176 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! Παρ Φεβ 17, 2012 1:56 pm
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αθηνα εγω ψηφιζω κιτρινο!!απο τα αγαπημενα μου χρωματα.ολος ο γαμος μου κιτρινος ηταν
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatianoula έγραψε:
Ηθελα να σας ρωτησο ειναι σχεδων 3μηνες που γεννησα αλλα δεν εχω αδιαθετησει ακομα ,,εκτος απ''τα λοχεια ....παιζει ρολο που θηλαζω????λενε οτι καποιες οσο θηλαζουν δεν εχουν περιοδο...εσεις?????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Δευ Φεβ 20, 2012 2:39 am, 1 φορά
mmairula έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εμεις καλα αν και τα νευρα μου ειναι πειραγμενα μπορω να πω.Δεν μπορω να καταλβω κατι με εμας τις νυφες 3 παιδια εχω και συμφωνα με τους γονεις του αντρα μου κανενα δεν μου μοιαζει αλλα και κανενα δεν μοιαζει στο σοι το δικο μου.Η μπουμπου αν και μικρη ακομα δεν εχει δωσει στανταρ χαρακτηριστικα φερνει σε μενα και επειδη το βλεπω και το λενε και οι φιλοι μεχρι και φωτο απο μωρα των κουνιαδων μου επιστρατευσαν τα πεθερικα για να δω οτι η μικρη μοιαζει στις θειες.....και ερωτω....τι δουλεια εχουν οι θειοι με τα γονιδια τα δικα μου και τοσο κακο ειναι να μοιασουν τα παιδια στη μαμα τους και στη τελικη τη καρδια εμενα ποιος θα μου την κανει και να πει ναι βρε ειναι ιδια η ΜΑιρη και ας μην ειναι ρε γαμωτη..Τα χω παρει μηδαμηνο γεγονος αλλα νησαφι αυτα ...τα πα!
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!! Εχουμε καιρο να τα πουμε !!!Τα ιδια κανουν και τα δικα μου πεθερικα αλλα εχω μια φωτο μου στην ηλικια του μπεμπη και ειναι ιδιος ...οποτε οταν παν να πουν καμια εξυπναδα βγαινουν τα πειστηρια !!!
Εμας μετα απο 2 μηνες ηρθε ο πεθερος να δει το εγγονι του !!!!ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!
Δεν χαλιεμαι ομως !!! Θα τα πω στο γιο του οταν γυρισει!!!Να ρωτησω βρε κοριτσια ποτε τα βαλατε σε καροτσι ??
Εγω η το σλινγκ χρησιμοποιω ή την καλαθουνα για βολτες ...κανει να το βαλω μεσα σε καροτσι ???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης