801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Τετ Φεβ 08, 2012 3:06 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα τρελοαντα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:απορω κι εγω....εμεις παντως σταθερες αξιες!χαχαχαχα!Την ακουω αγχωμενη και δε μου αρεσει αυτο....
Εβαλα τωρα και τα ρεβυθια μου για αυριο...τρελαινομαι για αυτο το φαγητο!!!
Με τον αντρα σου ολα οκ με τη δουλεια;Τι γινεται εκει;
ioanna85 έγραψε:με τις εξετασεις, με το κοστος τους αλλα και με την ιδια την επεμβαση...
Μερικα πραγματα τα καταλαβαινω απο τον τροπο πουγραφει η καθεμια...αν ξαφνικα μιλα μονολεκτικα ενω πριν δεν το εκανε και το αντιθετο, αν δε λεει πια αστεια...ακομα κι αν χρησιμοποιει φατσουλες ή οχι..
ioanna85 έγραψε:Αχ βρε Αγαπη λες; εχεις προαισθημα η σε παρασυρει το γεγονος οτι επειδη εμεινα μια θα μεινω ξανα; Στο ιατρείο ειδαν πολλα τα ματια...ο αντρας μου λεει μακαρι να μην ειχα δουλεψει εκει γιατι γινομαι παρανοϊκη...που ξερεις ίσως να έχει δικιο! Παντα ειχα στο μυαλο μου οτι η εγκυμοσυνη ειναι κατι το απλο, ετσι απλά μενεις έγκυος, ετσι απλά περνανε οι 9 μηνες, ετσι απλά γεννας και πως η αποβολλη ειναι κατι ξένο, κατι μακρινο που δε με αφορα!Ποσο λάθος εκανα σε ολα αυτα και αναρωτιεμαι και σε ποσα αλλα πλαναμαι πλάνην οικτρα!
Αυτες ειναι σκεψεις νυχτερινες και αυριο θα ξυπνησω καλα αλλα τωρα ήθελα καπου να τα πω και σε κουραζω κι εσενα...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης