Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΑΚΙ ΤΟ ΟΛΙΒΙΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 990599 ΟΛΙΒΙΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ http://www.eimaimama.gr/2012/02/eimai-egkyos.html
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

καλά πρώτη φορά είδα πως φαίνεται η πρώτη επισκεψη!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 534787 με το καλό Ολίβια μου!!!!!! να έχεις μια τέλεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 654316

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια σας καληνυχτω. Πολλα φιλια σε ολες σας

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:κοριτσακια σας καληνυχτω. Πολλα φιλια σε ολες σας

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 531909

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:κοριτσακια σας καληνυχτω. Πολλα φιλια σε ολες σας

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 Blow-kiss ονειρα γλυκά!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:Κ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 531909

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πετάχτικα να φάω τη ρυζογκοφρετούλα μου με γαλοπουλιτσα.. εεε;;; πειρασμόςςς;; ..και το συνόδεψα με ροκα-καρότο σαλατούλα αααχχχ λιώσατε;; χιχιχιχι

Αχ κοριτσάκια μου ναι.. τα νέα είναι ευχάριστα αλλα εγώ είμαι λιγγγοοοο pale pale .δεν έχω ξανακάνει επέμβαση pale pale
..μακάρι να πάνε όλα καλά και σύμφωνα με του υπολογσμούς μου..:
Μάρτιο επέμβαση,στον κύκλο του Απριλίου ξεκινάμε ενεσούλες και κάνουμε και την εμβριομεταφορά και μετα .................. χιχιχι!

τεσπα...
..αχ τι τέλειο το βιντεάκι με τα ευχάριστα της Ολίβιας!!
..βασικά δε ξέρω την ιστορία της αλλα κάτι πήρε το μάτι μου για σποράκι που έχασε μωρε..; άντε καλοστέριοτη η εγκυμοσύνη της και να πέρνουμε σειρά παρακαλώ κι εμειιςςςς!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Πετάχτικα να φάω τη ρυζογκοφρετούλα μου με γαλοπουλιτσα.. εεε;;; πειρασμόςςς;; ..και το συνόδεψα με ροκα-καρότο σαλατούλα αααχχχ λιώσατε;; χιχιχιχι

Αχ κοριτσάκια μου ναι.. τα νέα είναι ευχάριστα αλλα εγώ είμαι λιγγγοοοο pale pale .δεν έχω ξανακάνει επέμβαση pale pale
..μακάρι να πάνε όλα καλά και σύμφωνα με του υπολογσμούς μου..:
Μάρτιο επέμβαση,στον κύκλο του Απριλίου ξεκινάμε ενεσούλες και κάνουμε και την εμβριομεταφορά και μετα .................. χιχιχι!

τεσπα...
..αχ τι τέλειο το βιντεάκι με τα ευχάριστα της Ολίβιας!!
..βασικά δε ξέρω την ιστορία της αλλα κάτι πήρε το μάτι μου για σποράκι που έχασε μωρε..; άντε καλοστέριοτη η εγκυμοσύνη της και να πέρνουμε σειρά παρακαλώ κι εμειιςςςς!!!!

το πως τα λιγουρεύομαι αυτά που έφαγες τι να πώ!! χαχαχχα Razz

όλα καλά θα πάνε κούκλα!θα δεις!!

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Twisted Evil Twisted Evil ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ;;;;ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ Twisted Evil Twisted Evil .....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ;;;;;;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ;;ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ;;

Shocked Shocked ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ???
καλησπερα εγω το ειδα το θεμα που λες, αλλα η κοπελα ειναι μονο 25 χρονων και μαλλον ειναι το πρωτο της, ας της δωσουμε ενα ελαφρυντικο μαλλον της φαινεται δυσκολο ολο αυτο, ας μην την κρινουμε.

http://hawk-girl.blogspot.com/

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ θα σας αφήσω να δω ταινιάκι!! θα τα πουμε μετά!! φιλάκια!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κι εγώ θα σας αφήσω να δω ταινιάκι!! θα τα πουμε μετά!! φιλάκια!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 379767

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μόνη έμεινα?? Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι μου έγω εδώ! πηδοσηκώνομαι.. όλο και κάτι βγαίνει στη φόρα..

...ρε γμτ προχτές ο γάτος μας δεν είταν καλά.. κοιμόταν συνέχεια δεν ήθελε να φάει και δεν μας άφηνε να τον χαιδέψουμε.. το βράδυ πήγα να τον σηκώσω να τον βγάλω έξω και άρχισε να σκούζει άσχημα..
Σήμερα πήγα πάλι να ψάξω να δω τι έχει και δεν με άφηνε καθόλου αλλα επέμενα και έπιασα ένα τεράααααστιο σα καρούμπαλο ή εξώγκομα κοτνά στα πλευρά του.. έχει κάτι παιδάκια εδω κάτω απο το σπίτι μας και όοοοτι ζωάκι έχουν στα χέρια τους κακοπερνα.. τα έχω μαλλώσει και μια φορά που τυραννάγναε ένα σκυλάκι.. είμαι σχεδόν σίγουρη οτι μαλλον τον κλοτσίσανε ή τον χτυπήσανε και πραγματικά τα έχω πάρει Twisted Evil Twisted Evil θα τον πάω στον ντοκ αύριο.
..τον γατούλη αυτόν τον μάζεψα νεογέννητο, ετοιμοθάνατο και τον ανέστησα και πάτησα και ποδι για να τον κρατήσουμε γιατί το καλοκαίρι είχαμε τα πεθερικά εδώ και δεν τον ήθελαν.. τον έχουμε αγαπήσει πααααρα πολύ τον Ζήκο μας ή μπακαλογατί μας ή ρονρόν μας ή γιώργο μας.. Sad Sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:μόνη έμεινα?? Rolling Eyes

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΡΟΥΣΑ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας νυχτοπούλια! Very Happy Να μαι κι εγώ μετά από απίστευτο μπλα μπλα!

τι κάνετε?

Συντονιστήκαμε επιτέλους Εύη, Αγάπη? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 893968

Μαρίνα με το καλό η εγχείρηση, θα σου πω που έχω κάνει 3ς ότι δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς κ όπως είπαν τα κορίτσια είσαι ένα βήμα πριν την εκπλήρωση ενός ονείρου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 417472

Αχ πήγαινέ τον στο γιατρό το γατούλη κ περαστικά του κι εγώ είχα γάτους κ τους λατρεύω!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 35468

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεία σου Αγαπη μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 417472

Αντα μου επιτέλους σε πέτυχα λίγο μεσα!! καιρό εχ να σε δω κοπελιά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 417472

3 βρε θυρίο ε;; μπράβο βρε κορίτσι.. εχω παιδια σας το δηλώνω.. είμαι λιγο χ@στρα... και ποιό πολύ φοβάμαι [άκου τώρα θριλερ] οτι δε θα με ποιάσει η αναισθισία και δε θα μπορω να τους το πω γιατί θα είμαι μαστουρωμένη απο το φάρμακο και θα τα νιώθω όλα....
...καλά θα μου πείς το άλλο με τον τοτό το ξέρεις αλλα.. ο φόβος.. φόβος.. pale pale

το Ζηκογατί μου μωρέ....ναι θα τον πάω τον καψερούλη μου στον ντοκ γιατί δεν μπρορω να τον βλέπω να είναι πεσμένος.. συνήθως ειναι παααααρα πολύ παιχνιδιάρης.. καλά έτσι και αρχίσει να κάνει τα δικά του... μιλάμε τρελό γέλιο το κατσουλινι μου... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 669659

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΣΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΡΩΩ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 Hungry-2

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επιτέλους ήρθατε!!!

Μαρινάκι περαστικά στον γατούλη σου!!

κορίτσια εδώ φυσάει τρελά!!γίνεται χαμός!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΜΙΣΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΡΩΩ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 7 Hungry-2

τι καλό τρως??

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντα!!! συντονιστήκαμε!!! χαχαχχα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:και ποιό πολύ φοβάμαι [άκου τώρα θριλερ] οτι δε θα με ποιάσει η αναισθισία και δε θα μπορω να τους το πω γιατί θα είμαι μαστουρωμένη απο το φάρμακο και θα τα νιώθω όλα....

Δεν υπάρχει πραγματικά περίπτωση αλλά το καταλαβαίνω γιατί κ μια φίλη μου έχει φοβία μ αυτό.

Εγώ στην τρίτη εγχείρηση να φανταστείς ήρθα κ χαλάρωσα τόσο από την αναισθησία που άρχισα την πλάκα μέσα στην αίθουσα, ευτυχώς δεν θυμάμαι τα πάντα που τους είπα Embarassed

Την επόμενη μέρα ήρθε ο αναισθησιολόγος να δει "την χαρούμενη κοπέλα που τους έκανε να ξεκαρδιστούν στο χειρουργείο" =έγινα ρόοοοομπα αχαχαχα Laughing Laughing ποιος ξέρει τι είπε το στοματάκι μου

Πάντως στην απόξεση ήταν το εντελώς αντίθετο γιατί η αναισθησιολόγος ήταν μια γλυκύτατη κυρία που καλύτερα να μην σας πω τι μου είπε πριν τη νάρκωση κ σας φρικάρω... Shocked

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγάμη μου τι καλό;;

Εύη αέραςςς;;; στα πανιά μας!! ..μιλάμε πήρε τη πλαστική ντουλάπα στην αυλή και την πέταξε πάνω στο τραπέζι.. ..και η ντουλάπα η πλάτη της ακούμπαγε στον τοίχο!!!+ χαλάζι+αστραπές.. διακοπή ρεύματος για λίγο πρίν και η νόβα μας κάνει νερά... κακοκαιρία όχι αστεία.. αφού δε πήγα ούτε γυμναστήριο.. χουχούλιασα σήμερα Very Happy

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:
Δεν υπάρχει πραγματικά περίπτωση αλλά το καταλαβαίνω γιατί κ μια φίλη μου έχει φοβία μ αυτό.

Εγώ στην τρίτη εγχείρηση να φανταστείς ήρθα κ χαλάρωσα τόσο από την αναισθησία που άρχισα την πλάκα μέσα στην αίθουσα, ευτυχώς δεν θυμάμαι τα πάντα που τους είπα Embarassed

Την επόμενη μέρα ήρθε ο αναισθησιολόγος να δει "την χαρούμενη κοπέλα που τους έκανε να ξεκαρδιστούν στο χειρουργείο" =έγινα ρόοοοομπα αχαχαχα Laughing Laughing ποιος ξέρει τι είπε το στοματάκι μου

Πάντως στην απόξεση ήταν το εντελώς αντίθετο γιατί η αναισθησιολόγος ήταν μια γλυκύτατη κυρία που καλύτερα να μην σας πω τι μου είπε πριν τη νάρκωση κ σας φρικάρω... Shocked

..μου δίνεις ελπίδες τώρα βρε Άντα μου..

σε παρακαλώ αν είναι άσχημο μη μου πεις τώρα και φρίξω.. να κάνω την επέμβαση και μετα..

λες να αρχίσω και εγώ να λέω χαζομάρες;; χαχα πλάκα θα έχει Razz Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια άσχετο...νιώθω μυρμηγκιές στην κοιλιά μου...τί είναι πάλι αυτό?? Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κορίτσια άσχετο...νιώθω μυρμηγκιές στην κοιλιά μου...τί είναι πάλι αυτό?? Rolling Eyes

Είναι η Αλέκα που μαζεύει τα μπογαλάκια της για να φύγει!!Άντε στείλε την από δω που τη θέλω!!!

Μαρίνα δε λέω τίποτα ακριβώς γιατί δε θέλω να σε φρικάρω (την κάργια Twisted Evil ) θα στα πω μετά να γελάμε!

Αγάπη τι τρως??

Κι εγώ έφαγα υγιεινά κ ελαφριά 2 κριτσίνια με γαλοπούλα κ κασεράκι κ μετά πήγα κ έφαγα τα υπόλοιπα μαλτιζερς Embarassed είμαι αδιόρθωτη το ξέρω Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις