Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Γεια σου Μαριάννα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472

κοριτσάκια μου θα σας αφήσω για την ώρα...να δώ κανα επεισόδιο ακόμη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 40746
φιλια πολλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γεια σου Μαριάννα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472

κοριτσάκια μου θα σας αφήσω για την ώρα...να δώ κανα επεισόδιο ακόμη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 40746

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 125586

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλλη........Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M057

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καληνυχτα κοριτσια!!!!παω και γω για νανι....φιλακια σε ολες σαςςςςςςςςςςςς!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριάννα καλώς ήρθες, εγώ είμαι η Τρελοάντα Razz Να σου ζήσει το πανέμορφο ζουζούνι σου!!

Εύη τι τέλεια τουρτίτσα είναι αυτή? Αλλά μου φαίνεται δύσκολη. Rolling Eyes

Έλλη θα ξαναπας αύριο για την εξέταση?

Μαρίνα 2η μέρα χωρίς γλυκό! Cool

Ιωάννα φαντάσου έναν κατασκότεινο λόφο στην άκρη του χωριού. Ο αέρας είναι παγωμένος κ το χιόνι πέφτει απαλό στις στέγες των λιγοστών σπιτιών.Μια λάμπα τρεμοσβήνει στη γωνία του δρόμου...

Η καλοκάγαθη γιαγιούλα απέναντι ανάβει το καντηλάκι της πριν πέσει για ύπνο κ εκεί που είναι με το πιατάκι στα χέρια...μια τσιρίδα σπάει τη νυχτερινή σιωπή!!!

"Γιούπι!!!Μου ρθε περιοδος!!!!"Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M019

Αχαχαχαχαχαχα Razz Razz Razz Razz

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι μου ψέμματα να σου πω.. ακόμα αδιάβαστη είμαι.. όλο κάτι γίνεται και δεν έχω ηδυχία σήμερα.. Δεν πειράζει κουκλίτσα μου γλυκιά.. δυναμικά για τον επόμενο.. κλέ με περιμένετε κι εμένα!!χιχι
..μακάρι απο της Ιφιγένεια να ακούσουμε τα ευχάριστα Very Happy

Έλλη μου ναι δεν σας διάβασα Embarassed και δεν ξέρω τι έχει γίνει στη μέρα σας.. και τώρα μου βγάζει νόημα και η δική μου ιστορία.. 200 τον μήνα?? ε καλά.. τελος! δεν ξανασχολούμε. Μας βλέπω να τα βάζουμε απο τη τσέπη μας.. ευτυχώς που θα μας καλύψει την επέμβαση η ιδιωτική του άντρα μου..

Αντούλα μου μάλλον με το ΤΕΒΕ είναι αλλιώς.. η δεν πρόλαβα να πάρω σειρά.. ξέρω γω.. Χάρηκα για την επαναφορά του συστήματοςςςςς!! Μπράβο κουτσούνα μου Very Happy

Ιωάννα.. το χρειάζομαι το σοκολατάκι σήμεραααα ..διαολεμέναααα Twisted Evil

Τζένη μου λέω να μη βγάλω άκρη... θα με σκάσουν τελείως... θα πάρω πρώτα τον εξωσωματικό αύριο τηλ να τον ρωτήσω γιατί απο μόνη μου είθελα να τις κάνω αυτές.. και είναι και πανάκριβες και πολύ συματνικές.. θέλω να πετύχω με τη μία και προσπαθώ να αυξήσω τις πιθανότητες με το να ξέρω οτι όλα είναι κομπλε.. αυριο θα δω τι θα κάνω και αν δε με βοηθείσει ο γιατρός μου θα κάνω μία "μαϊμουδιά" που έχω στο μυαλό μου.. γιατί δυστηχώς για να επιβιώσεις χρειάζονται τέτοια να κάνεις.. το ίδο το σύστημα σε σπρόχνει εκει.. τεσπα...

Ευχαριστώωωωωω που ρωτάτε για το Ζηκογατούλη μου.. ΤΟΝ ΚΑΪΜΕΝΟ.. δεν κατάλαβε απο που του ήρθε.. απλά τον έκλησα σε μιά κουτα, πάλευε μετά με δύο χέρια πολύ άγρια, μετά έπεσε τεζαρισμένος, ξύπνησε και είναι σα πρεζάκι, κάνει εμμετό το κακομοϊρικο και εγώ έχω τύψεις που τον βλέπω τι τραβάει και δεν ξέρει το γιατί..... ααααχχχχ... περπατάει και πάει τρίκλες μέκλες... Shocked ευτηχώς τον είχα νηστικό όλη μέρα και δεν ταλαιπορείται περισσότερο το στομάχι του Crying or Very sad Crying or Very sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κοριτσακια μου τελειωσε η ταινια βλεπαμε της μαζορετες δεν μας αρεσε ιδιαιτερα μονο στην αρχη ειχε πλακα εσεις εδω τη λετε ???

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:Μαριάννα καλώς ήρθες, εγώ είμαι η Τρελοάντα Razz Να σου ζήσει το πανέμορφο ζουζούνι σου!!

Εύη τι τέλεια τουρτίτσα είναι αυτή? Αλλά μου φαίνεται δύσκολη. Rolling Eyes

Έλλη θα ξαναπας αύριο για την εξέταση?

Μαρίνα 2η μέρα χωρίς γλυκό! Cool

Ιωάννα φαντάσου έναν κατασκότεινο λόφο στην άκρη του χωριού. Ο αέρας είναι παγωμένος κ το χιόνι πέφτει απαλό στις στέγες των λιγοστών σπιτιών.Μια λάμπα τρεμοσβήνει στη γωνία του δρόμου...

Η καλοκάγαθη γιαγιούλα απέναντι ανάβει το καντηλάκι της πριν πέσει για ύπνο κ εκεί που είναι με το πιατάκι στα χέρια...μια τσιρίδα σπάει τη νυχτερινή σιωπή!!!

"Γιούπι!!!Μου ρθε περιοδος!!!!"Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M019

Αχαχαχαχαχαχα Razz Razz Razz Razz γεια σου τρελοαντα!!!τι ωραια παρεα ειναι αυτη καλε! Wink

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
τηλ να τον ρωτήσω γιατί απο μόνη μου είθελα να τις κάνω αυτές.. και είναι και πανάκριβες και πολύ συματνικές..

Πώς κ δε στις είπε ο γιατρός ήδη να τις κάνεις?Ρώτα τον μπας κ στις γράψει κ είσαι οκ.

rinamar έγραψε: περπατάει και πάει τρίκλες μέκλες... Shocked

Τι είναι τούτο καλε?Πρώτη φορά το ακούω Very Happy

Καληνύχτα στα κορίτσια που πέφτουν για ύπνο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζένη καληνύχτα!!

Άντα εύκολη είναι!την "εχω" χαλάρα Very Happy

Μαρίνα σε συγχωρούμε γιατί έχεις τον γάτο αρρωστούλη!

Αγάπη μάπα ήταν η ταινία...κι εγώ την ψιλοχάζευα..

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινα τι εξετασεις θελεις να κανεις?εχουν σχεση με την εξωσωματικη?(θρομβοφιλιας κλπ?)

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζένη καληνυχτα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M050

Αντα κλαιω απο τα γελια! περιγραφη βγαλμένη απο λογοτεχνικο βιβλιο....φαντασου να κοιμαται!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 Md064

Μαριαννα και δεν εχεις δει τιποτα ακομα!!

Μαρινα εχω πολλα κολασμενα σοκολατακια...ελα!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άμα κοιμόταν η γιαγιά ... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M073

Αχαχαχαχα σε καλό να μου βγει βραδιάτικα. Άλλες ήπιαν τα τσίπουρα άλλες ξεκαρδίζονται!!!(πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ...)

Πάντως γράφω παραμυθάκια ...για μεγάλους κ για παιδάκια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M176

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Μαριάννα! καλά είσαι κορίτσι? ναι.. αυτές θέλω να κάνω.. θέλω να έχω το κεφάλι μου η-συ-χο... θα μηλήσω και με τον γιατρό μου βέβαια αύριο αλλα συνήθως οι γιατροί δεν σ'ακούνε και είπα να το εκμεταλλευτώ όσο κάθομαι μέχρι να μπω χειρουργείο.. αυριο θα ξέρω που θα τα πω μαζί του..

Μπράβο Αντάκι μου.. αν και θα σου πω κάτι μη τρομάξεις.. για να απεξαρτητοποιηθεί ο εγκέφαλός και ο οργανισμός απο τη ζάχαρη θέλει 23 μέρεςςςς!!!
Άντα? άντα είσαι εδώ......???
το τρίκλες μέκλες είναι τα οχτάρια του μεθυσμένου!!

Εύη μου.. σ'εύχαριστώ για την άφεση αμαρτιών μου!! χιχι καλά.. η τούρτα τα σπάειιιιιιιιιι Very Happy Very Happy

Μαρινάκι! καλά είσαι κοπελίτσα μου?

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααα εχεις απιστευτη πλακα!να'σαι καλα ταλενταρα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 654316

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντααααα χικ χικ!! χαχαχαχχαα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα εισαι και συγγραφεας!!!!!!!!

ακουσατε ειδησεις;

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για τη θρομβοφιλια ειχα παει σε γνωστη και εδωσα 450 ευρω.αστα βραστα παντως καλως και πηγα γιατι τελικα υπηρχε ενδειξη και εκανα αντιπηκτικες συνεχεια.να πας να εισαι καλυμενη απ'ολες τις πλευρες πριν ξεκινησεις.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αντα εισαι και συγγραφεας!!!!!!!!

ακουσατε ειδησεις;

Ιωάννα τις έχω κόψει τις ειδήσεις!παθαίνω κατάθλιψη..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φτασαμε αισίως 39 σελιδες πω πωωω ολο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 Bla-bla-emoticon ειμαστε παει και το θεματακι μας #10 το ξετιναξαμε. Κοριτσια μου τη να σας πω τις τελευτεες μερες εχω τα νευρα μου ολο πονοκεφαλο εχω και δεν παλευετε παρα μονο με παναντολ και ντεπον αναβραζον τα οποια σιχενομαι και αναγουλιαζω καθε φορα που τα πινω αλλα τη να κανω που δεν περναει αλλιως ακομα και τωρα εχω πονοκεφαλο ελαφρυ βεβαια τον αντεχω ακομα αλλα πριν πεσω σιγουρα θα παρω αλλο ενα μπιαχ αναβραζον και μονο που το σκεφτομαι...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 About-to-vomit

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
Μπράβο Αντάκι μου.. αν και θα σου πω κάτι μη τρομάξεις.. για να απεξαρτητοποιηθεί ο εγκέφαλός και ο οργανισμός απο τη ζάχαρη θέλει 23 μέρεςςςς!!!
Άντα? άντα είσαι εδώ......???

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M000 έτσι...έτσι...ετσι ακριβώς ήμουν όταν διάβασα το ποστ...

Χικ χικ Εύη αχαχαχαχαχα

Ει-δη-σεις?? τι είναι αυτό Ιωάννα? κάτι με θυμίζει αλλά τι??? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 M125

Μαριάννα είπαμε :Τρελοάντα με τα ούυλα μου!!

Γεια σου Αγάπη!! Very Happy Very Happy

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:φτασαμε αισίως 39 σελιδες πω πωωω ολο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 Bla-bla-emoticon ειμαστε παει και το θεματακι μας #10 το ξετιναξαμε. Κοριτσια μου τη να σας πω τις τελευτεες μερες εχω τα νευρα μου ολο πονοκεφαλο εχω και δεν παλευετε παρα μονο με παναντολ και ντεπον αναβραζον τα οποια σιχενομαι και αναγουλιαζω καθε φορα που τα πινω αλλα τη να κανω που δεν περναει αλλιως ακομα και τωρα εχω πονοκεφαλο ελαφρυ βεβαια τον αντεχω ακομα αλλα πριν πεσω σιγουρα θα παρω αλλο ενα μπιαχ αναβραζον και μονο που το σκεφτομαι...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 About-to-vomit
ημικρανιες ειναι?το παθαινω και γω αλλα ποναω και πριν την περιοδο παντα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
snoopy έγραψε:
αγαπη έγραψε:φτασαμε αισίως 39 σελιδες πω πωωω ολο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 Bla-bla-emoticon ειμαστε παει και το θεματακι μας #10 το ξετιναξαμε. Κοριτσια μου τη να σας πω τις τελευτεες μερες εχω τα νευρα μου ολο πονοκεφαλο εχω και δεν παλευετε παρα μονο με παναντολ και ντεπον αναβραζον τα οποια σιχενομαι και αναγουλιαζω καθε φορα που τα πινω αλλα τη να κανω που δεν περναει αλλιως ακομα και τωρα εχω πονοκεφαλο ελαφρυ βεβαια τον αντεχω ακομα αλλα πριν πεσω σιγουρα θα παρω αλλο ενα μπιαχ αναβραζον και μονο που το σκεφτομαι...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 31 About-to-vomit
ημικρανιες ειναι?το παθαινω και γω αλλα ποναω και πριν την περιοδο παντα

και εγω περιμενω περιοδο αλλα την αλλη βδομαδα ειναι οτι σχεδον πριν ενα μηνα εκανα εξαγωγη φρονιμητη και ακομα η τομη δεν εχει κλεισει εντελως οποτε καταλαβενεις πως ειμαι με ποναει και το αυτι μου καποιες φορες και βαλε τωρα ολο αυτο καθε μερα ΠΕΘΕΝΩ

ΑΝΤΑ μου τη κανεις ???

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:
ποσο μα ποσο γ@ματη ταινια!!!!!θεικη τι γελιο και αυτος ο ικας αφαντος τελικα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις