1 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 Σαβ Ιουλ 07, 2012 8:02 am
alkistisv
Σιωπηλή δύναμη
γράφω 1η η Πητ μου είναι 2,3 με ΤΕΡ 26,5 και όπως μου είπε και η γυναικολόγος μου η 1η εγκυμοσύνη του Μαρτίου τι λέτε θα μαζευτούμε πολλές???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
MARBO81 έγραψε:να συστήθω μιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ...είμαι μανούλα ενός αγοριού 20 μηνών και πριν 10 μέρες ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος με ΠΗΤ 4/4/12...περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για τον πρώτο υπέρηχο...είναι καμιά άλλη συνεγκυούλα στις ίδιες εβδομάδες περίπου να μοιραστούμε τα άγχη μας?
είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη (η δεύτερη παλινδρόμησε τον Φεβρουάριο)
πολύ απροσδόκητη ...με μια μόνο τυχαία επαφή εκτός "γόνιμων" υποτίθεται
MARBO81 έγραψε:ευχαριστούμε πολύ...
να σας ζήσουν τα ανοιξιάτικα μωράκια σας
μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και για μένα
περιμένω ένα Κριαράκι...αλήθεια δεν ξέρω και πολλούς με αυτό το ζώδιο
μόνο τη μαμά μου
η οποία είναι πολύ ισχυρογνώμων
τι χαρακτηριστικά έχουν οι Κριοί?
γιατί το πρώτο είναι τοξοτάκι και βγήκε
πολύ ζωηρός
MARBO81 έγραψε:perimpalou οι τοξότες είναι τα καλύτερα παιδιά τους συμπαθώ πολύ...
Με τους Κριούς να δούμε τι θα κάνουμε...
εμείς σήμερα κάναμε τον πρώτο υπέρηχο
6 εβδομάδες ακριβώς και ακούσαμε καρδούλα
που μόλις ξεκίνησε να χτυπάει
καμιά άλλη αγχωμένη εγκυούλα?
geia soy kai apo mena ligo arga to mynhma alla den peirazei...oxi den peirazei to ntepon to anabrazon egv eperna stin mikrh moy!!!apo symptvmata exv anagoyles wres wres alla katatala poly kala an den eixa tis anagoyles tha ksexnoysa oti eimai egkyos esy? pvs eisai?egv eimai 8 ebdomadvn kai tessarvn hmerwn pithanh hmeromhnia toketoy exv mexri 25 martioy alla mallon pio grhgora tha gennhsw me kaisarikh prwta o theos!!!xrysakoski έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ? ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΠΩΣ ΠΑΣ?
pap@ki έγραψε:Κοριτσια καλημέρα... εγώ έχω ΠΗΤ 1Μαίου... Να κάτσω???χεχεχε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης