126 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Δευ Φεβ 06, 2012 11:26 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Δεν νομίζω ότι βλάπτει κάπου αλλά νομίζω ότι ο καταλληλότερος για να σου απαντήσει είναι ο γιατρός σου.Κάντου μια ερωτησούλα!Καληνύχτα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
jenjen έγραψε:κοριτσια πριν σας καληνυχτισω...και σας βρω αυριο στο "ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15" γιατι δεν σας προλαβαινω ειλικρινα....ιχιχιχιχι...ηθελα να σας ρωτησω για ποσο καιρο μπορω να παιρνω το φυλλικο πριν μεινω εγκυος?κανει μετα απο καποιο καιρο κακο στον οργανισμο?
Ευούλι έγραψε:Δεν νομίζω ότι βλάπτει κάπου αλλά νομίζω ότι ο καταλληλότερος για να σου απαντήσει είναι ο γιατρός σου.Κάντου μια ερωτησούλα!Καληνύχτα!
αγαπη έγραψε:jenjen έγραψε:κοριτσια πριν σας καληνυχτισω...και σας βρω αυριο στο "ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15" γιατι δεν σας προλαβαινω ειλικρινα....ιχιχιχιχι...ηθελα να σας ρωτησω για ποσο καιρο μπορω να παιρνω το φυλλικο πριν μεινω εγκυος?κανει μετα απο καποιο καιρο κακο στον οργανισμο?
αυτα θα ρωτας παντα την ιωαννα μας που ξερει η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν ξερω και θελω να μαθω γιατι κ εγω τωρα ξεκινησα να παιρνω φιλλικο οξυ ιωαννα λυσε μας την απορια
ioanna85 έγραψε:το φυλλικο οξυ μπορεις να το παιρνεις αφοβα για οσο καιρο θες. Ειναι βιταμινη και μονο καλο μπορει να σου κανει αρκει να παιρνεις 1 τη μερα. Εμενα σκεψου ο αντρας μου που εχει στιγμα το παιρνει καθημερινα....
a-niki έγραψε:ευουλι δεν γινεται αλλιως. μου συμβαινει δευτερη φορα , Την πρωτη το ξεπερασα δυσκολα , ηταν μεγαλο σοκ ΔΕν θελω να ξαναπερασω τα ιδια , για αυτο ειμαι ψυχραιμη και προχωραω .Σιγουρα δεν ξεχναω, καμια κοπελα εδω με παρομοιο προβλημα δεν ξεχναει. Απλα παμε μπροστα και για τα καλυτερα.
ifigeniaboz έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ....
JENJEN Κ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΑΦΟΒΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ
jenjen έγραψε:αγαπη έγραψε:jenjen έγραψε:κοριτσια πριν σας καληνυχτισω...και σας βρω αυριο στο "ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15" γιατι δεν σας προλαβαινω ειλικρινα....ιχιχιχιχι...ηθελα να σας ρωτησω για ποσο καιρο μπορω να παιρνω το φυλλικο πριν μεινω εγκυος?κανει μετα απο καποιο καιρο κακο στον οργανισμο?
αυτα θα ρωτας παντα την ιωαννα μας που ξερει η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν ξερω και θελω να μαθω γιατι κ εγω τωρα ξεκινησα να παιρνω φιλλικο οξυ ιωαννα λυσε μας την απορια
αγαπη...μολις τωρα αρχιζω και σας γνωριζω οποτε σιγα σιγα θα μαθω και το θεματα στα οποια εισαστε η καθε μια σας ενημερωμενες....παντως οπως ειπα και στην ευη εμενα μου τα εδωσε ο ενδοκρινολογος και οχι ο γυναικολογος μου..βεβαια του ειπα οτι θα ξεκινουσαμε για να κανουμε μπεμπε...και μου ειπε οτι καλο θα μου εκανα απλα επειδη εχω να τον δω απο τον περασμενο μαιο ειπα να ρωτησω μην κανω καμια βλακεια και ταλαιπωρησω τον οργανισμο μου περισσοτερο...εσυ ποσο καιρο τα παιρνεις...εγω κοντευω 10 μηνες...
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!rinamar έγραψε:Καλησπέρα υπέροχεςςςς
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΙΙΙΙ
Πελαργεεεεε 10 εγκυούλες θέλουμε 10 ακουςςςςς?????
Τι κάνετε κοριτσάκια μου πολυλογουδικα έτσι έτσι να κελαϊδάμε να γουστάρουμε χιχιχι
Εγώ έχω νέα..: Λοιπόν 15 Μαρτίου μπαίνουμεεεε για την επέμβασηηηηη...
Να δώσω σε όλες σας τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου και να πω στη
Νίκη μας... χαίρομαι που είσαι καλύτερα [αν και ο καιρός δε βοηθάει ρε γμτ] και πήγες και δουλίτσα σήμερα... εργασιοθεραπία και σου προτείνω και κανα ψωνιαράκι μιας και έχει και εκπτώσεις έτσι να ανέβουμε λιγο βρε παιδί μου!!!
Νική μου πως σκέφτεσαι τώρα να κινηθείς;; απο εξετάσεις κλπ;; θα πας σε αιματολόγο;; ..οταν είσαι έτοιμη κοπελιά και μη ξεχνας εμείς εδω!!χιχι
Άντα μου[δε σε πετυχαίνω μέσα ποτε ], Ιωαννάκι, Έλλη, Αγάπη, Ευούλι, Μαρία, Τζένη, Ευούλι, Ιφιγένεια, Λιάνα, Δεσποινάκι, Χριστίνα
Φιλάκιααααααααααα
rinamar έγραψε:Καλησπέρα υπέροχεςςςς
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΙΙΙΙ
Πελαργεεεεε 10 εγκυούλες θέλουμε 10 ακουςςςςς?????
Τι κάνετε κοριτσάκια μου πολυλογουδικα έτσι έτσι να κελαϊδάμε να γουστάρουμε χιχιχι
Εγώ έχω νέα..: Λοιπόν 15 Μαρτίου μπαίνουμεεεε για την επέμβασηηηηη...
Να δώσω σε όλες σας τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου και να πω στη
Νίκη μας... χαίρομαι που είσαι καλύτερα [αν και ο καιρός δε βοηθάει ρε γμτ] και πήγες και δουλίτσα σήμερα... εργασιοθεραπία και σου προτείνω και κανα ψωνιαράκι μιας και έχει και εκπτώσεις έτσι να ανέβουμε λιγο βρε παιδί μου!!!
Νική μου πως σκέφτεσαι τώρα να κινηθείς;; απο εξετάσεις κλπ;; θα πας σε αιματολόγο;; ..οταν είσαι έτοιμη κοπελιά και μη ξεχνας εμείς εδω!!χιχι
Άντα μου[δε σε πετυχαίνω μέσα ποτε ], Ιωαννάκι, Έλλη, Αγάπη, Ευούλι, Μαρία, Τζένη, Ευούλι, Ιφιγένεια, Λιάνα, Δεσποινάκι, Χριστίνα
Φιλάκιααααααααααα
ifigeniaboz έγραψε:ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ;;;;ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ .....
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ;;;;;;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ;;ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ;;
a-niki έγραψε:ναι θα παω εδω στη πολη μου σε ενα κεντρο που ασχολειται να μαθω λεπτομερειες , τι χρειαζεται να κανω και με τι σειρα και ποσο κοστιζουν... Αν δεν βγαλουμε εδω ακρη θα παμε αθηνα
a-niki έγραψε:ειμαι καλυτερα αγαπη, δεν εχει παρει απο κατω Σε αυτο βοηθησε οτι δεν εχω πονο και αιμοραγιες..
ΣΤΟ "ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ #22" ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛ 43ifigeniaboz έγραψε:
ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης