Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια συγνωμη για χθες αλλα μου ηρθε αποτομο! Η αληθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα!

Τζένη κουκλα μου δε μου φταις εσυ σε τιποτα! Τα γεγονοτα ειπες και ευχαριστω για την ενημερωση... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 417472

Μαρινα εχεις δικιο αλλα αυτα πια δεν αρκουν. Γενικα ειμαι αισιοδοξο ατομο..ημουν μαλλον...οσο κι αν δεν το πιστευετε αλλα τωρα τελευταια ολο σφαλιαρες τρωω! Σκεφτομαι και τους δικους μου πως θα τα βγαλουν περα που ειναι σε χειροτερη μοιρα!

Ελλη ολοι ειμαστε ο ενας χειροτερα απο τον αλλον!Μακαρι να εγινε ενα μικρο θαυματακι μεσα σου να μας φτιαξει το κεφι!

Δήμητρα αν κανεις ετσι για τα 3εκατοστα σκεψου πως θα κανεις οταν το δεις πιο μεγαλο και δεις μυτουλα και αυτακι, και πατουσουλα και δαχτυλακια! Θα τρελαθεις σου λεω!

Αχ βρε Ευη μη στεναχωριεσαι γιατι ειμαι που ειμαι θα ξαναξεκινησω το κλαμα! Ολα καλα θα πανε τον επομενο μηνα!Αλλωστε το χθεσινο αρθρο μας ειπε ολα τα μυστικα και βρηκα το λαθος σου...ολη μερα μπανιαριζεσαι και μου φαινεται πως τον αντρα τον εχεις πλαι στο τζακι και ζεσταινεται...στο μπαλκονι γρηγορα!

Αναστασια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 417472

Μαρια Ελενη μη λες τετοια γιατι κι εγω δε κοιμηθηκα χθες σκεπτομενη τα χρηματα! Κατι θα γινει...αλλα και στη χειροτερη να πας εξωτερικο κι εκει ζει το παιδι και ισως εχει καλυτερη τυχη!

Δεσποινα θα σου λεγα γερα με τσαμπουκα αλλα με προλαβε η Ευη! Η ασφαλεια δεν παει χαμενη! Που θα γεννησεις; Αν πας σε ιδιωτικο θα σε καλυπτει λογικα! Μη σκας για το τι θα πουν, σημασια εχει που ειστε εσεις ευτυχισμενοι. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 417472

xaftounaki Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 417472

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Iωάννα μου δε θέλω να πέφτεις!!Θέλω μόνο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Το ξέρω πως είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους!!Μη νομίζεις κι εμείς είμαστε πολύ ζορισμένοι,τόσο που σκεφτόμαστε μέχρι και να μεταναστεύσουμε,σκέψου!!!!
Αλλά στο θέμα του παιδιού δε διστάζω!!Είναι ευτυχία και πιστεύω πως ο Θεός μαζί με κάθε παιδάκι που στέλνει,δίνει μαζί και ευλογία και μεγάλη βοήθεια!!!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Αχ βρε Ευη μη στεναχωριεσαι γιατι ειμαι που ειμαι θα ξαναξεκινησω το κλαμα! Ολα καλα θα πανε τον επομενο μηνα!Αλλωστε το χθεσινο αρθρο μας ειπε ολα τα μυστικα και βρηκα το λαθος σου...ολη μερα μπανιαριζεσαι και μου φαινεται πως τον αντρα τον εχεις πλαι στο τζακι και ζεσταινεται...στο μπαλκονι γρηγορα!

χαχχαχαχα αχ βρε κοριτσάκι να 'σαι καλά!μ'έκανες και γέλασα πρωινιάτικα! οκ δεν θα στεναχωρηθώ αλλά το ίδιο θα κάνεις κι εσύ οκ?το υπόσχεσαι ε? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια υποσχομαι θα ανεβω!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 Cz37

kira

kira
Α ρε κορίτσια τώρα σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμασταν όλες μαζί παρέα,να τα λέγαμε από κοντά,να τρώγαμε τα γλυκά μας,να γελούσαμε!!!Αχ.....

kira

kira
Άντε ελάτε στο σπιτάκι μου(φωτο),θα φτιάξω και το ωραιότερο κεικ σοκολάτας που έχετε φάει!!Παραγγελιά της κόρης μου το πρωί πριν πάει στον παιδικό!!
΄΄μαμα το μεσημέρι που θα έρθω να έχεις κάνει το νόστιμο σοκολατένιο κεικ σου¨¨
Ε μπορώ να αντισταθώ???Σηκώνομαι αμέσως,πάω κουζίνα,αν και βαριέμαι,αλλά πως να χαλάσω χατίρι... I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Α ρε κορίτσια τώρα σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμασταν όλες μαζί παρέα,να τα λέγαμε από κοντά,να τρώγαμε τα γλυκά μας,να γελούσαμε!!!Αχ.....

σωστή!!!

κορίτσια δεν ξέρω αν σας αρέσει!εμένα μ'ανεβάζει! δειτε το!

https://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια κρατα μας ενα κομματι!Να ειχα κι εγω ενα στοματακι να μου λεει φτιαξε μου...κομματια θα γινομουν!!!!

Ευη....ετσι θα με σκοτωσεις!!Πολυ ωραιο! Πορτογαλικο δεν ειναι; μου θυμιζει πολύ τα ισπανικα...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αναστασια κρατα μας ενα κομματι!Να ειχα κι εγω ενα στοματακι να μου λεει φτιαξε μου...κομματια θα γινομουν!!!!

Ευη....ετσι θα με σκοτωσεις!!Πολυ ωραιο! Πορτογαλικο δεν ειναι; μου θυμιζει πολύ τα ισπανικα...

γιατί καλέ θα σε σκοτώσω?νομίζω είναι στη βραζιλία...βέβαια εκεί όντως μιλάνε πορτογαλικά... Rolling Eyes

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Assim você me mata = ετσι θα με σκοτωσεις...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Assim você me mata = ετσι θα με σκοτωσεις...

α αυτό εννοείς!ε καλά ο εγκέφαλος δεν ξύπνησε ακόμη! χρειάζεται λίγο καφέδακι ακόμη χιχιχιχχ

kira

kira
ioanna85 έγραψε:Αναστασια κρατα μας ενα κομματι!Να ειχα κι εγω ενα στοματακι να μου λεει φτιαξε μου...κομματια θα γινομουν!!!!

Έτσι έλεγα κι εγώ και τώρα έχω!!!!!Θα έρθει η σειρά σου και θα είμαστε εδώ να μας τα λες!!!
Κι επειδή είναι το σουπερ και το πανευκολο κεικ μετρήστε πότε σας το είπα,εεε το έβαλα κιολας στο φούρνο!!Τώρα θα πλύνω το μπωλ θα κάνω τη γκανάζ και έτοιμο!!!!!!!

Όποια θέλει δίνω συνταγή και θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:

Έτσι έλεγα κι εγώ και τώρα έχω!!!!!Θα έρθει η σειρά σου και θα είμαστε εδώ να μας τα λες!!!
Κι επειδή είναι το σουπερ και το πανευκολο κεικ μετρήστε πότε σας το είπα,εεε το έβαλα κιολας στο φούρνο!!Τώρα θα πλύνω το μπωλ θα κάνω τη γκανάζ και έτοιμο!!!!!!!

Όποια θέλει δίνω συνταγή και θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!

για βάλε την συνταγή να σε θυμηθούμε Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συνταγη.... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 564595

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα παλι!! εφαγα 2 ξενερωματα και ησυχασα!!ξεκιναω να παω να πληρωσω το ενοικιο..το πληρώνω, και συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχάσει το βιβλιάριο του ΙΚΑ γυριζω τρεχοντας το παιρνω...πηγαίνω ΙΚΑ και με στέλνει σπιτι μου ο γιατρός γιατί έβαλα την ΝΤΑΚΤΑΝΤΟΡ που λέγαμε..(τσαμπα το τρεξιμο πισω να παρω το βιβλιάριο) μου ειπε να παω αύριο αλλα δν παίζει!!! άσε που ειδα οτι αυριο εχουν εκτακτες συνελευσεις κολλημενα παντου στο κτήριο την ώρα που μου ειπε να παω!!!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!αμα με ξαναπιάσει βλέπουμε!!

μετά παω ταχυδρομείο και παιρνω τα παπουτισα!Το ασημι μια χαρά..το νυφικό μου είναι μεγάλο ακόμη και με πατο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 81
τώρα πρέπει να το στείλω πισω να μου στείλουν μικρότερο νούμερο!! (τουλάχιστον ήταν πολύ ωραία και τα 2!!κάτι είναι κι αυτο!) και τώρα πρέπει να βγάλω τον κοντό βόλτα και να αρχίσω καθαριότητα στο σπίτι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 45

Ευάκι μου κρίμα και το είχα πιστέψει!!τουλάχιστον ήρθε πρωι πρωί να μην έχεις άλλο αγωνία!! τώρα υπομονή λιγες μέρες γιατί και το "ψητό" έχει την χάρη του!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 40746

Δεσποινάκι έτσι δυναμικά να το πείτε και μη σας νοιάζει τίποτα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 90233

και στα υπόλοιπα κοριτσάκια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 315810

υ.γ. τη γυμναστική που έχω ρίξει σημερα..τρέχω βάδινγκ για 1,30 ωρα σχεδον χωρίς σταματημο!! πόσες θερμίδες να έκαψα?θα φάω χωρίς τυψεις σήμερα χαχαχα

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Έλλη μας! απλά αυτό που μου την δίνει είναι ότι πάλι άλλξε ο κύκλος μου!ήμαρτον πια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 334590

kira

kira
χαχαχα!!!Λοιπόν και δε σας είπα το καλύτερο!!!!!Δεν χρειάζεται μίξερ!!!!!!!!
Βάζω σένα μπωλ και ανακατεύω με σύρμα
10 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
2 κουτ. σούπας ξύδι(μη το φοβηθείτε,δεν θα φαίνεται καθόλου στη γεύση)
2 φλιτζάνια γάλα
1 αυγό
λίγο αλάτι
2 φλιτζάνια ζάχαρη (εγώ βάζω καστανή)
6 κουταλιές της σούπας κακάο
1 βανίλια
αλεύρι όσο πάρει και 1 μπέικιν!!
Αλείφω με λίγο σπορέλαιο 1 πυρέξ και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 45΄

Εγώ κάνω από πάνω και γκανάζ (η συνταγή το άφηνε εκεί,αλλά γίνεται απίστευτο με την κρέμα) που γίνεται λιώνοντας σε κατσαρολάκι 2 κουβερτούρες των 100 με 200ml κρέμα γάλακτος!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλλη τι γκαντεμοτεταρτη ειναι σημερα;;;;

παω να βαλω σκουπα γιατι μετα θα ειναι ωρα κοινης ησυχιας!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν έχω παρόμοια συνταγή αλλά στο νηστίσιμο της!χωρίς μίξερ εννοείται,πανεύκολο,γρήγορο και τέλειο!η δική μου συνταγή είναι απ'την αργυρώ!

kira

kira
Σε κάποιο site την βρήκα,αλλά έχει καιρό δε θυμάμαι,αλλά έκανα δικές μου αλλαγές!!!Πάντως όποιος το δοκίμασε ζήτησε κι άλλο!!!! Razz

kira

kira
Κορίτσια τώρα τράβηξα την κουρτίνα και ναι χιονίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Κορίτσια τώρα τράβηξα την κουρτίνα και ναι χιονίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εδώ χιονίζει απ'το πρωί αλλά τι να το κάνω αφού δεν το στρώνει... Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδώ το κρύο είναι απίστευτο αλλα χιόνι δν είδαμε ευτυχώς θα ελεγα..χθες το βράδυ χαζοέριξε κάτι νυφάδες αλλα μέχρι εκεί!! τερμα η τεμπελια..βγαζω το κοντό μου βόλτα και αρχιζω δουλειες!!!

ουφ...εχω κουραστει και που το σκεφτηκα!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Εδώ το κρύο είναι απίστευτο αλλα χιόνι δν είδαμε ευτυχώς θα ελεγα..χθες το βράδυ χαζοέριξε κάτι νυφάδες αλλα μέχρι εκεί!! τερμα η τεμπελια..βγαζω το κοντό μου βόλτα και αρχιζω δουλειες!!!

ουφ...εχω κουραστει και που το σκεφτηκα!!

κι εγώ έπρεπε να κάνω δουλειές σήμερα αλλά τεμπέλιασα...μόνοο σίδερο θα βάλω μετά...κουράγιο κούκλα!

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια,
Εδώ είμαι κι εγω από νωρίς και σας παρακολουθώ, απλά επειδη είμαι στη δουλειά δεν μπορώ να συμμετέχω Sad
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 24 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις