Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
748 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 748 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα τον πεθερό μου τον λένε Φώτη.Τον μπαμπίλο μου Στέφανο.Ε προτιμώ το δεύτερο από το πρώτο,αλλά δε θέλω να στεναχωρηθεί κ ο αντρούλης.Μήπως να το βγάλουμε Φωτοστέφανο να είναι όλοι ευχαριστημενοι??????? Shocked

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια μου.
Καλωσηρθες κριστινακι και ενα μεγαλο μπραβο που αποφασισες να γεννησεις το μωρακι σου μονη σου.Σου αξιζουν πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 50580 .

Πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 417472 στα υπολοιπα κοριτσακι.

Βλεπω ανοιξαμε το θεματακι για ονοματα.Εμεις ειχαμε αποφασισει οτι αμα ειναι αγορι θα παρει το ονομα του (συγχωρημενου)πεθερου μου ΧΡΗΣΤΟΣ Και αμα ηταν κοριτσακι το ονομα της μανουλας μου ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ.Αλλα τελικα κατα 95% θα βγει ο Χρησταρας Laughing .

Οσο για τα ζωδια και οι δυο ειμαστε σκορπιοι(φανταστειτε τι γινεται Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 311356 )και μαλλον ο μικρος για ζυγος.Και με τους ζυγους τα παμε πολυ καλα.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερινακι χαχαχαχαχαχ φωτοστεφανο χαχαχαχα.Πολυ πρωχο....

Να σαι καλα με εκανες και γελασα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:σοφούλι τι κάνεις ; Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 379767

καλα ειμαι!!!!φουσκωνω!!!!!!!!!!εσυ τι κανεις?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:Εμένα τον πεθερό μου τον λένε Φώτη.Τον μπαμπίλο μου Στέφανο.Ε προτιμώ το δεύτερο από το πρώτο,αλλά δε θέλω να στεναχωρηθεί κ ο αντρούλης.Μήπως να το βγάλουμε Φωτοστέφανο να είναι όλοι ευχαριστημενοι??????? Shocked

χαχαχαχαχχα Φωτοστέφανο...κρίμα το παιδάκι...!!(Το Στέφανος είναι καλύτερο.........αλλά ..και το Φώτης δεν είναι και τελίως χάλια!!!)Κ εγώ του πατέρα μου ήθελα να δώσω...Γεωργία η Γιώργος...αλλά κάνω πίσω για το αίσθημα!!!! Laughing

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου.
Καλωσηρθες κριστινακι και ενα μεγαλο μπραβο που αποφασισες να γεννησεις το μωρακι σου μονη σου.Σου αξιζουν πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 50580 .

Οσο για τα ζωδια και οι δυο ειμαστε σκορπιοι(φανταστειτε τι γινεται Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 311356 )και μαλλον ο μικρος για ζυγος.Και με τους ζυγους τα παμε πολυ καλα.

Νικάκι μου Καλησπέραααααααααα!!!! Πωσ είσαι???Σκορπιοί ε????χαμός θα γίνεται....στο σπίτι...!!!!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χεχεχεχεχε!!Οκ μη το χέσουμε κιόλας!!Θα έχει να φάει καζούρα το παιδί στο σχολείο,που θα παει σύννεφο!!Πάντως οκ,ή που θα το ρίξουμε στον κλήρο,ή θα κάνουμε τη χάρη του αμόρε.Μα Φώτης......?( Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 679259 )

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kat3rina έγραψε:Εμένα τον πεθερό μου τον λένε Φώτη.Τον μπαμπίλο μου Στέφανο.Ε προτιμώ το δεύτερο από το πρώτο,αλλά δε θέλω να στεναχωρηθεί κ ο αντρούλης.Μήπως να το βγάλουμε Φωτοστέφανο να είναι όλοι ευχαριστημενοι??????? Shocked

καλό καλό!

Ψηφίζω Στέφανος δαγκωτό!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:χεχεχεχεχε!!Οκ μη το χέσουμε κιόλας!!Θα έχει να φάει καζούρα το παιδί στο σχολείο,που θα παει σύννεφο!!Πάντως οκ,ή που θα το ρίξουμε στον κλήρο,ή θα κάνουμε τη χάρη του αμόρε.Μα Φώτης......?( Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 679259 )

Έλα ρε είναι ωραίο εμένα που τον Παππού μου τον έναν τον λέγαν Ευριπίδη και τον άλλον Δημοσθένη...και έμενα με βγάλαν Ευριδίκη................εξου και το Βίκυ.... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 966307

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:
Kat3rina έγραψε:χεχεχεχεχε!!Οκ μη το χέσουμε κιόλας!!Θα έχει να φάει καζούρα το παιδί στο σχολείο,που θα παει σύννεφο!!Πάντως οκ,ή που θα το ρίξουμε στον κλήρο,ή θα κάνουμε τη χάρη του αμόρε.Μα Φώτης......?( Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 679259 )

Έλα ρε είναι ωραίο εμένα που τον Παππού μου τον έναν τον λέγαν Ευριπίδη και τον άλλον Δημοσθένη...και έμενα με βγάλαν Ευριδίκη................εξου και το Βίκυ.... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 966307

καλά εσείς τα σπάσατε!!!Όχι οτι είναι άσχημα τα ονόματα,λόγω σπανιότητας το λέω!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα ειμαι Βικουλα(αν και το Ευριδικη μου αρεσει πιο πολυ).Καλα ειμαι με λιγα πονακια χαμηλα οποτε κανω καμια δουλεια παραπανω.

Κατερινακι και εγω θα ψηφισω Στεφανος.Πολυ ομορφο ονομα,λεγεται και ο μικρος μου αδερφος ετσι οποτε καταλαβαινεις αδυναμια.

Και το δικο μου ονομα κομενο ειναι.Θεονικη ολοκληρο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 30 679259 Εξου και το Νικη για ευνοητους λογους.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα τα πεθερικα ειναι νικος και ελενη και οι γονεις μου γιαννης και χρυση!ελπιζω να κανω μια τετραδα να χαρουνε ολοι!αν και ο πατερας μου το ακουσε απο τον διδυμο αδελφο μου!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα το Ευριδίκη σαν το διαόλο με το λιβάνι...δεν μου αρέσει καθόλου....!!!Θα νηστέψετε Μεγάλη βδόμαδα....???Εμείς ναί αν και διαφέρουν οι απόψεις μου με τον αντρα μου πάνω σε αυτό το Θέμα....πιστεύω στο Θεό...απλά θεωρώ οτι για να τον σεβαστείς και να το τιμήσεις μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο θες και όχι αυτους που σου επιβάλουν τα ήθη και έθιμα....!!!Βέβαια ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτά οπότε του κάνω τη χάρη....όχι ακρότητες ..το κρέας που με σύμφερει θα νυστέψουμε(μου μυρίζει και δεν το τρώω καθόλου....)

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εμενα τα πεθερικα ειναι νικος και ελενη και οι γονεις μου γιαννης και χρυση!ελπιζω να κανω μια τετραδα να χαρουνε ολοι!αν και ο πατερας μου το ακουσε απο τον διδυμο αδελφο μου!

Ωραία ονόματα όλα...!!!Αλλά το πρώτο παιδάκι δεν το διαπραγματεύονται οι άντρες συνήθως!!!!!Άντε πλησιάζει η Μ.Δευτέρα να φύγειςςςςςςς!!!!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
vgog65 έγραψε:Εμένα το Ευριδίκη σαν το διαόλο με το λιβάνι...δεν μου αρέσει καθόλου....!!!Θα νηστέψετε Μεγάλη βδόμαδα....???Εμείς ναί αν και διαφέρουν οι απόψεις μου με τον αντρα μου πάνω σε αυτό το Θέμα....πιστεύω στο Θεό...απλά θεωρώ οτι για να τον σεβαστείς και να το τιμήσεις μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο θες και όχι αυτους που σου επιβάλουν τα ήθη και έθιμα....!!!Βέβαια ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτά οπότε του κάνω τη χάρη....όχι ακρότητες ..το κρέας που με σύμφερει θα νυστέψουμε(μου μυρίζει και δεν το τρώω καθόλου....)

Eμεις μόνο Μ. Παρασκευή.. κανονικά νυστευω αλλά με την αναιμία στην εγκυμοσύνη καλύτερα όχι... αν και δεν τρωω κάθε μερα κρέας...

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Εμένα το Ευριδίκη σαν το διαόλο με το λιβάνι...δεν μου αρέσει καθόλου....!!!Θα νηστέψετε Μεγάλη βδόμαδα....???Εμείς ναί αν και διαφέρουν οι απόψεις μου με τον αντρα μου πάνω σε αυτό το Θέμα....πιστεύω στο Θεό...απλά θεωρώ οτι για να τον σεβαστείς και να το τιμήσεις μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο θες και όχι αυτους που σου επιβάλουν τα ήθη και έθιμα....!!!Βέβαια ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτά οπότε του κάνω τη χάρη....όχι ακρότητες ..το κρέας που με σύμφερει θα νυστέψουμε(μου μυρίζει και δεν το τρώω καθόλου....)

Εμείς πάλι με το αμόρε,έχουμε πλήρη ταύτιση στα θέματα θρησκείας/εκκλησίας.Ήταν προαπαιτούμενο και για τους δυο μας,ότι γάμος θα γινόταν μόνο σε Δημαρχείο.Ούτε βάφτηση θα κάνουμε,θα το δηλώσουμε και θα κάνουμε ένα μεγάλο τραπεζι μετά.Αυτά για τα ελληνικά δεδομένα ακούγονται περίεργα,αλλά εμείς τα έχουμε ξεκαθαρίσει καμμιά 10αριά χρόνια αυτά τα ζητήματα.Παρόλα αυτά όμως,για το εθιμοτυπικό και μόνο-το οποίο είναι κ ιδιαίτερα ωραίο τη Μ.Βδομάδα,εγώ δεν τρώω κρέας.Περιμένω τη μαγειρίτσα και το αρνί!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quαυτά τα ζητήματα.Παρόλα αυτά όμως,για το εθιμοτυπικό και μόνο-το οποίο είναι κ ιδιαίτερα ωραίο τη Μ.Βδομάδα,εγώ δεν τρώω κρέας.Περιμένω τη μαγειρίτσα και το αρνί![/quote]

Καλά και εγώ πολίτικο έκανα...(για τους ιδιους λόγους σαφώς...με σας μου έκανε το χατήρι ο άντρας μου...)αλλά μάλλον βάφτηση κανονικά θα γίνει....ας είμαστε καλά μέχρι τότε και βλέπουμε...Είσαι τρελή τελίως(χωρις παρεξήγησης...)Έχεις την αναγούλα δεν τρωσ τίποτις και περιμένεις να φας μαγειρίτσα....και αρνί???εμένα μου ρχέται η εμετίλα στην ιδέα και μόνο...αφού σκέφτομαι τι θα φάω από τώρα...τα λατρε΄θω και εγώ αλλά μου μυρίζουν ρε γαμώτη θα δούμε μέχρι τότε

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι θα φάτε?????σήμερα???Εγώ μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα κρεμμυδάκι και μανιτάρια... Very Happy Η γιαγιά σχόλασε...γαμώτο...δεν με πήρε τηλ να μου κρατήσει τίποτις!!!(μαγειρευεί για 18 άτομα κάθε μέρα....όλη η οικογένεια εκτός απο εμάσ τρώνε εκεί μεσημέρι..σε διαφορετικά ωράρια ο καθένας!!!)

Aurora

Aurora
Καλέ δεν σας προλαβαίνω...
Πόσες σελίδες γράψατε απο χθές? Laughing

Εμείς σήμερα φακές.
Και για το βράδυ τους έφτιαξα πίτσα αλλά δεν θα τους τη δείξω το μεσημέρι για να φάνε τις φακές

marianthi_m

marianthi_m
vgog65 έγραψε:Τι θα φάτε?????σήμερα???Εγώ μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα κρεμμυδάκι και μανιτάρια... Very Happy Η γιαγιά σχόλασε...γαμώτο...δεν με πήρε τηλ να μου κρατήσει τίποτις!!!(μαγειρευεί για 18 άτομα κάθε μέρα....όλη η οικογένεια εκτός απο εμάσ τρώνε εκεί μεσημέρι..σε διαφορετικά ωράρια ο καθένας!!!)

Θεά η γιαγιά!
Εμείς μπιφτεκάκια και ανάμεικτα λαχανικά.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Καλέ δεν σας προλαβαίνω...

Εμείς σήμερα φακές.
Και για το βράδυ τους έφτιαξα πίτσα αλλά δεν θα τους τη δείξω το μεσημέρι για να φάνε τις φακές

Καλησπέρααααααα
φακές τις ζηλεύω ρε γαμώτη βαριέμαι να τις μαγειρέψω πρέπει να τις κάνω από την προηγούμενη μέρα..δουλέυω 08:30-18:30 και όταν μπάινω στο σπίτι πεινάω σαν λύκος και εγώ και ο άντρας μου τόση υπομονή για να κάνω κάτι περίπλοκο επιτόπου δεν έχουμε...οπότε...κάνω κάτι εύκολο εκτός αν έχω κέφια και το μαγείρεψω από την προηγούμενη...) μπορεί σήμερα να κάνω το βράδυ φακές για αύριο ..τις ζήλεψα!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Θεά η γιαγιά!
Εμείς μπιφτεκάκια και ανάμεικτα λαχανικά.

Εμένα μου μυρλιζει το κρέας πολύ ρε γαμώτο αν το μαγειρεύω εγώ δεν το τρώω..αν το μαγειρέψει κάποιος άλλος μπορεί να δοκιμάσω αν περάσει το crash test της όσφρησης!!!! Very Happy

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:[quαυτά τα ζητήματα.Παρόλα αυτά όμως,για το εθιμοτυπικό και μόνο-το οποίο είναι κ ιδιαίτερα ωραίο τη Μ.Βδομάδα,εγώ δεν τρώω κρέας.Περιμένω τη μαγειρίτσα και το αρνί!

Καλά και εγώ πολίτικο έκανα...(για τους ιδιους λόγους σαφώς...με σας μου έκανε το χατήρι ο άντρας μου...)αλλά μάλλον βάφτηση κανονικά θα γίνει....ας είμαστε καλά μέχρι τότε και βλέπουμε...Είσαι τρελή τελίως(χωρις παρεξήγησης...)Έχεις την αναγούλα δεν τρωσ τίποτις και περιμένεις να φας μαγειρίτσα....και αρνί???εμένα μου ρχέται η εμετίλα στην ιδέα και μόνο...αφού σκέφτομαι τι θα φάω από τώρα...τα λατρε΄θω και εγώ αλλά μου μυρίζουν ρε γαμώτη θα δούμε μέχρι τότε[/quote]

καλέ τί να κάνω!!Πεινάααααωωωω!!Χτες το μεσημέρι έφαγα γεμιστά,και ενώ έλεγα "κατερινα πρόσεχε,με μέτρο μην καταλήξουν πάλι τουαλέτα", κόντεψα να φάω τρία!Βεβαια ό,τι τρώω το μεσημέρι,μετά πάλι την επόμενη μέρα,γιαυτό και όταν μπορώ τρώω λες και δε θα ξαναφάω μες στον μηνα!!

Aurora

Aurora
Εγώ τις μαγείρεψα μεν αλλά δεν τις έφαγα νομίζω οτι θα με κάνουν χάλια..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:
Aurora έγραψε:Καλέ δεν σας προλαβαίνω...

Εμείς σήμερα φακές.

Καλησπέρααααααα
φακές τις ζηλεύω ρε γαμώτη βαριέμαι να τις μαγειρέψω πρέπει να τις κάνω από την προηγούμενη μέρα..δουλέυω 08:30-18:30 και όταν μπάινω στο σπίτι πεινάω σαν λύκος και εγώ και ο άντρας μου τόση υπομονή για να κάνω κάτι περίπλοκο επιτόπου δεν έχουμε...οπότε...κάνω κάτι εύκολο εκτός αν έχω κέφια και το μαγείρεψω από την προηγούμενη...) μπορεί σήμερα να κάνω το βράδυ φακές για αύριο ..τις ζήλεψα!!!!

φακες εχω και ειμαι μονη σημερα!ε τι ειναι μεχρι την ορεστιαδα?????ελα να φαμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις