1 Ο ΓΑΜΟΣ ΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ? Δευ Φεβ 06, 2012 3:27 pm
μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια γεια σας αντιμετωπιζω ενα θεματακι με τον αντρα μου τους τελευταιους 2 μηνες ολο τσακωνομαστε ολο κατι μου φταιει κατι του φταιει αυτο δεν το εκανες σωστα αυτο γιατι ειναι ετσι κ δεν κανεις τιποτα κ με μαλωνει λες κ ειμαι 5 χρονων ελεος!!!εχω τσαντιστει χω στεναχωρηθει εχω κλαψει κ εχω φτασει σε σημειο να του πω τερμα ως εδω διαζυγιο!την μια μερα ειμαστε καλα πειραγματα γελακια αγαπες κ την αλλη παλι τα ιδια!!!!!την παραμονη πρωτοχρονιας δεν την περασαμε μαζι τσακωθηκαμε στο δρομο καθως θα πηγαιναμε για αλλαγη του χρονου στην πεθερα μου!εκλαιγε ο μικρος κ επειδη του ελεγα να σταματησει να κλαιει τσαντιστηκε κ μου μιλησε με απαραδεκτο τροπο σηκωθηκα εφυγα πηγα σπιτι κ μετα απο δεκα λεπτα ηρθε μου αφησε τον μικρο επειδη με ζηταγε κ σηκωθηκε κ εφυγε τουλαχιστον εκανα την αλλαγη μαζι το παιδακι μου!την αλλη μερα σαν να μην τρεχει τιποτα μου ζητησε κ συγνωμη!απο τοτε περασαν σκαμπανεβασματα κ σημερα με πηρε τηλ ο αδερφος μου οτι ερχεται στην αθηνα να μας δει κ επειδη ειχαμε τσακωθει πιο πριν επειδη μου ειχε πει να καθαρισω κατι κ δεν προλαβα αρχισε κ φωναζε γυριζει κ μου λεει να μην ερθει ο αδερφος εδω δεν τον θελω κ κατι τετοια του λεω ερχεται να μας δει να δει το ανηψι του οχι λεει αυτος σπιτι μου ειναι κ δεχομαι οποιον θελω ωραια του λεω φευγω κ εγω παιρνω το παιδι μου κ φευγω κ μου λεει στο καλο!συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα εχω συγχιστει πραγματικα κ δεν ξερω τι να κανω δηλαδη δεν αντεχω αλλο απο την μια τον αγαπω αλλα απο την αλλη μερικες φορες γινται ανυποφορος!!!!!!!!!!!!!!!αναρωτιεμαι πως γιναμε ετσι?τελικα τοσο ηταν η αγαπη μας 5 χρονια κ κατι.......????????????