201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Δευ Φεβ 06, 2012 3:20 pm
rinamar
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ετσι ειναι Μαρινα μου! Ο γιατρος απο τα λεγομενα σου ειναι σαϊνι, δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα! Εσυ να εχεις ψηλα το κεφαλι, να μπεις με χαμογελο στο χειρουργειο και για τη δικη σου ψυχολογια αλλα και για τον αντρούλη σου! Θα μπεις θα σου πουνε παρε μια ανασα, παρε δυο, παρε τρεις και ντουπ θα κοιμηθεις!Θα εχεις εναν τοσο γλυκο υπνο που δε θα καταλαβεις πως θα περασει η ωρα...Θα ξυπνησεις στο δωματιακι σου με τον καλο σου διπλα και με τον γιατρο να σου λεει "Μαρινα, ολα πηγαν τελεια και σ λιγο καιρο θα εισαι μανουλα". Θα πεις ασυναρτησιες μεχρι να συνελθεις απο την ναρκωση που ουτε θα θυμασαι αλλα που θα κανουν τον αντρουλη σου και τις παρεες σας να γελανε οταν θα τα συζητατε και εσυ δε θα μπορεις να γελασεις απο την φουσκωμενη κοιλια!
Να εισαι εσυ καλα και θα σου κρατησω οχι ενα αλλα και το ...εξηντα!
Αχ Ιωαννάααακι μου..θα βάλω τα κλαματαααα... σε λίγο θα γίνω μανούλα;; ..αν δε νιώσω το μωρό μεσα μου να κουνιέται δε θα το πιστεύωωωωωω!!
Μαρινάκι μου.. oh yes dear σε καταλαβαίνω.. απο κρέμες δε ξέρω γιατί εχώ είχα μια φυτική που τη έφτιαχνε ένας που κάνει βιολογικά καλυντικά και πραγματικά κάνει θαύματα αλλα δν κυκλοφορεί στο εμπόρειο... αυτό που ξέρω είναι να αποφεύγεις τώρα όλα τα όξινα [και ντομάτα] ΚΑΘΟΛΟΥ πιπέρι και ειδικά το μαυρο και καθόλου αλκοολ... επίσεις βράσε χαμομηλάκι και βάλε ανακουφίζει λίγο...