Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kat3rina έγραψε:Εγώ αργώ ακόμα για τον επόμενο υπέρηχο.Εκανα μόλις την περασμένη βδομάδα την αυχενική,οπότε θέλω ακόμα.Μετά το πάσχα μου έκλεισε η γιατρός ραντεβού,αλλά δεν είπαμε τπτ για υπέρηχο.Τους κάνω στο ιασώ,αυτή δεν έχει στο ιατρείο της..

Κατερινάκι ούτε εμένα ο γιατρός έχει υπέρηχους και τους κάνω αλλού σε ένα κέντρο που είναι στον όμιλο του Υγεία και είναι εκεί μια γιατρός πιστοποιημένη για υπερηχους, αυχενικες και τέτοια...
Παντα όμως μου λέει να πάω για υπέρηχο πριν πάω να με δει... οπότε θα πρεπει να κάνεις απο πριν...

Εν τω μεταξύ όλοι μου λένε ααα πως αντέχεις να πηγαίνεις σε γιατρό που δεν έχει υπέρηχο και να τρεχεις διπλά κλπ κλπ ... αλλα εγώ νιώθω σαν δικό μου άνθρωπο τον συγκεκριμένο γιατρό... τον έχω από τα 17 μου! Σχεδον 15 χρόνια... δε μπορώ να πάω έτσι κάπου αλλού μονο και μονο για τους υπέρηχους... Δε καταλαβαινω γιατί μερικοί ανθρωποι θέλουν τόσο πολυ να μπλέκονται παντου! Με εκνευρίζει ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του! ουφ! Very Happy

http://www.creativebeez.gr

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:
Kat3rina έγραψε:Εγώ αργώ ακόμα για τον επόμενο υπέρηχο.Εκανα μόλις την περασμένη βδομάδα την αυχενική,οπότε θέλω ακόμα.Μετά το πάσχα μου έκλεισε η γιατρός ραντεβού,αλλά δεν είπαμε τπτ για υπέρηχο.Τους κάνω στο ιασώ,αυτή δεν έχει στο ιατρείο της..

Αποκλείεται και πως θα σε παρακολουθήσει όταν πάρεις τηλ σιγούρα θα σου πει για υπέρηχο!!!!

Μπα αποκλειεται.Εκλεισα για 19/4 στο ιατρείο της,απόγευμα.Δεν ξέρω πως θα με εξετάσει,αλλά μπορεί να ακούσουμε το μπεμπε με το ντοπλερ.Φαντάζομαι οτι εκείνη τη μέρα θα μου πει ποτε υπέρηχο.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από το Ροδολίβο είναι το αφεντικό μου και η μία μου συνάδελφος όπως και ένας παλιος συνάδελφος με τον οποίο συνεργαζόμαστε τώρα.
Μικρός που είναι ο κόσμος.
[/quote]

Αλήθεια πες μου τα επώνυμα..εμένα είναι Γκόγκογλου!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα αποκλειεται.Εκλεισα για 19/4 στο ιατρείο της,απόγευμα.Δεν ξέρω πως θα με εξετάσει,αλλά μπορεί να ακούσουμε το μπεμπε με το ντοπλερ.Φαντάζομαι οτι εκείνη τη μέρα θα μου πει ποτε υπέρηχο.[/quote]

το Doppler τι είναι!!!????

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marianthi_m έγραψε:

Κατερινάκι ούτε εμένα ο γιατρός έχει υπέρηχους και τους κάνω αλλού σε ένα κέντρο που είναι στον όμιλο του Υγεία και είναι εκεί μια γιατρός πιστοποιημένη για υπερηχους, αυχενικες και τέτοια...
Παντα όμως μου λέει να πάω για υπέρηχο πριν πάω να με δει... οπότε θα πρεπει να κάνεις απο πριν...

Εν τω μεταξύ όλοι μου λένε ααα πως αντέχεις να πηγαίνεις σε γιατρό που δεν έχει υπέρηχο και να τρεχεις διπλά κλπ κλπ ... αλλα εγώ νιώθω σαν δικό μου άνθρωπο τον συγκεκριμένο γιατρό... τον έχω από τα 17 μου! Σχεδον 15 χρόνια... δε μπορώ να πάω έτσι κάπου αλλού μονο και μονο για τους υπέρηχους... Δε καταλαβαινω γιατί μερικοί ανθρωποι θέλουν τόσο πολυ να μπλέκονται παντου! Με εκνευρίζει ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του! ουφ! Very Happy

κοίτα να δεις,εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω,είναι κάτι που το έχω συναντήσει και εδώ στο φόρουμ.Το ότι," ο γιατρός μου,είναι φοβερός,ο καλύτερος,σούπερ,τον συνιστώ ανεπιφύλακτα".Καταρχάς,με ποιό κριτήριο αποφασίζουμε κάτι τέτοιο??Επειδή είναι ευγενικός?αστείος?χρεώνει πολλά?Έιναι γκατζετάκιας?Ξεγενησε με επιτυχία μια φίλη μου?Μου λέει μόνο ευχάριστα στα ραντεβού μας?Δεν καταλαβαίνω,πραγματικά.Μονο αν έχω ένα πρόβλημα (εγώ ή κάποιος γνωστός μου),ταλαιπωρηθώ και το ξεπεράσω με την επιστημονική συνδρομή του γιατρού μου,τότε θα πω οτι ναι,είναι καλός.Αλλιώς θα πω,εμένα παιδια μου κάνει.Για άλλους δεν ξέρω.Εμένα λοιπόν η γιατρός μου,είναι πολύ αυστηρή,δε με χαϊδευει,περιμένω 2 ώρες αναμονη στο ιατρείο της μέχρι να με δεχτει,παίρνω 20 φορες τηλ και όλο μιλάει,όμως την εμπιστεύομαι γιατί είχα θέματα να λύσω και τα έλυσα μαζί της.Το γιατί δεν έχει υπέρηχο,δεν το έχω ρωτήσει,όμως σίγουρα δε το κάνει από βίτσιο,επειδή θέλει να τρέχει μαζί με την κάθε εγγυο στο Κολωνακι ή στο ιασώ για να είναι μπροστά στην κάθε εξέταση.Άσε λοιπόν να λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει.Η σχέση με τον γιατρό είναι τελείως προσωπική και χτίζεται καθημερινά από πολύ μικρά πράγματα....

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Από το Ροδολίβο είναι το αφεντικό μου και η μία μου συνάδελφος όπως και ένας παλιος συνάδελφος με τον οποίο συνεργαζόμαστε τώρα.
Μικρός που είναι ο κόσμος.

Αλήθεια πες μου τα επώνυμα..εμένα είναι Γκόγκογλου!!![/quote]

Σου έστειλα πμ.

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Μπα αποκλειεται.Εκλεισα για 19/4 στο ιατρείο της,απόγευμα.Δεν ξέρω πως θα με εξετάσει,αλλά μπορεί να ακούσουμε το μπεμπε με το ντοπλερ.Φαντάζομαι οτι εκείνη τη μέρα θα μου πει ποτε υπέρηχο.

το Doppler τι είναι!!!????

[/quote]

είναι αυτο το μηχανηματάκι που ακούς την καρδια του μπεμπέ.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:
marianthi_m έγραψε:

κοίτα να δεις,εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω,είναι κάτι που το έχω συναντήσει και εδώ στο φόρουμ.Το ότι," ο γιατρός μου,είναι φοβερός,ο καλύτερος,σούπερ,τον συνιστώ ανεπιφύλακτα".Καταρχάς,με ποιό κριτήριο αποφασίζουμε κάτι τέτοιο??Επειδή είναι ευγενικός?αστείος?χρεώνει πολλά?Έιναι γκατζετάκιας?Ξεγενησε με επιτυχία μια φίλη μου?Μου λέει μόνο ευχάριστα στα ραντεβού μας?Δεν καταλαβαίνω,πραγματικά.Μονο αν έχω ένα πρόβλημα (εγώ ή κάποιος γνωστός μου),ταλαιπωρηθώ και το ξεπεράσω με την επιστημονική συνδρομή του γιατρού μου,τότε θα πω οτι ναι,είναι καλός.Αλλιώς θα πω,εμένα παιδια μου κάνει.Για άλλους δεν ξέρω.Εμένα λοιπόν η γιατρός μου,είναι πολύ αυστηρή,δε με χαϊδευει,περιμένω 2 ώρες αναμονη στο ιατρείο της μέχρι να με δεχτει,παίρνω 20 φορες τηλ και όλο μιλάει,όμως την εμπιστεύομαι γιατί είχα θέματα να λύσω και τα έλυσα μαζί της.Το γιατί δεν έχει υπέρηχο,δεν το έχω ρωτήσει,όμως σίγουρα δε το κάνει από βίτσιο,επειδή θέλει να τρέχει μαζί με την κάθε εγγυο στο Κολωνακι ή στο ιασώ για να είναι μπροστά στην κάθε εξέταση.Άσε λοιπόν να λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει.Η σχέση με τον γιατρό είναι τελείως προσωπική και χτίζεται καθημερινά από πολύ μικρά πράγματα....

ο γιατρος που εχω εδω στην ορεστιαδα ειναι πολυ αυστηρος.οταν καποιοι καλοβουλοι μαθανε οτι παω σ'αυτον ειπανε τα χιλια δυο!εμενα δε με νοιαζει καθολου τι λενε...οποτε τον χρειαζομαι μ'ακουει,οταν εχω αποριες μου τις λυνει και γενικως ειναι γιατρος.δε περιμενω να παω για καφε μαζι του εξω αλλα ειναι καλος.για μενα κανει...αλλες δε θα τον αντεχανε!και στο κατω κατω ειναι επιλογη μας του που θα παμε.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εννοείται ρε κορίτσια...!!!!Καταρχήν έχει να κάνει η εμπιστοσύνη....και η άνεση....όπως και στα δύσκολα πωσ αντιμετωπίζει τα διάφορα θέματα...για εμένα αυτά είναι τα βασικά!!!Συμφωνώ απόλυτα μαζίσας!!!Το ότι δεν έχουν υπέρηχο μερικοί γιατροί μου φάνηκε περίεργο...αλλά μου λύσατε την απορία οτι πηγαίνετε αλλού...!!!η με το Doppler όπωσ μου είπε η Κατ3ρίνα!!!Άσχετα με το πόσο είναι το οικονονικό...όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό σαν το παιδάκι που κουβαλάς νομίζω οτι δίνεις και το βρακί σου!!!Οπότε ναι είναι προσωπικό θέμα η γυναικολόγος και προφανώς διαλέγοντας αυτήν η αυτόν που έχουμε είμαστε ικανοποιημένες!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στην αρχη πηγα στο νοσοκομειο υποτιθεται για καλυτερα!ε δε μπορεις να φανταστεις συμπεριφορα....και να ημουνα και απο τους ανθρωπους που δε μιλαω καλα να πω με το δικιο της.αλλα και ευγενικα της μιλησα και κατα φαντασιαν εγκυο με ειπε οταν πηγα να επιβεβαιωσω την εγκυμοσυνη.την επομενη πηγα στον γυναικολογο που εχω τωρα και βρηκε κατευθειαν το μωρο

marianthi_m

marianthi_m
vgog65 έγραψε:Εννοείται ρε κορίτσια...!!!!Καταρχήν έχει να κάνει η εμπιστοσύνη....και η άνεση....όπως και στα δύσκολα πωσ αντιμετωπίζει τα διάφορα θέματα...για εμένα αυτά είναι τα βασικά!!!Συμφωνώ απόλυτα μαζίσας!!!Το ότι δεν έχουν υπέρηχο μερικοί γιατροί μου φάνηκε περίεργο...αλλά μου λύσατε την απορία οτι πηγαίνετε αλλού...!!!η με το Doppler όπωσ μου είπε η Κατ3ρίνα!!!Άσχετα με το πόσο είναι το οικονονικό...όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό σαν το παιδάκι που κουβαλάς νομίζω οτι δίνεις και το βρακί σου!!!Οπότε ναι είναι προσωπικό θέμα η γυναικολόγος και προφανώς διαλέγοντας αυτήν η αυτόν που έχουμε είμαστε ικανοποιημένες!!! Very Happy

Smile ετσι είναι...

marianthi_m

marianthi_m
sofouli έγραψε:στην αρχη πηγα στο νοσοκομειο υποτιθεται για καλυτερα!ε δε μπορεις να φανταστεις συμπεριφορα....και να ημουνα και απο τους ανθρωπους που δε μιλαω καλα να πω με το δικιο της.αλλα και ευγενικα της μιλησα και κατα φαντασιαν εγκυο με ειπε οταν πηγα να επιβεβαιωσω την εγκυμοσυνη.την επομενη πηγα στον γυναικολογο που εχω τωρα και βρηκε κατευθειαν το μωρο

αχαχαχαχα.. απίστευτο! Πήγαινε τώρα με την κοιλιά και πες της τελικά δεν έχω και πολύ φαντασία!!!! Αντε μωρε.... άχρηστοι!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χθες τελικά φάγαμε σουβλάκια(σκέτο χωρίς κρέας εγώ)δεν πράλαβα να μαγειρέψω πήγαμε γιατρό....!!!Επίσης επειδή μου βρήκε στα ούρα η μικροβιολόγος επιθύλια κτλπ μου είπε η γυναικολόγος να κάνουμε καλλιέργεια κολπικών υγρών αερόβια αναερόβια αυτό πως γίνεται ξέρει καμία????

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:
sofouli έγραψε:στην αρχη πηγα στο νοσοκομειο υποτιθεται για καλυτερα!ε δε μπορεις να φανταστεις συμπεριφορα....και να ημουνα και απο τους ανθρωπους που δε μιλαω καλα να πω με το δικιο της.αλλα και ευγενικα της μιλησα και κατα φαντασιαν εγκυο με ειπε οταν πηγα να επιβεβαιωσω την εγκυμοσυνη.την επομενη πηγα στον γυναικολογο που εχω τωρα και βρηκε κατευθειαν το μωρο

αχαχαχαχα.. απίστευτο! Πήγαινε τώρα με την κοιλιά και πες της τελικά δεν έχω και πολύ φαντασία!!!! Αντε μωρε.... άχρηστοι!

τη πετυχα και απ'οτι φαινεται καταλαβε!ειναι ικανη να βρει παλι κατι.χαχαχα!!!θα της ελεγα : εγω κατα φαντασιαν εγκυος και εσυ κατα φαντασιαν γιατρος!!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Χθες τελικά φάγαμε σουβλάκια(σκέτο χωρίς κρέας εγώ)δεν πράλαβα να μαγειρέψω πήγαμε γιατρό....!!!Επίσης επειδή μου βρήκε στα ούρα η μικροβιολόγος επιθύλια κτλπ μου είπε η γυναικολόγος να κάνουμε καλλιέργεια κολπικών υγρών αερόβια αναερόβια αυτό πως γίνεται ξέρει καμία????

λογικα θα σου παρει υγρα απο κατω.και εμενα μου ειχε βρει επιθηλια και απλα μου πηρε υγρα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικροβιολόγος...γιατί εκεί με έστειλε η γυναικολόγος!!!!Εγώ πήρα ρώτησα τη μικροβιολόγο και μου είπε οτι το κάνει...!Οπότε...θα το κάνει η ίδια φαντάζομαι!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:η μικροβιολόγος...γιατί εκεί με έστειλε η γυναικολόγος!!!!Εγώ πήρα ρώτησα τη μικροβιολόγο και μου είπε οτι το κάνει...!Οπότε...θα το κάνει η ίδια φαντάζομαι!!!!

εμενα μου πηρε αυτος...λες να μου εκανε και τπτ αλλο απο εξεταση?δε θυμαμαι!η κουμπαρα μου το εκανε σε μικροβιολογο.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστώ Σοφάκι!!!!Άντε πλησιάζει Μ.Δευτέρα να φύγεις.... Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Χθες τελικά φάγαμε σουβλάκια(σκέτο χωρίς κρέας εγώ)δεν πράλαβα να μαγειρέψω πήγαμε γιατρό....!!!Επίσης επειδή μου βρήκε στα ούρα η μικροβιολόγος επιθύλια κτλπ μου είπε η γυναικολόγος να κάνουμε καλλιέργεια κολπικών υγρών αερόβια αναερόβια αυτό πως γίνεται ξέρει καμία????

ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΠ

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Τπτ δεν είναι,υγρό θα σου πάρει απο τον κόλπο με αυτη τη μακρουλή μπατονέτα και θα κάνει την ανάλυση ο μικροβιολόγος..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Σ ευχαριστώ Σοφάκι!!!!Άντε πλησιάζει Μ.Δευτέρα να φύγεις.... Very Happy

Μ.Δευτερα υπερηχο εχουμε!Μ.Πεμπτη φευγουμε!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε με το καλόοοοοοοοο Very Happy στα πεθερικά?? ή στους δικούς σου???θα πάτε...!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Άντε με το καλόοοοοοοοο Very Happy στα πεθερικά?? ή στους δικούς σου???θα πάτε...!!!

θεσσαλονικη(στους δικους μου)-κυπαρρησια(πεθερικα)-θεσσαλονικη!!!!!!οι δικοι μου εχουνε τη τιμητικη τους παντα!ασε και μου εχουνε λειψει παρα πολυ.4 μηνες εχω να τους δω.τους στελνω φωτο απο τους υπερηχους και οταν τους μιλαω μετα κλαιω!απο skype δε τολμαω να τους δω!θα πλανταξω!!!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπομονή...θα τους δεις... και θα σου περάσουν όλα Very Happy Τελικά θα μείνεις Θεσ/νικη αποφάσισες???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Υπομονή...θα τους δεις... και θα σου περάσουν όλα Very Happy Τελικά θα μείνεις Θεσ/νικη αποφάσισες???

φετος ειμαστε για μεταθεση.οποτε θα ειμαστε λιγο ανω κατω!5 μαιου εχουμε β επιπεδου.θα ανεβω να την κανουμε και μετα θα ερθουνε οι δικοι μου να πακεταρουνε και φυγαμεεεεεεε............!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 37 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις