
Αλήθεια που ήταν τόσο νερό????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης