Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν νομίζω ότι βλάπτει κάπου αλλά νομίζω ότι ο καταλληλότερος για να σου απαντήσει είναι ο γιατρός σου.Κάντου μια ερωτησούλα!Καληνύχτα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το φυλλικο οξυ μπορεις να το παιρνεις αφοβα για οσο καιρο θες. Ειναι βιταμινη και μονο καλο μπορει να σου κανει αρκει να παιρνεις 1 τη μερα. Εμενα σκεψου ο αντρας μου που εχει στιγμα το παιρνει καθημερινα....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:κοριτσια πριν σας καληνυχτισω...και σας βρω αυριο στο "ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15" γιατι δεν σας προλαβαινω ειλικρινα....ιχιχιχιχι...ηθελα να σας ρωτησω για ποσο καιρο μπορω να παιρνω το φυλλικο πριν μεινω εγκυος?κανει μετα απο καποιο καιρο κακο στον οργανισμο?

αυτα θα ρωτας παντα την ιωαννα μας που ξερει η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν ξερω και θελω να μαθω γιατι κ εγω τωρα ξεκινησα να παιρνω φιλλικο οξυ ιωαννα λυσε μας την απορια

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Δεν νομίζω ότι βλάπτει κάπου αλλά νομίζω ότι ο καταλληλότερος για να σου απαντήσει είναι ο γιατρός σου.Κάντου μια ερωτησούλα!Καληνύχτα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472

μου τα ειχε δωσει ο ενδοκρινολογος μου μαζι με σιδηρο γιατι εχω ενα πολυ μικρο θεμα με τον θυροειδη μου....

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:
jenjen έγραψε:κοριτσια πριν σας καληνυχτισω...και σας βρω αυριο στο "ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15" γιατι δεν σας προλαβαινω ειλικρινα....ιχιχιχιχι...ηθελα να σας ρωτησω για ποσο καιρο μπορω να παιρνω το φυλλικο πριν μεινω εγκυος?κανει μετα απο καποιο καιρο κακο στον οργανισμο?

αυτα θα ρωτας παντα την ιωαννα μας που ξερει η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν ξερω και θελω να μαθω γιατι κ εγω τωρα ξεκινησα να παιρνω φιλλικο οξυ ιωαννα λυσε μας την απορια

αγαπη...μολις τωρα αρχιζω και σας γνωριζω οποτε σιγα σιγα θα μαθω και το θεματα στα οποια εισαστε η καθε μια σας ενημερωμενες....παντως οπως ειπα και στην ευη εμενα μου τα εδωσε ο ενδοκρινολογος και οχι ο γυναικολογος μου..βεβαια του ειπα οτι θα ξεκινουσαμε για να κανουμε μπεμπε...και μου ειπε οτι καλο θα μου εκανα απλα επειδη εχω να τον δω απο τον περασμενο μαιο ειπα να ρωτησω μην κανω καμια βλακεια και ταλαιπωρησω τον οργανισμο μου περισσοτερο...εσυ ποσο καιρο τα παιρνεις...εγω κοντευω 10 μηνες...

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευουλι δεν γινεται αλλιως. μου συμβαινει δευτερη φορα , Την πρωτη το ξεπερασα δυσκολα , ηταν μεγαλο σοκ ΔΕν θελω να ξαναπερασω τα ιδια , για αυτο ειμαι ψυχραιμη και προχωραω .Σιγουρα δεν ξεχναω, καμια κοπελα εδω με παρομοιο προβλημα δεν ξεχναει. Απλα παμε μπροστα και για τα καλυτερα.

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:το φυλλικο οξυ μπορεις να το παιρνεις αφοβα για οσο καιρο θες. Ειναι βιταμινη και μονο καλο μπορει να σου κανει αρκει να παιρνεις 1 τη μερα. Εμενα σκεψου ο αντρας μου που εχει στιγμα το παιρνει καθημερινα....

thank you dear!!!!!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ....

JENJEN Κ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΑΦΟΒΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:ευουλι δεν γινεται αλλιως. μου συμβαινει δευτερη φορα , Την πρωτη το ξεπερασα δυσκολα , ηταν μεγαλο σοκ ΔΕν θελω να ξαναπερασω τα ιδια , για αυτο ειμαι ψυχραιμη και προχωραω .Σιγουρα δεν ξεχναω, καμια κοπελα εδω με παρομοιο προβλημα δεν ξεχναει. Απλα παμε μπροστα και για τα καλυτερα.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Κ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ifigeniaboz έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ....

JENJEN Κ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΑΦΟΒΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ

ευχαριστω πολυ!!!!καληνυχτα σας κοριτσια!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα υπέροχεςςςς Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΙΙΙΙ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994
Πελαργεεεεε 10 εγκυούλες θέλουμε 10 ακουςςςςς????? Very Happy Very Happy Very Happy

Τι κάνετε κοριτσάκια μου πολυλογουδικα Very Happy Very Happy έτσι έτσι να κελαϊδάμε να γουστάρουμε χιχιχι

Εγώ έχω νέα..: Λοιπόν 15 Μαρτίου μπαίνουμεεεε για την επέμβασηηηηη... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 534787

Να δώσω σε όλες σας τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου και να πω στη

Νίκη μας... χαίρομαι που είσαι καλύτερα [αν και ο καιρός δε βοηθάει ρε γμτ] και πήγες και δουλίτσα σήμερα... εργασιοθεραπία και σου προτείνω και κανα ψωνιαράκι μιας και έχει και εκπτώσεις έτσι να ανέβουμε λιγο βρε παιδί μου!!!
Νική μου πως σκέφτεσαι τώρα να κινηθείς;; απο εξετάσεις κλπ;; θα πας σε αιματολόγο;; ..οταν είσαι έτοιμη κοπελιά και μη ξεχνας εμείς εδω!!χιχι

Άντα μου[δε σε πετυχαίνω μέσα ποτε Sad], Ιωαννάκι, Έλλη, Αγάπη, Ευούλι, Μαρία, Τζένη, Ευούλι, Ιφιγένεια, Λιάνα, Δεσποινάκι, Χριστίνα
Φιλάκιααααααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:
αγαπη έγραψε:

αγαπη...μολις τωρα αρχιζω και σας γνωριζω οποτε σιγα σιγα θα μαθω και το θεματα στα οποια εισαστε η καθε μια σας ενημερωμενες....παντως οπως ειπα και στην ευη εμενα μου τα εδωσε ο ενδοκρινολογος και οχι ο γυναικολογος μου..βεβαια του ειπα οτι θα ξεκινουσαμε για να κανουμε μπεμπε...και μου ειπε οτι καλο θα μου εκανα απλα επειδη εχω να τον δω απο τον περασμενο μαιο ειπα να ρωτησω μην κανω καμια βλακεια και ταλαιπωρησω τον οργανισμο μου περισσοτερο...εσυ ποσο καιρο τα παιρνεις...εγω κοντευω 10 μηνες...

ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:Καλησπέρα υπέροχεςςςς Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΙΙΙΙ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 215994
Πελαργεεεεε 10 εγκυούλες θέλουμε 10 ακουςςςςς????? Very Happy Very Happy Very Happy

Τι κάνετε κοριτσάκια μου πολυλογουδικα Very Happy Very Happy έτσι έτσι να κελαϊδάμε να γουστάρουμε χιχιχι

Εγώ έχω νέα..: Λοιπόν 15 Μαρτίου μπαίνουμεεεε για την επέμβασηηηηη... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 534787

Νίκη μας... χαίρομαι που είσαι καλύτερα [αν και ο καιρός δε βοηθάει ρε γμτ] και πήγες και δουλίτσα σήμερα... εργασιοθεραπία και σου προτείνω και κανα ψωνιαράκι μιας και έχει και εκπτώσεις έτσι να ανέβουμε λιγο βρε παιδί μου!!!
Νική μου πως σκέφτεσαι τώρα να κινηθείς;; απο εξετάσεις κλπ;; θα πας σε αιματολόγο;; ..οταν είσαι έτοιμη κοπελιά και μη ξεχνας εμείς εδω!!χιχι

Άντα μου[δε σε πετυχαίνω μέσα ποτε Sad], Ιωαννάκι, Έλλη, Αγάπη, Ευούλι, Μαρία, Τζένη, Ευούλι, Ιφιγένεια, Λιάνα, Δεσποινάκι, Χριστίνα
Φιλάκιααααααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 417472
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Καλησπέρα υπέροχεςςςς Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΛΩΣ ΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 990599 ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Twisted Evil Twisted Evil ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ;;;;ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ Twisted Evil Twisted Evil .....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ;;;;;;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ;;ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ;;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Twisted Evil Twisted Evil ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ;;;;ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ Twisted Evil Twisted Evil .....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ;;;;;;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ;;ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ;;

Shocked Shocked ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ???

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι θα παω εδω στη πολη μου σε ενα κεντρο που ασχολειται να μαθω λεπτομερειες , τι χρειαζεται να κανω και με τι σειρα και ποσο κοστιζουν... Αν δεν βγαλουμε εδω ακρη θα παμε αθηνα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ναι θα παω εδω στη πολη μου σε ενα κεντρο που ασχολειται να μαθω λεπτομερειες , τι χρειαζεται να κανω και με τι σειρα και ποσο κοστιζουν... Αν δεν βγαλουμε εδω ακρη θα παμε αθηνα

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ???

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι καλυτερα αγαπη, δεν εχει παρει απο κατω Σε αυτο βοηθησε οτι δεν εχω πονο και αιμοραγιες..

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Shocked Shocked ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ???[/quote]
ΣΤΟ "ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ #22" ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛ 43
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ειμαι καλυτερα αγαπη, δεν εχει παρει απο κατω Σε αυτο βοηθησε οτι δεν εχω πονο και αιμοραγιες..

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 35468

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:
Shocked Shocked ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ???
ΣΤΟ "ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ #22" ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛ 43
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ[/quote]

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 315810

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΑΚΙ ΤΟ ΟΛΙΒΙΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 990599 ΟΛΙΒΙΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ http://www.eimaimama.gr/2012/02/eimai-egkyos.html
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξύπνησα!! τι κάνετε αγάπες μου?

Νικη χαίρομαι πάρα πολύ και που δν πονάς και που νιώθεις καλύτερα και δν σε έχει πάρει απο κάτω κι εμείς είμαστε εδώ ότι θες!!

Μαρίνα πλησιάζει το όνειρο κοπελάρα μου!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 90233

εγώ πάντως κορίτσια με το που βλέπω ότι ένα θεμα αρχίζει να τρολάρει απίστευτα , δν το ξαναδιαβάζω καν! δν μπορώ τόση ψευτιά για το τίποτα!!γιατι πραγματικά τίποτα δν προσφέρει όλο αυτο!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 6 334590 σε ολες!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαδικτυακές μου φιλενάδες ήρθα πάλι! ουφ ψοφόκρυο έξω!! τι κάνετε?ποιες είναι εδώ...για να δω... Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις