Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
751 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 751 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Αχ ωραιά τυχερούλαααααααααααα!!!!Να σου ζήσει ο αγόραρος λοιπόν..εμένα κοίμοτανε το σκασμένο στην αυχενική σε εμβρυακή στάση και δεν φαινόταν τίποτις....οπότε περιμένω αυτόν τον υπέρηχο (είμαι 14 εβδομάδων και 5 ημερών)16 εβδομάδων που πρέπει να κάνω...!!!Ταξιδάκι ωραία....έχω να πάω πολύ καιρό διότι πέρυσι φτιάχναμε το σπίτι που είχαμε άδεια και φέτος που θα έχουμε άδεια θα είμαι οριακά 8 μηνών....!!! Crying or Very sad χαλάλι όμως!!!

ειμαστε με μεταθεση ορεστιαδα και κοιταμε πως και πως να φυγουμε.τωρα θα παρει αδεια να παμε απο θεσσαλονικη στους δικους μου και μετα κυπαρρησια(κοντα καλαματα) για πασχα στους δικους του.εχουμε 4 μηνες να κατεβουμε και εχω φριξει!ολη τη μερα μεσα ειμαι!εμεις σημερα γιναμε 15 εβδομαδων!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:
vgog65 έγραψε:Εθισμός παιδί μου.... ο υπέρηχος σε καλοπιάνουν στην αρχή στουσ 2 μήνες κάθε εβδόμαδα υπέρηχο....και μετά σου λένε ανα μήνα.... αντε να αντέξεις....!!Υπόμονη εγώ μέχρι τη μεγάλη εβδομάδα...και δεν ξέρω και το φύλλο ακόμη.... καταλβαίνεις τρέλα που έχω!!!! Very Happy

το φυλο το ειδαμε στην αυχενικη...κατα πασα πιθανοτητα αγορακι!στον αλλον που πηγα προχθες ειχε κλειστα τα ποδια και δε καθοτανε με τπτ σε ενα σημειο.προσπαθουσε να μετρησει παλμους και εφευγε!ειχε νευρα το μικρο.9 του μηνα θα παμε ξανα να μας δωσει και το οκ οτι μπορω να ταξιδεψω γιατι θα κανουμε μεγαλο ταξιδι!

sofouli πού θα πάτε ταξιδάκι???

Ζηλεύω ρε παιδιά!Αυτά τα ταξίδια είναι τα μόνα που θα μου λείψουν..Επειδή δν είμαστε πολύ του έξω και των εξόδων,κάθε χρόνο καταφέρναμε να κανουμε δυο ταξιδάκια στην Ευρώπη,αποταμιεύοντας δώρα και επιδόματα (κλάσικ)!!Φέτος τουλάχιστον ελπίζω να είναι όλα καλά,και να καταφέρουμε έστω να πάμε για κάνα μπανάκι τον Αυγουστο να χαλαρώσουμε!! afro

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η καταγωγή μου είναι από Σέρρες.... Ροδολίβος το χωριό κοντά στη Πρώτη Σερρών...!!!Ορεστιάδα δεν έχω βρεθεί καθόλου από εκεί δυστιχώς...Σε καταλαβαίνω σαν τουσ δικούς σου ανθρώπους πουθενά...δεν είναι το ίδιο...!!!Εμένα μένει ακριβώσ απέναντι μου η αδέρφη μου και κάνω κωλοτούμπες από τη χαρά μου.... έχω έναν άνθρωπο να λέω μια κουβέντα βρε αδερφέ!!!!! Πασχα εμέις εδώ θα ψήσει ο άντρας μου και θα μαζευτούμε τα σόγια σε έμενα...!!!Ο χαμός!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ δεν ειναι καθολου ωραια εδω πανω!σαν τους δικους σου δεν υπαρχει.ευτυχως θα γεννησω κατω στη θεσσαλονικη! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 20 654316

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:αχ δεν ειναι καθολου ωραια εδω πανω!σαν τους δικους σου δεν υπαρχει.ευτυχως θα γεννησω κατω στη θεσσαλονικη! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 20 654316

το πρωτο σου ειναι?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτή η κοιλίτσα που βλέπεις είναι και από τα +7 κιλά που έχω πάρει.....!!!!Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου όμως κιλά είναι θα φύγουν...είμαι και των σπόρ βέβαια...(έκανα κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού πολλά χρόνια)όταν έχω χρόνο βέβαια και τώρα με το παιδί θα δείξει....!!Ευτυχώς θα έχω την μανούλα και την αδερφούλα μου (μένουμε πολύ κοντά)και θα με βοηθήσουν διότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...εμένα είναι το πρώτο!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα το πρωτο μου ειναι!ακομα δε πηρα κιλα.χορευω παρα παλλα χρονια και τωρα σταματησα λογω του μωρου.απλα κοιλιτσα εκανα.αλλα κιλα αφαντα.δε τρωω τπτ παραπανω απ'οτι ετρωγα!δεν εχω και τρελη ορεξη.ειδικα για κρεατα.τα εκοψα απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος.ολα με μυριζουνε χαλια.καλα και εγω δεν εχω ιδεα τι με περιμενει αλλα θα εχω βοηθεια.πελαγωνω αλλα θα τα καταφερω φανταζομαι!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Αυτή η κοιλίτσα που βλέπεις είναι και από τα +7 κιλά που έχω πάρει.....!!!!Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου όμως κιλά είναι θα φύγουν...είμαι και των σπόρ βέβαια...(έκανα κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού πολλά χρόνια)όταν έχω χρόνο βέβαια και τώρα με το παιδί θα δείξει....!!Ευτυχώς θα έχω την μανούλα και την αδερφούλα μου (μένουμε πολύ κοντά)και θα με βοηθήσουν διότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...εμένα είναι το πρώτο!!! Very Happy

Πραγματικά,ποιος νοιάζεται για τα κιλά αυτή τη στιγμή..Κι εγώ των σπορ είμαι,τρέξιμο και πιλάτες,τα οποία φυσικά τα έκοψα μαχαίρι.Μου ξεμεινε μια 6μηνη συνδρομή στο πιλάτες τρομάρα μου!Φαντάζομαι όμως οτι εσύ,θα συνεχίσεις το κολύμπι και αυτό το διάστημα ε?Όχι εντατικά,αλλά από ότι ακούω είναι ότι πρέπει για την περίοδο αυτή..
Κι εμένα το πρώτο μπεμπε είναι,και η συνδρομή της μαμάς μου που μένει απέναντι σίγουρα θα είναι πολύτιμη.Βέβαια δουλεύει και αυτή αλλά κάπως θα τα βολέψουμε. Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 20 4872

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ τρώω όπως έτρωγα πριν με ένα γεύμα παραπάνω πρωινό...αλλά τρώω πολύ βλάκειές δεν τρώω υγιεινά... Embarassed
Κολύμπι αν βρώ κάποιον να με πηγαίνει ναι θα πάω...διότι οδηγούσα μηχανάκι που μου το απαγορεύσανε πλέον να ανεβαίνω..οπότες...πακέτο.....!Πιλάτες όλο έλεγα να ξεκινήσω και όλο το άφηνα...έχω τη κουμπάρα μου που κάνει μαθήματα.. μας βλέπω για εντατικά μετά τη γέννα!!! Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαγνησιο σας εδωσε ο γιατρος?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόνο μαγνήσιο??? απο φολικό οξύ-ασβέστιο-σίδηρο 2 φορές την η μέρα -βιταμίνη c μαγνήσιο....!Νιώθω σαν τη πεθερά μου που έχει θήκη για τα χαπάκια ξέρετε αυτή με τισ μέρες αχχαχαχαχαχαχ!!!! Very Happy (μόλις μπήκα 4ο μου έδωσε το μαγνήσιο)

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμείς μηχανάκι έχουμε, και τώρα το χρησιμοποιεί μόνο ο μπαμπάς μας.Το πρώτο πράγμα που μου απαγόρευσε η γιατρός ήταν..Από φαϊ,δν τρώω σχεδόν τπτ,όλα με αηδιάζουν και μου φέρνουν ναυτία.Όλα εκτός απο τα γλυκά.Αλλά πόσα να φάω και από δαύτα!!
Μαγνήσιο ακόμα δε μου έχει δώσει.Διαβάζω όμως άλλες εγκυούλες που έχουν πάρει ήδη.Από συμπληρώματα,φυλλικο οξύ,eviol E,Β6Β12, και σαλοσπιρ.Α και μια βιταμίνη c,που όμως δε μπορώ να την πιω γιατί ειναι αναβράζουσα και μου γυρνάει το στομάχι!! Shocked

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Μόνο μαγνήσιο??? απο φολικό οξύ-ασβέστιο-σίδηρο 2 φορές την η μέρα -βιταμίνη c μαγνήσιο....!Νιώθω σαν τη πεθερά μου που έχει θήκη για τα χαπάκια ξέρετε αυτή με τισ μέρες αχχαχαχαχαχαχ!!!! Very Happy (μόλις μπήκα 4ο μου έδωσε το μαγνήσιο)

μαγνησιο μου ειπε ο καινουριος γιατρος που πηγα μονο για υπερηχο.ο δικος μου δε μου εδωσε ακομα αν και του ειπα πως ωρες ωρες νιωθω να λειτουργει ολο το συστημα απο κατω.τα υπολοιπα τα παιρνω και εγω!ποτε μπηκαμε στο τεταρτο?σε πια εβδομαδα εννοω?γιατι με το γιατρο μου μαλωνουμε συνεχεια γι'αυτο!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KAt3rinakι έχεισ και ζωάκι βλέπω σκύλο.... είμαι πολύ φιλόζωη έχω τ΄ρελα με τα ζώα έχω μέσα στο σπίτι 2 γατούνια(έχω ρωτήσει τα σχετικά περι υγείας)που μένουν και εχουν γενηθει μέσα στο σπίτι και είναι πεντακάθαρα..έχω ένα σκύλο...στην αυλή και 4 παπαγαλάκια και 1 καναρίνι.... και ενα μωρό που το περιμένουμε.... Very Happy !!!!Τρελή??? χαχαχαχχα τα αγαπάω πολύ δυστιχώς και δεν ξέρω πώς όλα έρχονται σε έμενα λες και το ξέρουν!!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:Κι εμείς μηχανάκι έχουμε, και τώρα το χρησιμοποιεί μόνο ο μπαμπάς μας.Το πρώτο πράγμα που μου απαγόρευσε η γιατρός ήταν..Από φαϊ,δν τρώω σχεδόν τπτ,όλα με αηδιάζουν και μου φέρνουν ναυτία.Όλα εκτός απο τα γλυκά.Αλλά πόσα να φάω και από δαύτα!!
Μαγνήσιο ακόμα δε μου έχει δώσει.Διαβάζω όμως άλλες εγκυούλες που έχουν πάρει ήδη.Από συμπληρώματα,φυλλικο οξύ,eviol E,Β6Β12, και σαλοσπιρ.Α και μια βιταμίνη c,που όμως δε μπορώ να την πιω γιατί ειναι αναβράζουσα και μου γυρνάει το στομάχι!! Shocked

εμενα μονο φυλλικο,ασβεστιο και σιδηρο.τα υπολοιπα τι ειναι>?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο 4ος μήνας περιλμβάνει 14-15-16-17 εβδομάδα!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Ο 4ος μήνας περιλμβάνει 14-15-16-17 εβδομάδα!!!!

ε του τα λεω και μου λεει οτι 15χ7 ποσο κανει?105 του λεω...ε μου λεει εισαι 3 μηνων και 15 ημερων!ε θα με τρελανει!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν είναι έτσι διότι ο Φεβρουάριος έχει μια λιγότερη εβδομάδα και κάπιοι μήνες έχουν πέρισότερες εβδομάδες...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Δεν είναι έτσι διότι ο Φεβρουάριος έχει μια λιγότερη εβδομάδα και κάπιοι μήνες έχουν πέρισότερες εβδομάδες...

ε μα και εγω τα ιδια του ειπα.και ειναι και μεγαλος σε ηλικια.αν καλοσκεφτεις 40 εβδομαδες που κραταει η κυηση ειναι 10 μηνες!αλλα αστον....1 υπερηχος ειναι ακομα σ'αυτον και μετα θεσσαλονικη.που θα γεννησεις?νοσοκομειο η' κλινικη?

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον Sofouli,το σαλοσπιρ είναι η γνωστή ασπιρίνη,παίρνω μισή τέτοια,και το Eviol είναι βιταμίνη E.Αυτά όμως τα έπαιρνα και πριν την εγκυμοσύνη,μόνο την ασπιρίνη και το φυλλικο πρόσθεσε..

vgog65 καταρχάς πώς σε λένε??? Έχουμε τη σκυλίτσα,και απέναντι στο πατρικό έχουμε και γάτα!Είμαι απλά λίγο πιο προσεχτική τώρα,δλδ δεν την αφήνω να με γλείφει στη μουρη,ή πλενω κάθε λίγο τα χέρια μου.Οκ τα ζώα ειναι εμβολιασμένα και ζουν στο σπίτι,οπότε δν ανησυχώ.Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι η σκυλίτσα,μάλλον κάτι έχει καταλάβει και όταν την πηγαινω στη μαμά μου,κάνει κακά μέσα στο σπίτι,κάτι που δν έκανε ποτέ απο μωρό.Κάτι ψιλιάζεται,στάνταρ,και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή.

Για τους μηνες κορίτσια,κι εγώ καπώς έτσι τα έχω καταλάβει.Το Α τρίμηνο έχει μια βδομάδα παραπάνω,και από τη 14η ξεκινάει το Β..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βίκυ είναι το όνομα μου...σε κλινική στο Μητέρα...ακι δεν ξέρω καθόλου τιμές....αλλά από οτι έχω ακούσει....τσούζουν..όπωσ σε όλα τα ιδιωτικά στην Αθήνα... στη Β επιπέδου που θα πώ εκεί να την κάνω θα περάσω από το λογιστήριο να κάνω μια έρευνα αγοράς....!!! Very Happy

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 20 438696 . εγω δουλεύω αλλα με τους εμετούς πείρα αδεία 40 μέρες. τι ωραία ειναι να μην δουλεύεις βλέπω και το παιδάκι μου περνάω χρόνο μαζί του. αυχενική έχω να κάνω 11/4 και έχω πολύ ανχος.

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Βίκυ είναι το όνομα μου...σε κλινική στο Μητέρα...ακι δεν ξέρω καθόλου τιμές....αλλά από οτι έχω ακούσει....τσούζουν..όπωσ σε όλα τα ιδιωτικά στην Αθήνα... στη Β επιπέδου που θα πώ εκεί να την κάνω θα περάσω από το λογιστήριο να κάνω μια έρευνα αγοράς....!!! Very Happy
Εμένα η δικιά μου είναι στο ιασώ..Αν ο εοππυ ισχύει μέχρι τότε που είναι να γεννήσω,κάτι που το βλέπω πολύ χλωμό,κάτι γίνεται.Αν όχι παιδιά,δεν ξέρω τι θα κάνω.Είναι πολλά τα λεφτά.και άντε τα μαζεύεις,εγώ τα κλαίω να τα δώσω σε δαύτους.Ας τα φάμε εμείς και τα μπεμπέ μας στην τελική..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην έχεις καθόλου άγχος όλα κλά θα πάνε... Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό λέω και εγώ να κόβουνε τα επιδόματα ξέρουνε να βοηθήσουνε κάνεναν κάνουν τους αλέκους!!!!!!Το Ιασώ είναι πιο ακριβό από το Μητέρα από ότι ξέρω....είναι πολύ καλό νοσοκομείο αλλά είναι πανάκριβο...!!!Όπως και το μητέρα ...είδα έναν κατάλογο και μου πέσανε τα αυτιά.."Τρικλινο οικονομικό 1600 ευρώ για 4 μέρες συν 300 ευρώ η επισκληρίδιος!!!! και + ότι πάρει η γιατρός"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις