1 ποσο μπορει να σου φτιαξει το κεφι ενα 2μερο...!! Δευ Φεβ 06, 2012 7:17 am
χρυσαφακι
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Πεμ Φεβ 23, 2012 11:45 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Πεμ Φεβ 23, 2012 11:45 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria.tst στις Δευ Φεβ 06, 2012 8:04 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Πεμ Φεβ 23, 2012 11:46 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Πεμ Φεβ 23, 2012 11:46 pm, 1 φορά
στεναχωρα πραγματα , ελπιζω τα οικονομικα ολων να φτιαξουν για να χαιρονται την ζωη.its a boy έγραψε:χωρις λεφτα που να πας? η βενζινη εχει φτασει στα υψη. το καλοκαιρι παμε μονο εμεις στο χωριο στην μαμα μου
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Νανακι έγραψε:Ωραιο το θεμα αυτο.Λοιπον εμεις μονοημερες αποδρασεις στα χιονοδρικα της θεσσαλιας εδω γυρω ,ναι .2ημερα κομμενα ...ΑΛΛΑ ,με στερησεις μαζευω και παω εξωτερικο καθε χρονο ανευ παιδιων με τις φιλες μου .Ολα τα λεφτα ,φτανει για να εχεις ενεργεια ολο το χρονο
Απο Τρικαλα Θεσσαλιας ,τα ηρωικαmamavivo έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Νανακι έγραψε:Ωραιο το θεμα αυτο.Λοιπον εμεις μονοημερες αποδρασεις στα χιονοδρικα της θεσσαλιας εδω γυρω ,ναι .2ημερα κομμενα ...ΑΛΛΑ ,με στερησεις μαζευω και παω εξωτερικο καθε χρονο ανευ παιδιων με τις φιλες μου .Ολα τα λεφτα ,φτανει για να εχεις ενεργεια ολο το χρονο
ωραια ιδεα αυτη.και με φιλες?ακομα καλυτερα μπραβο.
αχχαχαχα εγω λαρισα αχαχαχ οχι ηρωικα.Νανακι έγραψε:Απο Τρικαλα Θεσσαλιας ,τα ηρωικαmamavivo έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Νανακι έγραψε:Ωραιο το θεμα αυτο.Λοιπον εμεις μονοημερες αποδρασεις στα χιονοδρικα της θεσσαλιας εδω γυρω ,ναι .2ημερα κομμενα ...ΑΛΛΑ ,με στερησεις μαζευω και παω εξωτερικο καθε χρονο ανευ παιδιων με τις φιλες μου .Ολα τα λεφτα ,φτανει για να εχεις ενεργεια ολο το χρονο
ωραια ειναι και Λαρισα ,θα τα λεμε απο εδω λοιπον ,στον ελευθερο χρονο μπαινω αρκεταmamavivo έγραψε:αχχαχαχα εγω λαρισα αχαχαχ οχι ηρωικα.Νανακι έγραψε:Απο Τρικαλα Θεσσαλιας ,τα ηρωικαmamavivo έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Νανακι έγραψε:Ωραιο το θεμα αυτο.Λοιπον εμεις μονοημερες αποδρασεις στα χιονοδρικα της θεσσαλιας εδω γυρω ,ναι .2ημερα κομμενα ...ΑΛΛΑ ,με στερησεις μαζευω και παω εξωτερικο καθε χρονο ανευ παιδιων με τις φιλες μου .Ολα τα λεφτα ,φτανει για να εχεις ενεργεια ολο το χρονο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Πεμ Φεβ 23, 2012 11:47 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ταξίδια και διακοπές » ποσο μπορει να σου φτιαξει το κεφι ενα 2μερο...!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης