Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
607 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 607 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα τρελοαντα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΓΕ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα Αντα! Ονειρα γλυκα....!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Md008

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
ioanna85 έγραψε:ooooohhhhh!no! Crying or Very sad

Θα το πω κ για τους φρονιμίτες (πολύ φρόνιμο κορίτσι είναι η Αγάπη μας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 M155)

αλλά κ για τα "μια από τα ίδια" αν με πιάνετε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 M009

Σας καληνυχτώ όλες με πολλά φιλάκια κ τα λέμε αύριο!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 M050

Πω πω πω πω πω πω πω πω!!! Respect

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Laughter Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Laughter Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Laughter Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Laughter

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περασε η ώρα!!καληνυχτα φιλενάδες μου!!θα τα πουμε αύριο!!! φιλακια!! γλυκες καληνύχτες!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και αλλο τροοοοοολ!

Καληνυχτα Ελλη μου!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Cz09

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:και αλλο τροοοοοολ!

Καληνυχτα Ελλη μου!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 Cz09

ΠΟΙΟ ΤΡΟΛ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ??? ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΤΕ ΣΑΙΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΤΣΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπες στο τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 και στο Η πεθερά μου,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ζωής μου.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τη τρελλης οπως παντα τη να πω παντως εχουμε πολλα κρουσματα τρολ και λυπαμε γιατι οποια κανει εγγραφη στο φορουμ ακομα και αληθινη κοπελα να ειναι με αληθινο προβλημα θα την αντιμετοπισουν σαν τρολ (και οχι αδικα με τοσα που εχουμε διαβασει)δεν υπαρχει εμπιστοσυνη και εγω ενω καποτε απαντουσα τωρα πλεον σταματησα δεν ξερω τη ειναι αληθεια και τη ψεμμα η βιβιαν και η ολιβια τα βλεπουν αραγε ????

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο σκεφτομαι κι εγω αλλα φανταζομαι κι αλλες απο εδω μεσα!!!!Οντως οι διαχειριστες που ειναι; Μακαρι να υπηρχε θεμα οπου θα μας ανοιγαν τα ματια ποιοι ειναι τρολ και πως τους βρηκαν...μπας και φοβηθει κανεις!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειναι το αλλο μας νυχτοπουλι η Μαρινα ???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απορω κι εγω....εμεις παντως σταθερες αξιες!χαχαχαχα!Την ακουω αγχωμενη και δε μου αρεσει αυτο....

Εβαλα τωρα και τα ρεβυθια μου για αυριο...τρελαινομαι για αυτο το φαγητο!!!

Με τον αντρα σου ολα οκ με τη δουλεια;Τι γινεται εκει;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:απορω κι εγω....εμεις παντως σταθερες αξιες!χαχαχαχα!Την ακουω αγχωμενη και δε μου αρεσει αυτο....

Εβαλα τωρα και τα ρεβυθια μου για αυριο...τρελαινομαι για αυτο το φαγητο!!!

Με τον αντρα σου ολα οκ με τη δουλεια;Τι γινεται εκει;

σταθεροτατες αξιες χαχαχα

Δοξα τον Θεο ιωαννακι μου με τον αντρα μου ολα καλα τελος οι απολυσεις (για την ωρα τουλαχιστον) για να δουμε μακαρι να μην ξανακουσουμε τετοια δυσαρεστα

το Μαρινακι μας γιατι ειναι αγχωμενο ??? εχω χασει επεισοδια εμεινα οτι θα ξεκινησει και την επεμβασει σιγα σιγα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με τις εξετασεις, με το κοστος τους αλλα και με την ιδια την επεμβαση...

Μερικα πραγματα τα καταλαβαινω απο τον τροπο πουγραφει η καθεμια...αν ξαφνικα μιλα μονολεκτικα ενω πριν δεν το εκανε και το αντιθετο, αν δε λεει πια αστεια...ακομα κι αν χρησιμοποιει φατσουλες ή οχι..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:με τις εξετασεις, με το κοστος τους αλλα και με την ιδια την επεμβαση...

Μερικα πραγματα τα καταλαβαινω απο τον τροπο πουγραφει η καθεμια...αν ξαφνικα μιλα μονολεκτικα ενω πριν δεν το εκανε και το αντιθετο, αν δε λεει πια αστεια...ακομα κι αν χρησιμοποιει φατσουλες ή οχι..

αχ μωρε δεν θελω να εχει αγχος ολα καλα θα της πανε και συντομα θα γινει και μανουλα ΜΑΡΙΝΑ ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΙΚ ΤΑΚ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 669659 ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ Κ ΕΜΑΣ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε Αγαπη εμεις ποτε θα γινουμε μανες; Να σου πω την αληθεια ενω το θελω πολύ τωρα τελευταια δεν φανταζομαι τον εαυτο μου με μωρακι αγκαλια....λες καποιος να μου στελνει σημαδι να μην κάνω ονειρα; χαχαχαχαχα!τι να πω η κακομοιρα κι εγω....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ioanna85"]Αχ βρε Αγαπη εμεις ποτε θα γινουμε μανες; Να σου πω την αληθεια ενω το θελω πολύ τωρα τελευταια δεν φανταζομαι τον εαυτο μου με μωρακι αγκαλια....λες καποιος να μου στελνει σημαδι να μην κάνω ονειρα; χαχαχαχαχα!τι να πω η κακομοιρα κι εγω....

Ιωαννακι μου τη ειναι αυτα που λες θα σε μαλωσω εμεις ειμαστε αισιοδοξες και ολα θα γινουν ολες θα γινουμε μανουλες και θα αγκαλιασουμε τα μωρακια μας απλα καποια ζευγαρια θελουν χρονο το σωμα τους για να συμβει αυτο δεν εξαρτώνται ολα απο εμας και απο τους συζυγους μας αλλα και απο τον Θεο την τυχη ακομα και απο την ποιοτητα της ζωη μας δεν ειναι και λιγο το αγχος που τραβαμε καθημερινα ολοι μας για τα πολιτικο-οικονομικα μας!!! θα συμβει σιγουρα απλα πρεπει να εχουμε λιγο υπομονη και επιμονη και θα σταθουμε ολες τυχερες. και ξερεις κατι εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα και συνηθως δεν πεφτω εξω αληθεια θα το δεις...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε Αγαπη λες; εχεις προαισθημα η σε παρασυρει το γεγονος οτι επειδη εμεινα μια θα μεινω ξανα; Στο ιατρείο ειδαν πολλα τα ματια...ο αντρας μου λεει μακαρι να μην ειχα δουλεψει εκει γιατι γινομαι παρανοϊκη...που ξερεις ίσως να έχει δικιο! Παντα ειχα στο μυαλο μου οτι η εγκυμοσυνη ειναι κατι το απλο, ετσι απλά μενεις έγκυος, ετσι απλά περνανε οι 9 μηνες, ετσι απλά γεννας και πως η αποβολλη ειναι κατι ξένο, κατι μακρινο που δε με αφορα!Ποσο λάθος εκανα σε ολα αυτα και αναρωτιεμαι και σε ποσα αλλα πλαναμαι πλάνην οικτρα!

Αυτες ειναι σκεψεις νυχτερινες και αυριο θα ξυπνησω καλα αλλα τωρα ήθελα καπου να τα πω και σε κουραζω κι εσενα...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου κολλαει πολυ το ιντερνετ αποψε και αργω να απαντησω!Τελος πάντων!

Πάω για υπνο! Καληνυχτα και όνειρα γλυκα!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 C39Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 C03

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αχ βρε Αγαπη λες; εχεις προαισθημα η σε παρασυρει το γεγονος οτι επειδη εμεινα μια θα μεινω ξανα; Στο ιατρείο ειδαν πολλα τα ματια...ο αντρας μου λεει μακαρι να μην ειχα δουλεψει εκει γιατι γινομαι παρανοϊκη...που ξερεις ίσως να έχει δικιο! Παντα ειχα στο μυαλο μου οτι η εγκυμοσυνη ειναι κατι το απλο, ετσι απλά μενεις έγκυος, ετσι απλά περνανε οι 9 μηνες, ετσι απλά γεννας και πως η αποβολλη ειναι κατι ξένο, κατι μακρινο που δε με αφορα!Ποσο λάθος εκανα σε ολα αυτα και αναρωτιεμαι και σε ποσα αλλα πλαναμαι πλάνην οικτρα!

Αυτες ειναι σκεψεις νυχτερινες και αυριο θα ξυπνησω καλα αλλα τωρα ήθελα καπου να τα πω και σε κουραζω κι εσενα...

τωρα ήθελα καπου να τα πω και σε κουραζω κι εσενα...
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 966307

ιωαννακι μου γλυκο μπορει να ειδαν πολλα τα ματια σου στο ιατρειο που εργαζοσουν δεν σημαινει οτι θα συμβουν και ολα σε σενα δυστηχως μια αποβολη δεν ειναι ευχαριστο αλλα ολα μεσα στην ζωη ειναι και οι λυπες και οι χαρες και οι απογοητευσεις και ολα αλλα ευτυχως εχεις τον αντρα σου διπλα σου να σε στηριζει και να σε επαναφερει ενιοτε στην ταξη δυστηχως δεν ειναι τιποτα απλο απλα πιστευω πως ολα αυτα ειναι δοκιμασιες που μεσα απο αυτες βγαινουμε πρωτον ζωντανες (γιατι οπως λεει το ρητο οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους) και δευτερον μετα απο μια καταιγιδα βγαινει παντα ο ηλιος οποτε ας εχουμε αισιοδοξια πιστη και θεληση γιατι δυστυχως σε αυτο τον κοσμο μονο αυτα μας εχουν μεινει και οπως ειπες κ εσυ αυτες ειναι μονο νυχτερινες σκεψεις αυριο ειναι μια αλλη καινουρια μερα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

Μα δε πειράζει, δε πειράζει
καινούργια μέρα πιο καλή, αύριο πάντα θα χαράζει
δε πειράζει, δε πειράζει
έχει τα πάνω και τα κάτω η ζωή!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
νυχτοπούλια μου δν σηκώθηκε καμία ακόμη για Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 438696 ??

εγώ θα φύγω να πάω στο ταχυδρομείο να στείλω τα παπουτσάκια μου για αλλαγή!! και μετά με περιμενει μια στοίβα μέχρι επάνω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 517142 αλλά ακόμη δν έχω ψηθεί να το κάνω σήμερα!!Μάλλον θα πάρει μετάθεση για αύριο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 40746

είδα ότι όσο περνούσε η ώρα έπεφτε και η διάθεση!! θα σας μαλώσω!!!είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα έχουμε happy ending ολες μας!!! γι' αυτό δν θέλω να στεναχωριέστε!!!

τα φιλιά μου σε όλες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 334590 και ελπιζω και τα κοριτσάκια που δν μπαίνουν τόσο συχνά (Ελευθερία, Μαρίες κλπ)να είστε καλά!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 33 379767

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...............ΚΡΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΣ......

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια μου!εμενα δεν ξεκινησε καλα η μερα,χθες το βραδυ ειχα αιμα,εκανα την κολπικη εξετασει για μυκοπλασμα και νομιζαμε οτι ηταν απο αυτο!αλλα το βραδυ ειχα πονακια περιοδου και αιμα,τρελαθηκα,μονο εσεις μπορειτε να καταλαβεται.πηγα στον γιατρο και ο σακος ηταν εκει!με κοιταξε απο κατω αλλα ολα οκ!ειπε οτι μπορει να ειναι ψευτοπεριοδος η αλλαγει του μηνα.μου εδωσε δυο κουτια προγεστερονη!εχει συμβει σε καμια αυτο?πητε κατι γιατι θα τρελαθω. Sad Sad Sad Sad

lia-ka

lia-ka
κοριτσια εχω ανοιξει σχετικο θεμα!(ψευτοπεριοδος η κατι αλλο?)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις