51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Δευ Φεβ 06, 2012 6:09 am
ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ 5+30 ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΑΛΙ!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:α ξεχασα να ρωτησω τη εγινε τελικα με το χτεσινο θεμα "πως θα τους το πω" το εκλεισαν ???
evi27 έγραψε:έτοιμος κι
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:έτοιμος κι
τη ωραιος που ειναι ο απογευματινος παρεουλα σας τον απολαμβανω παρα πολυ
evi27 έγραψε:άσχετο αλλά τώρα με τον καφέ θα ήθελα ένα γεμιστό ντόνατς...
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:άσχετο αλλά τώρα με τον καφέ θα ήθελα ένα γεμιστό ντόνατς...
κοριτσακι μου δεν σου εχουν ερθει ακομα εεε ???
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:άσχετο αλλά τώρα με τον καφέ θα ήθελα ένα γεμιστό ντόνατς...
όχι...αλλά εγώ σκεφτομαι ότι θα έρθει μια απ'αυτές τις μέρες για να μην απογοητευτώ...
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:άσχετο αλλά τώρα με τον καφέ θα ήθελα ένα γεμιστό ντόνατς...
όχι...αλλά εγώ σκεφτομαι ότι θα έρθει μια απ'αυτές τις μέρες για να μην απογοητευτώ...
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΨΥΛΛΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ...!!!
maria.tst έγραψε:Ηρθα κι εγω πάλι
maria.tst έγραψε:Να σας πω κι εγώ ... τα δικά μου.
Από τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε σιγά σιγά να έχουμε ελεύθερες επαφές. Εντάξει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου λέμε ότι ίσως να μην ήταν και τόσο εντατικά αν και μια χαρά συχνά ήτανε. Τον Ιανουάριο όμως το πήραμε ακόμα πιο ζεστά, μέρα πάρα μέρα όλο τον μήνα σχεδόν, και πραγματικά χωρίς άγχος, καταλαβαίνω άλλωστε ότι είναι λίγο το διάστημα. Απλά αυτές τις μέρες σκεφτόμουν πόσο διάστημα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να αρχίσεις να το ψάχνεις λίγο ... δεν είμαι και παιδούλα βλέπεται ;
evi27 έγραψε:κορίτσια έχει βγει τρελός αέρας εδώ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης