Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ετσι ειναι Μαρινα μου! Ο γιατρος απο τα λεγομενα σου ειναι σαϊνι, δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα! Εσυ να εχεις ψηλα το κεφαλι, να μπεις με χαμογελο στο χειρουργειο και για τη δικη σου ψυχολογια αλλα και για τον αντρούλη σου! Θα μπεις θα σου πουνε παρε μια ανασα, παρε δυο, παρε τρεις και ντουπ θα κοιμηθεις!Θα εχεις εναν τοσο γλυκο υπνο που δε θα καταλαβεις πως θα περασει η ωρα...Θα ξυπνησεις στο δωματιακι σου με τον καλο σου διπλα και με τον γιατρο να σου λεει "Μαρινα, ολα πηγαν τελεια και σ λιγο καιρο θα εισαι μανουλα". Θα πεις ασυναρτησιες μεχρι να συνελθεις απο την ναρκωση που ουτε θα θυμασαι αλλα που θα κανουν τον αντρουλη σου και τις παρεες σας να γελανε οταν θα τα συζητατε και εσυ δε θα μπορεις να γελασεις απο την φουσκωμενη κοιλια!

Να εισαι εσυ καλα και θα σου κρατησω οχι ενα αλλα και το ...εξηντα!

Αχ Ιωαννάααακι μου..θα βάλω τα κλαματαααα... σε λίγο θα γίνω μανούλα;; ..αν δε νιώσω το μωρό μεσα μου να κουνιέται δε θα το πιστεύωωωωωω!!

αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 Blushing
ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ Η ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΡΕΜΑ Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΝΑΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 Embarrassed-smiley-face

Μαρινάκι μου.. oh yes dear σε καταλαβαίνω.. απο κρέμες δε ξέρω γιατί εχώ είχα μια φυτική που τη έφτιαχνε ένας που κάνει βιολογικά καλυντικά και πραγματικά κάνει θαύματα αλλα δν κυκλοφορεί στο εμπόρειο... αυτό που ξέρω είναι να αποφεύγεις τώρα όλα τα όξινα [και ντομάτα] ΚΑΘΟΛΟΥ πιπέρι και ειδικά το μαυρο και καθόλου αλκοολ... επίσεις βράσε χαμομηλάκι και βάλε ανακουφίζει λίγο...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
A!Αγάπη και λιγο ελαιολαδο με μια χαρτοπετσετούλα! Μαζι με τα μη της Μαρινας βάλε και τις πιπεριες!

Μαρινα πιστεψε το! Απαντησες στο γιατι δε μενω εγκυος και σειρα εχει το πως και μεχρι να το καταλαβεις θα εισαι...εγκυουλα!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:A!Αγάπη και λιγο ελαιολαδο με μια χαρτοπετσετούλα! Μαζι με τα μη της Μαρινας βάλε και τις πιπεριες!

σωστήηηη!!

ioanna85 έγραψε:
Μαρινα πιστεψε το! Απαντησες στο γιατι δε μενω εγκυος και σειρα εχει το πως και μεχρι να το καταλαβεις θα εισαι...εγκυουλα!

..να σου πω την αλήθεια μου οτι έχω επικεντρωθεί τοσο στην επέμβαση και τι και πως με την ξωσωματκή και με τη διατροφή μου και τα κιλά ..................................................................................................................................................................................................... έχω ξεφύγει απο την ουσία μου φαίνεται...... σαν όνειρο το ακούω οτι θα μείνω έγκυος.. Απρίλιος 2010 1η φορά κάναμε ελεύθερα... κόψαμε τον Αυγουστο 2010 λόγο γάμου στο Μπάλι... ξαναξεκινάμε Ιανουάριο 2011... κορίτσια εχουμε Φευρουάριο 2012 ......................................................................................................................................................................................... απο το Μαϊο του 2011 θέλω να ψαχτούμε και ο αντρούλης μου έλεγε ξεκόλα...να βγεί το καλοκαίρι και βλέπουμε................................................................................................................................................................................. σα ψέμματα το ακούω και τωρα κλαίω..............

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην κλαις, ήρθε το πλήρωμα του χρονου αυτο να σκεφτεσαι! Αν συνεχισεις θα έρθω να σε μπουκώσω σοκολατάκια να πάρεις κιλά, να κάνεις κυτταριτιδα......για να μαθεις!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 Cz53

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Μην κλαις, ήρθε το πλήρωμα του χρονου αυτο να σκεφτεσαι! Αν συνεχισεις θα έρθω να σε μπουκώσω σοκολατάκια να πάρεις κιλά, να κάνεις κυτταριτιδα......για να μαθεις!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 Cz53

χαχαχααα joannini μου έγραψες!!

..είπαμε εεενα σοκολατάκι οπωσδήποτε.. για το μωρό..! Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mόνες μειναμε; που πηγαν όλες αποψε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδή με ρωτήσατε πριν για το φυλλικο οξύ τώρα που βρήκα ησυχία σας γράφω λίγα λόγια! όσα ακολουθούν είναι πράγματα που γνωρίζω και όσες έχετε κάτι να συμπλήρώσετε ή να διορθώσετε παρακαλώ να μου το πείτε! Το φυλλικό οξύ είναι βιταμίνη Β9 και πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά. Η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα είναι 400μg. Λαμβάνεται φυσικά από κάποιες τροφές όπως κάποια ωμα λαχανικά, φρούτα και το συκώτι αλλά συνήθως δεν αρκεί! Το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο καφές, η μειωμένη λήψη πρωτεϊνών και κάποια φάρμακα (όπως τα αντισυλληπτικά) μπορούν να μειώσουν δραστικά την ποσότητα του φυλλικού οξέως στον οργανισμό. Η λήψη του πριν τη σύλληψη και στο πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντική μιας και προλαμβάνει τις ανωμαλίες του νευρικού συστήματος, βοηθά στη σύνθεση του DNA , τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων ,την παραγωγή των κυττάρων και πολλά άλλα που δε μπορώ να θυμηθώ. Πριν την εγκυμοσύνη καλό είναι να λαμβάνεται τουλάχιστον για δυο μήνες όχι μόνο γιατί θα ενισχύσει την υγεία της μέλλουσας μανούλας αλλά και γατί θα «γεμίσει» τις αποθήκες του οργανισμού της για να βρει το σποράκι όταν με το καλό έρθει! Σε καμιά περίπτωση δε πρέπει να πιστεύουμε όμως ότι το λαμβάνουμε για να μείνουμε έγκυες! Καλό είναι μια υγιής γυναίκα να παίρνει 1 δισκίο ημερησίως προ φαγητού και να μην συνδυάζεται με άλλο χάπι την ώρα που θα το λαμβάνετε! Θα με δείτε πολλές φορές να το αναφέρω ως filicine , είναι η δύναμη της συνήθειας μιας και αυτή η μάρκα είναι η πιο διαδεδομένη. Προσωπικά το έπαιρνα πριν την εγκυμοσύνη και τώρα το παίρνω ξανά για να είμαι έτοιμη για όταν μπορέσουμε να ξαναπροσπαθήσουμε!
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 667478

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μονες κι έρημεςςς;;

ΑΑΑΑ!!! καλέ έχω κι άλλα να σας πωωω!! πως το ξέχασααα!!!

Λοιπόν: έμαθα ότι το ουρεόπλασμα ευθύνεται για αποβολές. Αυτό δε το ήξερα και έγω έχω ουρεόπλασμα.. το βρήκα τυχαία πρίν 2+ χρόνια που την ψιλιάστικε αυτός ο παθολόγος που πάω οτι κάτι δε πάει καλά [μάλλον είχε δει την υδροσάλπιγγα] και με εστειλέ να κάνω ένα σκασμό εξετάσεις.. και βγαίνω θετική σε 3 ιούς κονδυλωμάτων και ουρεόπλασμα. Ρώτησα βέβαια τον εξωσωματικό αν ευθύνεται αυτό για τις υδροσάλπιγγες και μου είπε τέτοια ζημιά δεν κάνουν αυτά [βασικά και οι άλλοι γιατροί το ίδιο μου είπαν]. Για το ουρεόπλασμα λοιπόν πήρα αντιβιώση και τα κονδυλώματα τα παρακολουθούμε στο παπ μου είπανε [ουτως ή άλλως δε υπάρχει θεραπεία για τον ιό μονο αν σου κάνει τη ζημιά που κινήσαι αναλώγος τη ζημιά]
Απο τοτε λοιπόν που υποτήθεται έκανα την θεραπεία δεν έχω πάει να δώ αν είανι όλα οκ και αν έφυγε το ουρεόπλασμα. Είπα λοιπόν αφού κάθομαι που κάθομαι αυτό το καιρό να πάω να ξανακάνω εξετάσεις. Επειδή λοιπόν θυμαμαι οτι ήταν πανάκριβες έκλησα ραντεβού τη Τετάρτη να μου τις γράψει ένας γιατρός του ΤΕΒΕ μου και θα πάω να τις κάνω.. οταν πάρω αποτελέσματα θα πάω τον εξωσωματικό doc. mr. έτσουξε, να μου πει τι να πάρω...
Καλά δε κάνω οεο; ..επειδή ενεργώ μόνη μου τώρα γι'αυτό... μη βρεθεί και τπτ άλλο μπροστά μου και μας πάει πάλι πίσω...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για ureaplasma μπορεις να κάνεις καλλιέργειες που δεν νομιζω να στοιχίζουν πολύ, εμενα μου πήρε ο γιατρος για ολο το πακετο για ολο λεω 30€ αλλα ήταν φιλικη τιμη επειδη ξερει τον πρωην εργοδοτη μου! Ε ποσο να κάνουν; 50€;Οσο για κονδυλώματα αφου βρηκες τα στελέχη του ιού που εισαι θετικη (με HPV test φανταζομαι) και κατα την εξέταση ή το ΠΑΠ δε βρεθηκαν αλλοιώσεις γιατι να αγχώνεσαι; Σου ειπαν τι εξετάσεις χρειάζεσαι για να προχωρήσεις για εξωσωματική;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Επειδή με ρωτήσατε πριν για το φυλλικο οξύ τώρα που βρήκα ησυχία σας γράφω λίγα λόγια! όσα ακολουθούν είναι πράγματα που γνωρίζω και όσες έχετε κάτι να συμπλήρώσετε ή να διορθώσετε παρακαλώ να μου το πείτε! Το φυλλικό οξύ είναι βιταμίνη Β9 και πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά. Η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα είναι 400μg. Λαμβάνεται φυσικά από κάποιες τροφές όπως κάποια ωμα λαχανικά, φρούτα και το συκώτι αλλά συνήθως δεν αρκεί! Το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο καφές, η μειωμένη λήψη πρωτεϊνών και κάποια φάρμακα (όπως τα αντισυλληπτικά) μπορούν να μειώσουν δραστικά την ποσότητα του φυλλικού οξέως στον οργανισμό. Η λήψη του πριν τη σύλληψη και στο πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντική μιας και προλαμβάνει τις ανωμαλίες του νευρικού συστήματος, βοηθά στη σύνθεση του DNA , τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων ,την παραγωγή των κυττάρων και πολλά άλλα που δε μπορώ να θυμηθώ. Πριν την εγκυμοσύνη καλό είναι να λαμβάνεται τουλάχιστον για δυο μήνες όχι μόνο γιατί θα ενισχύσει την υγεία της μέλλουσας μανούλας αλλά και γατί θα «γεμίσει» τις αποθήκες του οργανισμού της για να βρει το σποράκι όταν με το καλό έρθει! Σε καμιά περίπτωση δε πρέπει να πιστεύουμε όμως ότι το λαμβάνουμε για να μείνουμε έγκυες! Καλό είναι μια υγιής γυναίκα να παίρνει 1 δισκίο ημερησίως προ φαγητού και να μην συνδυάζεται με άλλο χάπι την ώρα που θα το λαμβάνετε! Θα με δείτε πολλές φορές να το αναφέρω ως filicine , είναι η δύναμη της συνήθειας μιας και αυτή η μάρκα είναι η πιο διαδεδομένη. Προσωπικά το έπαιρνα πριν την εγκυμοσύνη και τώρα το παίρνω ξανά για να είμαι έτοιμη για όταν μπορέσουμε να ξαναπροσπαθήσουμε!
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 667478

καλα έκανες Ιωαννάκι και να προσθέσω ότι η βιταμίνη της οικογένειας Β και C είναι απο τις λίγες που ο οργανισμός αν έχει σε περισσεια τις αποβάλλει απο μόνος του με τα ούρα.
Γιατι να μη ξεχνάμε οτι η υπερβιταμήνωση μπορεί να κάνει και χειρότερη ζημιά απο την υποβιταμήνωση.
Επείσης οι παραπάνω βιταμίνες είναι υπερβολικά ευαίσθητες και καταστρέφοτναι πανεύκολα όπως είπε και η Ιωάννα γι'αυτό ο οργανισμός μας πάντα χρειάζεται. Γι'αυτό όταν μαγειρέυουμε και τροφές που έχουν Β καλό είναι να μη τα παραμαγειρεύουμε, τα σκουροπράσινα λαχανικά κυρίως, και πάντα με κλειστό το καπάκι γιατί είναι και πολύ ευαίσθητη στο ηλιακό φως!

Άσε που κάνει και στο δικό μας νευρικό σύστημα καλό και όταν έχουμε εκνευρισμούς χωρίς λόγο καλό είναι να πέρνουμε παραπάνω σύμπλεγμα Β όπως π.χ. Neurobion!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Για ureaplasma μπορεις να κάνεις καλλιέργειες που δεν νομιζω να στοιχίζουν πολύ, εμενα μου πήρε ο γιατρος για ολο το πακετο για ολο λεω 30€ αλλα ήταν φιλικη τιμη επειδη ξερει τον πρωην εργοδοτη μου! Ε ποσο να κάνουν; 50€;Οσο για κονδυλώματα αφου βρηκες τα στελέχη του ιού που εισαι θετικη (με HPV test φανταζομαι) και κατα την εξέταση ή το ΠΑΠ δε βρεθηκαν αλλοιώσεις γιατι να αγχώνεσαι; Σου ειπαν τι εξετάσεις χρειάζεσαι για να προχωρήσεις για εξωσωματική;

..καλό μου βρέθηκε αλλοίωση στον τράχιλο, με την κολποσκόποιση, και έκανα και βιοψία αλλα όλα καλά!!

Τότε μου είπαν οτι αυτό δν εμποδίζει φυσιολογική σύλληψη, να μη τρελαίνομαι και αν μεινω έγκυος τα κονδυλώματα εξαφανίζονται και δν επειρεάζει την εγκυμοσύνη..

Τα προβλήματα τα κάνει το ουρεόπλασμα και ευθύνεται για αποβολές.. εγώ πήρα τοοοτε μιά αντιβιώση. Δεν ξαναέκανα να δω αν έφυγε...

Βρε Ιωαννάκι μου εγώ τότε γιατί πλήρωσα κοντά στα 600?????
Τόσο πολύ πάει η ταυτοποίηση? και η βιοψία? είναι δυνατόν?

Ασε που τα παπ μου βγαίναν όλα πεντακάθαρα και η κολποσκόποιση έδειξε αλλοιώσεις και κάναμε ταυτοποίηση HPV..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκανες και κολποσκόπηση; Αουτσ! Δεν κατάλαβα ότι μπήκες σε αυτη τη διαδικασια, νόμιζα ότι έκανες μονο HPV test. Η βιοψια πάνω κάτω με την αμοιβη του γιατρου τοσο κοστιζει. Αυτο αφορά τα κονδυλώματα!
Ναι αλήθεια ειναι πως δεν επηρεάζουν τη συλληψη. Οταν ημουν στο γιατρο μια κοπελα ειχε κονδυλώματα εσωτερικα και ήταν σε έξαρση ενώ ηταν έγκυος. Εκανε παραλληλα αγωγή και γέννησε μια χαρα.
Το ουρεόπλασμα σου ειπα κοστιζει τοσο λιγο όταν κάνεις καλλιέργειες.
Για την εξωσωματική σου ειπαν για στιγμα κυστικής;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Εκανες και κολποσκόπηση; Αουτσ! Δεν κατάλαβα ότι μπήκες σε αυτη τη διαδικασια, νόμιζα ότι έκανες μονο HPV test. Η βιοψια πάνω κάτω με την αμοιβη του γιατρου τοσο κοστιζει. Αυτο αφορά τα κονδυλώματα!
Ναι αλήθεια ειναι πως δεν επηρεάζουν τη συλληψη. Οταν ημουν στο γιατρο μια κοπελα ειχε κονδυλώματα εσωτερικα και ήταν σε έξαρση ενώ ηταν έγκυος. Εκανε παραλληλα αγωγή και γέννησε μια χαρα.
Το ουρεόπλασμα σου ειπα κοστιζει τοσο λιγο όταν κάνεις καλλιέργειες.
Για την εξωσωματική σου ειπαν για στιγμα κυστικής;

Ουφ αυτό μου τη δίνει.. πρέπει να τους κυνηγάς εσύ να σου πουν τι να κάνεις και αν αρχίσεις να έχεις αποτυχίες σε κοιτάνε λίγο παραπάνω..

Ιωαννάκι.. που να δεις άουτς στη σαλπιγγογραφία.. ΑΣΤΑ.. η κολποσκόποιση?? χάδι!

Οχι.. τπτ δε μου είπε ακόμα να κάνω.. η αλήεια είναι οτι επικεντρωθήκαμε στην επέμβαση και επειδή με είδε ψιλοπαπατρέχα άρχισε να με καλμάρει του τύπου ένα ένα κλπ.. ..θα μου πεις και δίκαιο είχε γιατί όταν είμασταν εκει το κανονίσαμε αμέσως για επέμβαση..

Τώρα που το ακυρώσαμε εμείς μιλήσαμε με μία του νοσοκομείου που κανονίζει τα ποργράμματα του χειρουργείου..

τώρα όμως 1 μήνα μέχρι την επέμβαση θα κάθομαι.. γιατί να μη το αξιοποιήσωω;;

Λοιπόν όταν βγούν τα αποτελέσματα θα τον πάρω τηλ και θα του πω αν είναι και χρειάζεται να κάνουμε κάτι σε εξετάσεις να το κάνουμε βρε παιδί μου!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννάκι μου.. κουράστικα και νήσταξα και μπερδεύτικα και προβληματίστικα πάλι και σκ@τ@ Sad Sad Sad Sad

Θα ζητήσω απο αύτον του ΤΕΒΕ να μου γράψει και για κυστική ινωσίνη και θα δω και τι άλλο χρειάζεται.. θα ψαχτώ λίγο και μόνη μου...

Αυτό που φοβαμαι είναι μη μου κάνει νερά αυτός του ΤΕΒΕ και μου το παίξει μούρη.. παθαίνουν κάτι τέτοια κόμπλεξ οι γιατροί.. άσε που αν μου πει να με δει.. τι θα του πω..;; δε θέλω;; με έχουν δει 3 το τελευταίο μηνα;;

Ουφφφφ!!! Πάω στο κρεββάτι μου να προβληματιστώ Mad Mad Mad

Καληνύχτα κουτσούνα μου.. αν σου έρθει βρε Ιωαννάκι κατι άλλο για εξέταση.. σφύρα μου το.. την Τετάρτη θα πάω σ'αυτόν του ΤΕΒΕ..

Φιλάκια κουκλίτσα μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 502437

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.cfathess.gr/
http://www.intergenetics.eu/1230+M54a708de802.html
για κυστική ίνωση, εξω ειναι ακριβή (ανω των 200€) αλλα πολύ σημαντική!

Μη σε πρηζω κι εγω και σε μπερδευω...ενα ενα κι ολα θα γινουν...

Πεσε να κοιμηθεις και μη σκεφτεσαι τιποτα απο αυτα!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκά!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 Cz09

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχααααααααααααααα!!!!βρηκα τις 2 υποπτες που γεμιζουν το θεμα!!!!το κανουν βραδυατικα οταν ολες μας κοιμομαστε!!!ιωαννα και μαρινα σας επιασα!!!χιχιχιχιχι!!!ξυπνησα και η ωρα ειναι 4.10!δεν ξερω τι εχω παθει....
1.ιωαννα μου, σε ευχαριστω για την κατατοπιστικοτατη απαντηση σου για το φυλλικο οξυ...η αγαπη ειχε δικιο στο να ρωταμε εσενα για αυτα!!!
2.μαρινα εχω και εγω ΗPV και μου ειχε πει ο γυναικολογος μου που εχει ειδικευτει σε αυτο το θεμα οτι ο οργανισμος μας μετα απο καποιο καιρο αποκτα αντισωματα και καταπολεμα τον ιο απο μονος του...πολλοι γιατροι απλα εχουν βρει τις ευκολες λυσεις και ταλαιπωρουν τις γυναικες με κρυοπηξιες και επωδυνες ενεσεις...στην εγκυμοσυνη σου (που ευχομαι να ειναι συντομα)εαν εχεις αλλοιωσεις πολλες εσωτερικα τοτε κανεις καισαρικη αλλιως εχουν υπαρξει και γυναικες που εχουν τον ιο και εχουν γεννησει φυσιολογικοτατα!!!παντως καλα κανεις και ψαχνεσαι πριν την επεμβαση απο μονη σου αρκει να μην σε κυριευσει το ανχος!!!
τα ειπα...ξαλαφρωσα και παω να ξανακοιμηθω!!!καλημερα τσουπρες!!!!ωρα να πιασουν βαρδια οι πρωινες!!!φιλια!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!
καλε τι καιρος ηταν αυτος!!! χθες μας πηρε και μας σηκωσε απο τον αερα !!! ακουγονταν θορυβοι ολο το βραδυ λες και παιζαμε σε σκηνη θριλερ!! και μιας και αργησε να τελειωσει η ταινια και να κοιμηθουμε και με την φασαρια απο τον αερα..παλι κουτουλαω σημερα!!!

αχ σας διαβαζω και μια συγκινούμαι, μια με κανετε και γελαω!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 379767

ηθελα να κλεισω και ραντεβου σε γιατρο γιατι σαν να εχω κατι ....εχω λιγη φαγουρα να το πω? Embarassed Embarassed Embarassed και πηρα σε εναν απο τους καλους που ειναι συμβεβλιμενοι και το κοντινοτερο ραντεβου για ΙΚΑ το ειχαν 6 Μαρτιου??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad δν το γλυτωνω να παω στους γιατρους του ΙΚΑ γαμωτο!! Sad Sad Sad ειναι και μακρια πολυ το νοσοκομειο για να παω εκει και τα απογευματινα που μπορει να με παει ο αντρας μου ειναι ακριβα παλι!!πφφφ μου φαινεται θα το αφησω στην τυχη του παλι!! απογοητευτηκα!Σκ@τα εχει καταντησει το συστημα υγειας!! No

Μαρινα ποσο στεναχωρηθηκα για το μπακαλογατι σας!!Δν μπορω να ακουω για πονεμενα ζωακια!! ..οσο για την επεμβαση εμεις θα ειμαστε εδω να σου δινουμε κουραγιο και να σου θυμιζουμε οτι μετα απο αυτο θα γινεις η πιο γλυκια μανουλα του κοσμου!!!θα σε φερει τοοοοσο κοντα στο ονειρο!!

Αγαπη νομιζα οτι μονο εγω κανω αμαρτιες τοσο αργα , αλλα βλεπω ολες ακολουθειτε τα βηματα μου! Laughing Laughing

Ιωαννα σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες για το φολικο οξυ!..κι εγω παιρνω εδω και 8μηνες.. δν πιστευω οτι θα παθω κατι Rolling Eyes Rolling Eyes χεχε ...μα κι εσυ τοσο αργα καθησες να φτιαξεις τα σοκολατακια???? με τιποτα ομως!!!!

jenjen ειδες?εδω κι εγω που συμμετεχω αρκετα και παλι δν τις προλαβαινω..αν αρχισουν δε κι οι υπόλοιπες να ξυπνανε και ενδιαμεσα οπως εκανες εσυ, παει το χασαμε το παιχνιδι!!!

Αντα,Ευη, Λιανα και στα υπολοιπα κοριτσακια μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 334590 αρκετα σας επριξα και σημερα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 40746

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα κοριτσάκια ...

Τι έγινε καλέ; χθες το βράδυ σας άφησα στην 5η σελίδα και φτάσατε στην 11η.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩSmile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα Μαρια!!! Ειναι γεγονος οτι φοβαμαι να το αφησω μια μερα και να μην μπω γιατι την επομενη θα εχω να διαβασω 25 σελιδες χαχαχαχ Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κι από μένα...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 Waking-up-1

νυστάζωωωωωωωω....καλέ τι κρύο είναι αυτό παλι σήμερα??

τι κάνετε?με ποιες θα πιω καφέ??

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερααααα!τι κανετε?εδω εχει παρα πολυ κρυο!λενεγια χιονια σημερα!καλημερα και σε εσενα ελλη μου!καλα βρε μεχρι τι ωρα καθεστε το βραδυ,πω πω,δεν σας προλαβαινω!μαρινακι μου σιγα σιγα!ολα θα γινουν,κανε τις απαραιτητες εξετασεις μια μια και να δεις οτι θα περασουν ολα και συντομα θα εχεις μωρακι!ξερω οτι δεν μπορω να καταλαβω την ψυχολογια σου,αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν μπορω να σε στηριξω!και αυτο γιατι ξερω πολυ καλα πως ειναι να λαχταρας ενα μωρο!μπορει να εχω αλλα και εγω πριν ημουνα στην αναμονη!οποτε θελω να ξερεις οτι και εγω θα ειμαι εδω οτι και να θελησεις!τα αλλα κοριτσια μου τι κανετε?evi που εισαι?σημερα ειναι η 3 μερα?για πες μου τα νεα σου!μαρια ελενη τι εγινε?σε εχασα,αδιαθετησες η εχουμε ευχαριστα?ιωαννα μου καλα εισαι?σου στελνω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 417472!επισης πολλα φιλια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 417472 και στην ελευθερια!ελπιζω να ειστε καλητερα!και σε ολες τις ζουζουνες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κουκλιτσα!! Καλα δν χορταινω να σε βλεπω στην φωτο που εχεις στο αβαταρ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 883208 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 883208 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 9 883208

lia-ka

lia-ka
αχ!την κοιταω και χαιρομαι!α ρε νιατα!ημουνα 20 χρονων!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ενω τωρα στα 24 γιαγια!!τι να πω εγω?? Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Έλλη!
καλμέρα Λιάνα!σήμερα είναι η 27η μέρα από κύκλο 25 ημερών...δεν χαίρομαι γιατί παλιά είχα κύκλο 28 ημερών... Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις