1 Περπατάει στισ μύτες Πεμ Φεβ 09, 2012 3:07 am
athinage
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα!!! Μαμάδες μου η κορούλα μου σχεδόν όλα τα βηματάκια τα κάνει στις μύτες των ποδιών της. Υπάρχει περίπτωση αυτό να της καθυστερεί το περπάτημα??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ? ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΛΟ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ !athinage έγραψε:Καλημέρα!!! Μαμάδες μου η κορούλα μου σχεδόν όλα τα βηματάκια τα κάνει στις μύτες των ποδιών της. Υπάρχει περίπτωση αυτό να της καθυστερεί το περπάτημα??
Η μικρή μου χρόνισε. Αλλά κάνει βηματάκια στηριζόμενη από τον 7ο μήνα. Στην περπατούρα δε την έβαλα καθόλου. Κ όσον αφορά το παπούτσι, της πέρνω ανατομικά δερματινα παπούτσια με σκληρή σόλα για να είναι σταθερή.elenidek έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ. Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤ ΜΩΡΟ. ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ?
athinage έγραψε:Η μικρή μου χρόνισε. Αλλά κάνει βηματάκια στηριζόμενη από τον 7ο μήνα. Στην περπατούρα δε την έβαλα καθόλου. Κ όσον αφορά το παπούτσι, της πέρνω ανατομικά δερματινα παπούτσια με σκληρή σόλα για να είναι σταθερή.elenidek έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ. Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤ ΜΩΡΟ. ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ?
συμφωνω απολυτα..τα πρωτα παπουτσακια της μικρης μου ηταν σπορτεξ με εναν κανονικο πατο ουτε σκληρο ουτε πολυ πολυ μαλακο..και μια χαρα περπατησε κ περπαταει με οσα παπουτσακια της εχω παρει..κ ουτε ανατομικα ηταν.Rinoula έγραψε:Αυτό πάντως με τις σκληρές σόλες έχει αρχισει να κατααρίπτεται. Νεότερες απόψεις λένε ότι το παπούτσι πρέπει να επιτρέπει στο πόδι να κινείται σαν να είναι ξυπόλυτο και όχι να είναι σκληρό ώστε να μη λυγίζει το πέλμα. Η φύση δεν έχει σκληρά παπούτσια, ούτε παλιά τα παιδιά είχαν σκληρό ανατομικό ορθοπεδικό μποτάκι. Η πρόβλεψη είναι να είμαστε ξυπόλυτοι, αυτή είναι η γνώμη μου.
Η δικιά μου περπάτησε αμέσως πολύ καλά και σταθερά στους 13 μήνες και της φορούσα μαλακές και λεπτές σόλες. Ακόμα διαλέγω πολύ μαλακά παπούτσια και αν δε λυγίζει πολύ καλά ο πάτος δεν το αγοράζω. Δείχνει να είναι πολύ άνετα με αυτά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης