551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Τρι Φεβ 07, 2012 3:48 pm
barbie!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:καληνύχτα κι από μένα! φτάνει για σήμερα! θα τα πούμε το πρωί για ξέρετε εσείς...
καληνυχτα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:καληνύχτα κι από μένα! φτάνει για σήμερα! θα τα πούμε το πρωί για ξέρετε εσείς...
jenjen έγραψε:στενοχωρεθηκα που στενοχωρεθηκατε...παω και γω για νανι...καλυτερα να συνεχιζαμε τις ιστοριες της μορας παρα τα οικονομικα δικιο εχεις ελλη....ιωαννα συγνωμηηηηηηηηηηη
καληνυχτα!!!!tomorrow is another day...a better day!!!
snoopy έγραψε:δεν τον ξερω οχι αλλα ολα καλα ευχομαι και με την λαπαροσκοπηση..ποτε την κανεις?
barbie! έγραψε:καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσακια! φιλια σε ολες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Φεβ 07, 2012 4:12 pm, 1 φορά
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Δέσποινα ειμαι σιγουρη οτι θα εχετε τρελαθει απο τη χαρα σας, ευχομαι συντομα και σε ολες τις υπολοιπες τοσο ευχαριστα νεα
Ευακι δεν πειραζει, υπομονη 4-5μερούλες και μετά βουρ στο ψητό!!!!
Σωστά!!evi27 έγραψε:καλημέρα Αναστασία(σωστά?)!! τι να κάνουμε?δυστυχώς δεν διαλέγουμε εμείς πότε θα έρθει!συνεχίζουμε να !!
καλημέρα Μαρία-Ελένη!
καλημέρα Δεσποινάκι!
evi27 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Δέσποινα ειμαι σιγουρη οτι θα εχετε τρελαθει απο τη χαρα σας, ευχομαι συντομα και σε ολες τις υπολοιπες τοσο ευχαριστα νεα
Ευακι δεν πειραζει, υπομονη 4-5μερούλες και μετά βουρ στο ψητό!!!!
καλημέρα!αυτό σκέφτομαι κι εγώ....το ψητό...χιχιιχχ
evi27 έγραψε:αχ βρε Μαρία-Ελένη μην στεναχωριέσαι!κανείς δεν χάνεται!
Δεσποινάκι έτσι να το πεις!γερά με τσαμπουκά! χιχιχι μη φοβάσαι τιποτα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης