Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
541 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 541 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατ μην το σκέφτεσαι εφόσον έχεις τους γονείς σου δίπλα. Είσαι τυχερή που τουλάχιστον μπορείτε να αφήσετε το μωρό κάπου και να βγείτε οι δυο σας !Εμείς που τέτοια τύχη..

Πήγα & έκλεισα τον φωτογράφο σήμερα!650Ε και σου δίνει 2 άλμπουμ ψηφιακά (ένα μικρό, ένα μεγάλο) , 1 dvd σε θήκη σαν άλμπουμ με φωτογραφίες και όσα ακόμη αντιγραμμένα θέλεις, εκτυπωμένες φωτογραφίες καμία 30αριά, 5 μεγάλες μεγεθύνσεις και όλες τις φωτογραφίες σε dvd για να μπορείς να τις εκτυπώσεις όποτε και όπου θέλεις σε υψηλή ανάλυση και τα άμπουμ επίσης σε dvd. Αύριο θα πάω να δω μαγαζί για το τραπέζι, θα ξεκινήσω με ένα εδώ κοντά μας που τους πήρα τηλέφωνο να δούμε τι θα μου πούνε..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!
Στέλλα έχω βρεί μερικά απο το jessicabrides απο το τοπικ για νυφικό στο ιντερνετ.Θα το πάρω απο εκεί, μου βγαίνει ΠΑΡΑ πολύ οικονομικά.Αν και θέλει να το πληρώσει η πεθερά μου, λυπάμαι να δώσω πολλά λεφτά προτιμώ να καλέσω παραπάνω κόσμο αντί να τα δώσω για ακριβό νυφικό :>

κικίτσο φυσικά και να ασχοληθείς, η θεία μου (Δράμα), μου έκανε κεντημένες πάνες, θήκη για παπλωματάκι και σεντονάκια και τα χρυσοπλήρωσε σε κεντήτρα!Μου αρέσουν πολύ, όλο αυτά βγάζω Very Happy
Αν θέλεις να σου βάλω φωτό απο τα μινι σεντονάκια μας (για καρότσι, φάσκιωμα, πορτ μπεμπέ η καλαθούνα!)

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που πηγατε σημερα??? Rolling Eyes αχ κοριτσια παλι εχω τρελλα νευρα χωρις λογω... ακομα πια οι ορμονες η ειναι δικια μου τρελλα?

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερουδια! Χτες είχαμε τρελές αυπνιες οικογενειακως , ο μπεμπής αφού έφαγε του σκασμου απο τις 12 μέχρι τη 1.30 ήταν ξύπνιος μέχρι τις 3 που ξαναφαγε κ μετα ευτυχώς ξεραθηκε μέχρι τις 9 30. Εντωμεταξυ θα τον πνιξω τον άντρα μου καμία ώρα του λέω να πάμε βόλτα το παιδι κ μου λέει για τον καιρο , του λέω ότι δεν παίζει να τον εχουμε μέσα όλο τον χειμώνα κ μου λέει "αν δεν εχουμε λόγο να τον βγάλουμε μόνο κ μόνο για να πούμε ότι τον βγάλαμε...;;;!!!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 893968 τι του λες τώρα;;; Θα του ξηγήσω τονειρο μετα!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια!!! επιτελους μου εγινε προταση για νονα!!! απο τη συνηφαδα μου μαζι με την κορη της(16 χρονων). τους ηθελα παρα πολυ!!!!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 215994 τωρα μονο μενει να την πεισω για τις λεπτομεριες οτι θελω νατα κανω εγω ολα...

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
supermama έγραψε:κοριτσια!!! επιτελους μου εγινε προταση για νονα!!! απο τη συνηφαδα μου μαζι με την κορη της(16 χρονων). τους ηθελα παρα πολυ!!!!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 215994 τωρα μονο μενει να την πεισω για τις λεπτομεριες οτι θελω νατα κανω εγω ολα...
τελεια!γιατι να μην τους πεισεις?θα τους βγουν και πιο οικονομικα

http://stefxon@gmail.com

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερω και γω.. αυτο θα την εξηγησω και φυσικα θα της τα δειξω ολα τικαι πως θελω νατα κανω.. ηδη μου ειπε απο το τηλ οτι οκ θα τα παρω και θατα φερω εκεινη τηνμερα.. και δηλ να μηνξερω εγω τιποτα? πως θαναι??? Rolling Eyes λεω να της τα δειξω τι θελω και πως θατα κανω.. με τις τιμες κανονικα. λογικα πρεπεινα δεχτει γιατι την συμφερει.. τι ναπεις... ειναι απο Λαρισα οποτε... θαναι και καλητερα να τα δει μεσω ιντερνετ και να βρουμε κατι να μας αρεσει μαζι.. κανονικα και καλα η νονα επιλεγει αλλα το θεωρω χαζο. και στα αλλα 2 πηγαιναμε μαζι να διαλεξουμε με τις νονες

stefaniandreas

stefaniandreas
συμφωνω οτι η νονα που θα τα πληρωσει να εχει λογο αλλα εσυ εισαι η μαμα και εχεις τον 1ο λογο.
δεν εχω αλλο μωρο αλλα με την κουμπαρα μου μαζι θα παμε.και επειδη εγω ολη μερα καθομαι οτι βρισκω της το στελνω με mail και το συζηταμε

tatianoula

tatianoula
καλημερα!
αυτο το παιδι αντι να σταματαει το νυχτερινο ξυπνημα εδω κ 3μερες ξυπναει αντι για 1 φορα ξυπναει 2.. στις 5 ξυπναει τρωει κοιμαται μετα κατα της 7αρχιζουν τα πονακια θελει την πιπιλα,,του την δινω αλλα μεσα σε δευτερολεπτα του πεφτει...με αποτελεσμα να κλαιει λες κ τον σφαξανε,,τον παιρνω κ τον θηλαζω για να κοιμηθει στο στηθος κ να τον ξαναβαλω για νανι!!!πειτε μου οτι ειναι σταδιο αναπτυξης γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο χαχαχα...

κυριακη σημερα,,αν πατε καπου καλα να περασετε!!!φιλακια...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από εμάς!Τατιανούλα νομίζω πως έχει ένα άλμα ανάπτυξης κάπου εκεί που είστε εσείς (http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html ) οπότε πιθανόν να είναι αυτό!Υπομονή θα περάσειSmile

Τι καιρός και αυτός σήμερα!!Βρέχει καρέκλες όλο το βράδυ και ενώ έλεγα ότι θα πάρω το μωρό να βγούμε καμία βολτα με τον μάρσιπο μας τα χάλασε!Θα κλειστούμε σπίτι να κάνουμε αγκαλίτσες και να βλέπουμε ταίνιες όλη μέρα! Razz Razz Ο μπαμπάς μας δουλεύει σήμερα οπότε είμαστε τα δυο μας!Άντε 10 μέρες έμειναν μέχρι να ανεβούμε Καβάλα στους δικούς μου και πραγματικά δεν περνάνε με τίποτα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Έχω κόψει φλέβα λίγο όσο να είναι εδώ, τουλάχιστον εκεί θα μπορώ να αφήνω το παιδί και να βγαίνουμε καμία βόλτα (και επιτέλους ευελπιστώ ότι θα κάνω ΣΕΞ!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing ) Embarassed Embarassed Embarassed

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!!!!!!!!!!
τι κανετε κοριτσακια?
αυτη την εβδομαδα θα τον αφησω 3 συνεχομενες μερες και πολυ στεναχωριεμαι.
οταν γυρισω στη δουλεια και θα κανω βαρδιες και θα λειπω 16-20 ωρες καποιες φορες τι θα κανω???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! σημερα επλυνα και καθαρισα πρωι πρωι και μετα εβαψα νυχια!!! επιτελους! ειχα παρει εδωκαι καιρο ενα χρωμα καφε γλυκο με γκρι.. Rolling Eyes ενα παραξενο τελος παντων. εχουμε να παμε σε γενεθλια σημερα να δωσω και το δωρακι που εφτιαξα! Wink σε λιγο θα μπω για μπανακι. εχω την νταντα εδω.. την κορη μου για τονμπεμπη. τον ταισα και απλα θα τον προσεχει και θα τον παιζει! ειναι αξια εμπιστοσυνης το καλο μου! παντα εχω το νου μου φυσικα αλλα μια χαρα! λεω να βαλω γοβα.... ο θεος βοηθος! 11ποντη...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:λεω να βαλω γοβα.... ο θεος βοηθος! 11ποντη...

Shocked Shocked Shocked  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 966307  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 966307  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 966307  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 966307 Αυτά είναι!!!Εγώ μέχρι να φτάσω στο στάδιο να βάλω γόβα θα πρέπει να περάσω πρώτα από το στάδιο να χωρέσω στο παλιό μου τζιν..!!!Πως γίνεται με τα ίδια κιλά να μην κουμπωένι μου λέτε????  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 13953  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 13953  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 13953  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 585182  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 585182  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 585182

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ντε. αλλαζει μαλλον το συνολο μωρε.. ανοιγει η λεκανη πχ και τετοια.. δεν ειμαι σιγουρη αν βαλω γοβες... εκτος αν φορεσω αλλο παππουτσι μεχρι εκει και τις βαλω στην εισοδο ναμπω κυριλε Laughing και μαρεσουν τοσο πολυ... ευτυχως βγηκε το λιγο πιο χοντρο τακουνι αποτι ειδα στη μοδα και πιο νορμαλ γενικα οποτε οκ για τη βαφτιση γιατι αλλιως... με ξιλοκαινη θα πηγαινα στα ποδια να μην καταλαβαινω τιποτα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
flower ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΜΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 24/11/2011.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλωσόρισες στη παρέα μας Γιάννα μου κ να σου ζήσει η κορούλα σου!! Εγω κορίτσια τα κατάφερα παρόλη τη μπόρα κ πήγαμε για καφεδάκι σήμερα κ ο μικρός ,κύριος έριξε τρελους υπνους & ελπίζω πως χαλάρωσε κ ο άντρας μου λίγο . Τώρα εχουμε ανάψει τζακακι κ ευχαριστιέμαι 1 ποτηράκι κρασί& πιτσούλα ... Δε σας λέω τίποτα...προσπαθω να πείσω τον άντρα μου τώρα τη Τσικνοπέμπτη να μαζευτουμε λίγοι φίλοι κ να παραγγείλουμε κοψιδακια απο μια καλη ταβέρνα μιας κ για Αγίου Βαλεντίνου δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα τελικά. Πως πήγε το δικο σας σ.κ;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ?  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 215994  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 654316  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! - Σελίδα 3 215994
24/11/2011 GIRL 3,190 GR 50CM ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς μας ήρθες Γιάννα και να σου ζήσει η κορούλα σου!!!Smile

Κατ μια χαρά!Έτσι είναι οι άνδρες αγχώνονται για το τίποτα!!!Εμείς Αγ. Βαλεντίνου θα είμαστε οι δυο μας με τον μπεμπάκο μας και ο μπαμπας μας δουλεύει πάλι. Τσικνοπέμπτη δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμη, ίσως φαγητό με τους κουμπάρους μας σπίτιSmile

chryssa!!!

chryssa!!!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ? ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 17-12-2011, 3910 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 53 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!!
ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chryssa!!! έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ? ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 17-12-2011, 3910 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 53 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!!
ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ!!!!!

Καλώς ήρθες Χτύσα!!!Πωπω μεγάλο παιδάκι ε???να σας ζήσει!!!!!Smile

stefaniandreas

stefaniandreas
καλωσηρθατε τα καινουρια κοριτσια!να σας ζησουν!!!κατερινα τελικα πιτσουλα???αντε θα δεχτω και παλι!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας Γιάννα και Χρύσα!
Ρώτησα την αδερφή της Black beauty για φωτογράφηση γάμου βάφτισης, και το πακέτο περιλαμβάνει φωτογράφιση + βιντεοσκόπηση στην εκκλησία και 1 ώρα στο κέντρο, 30 φωτογραφίες, μονταρισμένο βιντεο και όλο το ψηφιακό αρχείο με 350€.Πώς σας φαίνεται?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αα κλείσαμε και εκκλησία-μαγαζί για 10 Ιουνίου!!! Laughing Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
ιδια μερα θα κανουμε βαφτιση!!!!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά είναι Χρύσα νομίζω αν δεν θέλεις άλμπουμ. Εμείς κλείσαμε με 650 και έχει τα πάντα (και τις φωτογραφίες όλες σε ψηφιακή μορφή). Εκκλησία κλείσαμε για 3 Ιουνίου και μαγαζί τώρα άρχισα να ψάχνω σιγά σιγά..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις