Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!εμενα δεν ξεκινησε καλα η μερα,χθες το βραδυ ειχα αιμα,εκανα την κολπικη εξετασει για μυκοπλασμα και νομιζαμε οτι ηταν απο αυτο!αλλα το βραδυ ειχα πονακια περιοδου και αιμα,τρελαθηκα,μονο εσεις μπορειτε να καταλαβεται.πηγα στον γιατρο και ο σακος ηταν εκει!με κοιταξε απο κατω αλλα ολα οκ!ειπε οτι μπορει να ειναι ψευτοπεριοδος η αλλαγει του μηνα.μου εδωσε δυο κουτια προγεστερονη!εχει συμβει σε καμια αυτο?πητε κατι γιατι θα τρελαθω. Sad Sad Sad Sad

η μητέρα μου σε μενα ειχε κατι σαν περιοδο μέχρι και τον 3ο μηνα!!...αφου ειναι ολα εκει μη φοβασαι!!
εδω ακουμε για γυναικες που εχουν περιοδο μεχρι προχωρημένη εγκυμοσύνη και δν το καταλαβαίνουν οτι ειναι εγκυες γι αυτο το λογο!! παρε το φαρμακακι σου και μην ανησυχείς!Αν ηταν καποια αποκόλληση η κατι αλλο θα το ειχε βρει ο γιατρος!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λιάνα μου κοριτσάκι μου...? ..πραγαματικά δν έχω ιδέα γιατί δν έχω μείνει ποτέ έγκυος και δεν έχω ανάλογη εμπειρία Shocked

Αυτό που μπορώ να κάνω όμως είναι ναι εικάζω... και λέω εγω τώωωωραα.. μήπως επειδή άργησε πολύ να γίνει η σύλληψη και το σώμα σου την είχε προγραμματίσει να έρθει..? αφού το σποράκι είναι εκει και ο σάκος και όλα κομπλέ μη φοβάσαι Very Happy Η κουμπάρα μου το έπαθε στον 5ο μήνα και είχε κάτι καφέ με αίμα και πονάκια και ο γιατρός της της έδωσε προγεστερόνη.. μην αγχόνεσαι κορίτσι.. Μπορεί η Ιωάννα μας να ξέρει κάτι παραπάνω να σου πει, αλλα πιστεύω οτι αφού και ο γιατρός δεν αγχωθηκε.. όλα καλά κοριτσάκι μου Very Happy

Νυχτοπουλάκια μου συγνωμη για εχτεςςς.. έγινε αυτό που φαντάζεστε.. ξεράθηκα στον καναπε και ξύπνησα στις 6 παρά[!!!!!] και πήγα στο κρεββατάκι μας..Very Happy Very Happy

τεσπα.. Κοριτσάκια μου γλυκά.. ναι είμαι αγχομένη και μάλιστα πολύ.. πάααρα πολύ θα έλεγα..
προσπαθώ να το αποβάλλω γιατί ξέρω οτι όσο και να φρικάρω δεν θα γίνει κάτι το οποίο μπορώ να το κοντρολάρω με το άγχος και ότι είναι να γίνει σίγουρα θα γίνει..
προσπαθώ να πιστέψω στην καλή μου τύχη... κορίτσια αν δεν αργούσε η Αλέκα να έρθει τότε, εγώ θα έμπαινα για χειρουργείο με τον πρώτο γιατρό και θα με κομμάτιαζε.. ενω δεν πρέπει να τις αφαιρέσω τις σάλπιγγες, θα σταματήσουν οι ωοθήκες να αιματώνονται σωστά και δεν θα παράγουν καλά ωάρια.. πρέπει να τις φράξω...! Φοβερο? ...τι να κάνω? να αφήσω και τις εξετάσεις στην τύχη τους? Κανένας γιατρός δν θα μου τις γράψει τόσο ακριβές που είναι.. ..εμένα γιατί μου έχει καρφωθεί στο κεφάλι μου οτι πρέπει να κάνω θρομβοφιλίας..?? ..όπως τότε που έλεγα να πάω να ψαχτώ γιατί ήμουν σίγουρη οτι κάτι γίνεται..
..ευτηχώς που έχω και εσας και τα λέω γιατί τον έχω πρίξει τον αντρούλη.. άσε που και αυτός εχει τρελή πίεση με τη δουλειά του και δεν θέλω να τον φρικάρω κι άλλο..

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλλη μου καλημέρα! ..εντάξυ τα έσειλες τα παπουτσάκια πίσω? το Τσαρλάκι τι κάνει? χιχι ζουπίγματα στο μουσούδι του παρακαλώ!

el88tse τόσο πολύ χιόνι ε? πωωπωωω.. κάτσε στα ζεστά σου και χουχούλιασε!!
..μακάρι να βλέπαμε κι εμείς εδώ λιιιιγο παραπάνω χιονάκι Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
τεσπα.. Κοριτσάκια μου γλυκά.. ναι είμαι αγχομένη και μάλιστα πολύ.. πάααρα πολύ θα έλεγα..
προσπαθώ να το αποβάλλω γιατί ξέρω οτι όσο και να φρικάρω δεν θα γίνει κάτι το οποίο μπορώ να το κοντρολάρω με το άγχος και ότι είναι να γίνει σίγουρα θα γίνει..
προσπαθώ να πιστέψω στην καλή μου τύχη... κορίτσια αν δεν αργούσε η Αλέκα να έρθει τότε, εγώ θα έμπαινα για χειρουργείο με τον πρώτο γιατρό και θα με κομμάτιαζε.. ενω δεν πρέπει να τις αφαιρέσω τις σάλπιγγες, θα σταματήσουν οι ωοθήκες να αιματώνονται σωστά και δεν θα παράγουν καλά ωάρια.. πρέπει να τις φράξω...! Φοβερο? ...τι να κάνω? να αφήσω και τις εξετάσεις στην τύχη τους? Κανένας γιατρός δν θα μου τις γράψει τόσο ακριβές που είναι.. ..εμένα γιατί μου έχει καρφωθεί στο κεφάλι μου οτι πρέπει να κάνω θρομβοφιλίας..?? ..όπως τότε που έλεγα να πάω να ψαχτώ γιατί ήμουν σίγουρη οτι κάτι γίνεται..
..ευτηχώς που έχω και εσας και τα λέω γιατί τον έχω πρίξει τον αντρούλη.. άσε που και αυτός εχει τρελή πίεση με τη δουλειά του και δεν θέλω να τον φρικάρω κι άλλο..

εγώ καταλαβαίνω ότι θες να εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα ώστε να σιγουρέψεις πιο πολύ το αποτέλεσμα, αλλα κουκλιτσα μου ότι και να κάνεις τίποτα δν θα σε κάνει να νιώσεις 100% σίγουρη μέχρι να δεις θετική τιμή χοριακής!!
τότε που κάνατε εξετάσεις για να δειτε τι φταίει δν σας είχαν κάνει αυτήν την εξέταση? δοκίμασε να πας και σε κανεναν αλλο γιατρο του ΤΕΒΕ και που ξέρεις? μπορει να πετύχεις κανέναν που να ειναι λιγο ανθρωπος και να στο γράψει αν το θες τόσο πολύ!!τόσα λεφτά δινεις για να σου παρεχουν τις υπηρεσίες αυτες!!!!αν πεις ψέμματα οτι εχεις κανει αποβολές και πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε αλλα δν έχεις λεφτα??? τι θα πει πελάτες του??? ρωτα τον πως μπορεις να γινεις πελατης κι εσυ??μηπως με φακελάκι?? σιχτιρι ολοι οι βλάκες ειναι σε σημαντικές θέσεις!!!! Mad Mad

Τα παπουτσάκια τα έστειλα..με εξπρες κιολας να πανε πιο γρηγορα Laughing Laughing
το τσαρλουκι κοιμαται στην αγκαλια μου!!Σαν να τον εχω καλομάθει και δν παει πουθενα αλλου πλέον..να τον δω που θα πηγαινει οταν θα εχω την κοιλια τούρλα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!

Αγαπη σ'ευχαριστώ πολύ!όντως σημερα είναι μια νέα μέρα...Δε με επαναφέρει μόνο στην τάξη ο άντρας μου αλλά κι εσεις!
Το τραγουδακι ειναι η απαντηση μου στο δικο σου.... Wink

Ελλη ανταλλάσω σιδερο με σκουπα! την βαριεμαι τοσο την ηλεκτρικη! Ε; τι λές; Τουλαχιστον αφου ηταν ομορφα και σου κάνουν και αλλαγη...ουτε γατα ουτε ζημια!

Μαρια Ελένη γι'αυτο δε μου αρεσει το χιονι... Rolling Eyes

Λιανα εχει συμβει σε πανω απο τις μισες εγκυμοσυνες με ευτυχη καταληξη που εχω δει τουλαχιστον εγω στο ιατρειο! Οντως στην αλλαγη του μηνα μπορει να εχεις αιματακι, δεν ειναι απιθανο αυτο καλη μου! Πιες τα χαπια σου, ξεκουρασου, στο κρεβατι και οτι κι αν νοιωσεις τηλεφωνο στον γιατρο σου, οκ; Σταματησε το αιμα; Ποσα χαπια τι μερα;

Μαρινα εχω μαθει να σε διαβαζω...οχι τις λέξεις αλλα τα συναισθηματα σου! Ακουσε με...κάθε εμποδιο για καλο. Ολα οσα εγιναν εγιναν για να πετυχεις το καλυτερο και το πετυχες. Για τις εξεάσεις εχεις κανεναν γνωστο σε νοσοκομειο;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
εγώ καταλαβαίνω ότι θες να εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα ώστε να σιγουρέψεις πιο πολύ το αποτέλεσμα, αλλα κουκλιτσα μου ότι και να κάνεις τίποτα δν θα σε κάνει να νιώσεις 100% σίγουρη μέχρι να δεις θετική τιμή χοριακής!!
τότε που κάνατε εξετάσεις για να δειτε τι φταίει δν σας είχαν κάνει αυτήν την εξέταση? δοκίμασε να πας και σε κανεναν αλλο γιατρο του ΤΕΒΕ και που ξέρεις? μπορει να πετύχεις κανέναν που να ειναι λιγο ανθρωπος και να στο γράψει αν το θες τόσο πολύ!!τόσα λεφτά δινεις για να σου παρεχουν τις υπηρεσίες αυτες!!!!αν πεις ψέμματα οτι εχεις κανει αποβολές και πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε αλλα δν έχεις λεφτα??? τι θα πει πελάτες του??? ρωτα τον πως μπορεις να γινεις πελατης κι εσυ??μηπως με φακελάκι?? σιχτιρι ολοι οι βλάκες ειναι σε σημαντικές θέσεις!!!! Mad Mad

Τα παπουτσάκια τα έστειλα..με εξπρες κιολας να πανε πιο γρηγορα Laughing Laughing
το τσαρλουκι κοιμαται στην αγκαλια μου!!Σαν να τον εχω καλομάθει και δν παει πουθενα αλλου πλέον..να τον δω που θα πηγαινει οταν θα εχω την κοιλια τούρλα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Σιχτίρ και τρις σιχτίρ Έλλη μου.. είμουν έτοιμη να μπω μέσα και να αρχίσω τα ψέμματα οτι έχω κάνει 2 αποβολές και τέτοιες μπούρδες αλλα επειδή ντρέπομαι να λέω ψέμματα είπα σα ζώο την αλήθεια όπως έχει!! οταν ψάχναμε να βρούμε τι φταίει μέχρι ορμονικές, σπερμοδιάγραμμα και παρακολούθηση ωορηξίας φτάσαμε.. αυτές που θέλω εγω να κάνω είναι για να δώ αν όλα θα είναι σίγουρα και δεν έχω κάτι και θα ολοκλυρωθεί η εγκυμοσύνη μου... θα δώσουμε όλα μας τα λεφτά για την εξωσωματική αν κάτι πάει στραβά δεν θα έχουμε άλλα για να ξαναπροσπαθήσω κατάλαβες?? θα μας πάει σε κανα χρόνο πάλλι και άννν..
αυτό θα κάνω θα το παιξω πελάτισα σε καποιον γιατρό.. τελικά έτσι μας μαθαίνουν να ελισόμάστε για να κάνουμε τη δουλειά μας.. και δεν φταίνε και οι γιατροί μη σου πω.. το σύστημα είναι που δενει τα χέρια και στις δύο πλευρές.. θα πάω σε αιματολόγο του τεβε και θα πω μπούρδες οτι είχε και η αδελφή μου.. καλό? και έχω και 2 αποβολές.. θα σου πω εγω τι θα γίνει τώρα.. να πα να ζουζουνιστούν ΟΛΟΙ τους.. συχαίνομαι να λέω ψέμματα.. ντρέπομαι..

Οταν θα είσαι με τη κοιλίτσα τουρλα θα θέλει ποιό πολλές αγκαλιές το Τσαρλί.. θα δείς.. θα σε μυρίζει και θα τρελένεται!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502

εχω στείλε και εγώ κάτι μποτες που είχα πάρει απο e-bay πίσω.. στη φωτό είταν τέλειες και όταν ήθραν.. για πολύ χάλι λέμε.. υπερ-καρα-κίτς!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 679259

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:Έλλη μου καλημέρα! ..εντάξυ τα έσειλες τα παπουτσάκια πίσω? το Τσαρλάκι τι κάνει? χιχι ζουπίγματα στο μουσούδι του παρακαλώ!

el88tse τόσο πολύ χιόνι ε? πωωπωωω.. κάτσε στα ζεστά σου και χουχούλιασε!!
..μακάρι να βλέπαμε κι εμείς εδώ λιιιιγο παραπάνω χιονάκι Very Happy

ελα να παρεισ οσο χιονι θελεις ή αμα θες να σου το στειλω το εχω βαρεθει......

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
Σιχτίρ και τρις σιχτίρ Έλλη μου.. είμουν έτοιμη να μπω μέσα και να αρχίσω τα ψέμματα οτι έχω κάνει 2 αποβολές και τέτοιες μπούρδες αλλα επειδή ντρέπομαι να λέω ψέμματα είπα σα ζώο την αλήθεια όπως έχει!! οταν ψάχναμε να βρούμε τι φταίει μέχρι ορμονικές, σπερμοδιάγραμμα και παρακολούθηση ωορηξίας φτάσαμε.. αυτές που θέλω εγω να κάνω είναι για να δώ αν όλα θα είναι σίγουρα και δεν έχω κάτι και θα ολοκλυρωθεί η εγκυμοσύνη μου... θα δώσουμε όλα μας τα λεφτά για την εξωσωματική αν κάτι πάει στραβά δεν θα έχουμε άλλα για να ξαναπροσπαθήσω κατάλαβες?? θα μας πάει σε κανα χρόνο πάλλι και άννν..
αυτό θα κάνω θα το παιξω πελάτισα σε καποιον γιατρό.. τελικά έτσι μας μαθαίνουν να ελισόμάστε για να κάνουμε τη δουλειά μας.. και δεν φταίνε και οι γιατροί μη σου πω.. το σύστημα είναι που δενει τα χέρια και στις δύο πλευρές.. θα πάω σε αιματολόγο του τεβε και θα πω μπούρδες οτι είχε και η αδελφή μου.. καλό? και έχω και 2 αποβολές.. θα σου πω εγω τι θα γίνει τώρα.. να πα να ζουζουνιστούν ΟΛΟΙ τους.. συχαίνομαι να λέω ψέμματα.. ντρέπομαι..

Οταν θα είσαι με τη κοιλίτσα τουρλα θα θέλει ποιό πολλές αγκαλιές το Τσαρλί.. θα δείς.. θα σε μυρίζει και θα τρελένεται!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502

εχω στείλε και εγώ κάτι μποτες που είχα πάρει απο e-bay πίσω.. στη φωτό είταν τέλειες και όταν ήθραν.. για πολύ χάλι λέμε.. υπερ-καρα-κίτς!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 679259

Αφου ψέματα θέλουν μωρε!!!Τους λες την αλήθεια και σε στέλνουν!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στις γράψουν!!Δν με νοιάζει αν θελουν να εξυπηρετησουν τους "πελατες" τους!! Κι εγώ δινω λεφτα!!! Twisted Evil Twisted Evil να τους πεις 1000 ψέματα αφου έτσι θέλουν!!Αλλιως να κρατήσεις τα λεφάκια σου εσυ.γιατι να τους τα δίνεις?!!!

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ...ότι θα μου άρεσε πολύ να δω ότι καταλαβαίνει το τσαρλουκι ότι κάτι αλλαξε!!! θα χαρώ πολύ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
up

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννάκι μου έχω ένα πολύ καλό δικό μου παθολόγο..
άργησα να γράψω γιατί μιλάγαμε μ'ατον.. δεν είναι στον εοπυυ αλλα με χαρά του να με βοηθείσει ειπε!!!!! Ααααχχχχ πως δεν το σκεφτηκα να τον πάρω τηλλ πριν πάω στον βλάκα τον γυναικολόγο του τεβε?? νόμιζα οτι μόνο γυναικολόγος ή αιματολόγος στα γράφει ατυά.. μου εξήγησε πολλά και μιλάγαμε αρκετή ώρα.
Εκτώς απο τη θρομβοφιλία που είναι πολύ περίπλοκο και όντως πανάκριβο θα μου γράψει για ουρεόπλασμα, χλαμίδια HPV και κάτι άλλα που θέλει να δεί είπε, και μου είπε οτι είναι στα πλαίσια του προγεννητικού.
Αυτό που δεν ήξερα είναι οτι και ο προγεννητικός έχει διακλαδώσεις.. εγώ ορμονες έχω κάνει και ο εξωσωματικός που τιε είδε είπε οτι ειναι ολα οκ...
Πάντως μου είπε οτι το καλύτερο εργαστήριο αυτή τη στιγμή για θρομβοφυλία είναι το Αρεταίειο, και μου είπε οτι μπορεί να είμαι θετική σε κάποιο γονίδιο μου το είπε? χρωμοσωμα..? δν θυμαμαι.. τεσπα και μια χαρά να κάνω παιδάκια.. και μία άλλη γυναίκα να ειναι στο ίδιο θετική μ'εμένα και να έχει το καθ'εξιν αποβολές.. είναι μπερδεμένο και μου είπε οτι αν δεν γίνει (δυστηχώς) δεν το ξέρουμε.. προληπτικά όμως μου είπε οτι μείνε εσύ έγκυος και έλα εδώ να δω τι θα κάνουμε, αφού έχεις τέτοια υπόνοια...!
θα μου τις στείλει τις άλλες με φαξ στη δουλεια του άντρα μου.. Βέβαια και για να τις κάνω μαϊμουδιά θα κάνω και όχι με το ΤΕΒΕ αλλα με την φάση του άντρούλη μου...
Ιωάννα θα κάνω αυτές που είχα κάνει τοοοοτε.. και θα μου συμπληρώσει και κάποιες ακόμα...
Βρίσκομαι μπροστά σ'ένα τεράστιο πζλ και εννώνω τα κομμάτια ένα ένα.. με παθολόγους-γυναικολόγους-αιματολόγους και ότι άλλο σε -ολουους βρώ!!!!!!

Τώρα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.. δε θα μασήσω.. ψέμματα κύριοι?? ψέμματα θα έχετε.. θα πάω στο μικροβιολογικό με περούκα!!!! αι στο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ποιά!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα! ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι ενα μυστηριο και αν πεις να κανεις τα παντα απο εξετασεις θα κανεις την εξωσωματικη στα 50 σου! Οτι ηταν να κανεις απο την μερια σου το εκανες και οτι αλλο ξεχασες θα σου το πει ο γιατρός σου! Δειξε εμπιστοσυνη!
Μηπως ειναι ωρα να χαλαρωσεις; Πάρε βαθιες ανασες κουκλα μου! Ξαπλωσε για λιγο στο κρεβατακι σου και αδειασε το μυαλο σου και μετα ίσως τα δεις πιο ψυχραιμα τα πραγματα.

Εχεις τσιτωθει τοσο οχι μονο ψυχολογικα αλλα και σωματικα! Που θα σε οφελησει αυτο; Για πες μου;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχα! ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι ενα μυστηριο και αν πεις να κανεις τα παντα απο εξετασεις θα κανεις την εξωσωματικη στα 50 σου! Οτι ηταν να κανεις απο την μερια σου το εκανες και οτι αλλο ξεχασες θα σου το πει ο γιατρός σου! Δειξε εμπιστοσυνη!
Μηπως ειναι ωρα να χαλαρωσεις; Πάρε βαθιες ανασες κουκλα μου! Ξαπλωσε για λιγο στο κρεβατακι σου και αδειασε το μυαλο σου και μετα ίσως τα δεις πιο ψυχραιμα τα πραγματα.

Εχεις τσιτωθει τοσο οχι μονο ψυχολογικα αλλα και σωματικα! Που θα σε οφελησει αυτο; Για πες μου;

Οχι απλά έχεις δίκαιο αλλα κάτι πολύ παραπάνω Joannini μου.. έλα μου ντε? μ'αρέσει που είπα και οτι θα αφιερώσω αυτό το μήνα για πάρτυ μου.. τρομαρα μου..
ΤΕΛΟΣ. Απο τώρα ΤΕΛΟΣ. ..με χαλάρωσε και ο τρελοντόκ μου να σου πω την αλήθεια.. οσο και να φρίξω δεν θα καταφέρω τπτ.. ισα ίσα χειρότερα θα τα κάνω.. η παραφρωσύνη είναι οτι το βλέπω κιόλαςςςς οτι φρήττω και δεν μπορώ να το σταματήσω!! ..σα το φαί ένα πράγμα που σε πιάνει και τρως το καταπέτασμα και δεν έχεις φρένο..??
..θα αρχίσω να κάνω Ωμμμμμ Ωμμμμ!!! χιχι
..αύριο, μεθάυριο θα πάω και σε μια φίλη μου φρεσκογκαστρούλα που λέμε να βρεθούμε καιρό τώρα να πάρω εγκυόσκονη και μυρωδιά μπεμπε!! ..αυτό θα με κουλάρει αρκετά!

Ναι κοριτσάκια μου τέλος.. θα πάω να κάνω αυτά που θα μου στείλει τώρα και ότι βρέξει ας κατεβάσει...!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μου οτι ηταν να κάνεις το εκανες και με το παραπάνω τωρα εχουν σειρα οι γιατροι! Τι πας να κανεις με το άγχος σου να τα καταστρεψεις ολα; Δε σε μαλωνω αν και θα επρεπε στο λεω! Αμα θυμωσω βρες τρυπα να τρυπωσεις...πλακα κανω, δε σου θυμωνω απλα να σε ταρακουνησω θελω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 Cz53 να δεις τα πραγματα καθαρα. Αν ησουν έξω απο όλα αυτα τι θα συμβουλευες την κοπελα αυτη; Τι θα της έλεγες; γιατι σ'αυτο εισαι καλη.
Σκεψου και το άλλο...τον καημενο τον γοη σου που τον στεναχωρεις και τον αγχωνεις;δεν τον σκεφτεσαι;
Πηγαινε βολτα, κανε πραγματα αλλα και σκεψου πως εκτος απο μελλουσα μανουλα εισαι και η Μαρινα.. Wink

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι και γω μαζί με την ομελέτα μου! Very Happy

Καταρχάς φιλάκια σε όλες τις ον λαιν κοπέλες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472

Αχαχαχαχα Μαρίνα έχεις κι εσύ έναν τρόπο που τα γράφεις... Razz Razz Θα συμφωνήσω όμως με την Ιωάννα.Κάνε υπομονή κ πίστη στους γιατρούς. ¨αμα θεωρεί πως οι εξετάσεις δεν είναι για τώρα , κάτι θα ξέρει ο Ντοκ. Μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με έξτρα άγχος...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M177

Ιωάννα μουυυυυυ νιώθω άλλος άνθρωπος!!!Πετάωωωωωωω!!!Πάλι δίκιο είχες!!! Very Happy

3η μέρα χωρίς ν αγοράσω γλυκό αλλά πήρα λίγο κρασάκι , ζήλεψα από χτες ...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M054

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου και που εισαι ακομα.....οταν τελειωσει η περιοδος και καταλαγιασουν οι ορμονες θα βρεις πισω τον παλιο σου ευατο!!! Wink

Πιες κρασακι τωρα γιατι οταν μεινεις εγκυος σαν τον Twisted Evil θα το ζητας! Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια ερωτηση.....η γιαγιουλα διπλα ζειιιιιι;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μια ερωτηση.....η γιαγιουλα διπλα ζειιιιιι;

Αχαχαχαχαχαχα πώς να το πιω βρε κακούργα που πήγες να μου το βγάλεις από τη μύτη!!!!?????!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M063 Αχαχαχαχα

Την είδα που σκούπιζε την αυλή το πρωί οπότε είναι μια χαρά. Αχχχ θα το απολαύσω το κρασάκι μου μέχρι τον Αύγουστο!!!Χικ!!!

Το μόνο κακό είναι ότι με την περίοδο δεν κάνει να αρχίσω τα φάρμακα. Η γιατρός μου είπε μόλις τελειώσει...

Νιώθω έξτρα περήφανη γιατί με τα μικρά σήμερα κάναμε γλυκό στο μάθημα κ δεν έφαγα ούτε μια κουταλιά!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M027

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργω γιατι εχω το λαπτοπ στο παγκο της κουζινας και παραλληλα μαγειρευω για να μη χασω λεπτο....

Το καλυτερο δε στο ειπα...μετα το τελος της περιοδου θα ξεπρηστεις πολύ, κιλα η ζυγαρια τα ιδια θα δειχνει αλλα θα εισαι πιο ξεφουσκωτη...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 B10

Αυτο με το κρασι απο τη μυτι ειναι αλλη συνταγη απο τις χτεσινες; scratch Very Happy

Νααααααι, γιαγιουλα ζει αλλα κοιτα μην την βαλουν στο Δαφνη γιατι ακουει φωνες....χαχαχα!

Γλυκο στο σχολειο με τα παιδακια; Καλε εγω σε ποιο σχολειο πηγα...σνιφ!

Μπραβο Αντα!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 328109

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:

Μπραβο Αντα!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 328109

Κ εγώ όλο κάτι ξενέρωτους παππούδες/γιαγιάδες είχα για δασκάλους κ ήταν το καλύτερο παράδειγμα για μένα για να μην καταντήσω έτσι!!! Twisted Evil

Θέλω να το ευχαριστιούνται βρε παιδί μου κ τα ξεσηκώνω αρκετά Embarassed να ναι ξύπνια κ όχι με το βιβλίο καρφωμένα έτοιμα να κοιμηθούν!!

Μακάρι να ξεφουσκώσω μπας κ μπορέσω να χωρέσω στα τζιν μου γιατί δεν πάει άλλο...

Που χαθήκατε οι άλλες ?Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M200

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαγέιρεψα κάτι στο φτερό γιατί έχω και μάθημα σε λίγο....

Αχχ κοριτσάκια μου!!! Σας αγαπώωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472

Oh yes! Την Μαρίνα τώρα γιατί πραγματικά με έχασα!! ..αχχχ και αν δε είχα και τον γοηηηη μουυυ.. χιχι ασε που τώρα εγω πρέπει να τον στηρήξω με αυτά που γίνοτναι στη δουλειά του.. τεσπα!

Αντούλα μου? Καλώς τη! πολυ γέλασα με τη γιαγιάαααχαχαα Laughing Laughing
Μπράβο τσουπρίτσα μου με τα γλυκά ΜΠΡΑΒΟ!!!

Μα πόσο περήφανη είμαι για εσάς δεν λέγετε!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 50580

..ρε γμτ ποσο θα ήθελα να μέναμε κοντά να κανονίζαμε να μαζευτούμε όοοολες για καφεδάκο.... θα ήθελα πολύ ας πουμε να ακούσω live την ιστορία της γιαγιάς, να μου πει η Ιωάννα απο κοντά για τις συνταγές και να φάμε τα σοκολατάκια μανταρίνι, να δούμε Τσαρλοκουτσούνο απο κοντα και να τα πούμε για τον γάμο της Έλλης, να ακούσουμε γέλιο Μαρίνας και όχι youtube και όοοολα αυτα με όοοολα τα κορίτσια.....

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Αργω γιατι εχω το λαπτοπ στο παγκο της κουζινας και παραλληλα μαγειρευω για να μη χασω λεπτο....

Το καλυτερο δε στο ειπα...μετα το τελος της περιοδου θα ξεπρηστεις πολύ, κιλα η ζυγαρια τα ιδια θα δειχνει αλλα θα εισαι πιο ξεφουσκωτη...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 B10

Αυτο με το κρασι απο τη μυτι ειναι αλλη συνταγη απο τις χτεσινες; scratch Very Happy

Νααααααι, γιαγιουλα ζει αλλα κοιτα μην την βαλουν στο Δαφνη γιατι ακουει φωνες....χαχαχα!

Τι καλό Ιωαννάκι μου μαγειρεύεις??

..τα σοκολατάκια σου τα σκέφτομαι... τα ονειρεύομαι.. τα θέλωωωω.... τα λιγουρεύομαι.. τρεχουν τα σάλια μου σου λέωωωω.... θα φάω τον Ζήκο σε λίγο....!!!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηρθα για λιγο και γω!ρεπαρω σημερα και εκανα γενικη.η μικρη στη γιαγια και ειμαι μονη στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε Μαρίνα που να μην ήσουν και πεσμένη!! Εμένα συνεχίζεις να μου ανεβάζεις την διάθεση Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 875502

Ασε τον ζηκογατάκι κάτω!! (put the kot down λεμε!!) Laughing Laughing Laughing Laughing

τέλεια θα ήταν ολα αυτά που περιγράφεις αν ήμασταν κοντά !!

Ιωαννάκι τι καλό μαγειρεύεις πάλι κοριτσάκι μου? Cool Cool

Εγω κάπου εδώ θα σας αφήσω να πάω δουλειά αλλά θα ξαναμπώ σίγουρα απο εκεί πάλι!! Wink

φιλάκια για τώρα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα καλα τι έλεγε αυτη η Χειρδαρη στον αλφα!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 Cz47

Μαρινα ρεβυθια σουπα με χρωματιστες πιπεριες...πεθαινω για αυτο το φαι! Αν με ειχες εμενα προσωπικα απο κοντα μπορει και να με επνιγες στην παραλια εκει με τις καφετεριες...το στομα μου πάει ροδανι...εκτος κι αν βρω αλλον να μιλαει περισσοτερο στην παρεα!

Αντα θα ξεπρηστεις στο υποσχομαι! Σου εχω πει ψεματα εγω βρε;Τι γλυκο κανατε; καθενας με τον πονο του!

Μαριαννα καλως την!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 B13

Ελλη καλη δουλιτσα....με το αγγλικο πεθανα!χαχαχαχα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικά Μαρίνα κι εγώ θα το ήθελα... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 417472 Πόσα θα χαμε να πούμε...

Ρε κορίτσια ίνεται με ένα ποτηράκι να μ έπιασε πονοκέφαλος???Τόσο ασυνήθιστη είμαι???

Τσιγάρο γιοκ, ποτό γιοκ, εξόδους γιόκ, ζουζουνιές της...προκοπής γιοκ...ε να πάω σε κανα μοναστήρι να αγιάσω πια!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M207

Θα προσευχηθώ δια εσάς τέκνα μου...

Έλλη αχαχαχαχ που το θυμήθηκες αυτό με την κότα θεικό αχαχαχα, καλή δουλίτσα Very Happy

Γεια σου Μαριάννα Very Happy

Εγώ ζε σελω να μάθω τι μαγειρεύει η Ιωάννα ζιατί θα ζηλέψω....Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 34 M145

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις