751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Τετ Φεβ 08, 2012 1:50 pm
snoopy
Η ψυχή της παρέας!
φιλια πολλα!!boubou έγραψε:Γεια σου Μαριάννα!!!!
κοριτσάκια μου θα σας αφήσω για την ώρα...να δώ κανα επεισόδιο ακόμη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φιλια πολλα!!boubou έγραψε:Γεια σου Μαριάννα!!!!
boubou έγραψε:Γεια σου Μαριάννα!!!!
Ada έγραψε:Μαριάννα καλώς ήρθες, εγώ είμαι η Τρελοάντα Να σου ζήσει το πανέμορφο ζουζούνι σου!!
Εύη τι τέλεια τουρτίτσα είναι αυτή? Αλλά μου φαίνεται δύσκολη.
Έλλη θα ξαναπας αύριο για την εξέταση?
Μαρίνα 2η μέρα χωρίς γλυκό!
Ιωάννα φαντάσου έναν κατασκότεινο λόφο στην άκρη του χωριού. Ο αέρας είναι παγωμένος κ το χιόνι πέφτει απαλό στις στέγες των λιγοστών σπιτιών.Μια λάμπα τρεμοσβήνει στη γωνία του δρόμου...
Η καλοκάγαθη γιαγιούλα απέναντι ανάβει το καντηλάκι της πριν πέσει για ύπνο κ εκεί που είναι με το πιατάκι στα χέρια...μια τσιρίδα σπάει τη νυχτερινή σιωπή!!!
"Γιούπι!!!Μου ρθε περιοδος!!!!"
Αχαχαχαχαχαχα γεια σου τρελοαντα!!!τι ωραια παρεα ειναι αυτη καλε!
rinamar έγραψε:
τηλ να τον ρωτήσω γιατί απο μόνη μου είθελα να τις κάνω αυτές.. και είναι και πανάκριβες και πολύ συματνικές..
rinamar έγραψε: περπατάει και πάει τρίκλες μέκλες...
ioanna85 έγραψε:Αντα εισαι και συγγραφεας!!!!!!!!
ακουσατε ειδησεις;
rinamar έγραψε:
Μπράβο Αντάκι μου.. αν και θα σου πω κάτι μη τρομάξεις.. για να απεξαρτητοποιηθεί ο εγκέφαλός και ο οργανισμός απο τη ζάχαρη θέλει 23 μέρεςςςς!!!
Άντα? άντα είσαι εδώ......???
ημικρανιες ειναι?το παθαινω και γω αλλα ποναω και πριν την περιοδο παντααγαπη έγραψε:φτασαμε αισίως 39 σελιδες πω πωωω ολο ειμαστε παει και το θεματακι μας #10 το ξετιναξαμε. Κοριτσια μου τη να σας πω τις τελευτεες μερες εχω τα νευρα μου ολο πονοκεφαλο εχω και δεν παλευετε παρα μονο με παναντολ και ντεπον αναβραζον τα οποια σιχενομαι και αναγουλιαζω καθε φορα που τα πινω αλλα τη να κανω που δεν περναει αλλιως ακομα και τωρα εχω πονοκεφαλο ελαφρυ βεβαια τον αντεχω ακομα αλλα πριν πεσω σιγουρα θα παρω αλλο ενα μπιαχ αναβραζον και μονο που το σκεφτομαι...
snoopy έγραψε:ημικρανιες ειναι?το παθαινω και γω αλλα ποναω και πριν την περιοδο παντααγαπη έγραψε:φτασαμε αισίως 39 σελιδες πω πωωω ολο ειμαστε παει και το θεματακι μας #10 το ξετιναξαμε. Κοριτσια μου τη να σας πω τις τελευτεες μερες εχω τα νευρα μου ολο πονοκεφαλο εχω και δεν παλευετε παρα μονο με παναντολ και ντεπον αναβραζον τα οποια σιχενομαι και αναγουλιαζω καθε φορα που τα πινω αλλα τη να κανω που δεν περναει αλλιως ακομα και τωρα εχω πονοκεφαλο ελαφρυ βεβαια τον αντεχω ακομα αλλα πριν πεσω σιγουρα θα παρω αλλο ενα μπιαχ αναβραζον και μονο που το σκεφτομαι...
ποσο μα ποσο γ@ματη ταινια!!!!!θεικη τι γελιο και αυτος ο ικας αφαντος τελικα!!ioanna85 έγραψε:
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης