Καλημέρα κορίτσια.
Όπως βλέπετε δεν πολυασχολήθηκα με το θέμα... Εκείνη ασχολείται συνεχώς (δείτε τα "Θέλω ένα εκατομμύριο ευρώ" και "θέλω να τα χώσω στην πεθερά μου")
Αυτό που πραγματικά με πείραξε είναι ότι όντως κάποιες κοπέλες μπορεί να με θεωρούν συμφεροντολόγα ή ότι άλλο.
Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω όμως είναι τα εξής:
Θα μπορούσα αν ήθελα να μπαίνω και να κράζω την πεθερά μου
1)χωρίς να δώσω τα στοιχεία μου -ως "φάντασμα" και
2)χωρίς ΚΑΝ να αναφερθώ στα όσα -καλά- έχουν κάνει για μας αυτοί οι άνθρωποι.
Αν ήθελα να βγάλω την πεθερά μου κακιά, θα αναφερόμουν μόνο στα κακά του χαρακτρήρα της και στο πόσο ενοχλητική είναι.
Αλλά εγώ όπως βλέπετε, τα λέω ΟΛΑ. Δε λέω τις μισές αλήθειες...
Σε πολλά πόστς έχω γράψει, πόσο ευγνώμονες είμαστε κι εγώ κι ο Νίκος, που μας βοηθούν οικονομικά και ναι ως παππούδες είναι ίσως και οι πιο τέλειοι του κόσμου.
Αυτό που με ενοχλεί το ξαναλέω ίσως για τελευταία φορά, είναι η κατα-πίεση την οποία ασκεί αυτή η γυναίκα όχι μόνο στα παιδιά της, αλλά και στον άντρα της, και σε μένα και παντού.
Δεν ξέρει πώς να εκδηλώνει την αγάπη της με χάδια και φιλιά, αλλά χαρίζοντας μόνο υλικά αγαθά, που πολλές φορές ίσως και να μη χρειαζόμαστε!!!
Τι πάει να πει "μου πληρώνουν το γάμο"??? Όταν σου πετάει στα μούτρα ότι -αφού έχεις παντρευτεί με πολιτικό- δεν είσαι παντρεμένος?
Τι πάει να πει "μου πληρώνουν τη γέννα" όταν μετά σε καβαλάνε, και μπαινουν μέσα στο σπίτι σου και σου γ..ε την ψυχολογία?
Τι πάει να πει "πήρα τα επιπλάκια το παιδιού"? Ναι για το εγγόνι σου τα πήρες! Αυτό που παρακάλαγες τα τελευταία 15 χρόνια να έρθει, γιατί κανένα από τα παιδιά σου δεν ήθελε ως τώρα να παντρευτεί. Κι ύστερα, αυτό σου δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να έχεις γνώμη για την ανατροφή του παιδιού?
Τι πάει να πει "Αυτό το σπίτι θα το πάρει όποιος παντρευτεί πρώτος"? Αφού στην τελική της Άννας είναι! Γιατί πληγώνεις έτσι ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ???
Όχι εμένα! Εγώ ζούσα και μια χαρά στο δικό μου το σπίτι! Δεν περίμενα αυτούς να μου παρέχουν στέγη!
Αλλά ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ είναι σα να πέταξαν στο δρόμο! Τον έκαναν να ελπίζει και να κάνει όνειρα και μετά του τα γκρέμισαν για μια μπανιέρα! Κι έναν ηλιακό! Κι ένα μπόιλερ! Δεν τους άρεσε το πώς θέλαμε να το φτιάξουμε εμείς το σπίτι βλέπεις! Και θα τα πληρώναμε ΕΜΕΙΣ! ΟΛΑ!!!
Η Αννούλα βλέπεις, δεν παραπονέθηκε για την μπανιέρα κτλ, γιατί τα βρήκε έτοιμα! Της χαρίζανε το γάιδαρο, θα τον κοίταζε στα δόντια????
Ύστερα ο όρος "πριγκιπέσα" που χρησιμοποίησα, είναι όρος που ο ΊΔΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ έχει χρησιμοποιήσει για την αδερφή του.
ΕΚΕΙΝΟΣ έχει παράπονα ότι τον ξεχώριζαν ως παιδί, κι έτρωγε ξύλο από τη μάνα τους για χάρη της.
Εγώ τι να πω??? Μπράβο πεθερούλα μου αξιολάτρευτη???? Μπράβο που σακάτευες το γιο σου στο ξύλο, για να μην πάθει τίποτα το κοριτσάκι σου???
Ε όχι!!
Κι αν μαριλίτα μου είχες διαβάσει ΌΟΟΟΟΟΛΑ τα ποστ μου, από την αρχή -κομματάκι δύσκολο μιας και είναι 2.500!!!!- θα καταλάβαινες πώς νιώθω και γιατί τα λέω όλα αυτά που λέω.
Στα τελευταία μου δε, η εισαγωγή μου είχε ως, έχω μάθει να μην έχω ανάγκη κανέναν. Ούτε τους γονείς μου.
Θα είχα ανάγκη τα πεθερικά???
Χαχαχαχαχα! Ας γελάσω!
Και κάτι τελευταίο:
Τι πάει να πει "είναι γιαγιά του παιδιού μου"? Γιαυτό δεν προσέχει τη μικρή -όπως θα ήθελα εγώ να την προσέξει που είμαι μάνα της- και κάνει το κεφαλιού της? Που πήγε να της δώσει ΖΑΧΑΡΗ για να σταματήσει να κλαίει????
Άσε μας απο δω μαριλίτα μου.
Γιαυτό σου είπα πως είσαι ΡΗΧΗ. Και στο ξαναλέω....
Κι ο άντρας μου ξέρει πόσο τον αγαπώ, κι ότι τον στηρίζω.
Και ναι, μπορεί να μην ξέρει για τους χαρακτρηρισμούς που έχω δώσει για τη μανούλα του, αλλά ξέρει την ΟΡΓΗ μου!!!
Ξέρει πως ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ έκλαιγα και οδυρόμουν, να ΜΗΝ τους αφήσουμε να πληρώσουν το νοσοκομείο, γιατί δεν ήθελα μετά να με καβαλήσουν.
Ξέρει πως, από ΠΡΙΝ να παντρευτούμε, του τα έχωνα για την ΕΞΑΡΤΗΣΗ που έχει από αυτούς (την οικονομική εννοώ) και του ζητούσα να βρει μια λύση, να δραστηριοποιηθεί.
Και θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα.
Αλλά να έχεις υπόψη σου "αγαπητή" παλιοκατίνα, ότι όλα αυτά δεν τα λέω για σένα, αλλά για τις υπόλοιπες κοπέλες εδώ μέσα που τυγχάνει να έχουν ίδια άποψη με τη δική σου για μένα, ή έστω να τους έχει περάσει από το μυαλό...