926 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Μαρ 20, 2012 5:31 am
Ντάλια
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:εννοειται οτι αφου δεν υπαρχει προβλημα ο στοχος ειναι η 40 βδομαδες....και εμεις πριν την αποκολληση λεγαμε θα βγει 5κιλη η μπεμπα!Ντάλια έγραψε:dinaki78 έγραψε:συσπασεις παλι.2 μερες με ορο και παλι σπιτι ξαπλα.θα την παρει η γιατρος ετσι νωρις με καισαρικη λογω της αποκολλησης κ το γεγονος οτι ειναι μεγαλουτσικη μην εχουμε καμια αιμοργια στο τελος κ τρεχουμε.κ εσενα μεγαλουτσικο ε?και εμεις ηδη 3κιλα ειμαστε!!Ντάλια έγραψε:Καλησπερα σε ολες!!!! Σημερα ειχαμε κι εμεις ραντεβου με τον γιατρο!! 34w +3 d και ειναι ο μπεμπικος ηδη 3 κιλακια και 48 ποντους!!! Δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι εχω μεσα σαυτη την κοιλια μισο μετρο ανθρωπο!!!! Πως χωρανε βρε κοριτσια εκει μεσα απορω!! Γι αυτο με εχει ταραξει στις κλωτσιες!!χιχιχι Ολα καλα ειπε ο γιατρος,δοξα τω θεω!! Το μονο μου προβλημα ειναι η λεκανη μου που ποναει αφανταστα απο την αριστερη μονο πλευρα..Οταν σηκωνομαι δεν μπορω να πατησω το αριστερο μου ποδι! Με δυσκολια περπαταω!! Εχει καμια κατι παρομοιο;; Ελπιζω να περασει!!! Ο γιατρος ειπε οτι με πιεζει με το κεφαλακι του γιαυτο!
Μarilia, με το καλο να γυρισετε σπιτι!! Θηλαζεις;;
Dinaki παλι στην κλινικη;; Τι εγινε παλι;; Και γιατι θα γεννησεις τοσο νωρις λες;;;
Πω πω, τι να πω, υπομονη, λιγες μερες μεινανε! Εγω που ρωτησα τον γιατρο μου ειπε οτι το γεγονος οτι ειναι λιγο μεγαλουλης ο μπεμπης δεν ειναι λογος να γεννησω πιο νωρις απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλο προβλημα.. Το αμνιακο και ο πλακουντας ειναι τελεια κ ο ομφαλιος το ιδιο οποτε αναμενουμε!! Να δω που θα φτασει!!! Τα 4 κιλακια πιστευω θα τα πιασει αμα παρει ολο τον 9ο!!
Τατιανα το υψος του το βρισκει απο το μηριαιο οστο μου ειπε. Μετραει στον υπερηχο το μηριαιο και απο κει υπολογιζει το συνολικο υψος...
Χαχαχα