Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
maria.tst έγραψε:Να σας πω κι εγώ ... τα δικά μου.
Από τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε σιγά σιγά να έχουμε ελεύθερες επαφές. Εντάξει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου λέμε ότι ίσως να μην ήταν και τόσο εντατικά αν και μια χαρά συχνά ήτανε. Τον Ιανουάριο όμως το πήραμε ακόμα πιο ζεστά, μέρα πάρα μέρα όλο τον μήνα σχεδόν, και πραγματικά χωρίς άγχος, καταλαβαίνω άλλωστε ότι είναι λίγο το διάστημα. Απλά αυτές τις μέρες σκεφτόμουν πόσο διάστημα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να αρχίσεις να το ψάχνεις λίγο ... δεν είμαι και παιδούλα βλέπεται Razz ;

νομίζω πως οι γιατροί δίνουν περιθώριο 1 χρόνο.... ας μας πει και όποια ξέρει καλύτερα...

συμφωνω και εγω με την ευη αυτο που εχω να σου πω εγω ομως ειναι οτι τελικα δεν παιζει ρολο και τοσο πολυ η ηλικια μια θεια μου γεννησε στα 38 της και υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις και δες το και απο την αλλη πλευρα εδω παιδουλες και δεν τα καταφερνουν αμεσως μπορει να περασουν και 2 και 3 και 4 χρονια προσπαθειας και μετα να τα καταφερναν παντως εχει και μια θετικη πλευρα ολο αυτο ερχεσαι πιο κοντα με τον ανθρωπο σου Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλησπερα κοριτσια με το καλο και ο 10 δεν σας προλαβαινω θα διαβασω το προηγουμενο και θα γυρισω παλι καταρχην με το καλο τα μωρακια σε οσες περιμενουν και σε μας κοριτσια συντομα να μας επισκεφτει ο πελαργος.............................

γεια σου Μαρία Ελένη Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από τον Νοέμβριο ξεκινήσαμε σιγά σιγά να έχουμε ελεύθερες επαφές. Εντάξει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου λέμε ότι ίσως να μην ήταν και τόσο εντατικά αν και μια χαρά συχνά ήτανε. Τον Ιανουάριο όμως το πήραμε ακόμα πιο ζεστά, μέρα πάρα μέρα όλο τον μήνα σχεδόν, και πραγματικά χωρίς άγχος, καταλαβαίνω άλλωστε ότι είναι λίγο το διάστημα. Απλά αυτές τις μέρες σκεφτόμουν πόσο διάστημα εντατικής προσπάθειας είναι αρκετό για να αρχίσεις να το ψάχνεις λίγο ... δεν είμαι και παιδούλα βλέπεται Razz ;

και προς Θεου μην παρεξηγηθω απο το προηγουμενο ποστ μου αλλα δεν σε εχουν παρει και τα χρονια εισαι μικρη ακομα και ειναι πολυ νωρις για να το ψαξετε και να μπλεξετε με γιατρους ξεκινησατε απο τον νοεμβριο οπως λες και παλι ειναι νωρις ασε να περασει ενας χρονος και μετα βλεπετε

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάκια μου εγώ θα σας αφήσω για μερικές ώρες....θα τα πούμε αργότερα πάλι... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 Blow-kiss σε όλες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγένεια οταν νοιωσεις ετοιμη κανε ενα τεστακι και μακαρι να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 36

Ευη νοικοκυρα μου εσυ!

Marily11 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 M032

Αγαπη ετσι κι εμενα, οταν το θελει δεν μπορω να πω οχι!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 B05Το χθεσινο θεμα ειναι ακομα ανοιχτο, η κοπελα που το ανοιξε εξαφανισμενη αλλα ευτυχως καταλαγιασαν τα πραγματα!

maria.tst αν δεν εχεις αποτελεσματα μετα απο 1 χρονο εντατικων και ελευθερων επαφών και εισαι κατω απο 34-35, τοτε πας στο γυναικολογο και κανεις εξετασεις. Αντιθετα αν εισαι ανω των 35 τοτε μετα απο 6 μηνες. Το να περασει αυτο το διαστημα χωρις εγκυμοσυνη δε σημαινει πως εχετε προβλημα σωνει και καλα απλα μπορει να χρειαζεστε μια περαιτερω διερευνηση και καθοδηγηση!

Μαρια Ελένη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 C36

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κι από μένα on line κορίτσια, είμαι λίγο Sleep ακόμα αλλά θα καταφέρω να συμφωνήσω με την Αγάπη ότι η προσπάθεια σε φέρνει πιο κοντά. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 4872

Αχ μας ξέφυγε η Ιφιγένεια που είναι στην πρώτη μέρα καθυστέρησης!!!Άντε να ναι το πρώτο καλό νέο του 10!!! cheers

Για το χρόνο που πρέπει να περάσει,δεν ξέρω.

Όλες όμως ξεκινάμε κ το θέλουμε...χθες!!χιχιχι affraid κ το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αγχωνόμαστε κ να σκάμε Razz

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:

και προς Θεου μην παρεξηγηθω απο το προηγουμενο ποστ μου αλλα δεν σε εχουν παρει και τα χρονια εισαι μικρη ακομα και ειναι πολυ νωρις για να το ψαξετε και να μπλεξετε με γιατρους ξεκινησατε απο τον νοεμβριο οπως λες και παλι ειναι νωρις ασε να περασει ενας χρονος και μετα βλεπετε

Καλέ καμία παρεξήγηση!!! κουβεντούλα κάνουμε και δεν είπες τίποτα κακό. Δεν αγχώνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς ακόμα ... απλά σκεφτόμουν οτι μπορεί να περάσει πολύ καιρός και με την δικαιολογία οτι νωρίς είναι ακόμα να είμαι στην κοσμάρα μου, ενω θα έπρεπε να το ψάξω.

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
επεστρεψα απο την δουλεια,εκανα τις απαραιτητες δουλειες του σπιτιου και τωρα απολαμβανω τον απογευματινο μου καφε...καλησπερα κοριτσια!!!!!διαβασα σε παραπανω σχολια πως οι γιατροι δινουν περιθωριο μεχρι ενα χρονο...και μετα καλο θα ειναι να αρχισεις να το ψαχνεις..ετσι εχω ακουσει κ εγω..εγω θελω να πιστευω πως συντομα οι περισσοτερες απο εδω αν αποβαλλουμε εστω κ στο ελαχιστο το να το σκεφτομαστε συνεχεια θα μεινουμε εγκυες...δεν θελω να σκεφτομαι αρνητικα πως εχουμε καποιο προβλημα εμεις ή ο συντροφος μας...εχω ακουσει περιστατικα σε γυναικες που κατεφευγαν σε εξωσωματικες και πανω που πηγαινε να γινει ηταν ηδη εγκυες!!!αρα δεν ειχαν προβλημα οπως νομιζαν....ολα στο μυαλουδακι μας ειναι....επισης μια φιλη μου που εγινε προσφατα μανουλα για 3η φορα μαλιστα μου εδωσε την εξης συμβουλη...την ωρα της πραξης δεν πρεπει να σκεφτεσαι τον κυριο λογο που το κανεις..εκει το χανεις το παιχνιδι...αφηνεις εντελως ελευθερο τον εαυτο σου κ απολαμβανεις τη στιγμη...δεν ειναι τυχαιο μαλιστα που ορισμενες συλληψεις εχουν γινει σε κατασταση μεθης...επειδη δεν το εχεις στο μυαλο σου την συγκεκριμενη στιγμη...πριν πολλα χρονια κοριτσια ειχα μεινει εγκυος αλλα δεν το κρατησα γιατι ημουν και μικρη αλλα κ ο ''κυριος΄΄ δεν ηθελε...εχω μετανιωσει για αυτο που εκανα αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη...τελος παντων..αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το βραδυ εκεινο ειχαμε πιει λιγακι παραπανω,δεν το ειχα καν στο μυαλο μου και απλα εγινε...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα on line κορίτσια, είμαι λίγο Sleep ακόμα αλλά θα καταφέρω να συμφωνήσω με την Αγάπη ότι η προσπάθεια σε φέρνει πιο κοντά. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 4872

Αχ μας ξέφυγε η Ιφιγένεια που είναι στην πρώτη μέρα καθυστέρησης!!!Άντε να ναι το πρώτο καλό νέο του 10!!! cheers

Για το χρόνο που πρέπει να περάσει,δεν ξέρω.

Όλες όμως ξεκινάμε κ το θέλουμε...χθες!!χιχιχι affraid κ το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αγχωνόμαστε κ να σκάμε Razz

γεια σου αντα μου φτιαξε καφεδακι και ελα στην παρεα μας

ιωαννα μου καλα εισαι?? εγω πριν λιγο εφαγα για μεσημερι δεν πεινουσα νωριτερα εφτιαξα μακαρονακι κοφτο με χταποδακι κοκκινιστο που τρελλενεται και ο αντρουλης τωρα εχουμε στουμπωσει κ οι δυο οποτε προς το παρον δεν προβλεπω ζουζουνια για την ωρα το βραδακι καλε τη καιρος ειναι αυτος πολυ αερα και πιο πολυ βροχη κατακλισμος εδω αν δεν με δειτε on line ξαφνικα ειναι γιατι θα εχει κοπει το ρευμα εδω γινετε συχνα και με τετοια καιρικα φενομενα ακομα πιο συχνα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς σας βρήκα πάλι αλλά ήπια το σίδηρο οπότε καφές γιοκ No οπότε συνεχίζω να Sleep

κ εδώ ετοιμάζει τρελό ξέσπασμα ο καιρός, όλη τη μέρα ο ουρανός ήταν μαύρος κ φυσούσε πολύ.Πάντως τις διακοπές ρεύματος τις φοβάμαι πολύ pale

Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες, ευχάριστα ν ακούμε για να παίρνουμε χαρές!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλώς σας βρήκα πάλι αλλά ήπια το σίδηρο οπότε καφές γιοκ No οπότε συνεχίζω να Sleep

κ εδώ ετοιμάζει τρελό ξέσπασμα ο καιρός, όλη τη μέρα ο ουρανός ήταν μαύρος κ φυσούσε πολύ.Πάντως τις διακοπές ρεύματος τις φοβάμαι πολύ pale

Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες, ευχάριστα ν ακούμε για να παίρνουμε χαρές!!

σου λειπει σιδηρος αντα μου??? και δεν κανει να πιεις καφε ???

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου λείπει ο καταραμένος, χρόνια ταλαιπωρούμαι. Πρέπει να τον πιεις σε άδειο στομάχι κ να μείνει άδειο για καμιά ώρα. Μπορείς βέβαια να πιεις πορτοκαλάδα αλλά με τίποτα γαλακτοκομικό.

Βάζω τόσο γάλα στον καφέ που προτιμώ να μην τον πιω παρά να τον πιω σκέτο Rolling Eyes

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω κοριτσια μου κολαει ο υπολογιστης χανετε το σημα εδω βρεχει πααααρα πολυ εχουμε πολες βροντες και αστραπες προβλεπετε δυσκολη η νυχτα ευτυχως θα εχω τον αντρουλη μου διπλα μου θα φτιαξω ατμοσφαιρα με κερακια για τυχον διακοπη ρευματος προς το παρον επεσε για υπνο αλλα οταν ξυπνησει θα δει μια πολυ ρομαντικη ατμοσφαιρα επιτελους τα δυο μας χωρις τηλεοραση και χωρις φωτα ευτχως εχουμε κρασι αν ειχαμε και κανενα τζακι δεν θα με χαλαγε Rolling Eyes

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα πάλι ο αντρούλης μου λείπει και την ώρα που θα έρθει θα είναι κομμάτια, όποτε μπορώ να σου στείλω το τζάκι μου με κούριερ Wink

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst έγραψε:Εμενα πάλι ο αντρούλης μου λείπει και την ώρα που θα έρθει θα είναι κομμάτια, όποτε μπορώ να σου στείλω το τζάκι μου με κούριερ Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing μονο για λιγο θα στο δανειστο να φτιαξω ατμοσφαιρα Rolling Eyes Laughing Laughing

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994

καλέ κάνε την δουλειά σου με την ησυχία σου, μην αγχωνεσαι

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria.tst στις Δευ Φεβ 06, 2012 8:53 am, 1 φορά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst έγραψε:Εμενα πάλι ο αντρούλης μου λείπει και την ώρα που θα έρθει θα είναι κομμάτια, όποτε μπορώ να σου στείλω το τζάκι μου με κούριερ Wink

χαχαχαχα καλόοο Laughing

Άμα αρχίσουμε τα κούριερ εγώ θέλω φαγητό από την Ιωάννα πάντως!!! Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 536304

Αχ εγώ θα μαι μόνη σαν το λεμόνι, αλλά τι να πω, μαθημένα τα βουνά απ τα χιόνια...

Αγάπη ετοίμασε πολλά κεριά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 M009 κ να σου το τζάκι της κρίσης!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ Sleep Sleep θα σας σχολιάσω και μετά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 850933 γιατί δν θα την παλέψω πάνω απο 1 ώρα!!και όσο πιο νωρίς κοιμηθώ, τόσο πιο νωρίς θα σηκώθω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 4872

Ιφιγένεια κάτι μου λέει ότι μόλις κάνεις το τεστάκι θα αναφωνήσουμε όλες απο χαρά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 50580 και μετά θα κάνουμε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 Fest30 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 0015Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 Party0045

Eύη μου καλή δουλίτσα, μάλλον δν σε πρόλαβα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 334590

Μαριλυ ανταποδίδω τα πολλα φιλιάααα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 315810

Αγάπη βλέπω να τον ξεζουμίζεις τον αντρούλη και αύριο να πάει στην δουλειά πιο κουρασμένος..κι ας έχει ρεπάκι!!μιαμ μιαμ το φαγητάκι σου!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 63

Μαρια tst. ειναι νωρίς μην αγχώνεσαι!!Περίμενε κατά την γνώμη μου να περάσει το 6μηνο φουλ προσπαθειών γιατί μετά το 6μηνο ανεβαίνουν κατά πολύ οι πιθανότητες να τα καταφέρετε και μετά αν δν γινει κάτι το ξανασκέφτεσαι!! Κι εγώ καμιά φορά το σκέφτομαι ,αλλά προσπαθώ να μη μπω σε αυτό το τριπακι, όχι ακόμη τουλάχιστον!! (είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις νωρίτερα!! σσσσ αυτό να μείνει μεταξύ μαςΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 M158 )

Ιωαννάκι μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 523139 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 523139 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 523139 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 523139

Αντα μου κι εγώ φοβάμαι τις διακοπές ρεύματος και γενικά έχω ένα θεματάκι με το σκοτάδι!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 B17

Xριστίνα μου άσε το παρελθόν και σκέψου το μέλλον!και θα είναι υπέροχο το μέλλον μαζί με το μπεμπάκι!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 90233

το κουλο της μέρας!! Θυμάστε που τον Νοέμβρη δν είχα τεστ ωορρηξίας γιατί χάθηκαν στην αποστολή που τα είχα παραγγείλει τέλος Οκτώβρη..ε!!ήρθαν σήμερα!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 M209έχω άπειρα..πάνω από 50!!!χαχαχα και 30 τεστ εγκυμοσύνης Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 M094 θα μείνω έγκυος και θα τα κάνω όλα για ένα μήνα χααχαχαχαχαχ να το βλέπω να χαίρομαι!χαχαχαχαχ

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές ... σταματάω τις αρνητικες σκέψεις και συνεχίζω με τα μούτρα στο ψητό Wink Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 4872

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
έχω άπειρα..πάνω από 50!!!χαχαχα και 30 τεστ εγκυμοσύνης Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 M094 θα μείνω έγκυος και θα τα κάνω όλα για ένα μήνα χααχαχαχαχαχ να το βλέπω να χαίρομαι!χαχαχαχαχ

Αχαχαχα αυτά θα τα στείλεις με κούριερ σε όλες μας όταν μάθεις τα ευχάριστα βρε, να ναι κ γουρλίδικα!!

Σας αφήνω για την ώρα ,είναι σκαιπ ταιμ κ τα λέμε μετά νυχτοπούλια μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα τώρα είδα την υπογραφή σου!!! καλά να με ακούσεις τώρα χειρότερα και απο την αγαπη γελαω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 B09

edit: πάω για ύπνο λοιπόν κοριτσάκια και θα τα πούμε μετά κοριτσάκια μου!!!

Θα σας τα στείλω , ας μείνω με το καλό και σας τα στέλνω και τα 50!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα για τις διακοπες να εχεις εναν φακο κοντα σου και γεμισε το σπιτι κερακια...και ρομαντικα και φωτεινα! Να εχεις μπαταρια στο λαπτοπ και σνακ που δε θελουν μαγειρεμα και ολα καλα!Τωρα το ειδα....οτι φαγητο θες θα στο κανω και θα στο φερω η ιδια! Wink

maria.tst αν νοιωθεις πως θες να πας μια επισκεψη στον γιατρο σου, να κανεις μια χαλαρη κουβεντα, να σου δωσει οδηγιες και να σε εξετασει τοτε πηγαινε. Οτι σε βοηθαει και σε κανει να νοιωσεις πιο ηρεμη...

Χριστινα για μια ακομα φορα θα συμφωνησω πως το αγχος ειναι καταλυτικος παραγοντας!Λυπαμαι που αναγκαστηκες να περασεις αυτη την ασχημη εμπειρια!

Αγαπη καλυτερα ειμαι, ευχαριστω που ρωτας! Το φαι που εκανες μου αρεσει πολυ, ποσο θα θελα μια μπουκιτσα...Που να θελει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 215994 ο ανθρωπος; Τον ξεπατωσες χθες...αλλα ξερεις εσυ....ο ερωτας περναει απο το στομαχι πρωτα!!!Αχ!Αχ!Και στην πατρα χαμος γινεται!!!!

Ελλη 50 τεστ ωορρηξιας; 30 εγκυμοσυνης; χαχαχαχαχα! Αχρειαστα να ειναι ολα εκτος απο 1 εγκυμοσυνης!!!!!

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα κ από μένα.Επειδή ανησυχείτε από ότι είδα για το χρόνο προσπαθειών εμένα ο γιατρός μου είπε ότι προσπαθούμε όλες τις μέρες -γόνιμες ή μη- σε όλο τον κύκλο όταν έχουμε όρεξη..δεν το κάνουμε δηλαδή μόνο κ μόνο για να κάνουμε μωρό αλλά για να το ευχαριστηθούμε κιόλας.Κ ότι στο πρώτο παιδί είναι πολύ φυσιολογικό από ένα χρόνο μέχρι κ 18 μήνες..μετά το ψάχνουμε.!!(με βαση την ηλικια μου είμαι 25 χρόνων)
Συγνμώμη αν τα ξέρατε..ενημερωτικά τα είπα.

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria.tst αν νοιωθεις πως θες να πας μια επισκεψη στον γιατρο σου, να κανεις μια χαλαρη κουβεντα, να σου δωσει οδηγιες και να σε εξετασει τοτε πηγαινε. Οτι σε βοηθαει και σε κανει να νοιωσεις πιο ηρεμη...

Κοιτα σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη. Ξέρω ότι άλλη εντύπωση σας έδωσα, αλλά είναι μια απλή σκέψη και όχι σοβαρός προβληματισμός. Κάνουμε σεξ κυρίως ... γιατί μας αρέσει Embarassed .
Στην γιατρό μου πήγα μέσα στον Δεκέμβριο, που έκανα και το τεστ παπ και συζητήσαμε για την επιθυμία μας για παιδί. Όλα ήταν καλά και με την ωορρηξία μου μιας και ήμουν στις γόνιμες.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι παλι ξαναρθα κοριτσακια μου ηρεμησε καπως η βρπχη αλλα κατι ψιλα ριχνει ακομα οπως καταλαβατε εκανε διακοπη πριν τωρα ηρθε το ρευμα τη λετε εσεις?? ελλη διαβασα οτι τωρα σου ηρθαν τα τεστακια ε? τωρα θα εχεις μπολικα οταν δεις Θετικό!! τεστακι θα το ανεβασεις κ εδω φωτογραφια και θα κανουμε κ παρτυ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 4 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις