Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maroulo έγραψε:καλημερα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 438696 . εγω δουλεύω αλλα με τους εμετούς πείρα αδεία 40 μέρες. τι ωραία ειναι να μην δουλεύεις βλέπω και το παιδάκι μου περνάω χρόνο μαζί του. αυχενική έχω να κάνω 11/4 και έχω πολύ ανχος.

Καλά αποτελέσματα να έχεις!Κι εγώ του άγχους είμαι,αλλά όλα καλά πάνε.Έτσι θα είναι και για εσένα,no worries!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχετε καθολου τσιμπηματακια απο κατω? Rolling Eyes

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε γαμώτη μου εγώ έχω το απόγευμα κυρίωσ με πιάνουνε...!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Ναι ρε γαμώτη μου εγώ έχω το απόγευμα κυρίωσ με πιάνουνε...!!!

καθε φορα που αλλαζω βδομαδα με πιανουνε.αρα σημερα μπορεις να καταλαβεις πως ειμαι!συσπασεις ποιες ειναι?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω καθόλου νομίζω συσπάσεις δεν έχω ακόμη αλλά και να είχα δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα...τα τσιμπηματάκια πάντως τα έχω σίγουρα!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Δεν ξέρω καθόλου νομίζω συσπάσεις δεν έχω ακόμη αλλά και να είχα δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα...τα τσιμπηματάκια πάντως τα έχω σίγουρα!!!!

δε ξερω πως ειναι..ελπιζω να το καταλαβω....το στηθος σε ποναει?εμενα καλα κραταει ο πονος αν και καμια φορα ειναι με τις μερες του....

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ πάντως έχω πόνους περιόδου,κυρίως στη μέση.Στην αρχή τρόμαζα πολύ με αυτούς,τώρα το συνήθισα.Τσιμπηματάκια δν έχω ακριβως,δυο μέρες σερί με είχε πιάσει πόνος από κάτω,αλλά ηταν πιο πολύ σα σουβλιά παρά τσίμπημα..

Οι συσπάσεις sofouli από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα,είναι σα να πετρώνει η κοιλιά για λίγα δευτερόλεπτα..Ούτε εγώ το καταλαβαίνω επακριβώς,αλλά άμα μου τύχει μάλλον θα το καταλάβω!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω φανταζομαι πως το καταλαβαινεις....ειμαι πολυ αγχωμενη.δε θελω να μου παθει τπτ το μικρουλικο! Very Happy το παραμικρο συμπτωμα το φοβαμαι.δεν ειχα ουτε αναγουλες,ουτε τπτ.ο γιατρος λεει οτι ολα οσα νιωθω ειναι νορμαλ..μονο το στηθος εχω και καμια φορα αν δε ποναει τοσο οσο τη προηγουμενη πριζω τον αντρα μου.......

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:και εγω φανταζομαι πως το καταλαβαινεις....ειμαι πολυ αγχωμενη.δε θελω να μου παθει τπτ το μικρουλικο! Very Happy το παραμικρο συμπτωμα το φοβαμαι.δεν ειχα ουτε αναγουλες,ουτε τπτ.ο γιατρος λεει οτι ολα οσα νιωθω ειναι νορμαλ..μονο το στηθος εχω και καμια φορα αν δε ποναει τοσο οσο τη προηγουμενη πριζω τον αντρα μου.......

χεχεχε!Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εγώ έτσι ήμουν,χαλάρωσσα λίγο από την περασμένη βδομάδα που ήταν η 12η.Είχα την εντύπωση οτι θα μου τύχουν όλες οι πιθανές συμφορές!!Προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου,γιατί είσαι πολύ τυχερή που δν έχεις αναγουλες και τέτοιες αηδίες και πραγματικά μπορείς να χαρείς τη φάση που βρίσκεσαι!
εσύ έχεις κάνει κοιλίτσα σα τη Βικ????

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα το στήθος έχει σταματήσει να με πονάει...μόνο αν το πίεζω η άν το ζουλήξω...!!!Ούτε εγώ είχα συμπτώματα αναγούλες εμέτους και τέτοια...!!Μόνο με το κρέας έχω θέμα δεν μπορώ να φάω καθόλου ούτε να το μαγειρέψω υποφέρω κάθε φορά που το φτιάχνω για τον άντρα μου!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:
sofouli έγραψε:και εγω φανταζομαι πως το καταλαβαινεις....ειμαι πολυ αγχωμενη.δε θελω να μου παθει τπτ το μικρουλικο! Very Happy το παραμικρο συμπτωμα το φοβαμαι.δεν ειχα ουτε αναγουλες,ουτε τπτ.ο γιατρος λεει οτι ολα οσα νιωθω ειναι νορμαλ..μονο το στηθος εχω και καμια φορα αν δε ποναει τοσο οσο τη προηγουμενη πριζω τον αντρα μου.......

χεχεχε!Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εγώ έτσι ήμουν,χαλάρωσσα λίγο από την περασμένη βδομάδα που ήταν η 12η.Είχα την εντύπωση οτι θα μου τύχουν όλες οι πιθανές συμφορές!!Προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου,γιατί είσαι πολύ τυχερή που δν έχεις αναγουλες και τέτοιες αηδίες και πραγματικά μπορείς να χαρείς τη φάση που βρίσκεσαι!
εσύ έχεις κάνει κοιλίτσα σα τη Βικ????

εγω εχω μονο κοιλιτσα!ειναι κληρονομικο να κανουμε μεγαλες κοιλιες!ο γιατρος κοροιδευει γιατι λεει οτι μπορει να παιζει μπαλα εκει!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Εμένα το στήθος έχει σταματήσει να με πονάει...μόνο αν το πίεζω η άν το ζουλήξω...!!!Ούτε εγώ είχα συμπτώματα αναγούλες εμέτους και τέτοια...!!Μόνο με το κρέας έχω θέμα δεν μπορώ να φάω καθόλου ούτε να το μαγειρέψω υποφέρω κάθε φορά που το φτιάχνω για τον άντρα μου!!!!

Ρεεεεεεε με τσαντίζετε!!!!!Δεν εχετε καθολου αναγούλες?????Πεθαίνω!!!!αχαχαχαχαχαχαα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 328109

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Βλεπω ξεπερασαμε το αγχος και αρχιζουμε να ασχολουμαστε με αλλα πραγματα.Ποσο χαιρομαι γι αυτο!!!Επιτελους απολαμβανουμε την εγκυμοσυνη μας.
Λοιπον και εγω αισθανομαι σαν γιαγια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 99132 στα φαρμακα.περνω Τ4 200μ(λογω αφαιρεσης θυροειδη) μαγνησιο 3 φορες την ημερα,ασβεστιο 1 φορα την ημερα,φιλικο οξυ 1 φορα την ημερα και σιδηρο 2 φορες την ημερα.Απο χαπακια αλλο τιποτα.
Κοιλια δεν τολμω να βαλω φωτο γιατι ειχα ανεκαθεν προ εγκυμοσυνης Mad .Οποτε με βλεπω μετα το 6μηνο να βγαζω φωτο.
Στο φαι δεν εχω κανει καμια περικοπη.Νομιζω οτι ολα ειναι πεντανοστιμα.Απλα ακολουθω την διατροφη για να μην παχυνω(οπως εχω ξαναπει δεν με περνει να παρω πολλα κιλα Mad )
Δυστυχως δεν δουλευω.Δουλευα σε ενα ναυτικο πρακτοειο για 5 χρονια και με απελυσαν τον Σεπτεμβρη.Την βγαζουμε με τον μισθο του αντρουλη(720 ευρω)και με το επιδομα ανεργιας μου που οταν θα γεννησω θα σταματησει και αυτο.Ευτυχως ειχα επιλεξει τον γιατρο μου να ειναι στο Ελενα οποτε ελπιζουμε να μην μας παει πολλα ο τοκετος.Αυτααααα.Συγνωμη για το κατεβατο αλλα ειστε και γλωσσοκοπανες Laughing Δεν σας προλαβαινω πλεον!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα το κρεας κοπηκε μαχαιρι.δε το μπορω καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου γιαγιά Panik!!!Ειναι Παρασκευή σήμερα,και την έχουμε γράψει λίγο τη δουλειά στα μην πω μάλλον!! affraid

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sofouli μην έχεις τόσες φοβίες... και εγώ έχω λίγα τσιμπηματάκια ή κανα πόνο... πάντως τη σύσπαση της μήτρας τη νιώθεις σαν να πετρώνει η κοιλιά σου... Το είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα προς το τέλος δλδ 8ο μήνα και ο γιατρός μου έδωσε κάτι μυοχαλαρωτικά...
Μη σκέφτεσαι τίποτα κακό γιατί καμιά φορά είναι και ψυχοσωματικά αυτα που παθαίνουμε!

Εμένα μου βρήκαν θετικό ουρεπλασμα Shocked Shocked Shocked ( τι ειναι αυτό οεο?) και τώρα μόλις μπω στη 13η εβδομαδα θα πρέπει να πάρω αντιβίωση Sad Είχε καμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία??

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.creativebeez.gr

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και καλα κανετε.
Και εγω κανενα συμπτωμα εκτος απο τις δυο τελευταιες μερουλες που ειχα κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια.Αναγουλες και τετοια καθολου.Και το στηθοε σταματησε να ποναει στην 8η εβδομαδα.Μονο αμα ζουληξω.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παω να φτιαξω τις φακουλες....και να Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 93981 .Και εχω ενα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 517142 αστα να πανε.Επανερχομαι!!!!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Panik11 έγραψε:Και καλα κανετε.
Και εγω κανενα συμπτωμα εκτος απο τις δυο τελευταιες μερουλες που ειχα κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια.Αναγουλες και τετοια καθολου.Και το στηθοε σταματησε να ποναει στην 8η εβδομαδα.Μονο αμα ζουληξω.

γκρρρρρρρρρρρρρρ!!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 688264

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Νίκη άστα σήμερα μασ έπιασε λογοδιάροια... Very Happy πολύ χαίρομαι όμως διότι είμαι στη δουλειά και δεν υπάρχει κάτι να κάνω....οπότε μου κράτατε μια υπέροχη παρέα Very Happy !!!!!Πεινάω και με βλέπω να τρωω Γουδις (κατακεραυνώστε με.....)παίρνω κλαμπ χωρίς αλαντικά--->ΚΑτ3ερίνα μου βρωμάνε και χωρίς μαρούλι....!!!! και πατάτες με το θεσπέσιο κέτσαπ(κινητή διαφήμηση)είμαι ελεέινη αλλά τα λατρεύω....τι να κάνουμε!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Sofouli μην έχεις τόσες φοβίες... και εγώ έχω λίγα τσιμπηματάκια ή κανα πόνο... πάντως τη σύσπαση της μήτρας τη νιώθεις σαν να πετρώνει η κοιλιά σου... Το είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα προς το τέλος δλδ 8ο μήνα και ο γιατρός μου έδωσε κάτι μυοχαλαρωτικά...
Μη σκέφτεσαι τίποτα κακό γιατί καμιά φορά είναι και ψυχοσωματικά αυτα που παθαίνουμε!

Εμένα μου βρήκαν θετικό ουρεπλασμα Shocked Shocked Shocked ( τι ειναι αυτό οεο?) και τώρα μόλις μπω στη 13η εβδομαδα θα πρέπει να πάρω αντιβίωση Sad Είχε καμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία??

απλα εχω διαβασει ιστοριες και ιστοριες και φρικαρα!δε ξερω τι ειναι αυτο που σου βρηκανε.δε σου ειπε ο γιατρος?

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Μαριάνθη εγώ είχα ουρεόπλασμα κάποια στιγμή πρίν την εγκυμοσύνη.Δεν πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο,απλά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.Με την αντιβιωσούλα θα είσαι οκ.

marianthi_m

marianthi_m
Sofouli αυτό το λάθος έκανα και εγώ! Διάβαζα ιστορίες... Επειδή έχω ήδη μία πολύ άσχημη εμπειρία τώρα είμαι πιο δυνατή και σκέφτομαι θετικά και μόνο!!!
Το ουρεόπλασμα είναι ένα μικρόβιο...

Kat3rina ούτε εγώ έχω συμπτώματα τώρα Very Happy
Ναι με την αντιβίωση θα μου περάσει! thanx!

http://www.creativebeez.gr

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Panik11 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Βλεπω ξεπερασαμε το αγχος και αρχιζουμε να ασχολουμαστε με αλλα πραγματα.Ποσο χαιρομαι γι αυτο!!!Επιτελους απολαμβανουμε την εγκυμοσυνη μας.
Λοιπον και εγω αισθανομαι σαν γιαγια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 21 99132 στα φαρμακα.περνω Τ4 200μ(λογω αφαιρεσης θυροειδη) μαγνησιο 3 φορες την ημερα,ασβεστιο 1 φορα την ημερα,φιλικο οξυ 1 φορα την ημερα και σιδηρο 2 φορες την ημερα.Απο χαπακια αλλο τιποτα.
Κοιλια δεν τολμω να βαλω φωτο γιατι ειχα ανεκαθεν προ εγκυμοσυνης Mad .Οποτε με βλεπω μετα το 6μηνο να βγαζω φωτο.
Στο φαι δεν εχω κανει καμια περικοπη.Νομιζω οτι ολα ειναι πεντανοστιμα.Απλα ακολουθω την διατροφη για να μην παχυνω(οπως εχω ξαναπει δεν με περνει να παρω πολλα κιλα Mad )
Δυστυχως δεν δουλευω.Δουλευα σε ενα ναυτικο πρακτοειο για 5 χρονια και με απελυσαν τον Σεπτεμβρη.Την βγαζουμε με τον μισθο του αντρουλη(720 ευρω)και με το επιδομα ανεργιας μου που οταν θα γεννησω θα σταματησει και αυτο.Ευτυχως ειχα επιλεξει τον γιατρο μου να ειναι στο Ελενα οποτε ελπιζουμε να μην μας παει πολλα ο τοκετος.Αυτααααα.Συγνωμη για το κατεβατο αλλα ειστε και γλωσσοκοπανες Laughing Δεν σας προλαβαινω πλεον!!!!

aaa emeis exoyme polla koina!!!a)me lene niki b)eimai anergi(xoris tameio omws) c)kai egw sto elenas(esy me poion?)d)kai ego exo themataki sovaro me ta kila...

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο ιασο το 2009 ειχα πληρώσει 2350 σε κλίνο με επισκληριδιο φυσιολογικό τοκετό, τωρα ο γιατρός μου ειναι στο ρεα ειναι πιο φτηνό ξέρει καμιά ποσο εχει? εγω εχω τσιμπιματακια χαμηλά οταν κουράζομαι η μαια μου λεει οτι ειναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα. τησ συσπάσεις τησ ένιωθα σαν να μαζεύονταν το μωρο σε ενα σημείο και τεντώνονταν μεσα στην κοιλία ενα περίεργο πράγμα σαν να σου σπρώχνει την κοιλιά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις