Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

851Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 12:32 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα εγω το ζητησα. Ο γιατρος μου ειπε οτι θελω!
Ειμαι λιγο φυγοπονη...δεν τα παω καλα με τον πονο!
Και γενικα με τα νοσοκομεια και ολα αυτα! Φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω...δεν θελω να ταλαιπωρηθει και το μωρο!
Ξερω και εγω.... Οποτε λεω καισρικη να ξεμπερδευουμε!

Εν τω μεταξυ μου ανοιξε το θεμα για τα βλαστοκυτταρα.

Εσεις τι θα κανετε; Θα τα κρατησετε; Δεν εχω γνωσεις πανω στο θεμα. Δεν εχω και κανεναν φιλο γυναικολογο να τον ρωτησω τι παιζει! Νομιζω ειναι λιγο κυκλωμα αυτο ολο το θεμα. Μου ειπε οτι στην δημοσια τραπεζα τα παιρνουν ολοι οι ενδιαφερομενοι, και για να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να δωσεις πολλα λεφτα, μετα του ειπα οτι το λητω τα κραταει δωρεαν, μου λεει μουφα θα ειναι....και τσουυυυπ μου βγαζει δυο καρτελιτσες με τραπεζες μια ελλαδα και μια αγγλια. Εννοειται με ουκ ολιγη πληρωμη! Αν εχετε κανενα συγγενη ρωτηστε βρε κοριτσια, γιατι αυτος σιγουρα θα ειναι αντικειμενικος!

852Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 12:38 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Χρυσα εγω το ζητησα. Ο γιατρος μου ειπε οτι θελω!
Και γενικα με τα νοσοκομεια και ολα αυτα! Φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω...δεν θελω να ταλαιπωρηθει και το μωρο!

Εσεις τι θα κανετε; Θα τα κρατησετε; Δεν εχω γνωσεις πανω στο θεμα. Δεν εχω και κανεναν φιλο γυναικολογο να τον ρωτησω τι παιζει! Νομιζω ειναι λιγο κυκλωμα αυτο ολο το θεμα. Μου ειπε οτι στην δημοσια τραπεζα τα παιρνουν ολοι οι ενδιαφερομενοι, και για να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να δωσεις πολλα λεφτα, μετα του ειπα οτι το λητω τα κραταει δωρεαν, μου λεει μουφα θα ειναι....και τσουυυυπ μου βγαζει δυο καρτελιτσες με τραπεζες μια ελλαδα και μια αγγλια. Εννοειται με ουκ ολιγη πληρωμη! Αν εχετε κανενα συγγενη ρωτηστε βρε κοριτσια, γιατι αυτος σιγουρα θα ειναι αντικειμενικος!
εγω θα σου ελεγα να το προσπαθησεις!!!η φυση εχει προβλεψει για ολα εκεινη τη στιγμη περνεις απιστευτη δυναμη!!!ασε που με την επισκληριδιο δεν νιωθεις τιποτα...για μενα η καισαρικη ειναι πολυ πιο δυσκολη ειναι χειρουργειο και θα πονας πιο πολυ μονο αν υπαρχει προβλημα ειναι καλο να γινει!γνωμη μου ελπιζω να μη παρεξηγηθω!!!!εγω παντως φοβαμαι να κανω καισαρικη....

853Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 12:47 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω θα κανω καισαρικη λογω αποκολλησης και οταν μου το ειπε η γιατρος ψιλοανακουφιστικα....οσο για τα βλαστοκυτταρα και αν θελεις να κανεις καλο μπορεις να τα κανεις δωρεα.στην θεσσαλονικη υπαρχειτραπεζα βλαστοκυταρρων στο παπανικολαου και αν το ψαξεις υπαρχει κ αντιστοιχη τραπεζα στην Αθηνα....αν αληθευει οτι καποτε μπορει να χρησιμοποιηθουν και να σωσουν καποιον κανε το καλο κ ριξτο στο γιαλο

854Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 1:05 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:

εγω θα σου ελεγα να το προσπαθησεις!!!η φυση εχει προβλεψει για ολα εκεινη τη στιγμη περνεις απιστευτη δυναμη!!!ασε που με την επισκληριδιο δεν νιωθεις τιποτα...για μενα η καισαρικη ειναι πολυ πιο δυσκολη ειναι χειρουργειο και θα πονας πιο πολυ μονο αν υπαρχει προβλημα ειναι καλο να γινει!γνωμη μου ελπιζω να μη παρεξηγηθω!!!!εγω παντως φοβαμαι να κανω καισαρικη....

Οχι γιωργια μου τι να παρεξηγηθεις!
Τουλαχιστον εχω καιρο μπροστα μου! Τι σου ειπε για τα βλαστοκυτταρα ο γιατρος σου;

Ντινακι δωρεαν τα δινουμε στη δημοσια τραπεζα; Προφανως ετσι;

855Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 1:16 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

Οχι γιωργια μου τι να παρεξηγηθεις!
Τουλαχιστον εχω καιρο μπροστα μου! Τι σου ειπε για τα βλαστοκυτταρα ο γιατρος σου;

Ντινακι δωρεαν τα δινουμε στη δημοσια τραπεζα; Προφανως ετσι;
ναι δωρεαν ειναι φυσικα

856Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 1:18 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το χειροτερο με τις ιδιωτικες τραπεζες βλαστοκυταρρων δεν ειναι οτι πληρωνεις ενα καρο λεφτα αλλα οτι αν τους ρωτησεις σε περιπτωση που κλεισει η εταιρια τους-γιατι για εταιριες προκειται- τι γινεται με τα βλαστοκυταρρα δεν παιρνεις ξεκαθαρη απαντηση...

857Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 1:20 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα δεν μου ειπε κατι στις αλλες δεν εδωσα γιατι ηταν πολυ απατη και πολλα τα λεφτα τωρα θα τα κανω δωρεα τελικα σε δημοσιο!

858Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 16, 2012 11:51 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ τατιανα μου φαινεται δεν το γλιτωνουμε το κλαματακι μας ολες...! Ειναι αυτα τα ορμονικα που ξαφνικα μηδενιζονται και σε κανουν να τρελενεσαι!

Παντως μου φαινεται βουνο με την κοιλουμπα! Και εγω ειμαι πιο πισω κοριτσια απο ολες σας!
Τελευταια και καταιδρωμενηηηηη!
Πηγαμε στον γιατρο 32+5 , 2400 ο μπεμπης.....
Και μου ειπε οτι θα κανουμε την καισαρικη 39η εβδομαδα.... Καπου προς το τελος απριλιου δηλ.(17-22)
Χριστε μου νομιζω δεν θα αντεξω!
Εν τω μεταξυ εχει μια περιτυλιξη στο λαιμο, χαλαρη βεβαια μου ειπε ο γιατρος αλλα ανησυχω.....

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΕΣ 28/4 ΠΗΤ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΨ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ...ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ..
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΤΑΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑ,ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ,ΠΡΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΩ.

http://WWW.FLOWERTALE.GR

859Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:39 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΑΝ ΑΙΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ.ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 7 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΩΠΙΑ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ(ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΚΑΒΟΥΛΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΑΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ.

860Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:53 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΑΝ ΑΙΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ.ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 7 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΩΠΙΑ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ(ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΚΑΒΟΥΛΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΑΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ.
μπορεις να τα στειλεις με courier στο παπανικολαου θεσ/νικη...μιλα μαζι τους

861Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 4:57 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια πανω που πηγα να κανω ενα ντουζακι ενοιωσα κατι υγρο..Κοιταω και βλεπω οτι ειμαι μουσκεμα.Σπασαν τα νερα λεω επιτελους.Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παω στην κλινικη γρηγορα.Οι πονοι αρχιζουν να ειναι πιο δυνατοι και γρηγοροι.Θα σας ενημερωσω οταν μπορεσω για τις εξελιξεις.Απ'οτι φενεται θα παρω σημερα στην αγκαλια μου την μπεμπουλα μου....

862Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 5:19 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια πανω που πηγα να κανω ενα ντουζακι ενοιωσα κατι υγρο..Κοιταω και βλεπω οτι ειμαι μουσκεμα.Σπασαν τα νερα λεω επιτελους.Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παω στην κλινικη γρηγορα.Οι πονοι αρχιζουν να ειναι πιο δυνατοι και γρηγοροι.Θα σας ενημερωσω οταν μπορεσω για τις εξελιξεις.Απ'οτι φενεται θα παρω σημερα στην αγκαλια μου την μπεμπουλα μου....
αχ!!!! θα΄χουμε αλλα γαννητουρια περιμενουμε τα νεα σου marrilia Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 893968

863Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 5:50 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια πανω που πηγα να κανω ενα ντουζακι ενοιωσα κατι υγρο..Κοιταω και βλεπω οτι ειμαι μουσκεμα.Σπασαν τα νερα λεω επιτελους.Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παω στην κλινικη γρηγορα.Οι πονοι αρχιζουν να ειναι πιο δυνατοι και γρηγοροι.Θα σας ενημερωσω οταν μπορεσω για τις εξελιξεις.Απ'οτι φενεται θα παρω σημερα στην αγκαλια μου την μπεμπουλα μου....

αχ μαριλιακη και εσενα βιαστικουλα??
αντε με το καλο..να μας πεις νεα!!!!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316

864Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 6:09 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ αντε μια μια ξεμπερδευουμε......με το καλο κοπελα μου ολα καλα θα πανε!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994

865Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 8:07 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ

866Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 10:02 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια πανω που πηγα να κανω ενα ντουζακι ενοιωσα κατι υγρο..Κοιταω και βλεπω οτι ειμαι μουσκεμα.Σπασαν τα νερα λεω επιτελους.Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παω στην κλινικη γρηγορα.Οι πονοι αρχιζουν να ειναι πιο δυνατοι και γρηγοροι.Θα σας ενημερωσω οταν μπορεσω για τις εξελιξεις.Απ'οτι φενεται θα παρω σημερα στην αγκαλια μου την μπεμπουλα μου....

ANTE MARILIA GERA!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ...ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!ΜΡΑΒΟ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

867Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 10:36 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΙΛΙΑ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΗΔΗ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994

868Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 10:56 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ααχ, με το καλο!!!!!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

869Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 12:19 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριλια σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!
Να πανε ολα υπεροχα για σενα και την μπεμπουλα!
Η πρωτη μερα της υπολοιπης ζωης σου! Μην μας ξεχασεις!
Να μας πεις νεα!

Βιαστικουλια τα κοριτσακια μας!

Κοριτσια μου θα το κοιταξω για το φυσιολογικο! Ισως γ φυση να ξερει καλυτερα τελικα,,,,!

870Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 12:25 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Μαριλια σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!
Να μας πεις νεα!

Κοριτσια μου θα το κοιταξω για το φυσιολογικο! Ισως γ φυση να ξερει καλυτερα τελικα,,,,!
μπραβο!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 50580 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 50580 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 50580 πολυ σωστη αποφαση!

871Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:04 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Μαριλια σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!
Να μας πεις νεα!

ΑΠΛΑ ΕΛΕΝΑ ΑΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!

872Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:14 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 5 ΛΕΠΤΟ.ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 10 ΛΕΠΤΟ 15 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ Very Happy ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΤΗΜΑΖΕΙ.ΕΧΩ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

873Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:24 pm

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 5 ΛΕΠΤΟ.ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 10 ΛΕΠΤΟ 15 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ Very Happy ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΤΗΜΑΖΕΙ.ΕΧΩ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

Μμμ, μου μυριζουν 3α γενητουρια στην παρεα!!! Κατι μου λέει πως θα εισαι η επομενη Χρυσα!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316
Χιχιχι!!!

874Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:28 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 5 ΛΕΠΤΟ.ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 10 ΛΕΠΤΟ 15 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ Very Happy ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΤΗΜΑΖΕΙ.ΕΧΩ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

Μμμ, μου μυριζουν 3α γενητουρια στην παρεα!!! Κατι μου λέει πως θα εισαι η επομενη Χρυσα!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 654316
Χιχιχι!!!

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ???

875Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 35 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Μαρ 17, 2012 1:45 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω που απο σημερα σταματησα τα χαπια ειχα το μεσημερι συσπασεις και ξαπλωσα και πηρα μισο χαπι μου ειπε ο γιατρος αυτη την εβδομαδα επι πονου να περνω μονο και μετα τις 25 καθολου,αντε να δουμε!κατεβηκε η κοιλια σου???εμενα κατεβηκε αλλα εγω δεν μπηκα και στο μηνα μου ακομα!ρε κοριτσια η εφη δεν μας ειπε τα νεα της που ειχε το αυτοανοσο καταλαβατε???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις