Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δυδιμομανουλα δεν εχω θεμα με την κοπελα!
ειπα μονο οτι δεν ηταν απαρετητο να μου μιλησει τοσο αποτομα κ απετιτικα διμοσιως!
μου ειπε με εναν αποτομο τροπο να ζητησω συγνωμη αμεσως!!! κ αλλα!!
δεν εβρισα την κοπελα! εκανα λαθος με ενα τρολ που ειχε γινει τοτε!
την ελεγαν ελενικα κ το τρολ το ελεγαν ελενικαΛ..
ετσι τα μπερδεψα..

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[b]Αραγε που υπάρχετε θα σας κάνει παρατήρηση κάποιος?

Ουυφ!!!Κουράστηκα να σχολούμαι με πράγματα που δεν αξίζουν σαν και εσένα!!!!Ευγενικό κια τρισχαριτωμένο πλάσμα!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχω διαβασει τιποτα αλλα βρε χρυσαφακι γιατι το ανοιξες αυτο το θεμα?για να γινουμε σκατα παλι?η βανια σε εβαλε?εισαι πολυ νεα εδω μεσα για να ξερεις τι παιζεται.εδω εγω και καλα καλα δεν ξερω.χθες εβγαλα μια ακρη.

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

Ετυχε και είχα διαβάσει την ιστορία που αναφέρεις Χρυσαφάκι μου με την Βίβιαν....Αν και με καμιά απο τις δύο σας δεν εχω "ιδιαίτερες" επαφές, εντελώς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρω οτι έχει δίκιο.....

Η ΒΙΒΙΑΝ ΕΊΧΕ κάπως απότομο ύφος....να σου πώ ομως (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FB, οτι μερικές φορές.....ΣΚΑΣ!!!! Ειδικά οταν είσαι απο την αρχή σε ένα φόρουμ και διαβάζεις τα 1000.......

ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΚΛΕΣ.....ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.....
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟ..

Εδώ πρέπει τουλάχιστον να είναι ενα ΗΡΕΜΟ ΦΟΡΟΥΜ.....

Φιλικά και ανευ παρεξήγησης...

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:το φορουμ εχει 6200 μελη ... κι εσεις σκαλωνετε με 10 ατομα...γιατι ρε παιδια?? επειδη καποιες κοπελες εχουν συνατηθει κι εχουν δεθει μεταξυ τους? ειναι κακο αυτο?? πρεπει να πανταω δηλαδη στο καθε νεο μελος που θα μπει? αφηνετε εντυπωσεις ομαδων...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ... ανθρωποι ειναι που εχουν πει και μια κουβεντα παραπανω.. εχετε λυσσαξει με τη Βιβιαν..η κοπελα προσπαθει να κανει σωστα τη δουλεια της.. εχει τοσα ατομα να διαχειριστει..τι ειναι η λεξη βυσμα τωρα? σοβαρα τα λετε αυτα? ελεος δηλαδη κουραστηκα!

εννοειται οτι εχουν δεθει καποιες κοπελες επειδη γνωριζονται καιρο..
δεν θα πας να πεις τα εσωψυχα σου σε ενα μελος που μολις μπηκε!!
το καταλαβαινω! ειπα για καποιες κοπελες που λενε "δεν θα κατσω να ασχοληθω με μια καινουργια"
συνηθως σε καυγα..

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kata έγραψε:
natali-maria έγραψε:
kata έγραψε:Καλησπέρα σε όλες. Ενώ πριν λίγο διάβασα το ποστ της "Χρυσαφάκι" και είπα ότι δεν θα απαντήσω για να μην ανοίξω τους ασκούς του αιόλου, διαβάζοντας και αυτό της Νάταλι δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Ρε συ Νάταλι, δεν έχει δικαίωμα ένα μέλος, είτε είναι παλιό είτε καινούριο, να εκφράσει τον προβληματισμό του για κάποια -κατά την γνώμη του πάντα- κακώς κείμενα μέσα στη μικρή κοινωνία του φόρουμ στην οποία συμμετέχει; Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου; Αν δεν προσβάλλουμε νομίζω πως μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, ή μήπως διαφωνείς; Το αν έχουν μαζευτεί πολλοί κομπλεξικοί είναι προσωπική σου άποψη αλλά καλό θα ήταν τέτοιου είδους απόψεις να λογοκρίνονται μιας και είναι προσβλητικές και όχι οι προβληματισμοί ενός μέλους που στο κάτω-κάτω εκφράστηκαν με σεβασμό και ευγένεια.

Κάτα ξέρεις εσυ τι έχει προηγηθεί με εμένα και το χρυσαφάκι και πετάγεσαι και μου την λές?Σε παρακαλώ πολύ!Ενημερώσου ΣΩΣΤΑ πρώτα για το τι έχει γίνει όλο αυτο το διάστημα που έλειπες και αν εχω άδικο τότε ελα να μου το πείς!Το να βγάζεις όμως συμπέρασμα απο 1-2 πόστ και να υποστηρίζεις την καθεμία μόνο καλό δεν κάνει!!!Αναπαράγονται συνεχώς τελικά!!!Πάνω που νόμιζα οτι είναι είδος προς εξαφάνιση!!!Δεν εχω κάτι άλλο να συζητήσω μαζί σου!!!Φιλικά...

Νάταλί μου, θα είχες δίκιο να έλεγες ότι πετάγομαι αν η συζήτησή σας ήταν προσωπική. Δεν ήταν όμως, ήταν μια "Δημόσια Συζήτηση" και έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου. Επιπλέον δεν "στην είπα" απλά είπα τη γνώμη μου. Θεωρώ πως ήμουν ευγενική μαζί σου. Και με κατηγορείς ότι υποστηρίζω την κάθε μία. Είμαι άραγε η μόνη που το κάνει; Η το πρόβλημα είναι ότι έτυχε να υποστηρίξω δύο άτομα που εσύ δεν συμπαθείς.

Για να γίνω πιο σαφής λοιπόν, δεν με απασχολεί τι έχει προηγηθεί μεταξύ σας, είπα τη γνώμη μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο σ' αυτό. Αν λοιπόν πρέπει να γνωρίζουμε ο,τι έχει προηγηθεί στα χρόνια λειτουργίας του φόρουμ είναι σαν να αφαιρούμε το δικαίωμα από κάθε νέο μέλος να εκφέρει την άποψή του πάνω σε ορισμένα θέματα. Και αυτό νομίζω είναι το λιγότερο άδικο. Άσε λοιπόν τον καθένα να υποστηρίζει ότι θέλει αρκεί να το κάνει μέσα στα όρια της ευπρέπειας που δυστυχώς πολλοί δεν διαθέτουν.

[b]Δεν σε παρεξηγώ γιατι δεν ξέρεις περι τίνος επρόκειτο!!!Δεν θα το αναλύσω μαζί σου!!!Θα καταλάβεις και εσυ στην πορεία!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι έγραψε:
mama katerina έγραψε:το φορουμ εχει 6200 μελη ... κι εσεις σκαλωνετε με 10 ατομα...γιατι ρε παιδια?? επειδη καποιες κοπελες εχουν συνατηθει κι εχουν δεθει μεταξυ τους? ειναι κακο αυτο?? πρεπει να πανταω δηλαδη στο καθε νεο μελος που θα μπει? αφηνετε εντυπωσεις ομαδων...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ... ανθρωποι ειναι που εχουν πει και μια κουβεντα παραπανω.. εχετε λυσσαξει με τη Βιβιαν..η κοπελα προσπαθει να κανει σωστα τη δουλεια της.. εχει τοσα ατομα να διαχειριστει..τι ειναι η λεξη βυσμα τωρα? σοβαρα τα λετε αυτα? ελεος δηλαδη κουραστηκα!

εννοειται οτι εχουν δεθει καποιες κοπελες επειδη γνωριζονται καιρο..
δεν θα πας να πεις τα εσωψυχα σου σε ενα μελος που μολις μπηκε!!
το καταλαβαινω! ειπα για καποιες κοπελες που λενε "δεν θα κατσω να ασχοληθω με μια καινουργια"
συνηθως σε καυγα..

χρυσαφακι για μενα προσωπικα δεν ισχυει αυτο..οπου μπορω απανταω.. δεν διαχωριζω παλια μελη απο καινουργια ΕΚΤΟΣ αν καποιο νεο μελος μπει με αγριες διαθεσεις και προσβαλει..εκει θα μιλησω.. και οσον αφορα το θεμα της Βανιας δεν αντιλεγω οτι μπορει να σε εχει στηριξει.. αλλα αυτο που εγινε εχτες καλως η κακως δεν γνωριζεις τι εχει γινει..

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι[quote="χρυσαφακι"]εχω μερικες αποριες βρε κοριτσια..
σχετικα με οσα λεγατε στο χθεσινο "τι σκεφτεστε", εγω δεν εχω απαντησει ποτε σε αυτα τα θεματα, μπαινω, διαβαζω αλλα δεν απανταω ποτε επειδη οι περισσοτερες εκει ειναι παλιες κ δεν μπορω να μπω μεσ'την κουβεντα τους αφου δεν ημουν απο την αρχη μεσα..
γιατι αν μπω καποια θα βρεθει να μου πει οτι δεν ημουν εκει απο την αρχη κ δεν εχω ολοκληρομενη αποψη..
ως συνηθως..
μια απο τις αποριες μου ειναι οτι λετε οτι δεν υπαρχουν 2 "ομαδες" μεσα στο φορουμ.. μονες σας ομως λετε "παλιες" κ "καινουργιες" αρα 2 ομαδες δεν ειναι;;
αφου εχετε μια "φιλια" μεταξυ σας οι παλιες (δεν αναφερομαι σε ολες φυσικα),γιατι γραφει ακομα "εγγραφη" στο φορουμ;
να το κλεισετε.. να ειστε μονο οι παλιες..ετσι κ αλλιως μεγαλος αριθμος κυριων δεν μπαινουν καν στον κοπο να απαντησουν σε ποστ νεων!
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουμε ειδικη διαχειρηση για τους διαχειρηστες, κ πριν αρχισετε θα σας πω γιατι το λεω, μια μερα εκανα ενα λαθος με μια κοπελα που επεσαν ολες να με φανε κ η Βιβιαν μου τα εσουρε δημοσιως.. προστατεψε την κοπελα (η οποια ηταν πολυ ευγενικη κ πολυ καλη), και μου ειπε να προσεχω πως μιλαω.. αντε εδω μεσα! καπως ετσι μου το ειπε, εγω διορθωσα το λαθος μου κ με π.μ. κ δημοσιως!
εστειλα κ π.μ. στην Βιβιαν κ μιλησα κ στον πλυθυντικο κιολας κ ουτε καν μου απαντησε.. τι λιγοτερο εχω εγω ή καθε μια απο μια παλια που εχει την στηρηξη απο τους διαχειρηστες;
δεν ειμαι κ εγω μελλος;
υπαρχει διαχωρησμος;
κ ναι, γιατι; κ πως γινεται;
πολυ καλα εκανε κ την υποστηρηξε αλλα εμενα για παραδειγμα κ ενα σωρο αλλες "νεες" γιατι δεν μας υποστηριξε;
κ εμενα με εβρησαν,γιατι δεν εκανε το ιδιο;
αρα ξανα λεω οτι εχουμε 2 ομαδες..!
ξεχωριζουμε παλιες με νεες!
αν καμια κοπελα παει να βοηθεισει, πεφτουν να την φανε.. κ εννοω ξεκαθαρα την Βανια..(την αναφερω λογο των χθεσινων) (υπαρχουν κ αλλες πολυ καλες κοπελες φυσικα)(δεν αναφερω κ αλλες μην διμιουργησω καποιο προβλημα)..
εμενα με στηριξε σε πολλα!
ποτε δεν μου κατηγορησε κανεναν!
μου ειπε μονο οτι δεν ειναι δυνατον τοσες κοπελες να συμφωνουν μεταξυ τους..! υπαρχουν τα υπερ κ τα κατα!
σε τι ειχε λαθος; σε τιποτα!
γιατι δεν εχει το θαρρος καποια να πει οτι ετσι ειναι;
οτι υπαρχουν 2 ομαδες;
οτι οι παλιες σνομπαρουν τις καινουργιες;
(ξανα λεω οτι δεν μιλαω για ολες)!!
εγω μπηκα εδω για να ανταλαξω αποψεις με μαμαδες!
οχι να βλεπω τοσο συχνα αυτα τα λογια οπως τα χθεσινα κ τοσα αλλα..
θα μου πεις κ τι σε νοιζει;;
λεω απλα την γνωμη μου οπως ολες!
δεν υποχρεωνω καμια να μου απαντησει..

ειναι ψεματα οτι μερικες θεωρουν ειδιοκτησια τους το φορουμ επειδη ειναι πολλα χρονια μεσα;
ειναι ψεματα οτι μερικες κανουν τις φιλες κ απο πισω ριχνουν μαχαιριες;
ειναι ψεματα οτι μερικες εχουν ενα υφος προς τις καινουργιες;
κατακρινουν χωρις να ξερουν..
δεν μπηκα για να κανω τεοιου ειδους κουβεντες..
απλα καμια φορα λεω γιατι μερικες προσπιουνται τοσο..;

εγω αυτα ειχα να πω κ χωρις παρεξηγησεις!

οποιος καταλαβε, καταλαβε τι εννοω!
το μονο που δεν θελω να κανω εδω ειναι εχθρες αλλα μαλλον διμιουργουνται μονες τους χωρις να το καταλαβεις!
κ δεν ξερεις κ το γιατι..!

[/quot

Διαβάσα το ποστ σου και εκνευριστηκα απιστευτα! καταρχας δεν καταλαβαινω τι σκατα έχετε παθει και τα βάζετε με την Βίβιαν η κοπέλα κάνει ότι θεωρεί αυτή σωστό δεν θα την κρινεις ούτε εσύ ούτε κανενας και ναι κάνω τον δικηγορο της!!είναι από τις πολύ αδικημενες εδώ μέσα αφού ως διαχειριστρια του φόρουμ είναι αναγκασμενη να δέχεται τα πυρά πολλών όταν καποιες σαν την βανια ανοίγουν ιστοριες !λοιπόν η Βίβιαν δεν μπορεί να κάνει κάτι από την στιγμή που κάποιες δεν συμορφωνονται μετά από τις απαραίτητες συστάσεις που τους κάνει!! Άντε γιατί αρκετά πια με την ίδια καραμελα!! Δεύτερον αν θεωρείς άδικη την επίθεση στην βανια καλά κανείς άποψή σου είναι!! ψαξε όμως λίγο καλύτερα και θα δεις ότι το μόνο που έχει κάνει ως τώρα είναι να αναζωπυρωνει καταστάσεις! αυτός είναι ο ρόλος της στο φόρουμ!τριτον φυσικά υπάρχουν παλιές και καινούργιες αυτό όμως δεν σημαινει ότι είμαστε δυο ομαδες η κλικες!! αυτό το λέω γιατί ας πούμε συζηταμε ένα θεμα που έχει συμβεί το καλοκαίρι και πεταγεται μια κοπέλα που έχει έρθει πρόσφατα στο φόρουμ και λέει τα δικά της χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί!! αυτό εμένα τουλάχιστον με εκνευριζει πολύ!χωρίς να θέλω να προσβαλλω καμία κοπέλα το λέω!

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:δεν εχω διαβασει τιποτα αλλα βρε χρυσαφακι γιατι το ανοιξες αυτο το θεμα?για να γινουμε σκατα παλι?η βανια σε εβαλε?εισαι πολυ νεα εδω μεσα για να ξερεις τι παιζεται.εδω εγω και καλα καλα δεν ξερω.χθες εβγαλα μια ακρη.
τουρτιτσα δεν ειχα σκοπο να κανω σκατα κανεναν!
δεν νομιζω να ειπα κατι το τελα υποστηρηχτηκο για την Βανια, ενιωσα οτι αδικηθηκε κ αυτο ανεφερα.. μονο την αποψη μου ειπα.. εγω δεν ειμαι δικιγορος της κοπελας..
αν θελει να πει κατι ειμαι βεβαια οτι θα το πει..
δεν αντιπροσωπευω εγω κανεναν!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε η κοπελα εχασε την γιαγια της που την ειχε καλυτερη και απο μανα και καθεστε και μαλακιζεστε ετσι για το ατομο της?Μην την ξανα αναφερετε,αφηστε την στην ησυχια της...Και μονο αυτο θα επρεπε να το βουλωσουμε κι οχι να λεμε συνεχεια η Βιβιαν αυτο κι η Βιβιαν εκεινο.Εχει επιλεχτει απο την Ολιβια και πρεπει να σεβαστουμε οτι ειναι διαχειριστρια.Δε θα κρινουμε αν κανει καλα την δουλεια της η οχι.ΑΠο χθες βλεπω ενα φορουμ εντελως μπουρδελο...

Τελος πια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tatijana στις Τετ Φεβ 15, 2012 6:04 am, 1 φορά

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακυρο ,ατοπο το θεμα χρυσαφακι.
απλα θα αναζοπυρωθουν ολα και ειναι κριμα τωρα που ηρεμησαμε.

δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ κλικες και ολοι θεωρω ειναι καλοδεχουμενοι.καλη παρεα και καλη διαθεση να υπαρχει.ουτως ή αλλως η ζωη μας ειναι εξω απο εδω με τους δικους μας τους φιλους μας ,τον κυκλο μας .Εδω μπαινουμε να πουμε και μια κουβεντουλα.κριμα να χαλασει παλι αυτο.

Η βιβιαν απορω πως εχει αντεξει με αυτα που ακουει.τι να προτοπρολαβαει πια?το μακρι και το κοντο ( με το συμπαθειο κιολας)του καθενος.ειναι μια μαμα φουλ ταιμ τζομπ ,δεν ειναι μονο διαχειριστρια ,ας το σεβαστουμε τουλαχιστον αυτο.

Ελπιζω το θεματακι να ληξη λιαν συντομως.

Ολοι οι καλοι χωρανε Very Happy Very Happy

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="αγαπη 25"]Κι
χρυσαφακι έγραψε:εχω μερικες αποριες βρε κοριτσια..
σχετικα με οσα λεγατε στο χθεσινο "τι σκεφτεστε", εγω δεν εχω απαντησει ποτε σε αυτα τα θεματα, μπαινω, διαβαζω αλλα δεν απανταω ποτε επειδη οι περισσοτερες εκει ειναι παλιες κ δεν μπορω να μπω μεσ'την κουβεντα τους αφου δεν ημουν απο την αρχη μεσα..
γιατι αν μπω καποια θα βρεθει να μου πει οτι δεν ημουν εκει απο την αρχη κ δεν εχω ολοκληρομενη αποψη..
ως συνηθως..
μια απο τις αποριες μου ειναι οτι λετε οτι δεν υπαρχουν 2 "ομαδες" μεσα στο φορουμ.. μονες σας ομως λετε "παλιες" κ "καινουργιες" αρα 2 ομαδες δεν ειναι;;
αφου εχετε μια "φιλια" μεταξυ σας οι παλιες (δεν αναφερομαι σε ολες φυσικα),γιατι γραφει ακομα "εγγραφη" στο φορουμ;
να το κλεισετε.. να ειστε μονο οι παλιες..ετσι κ αλλιως μεγαλος αριθμος κυριων δεν μπαινουν καν στον κοπο να απαντησουν σε ποστ νεων!
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουμε ειδικη διαχειρηση για τους διαχειρηστες, κ πριν αρχισετε θα σας πω γιατι το λεω, μια μερα εκανα ενα λαθος με μια κοπελα που επεσαν ολες να με φανε κ η Βιβιαν μου τα εσουρε δημοσιως.. προστατεψε την κοπελα (η οποια ηταν πολυ ευγενικη κ πολυ καλη), και μου ειπε να προσεχω πως μιλαω.. αντε εδω μεσα! καπως ετσι μου το ειπε, εγω διορθωσα το λαθος μου κ με π.μ. κ δημοσιως!
εστειλα κ π.μ. στην Βιβιαν κ μιλησα κ στον πλυθυντικο κιολας κ ουτε καν μου απαντησε.. τι λιγοτερο εχω εγω ή καθε μια απο μια παλια που εχει την στηρηξη απο τους διαχειρηστες;
δεν ειμαι κ εγω μελλος;
υπαρχει διαχωρησμος;
κ ναι, γιατι; κ πως γινεται;
πολυ καλα εκανε κ την υποστηρηξε αλλα εμενα για παραδειγμα κ ενα σωρο αλλες "νεες" γιατι δεν μας υποστηριξε;
κ εμενα με εβρησαν,γιατι δεν εκανε το ιδιο;
αρα ξανα λεω οτι εχουμε 2 ομαδες..!
ξεχωριζουμε παλιες με νεες!
αν καμια κοπελα παει να βοηθεισει, πεφτουν να την φανε.. κ εννοω ξεκαθαρα την Βανια..(την αναφερω λογο των χθεσινων) (υπαρχουν κ αλλες πολυ καλες κοπελες φυσικα)(δεν αναφερω κ αλλες μην διμιουργησω καποιο προβλημα)..
μου ειπε μονο οτι δεν ειναι δυνατον τοσες κοπελες να συμφωνουν μεταξυ τους..! υπαρχουν τα υπερ κ τα κατα!
γιατι δεν εχει το θαρρος καποια να πει οτι ετσι ειναι;
οτι υπαρχουν 2 ομαδες;
οτι οι παλιες σνομπαρουν τις καινουργιες;
(ξανα λεω οτι δεν μιλαω για ολες)!!
εγω μπηκα εδω για να ανταλαξω αποψεις με μαμαδες!
οχι να βλεπω τοσο συχνα αυτα τα λογια οπως τα χθεσινα κ τοσα αλλα..
θα μου πεις κ τι σε νοιζει;;
λεω απλα την γνωμη μου οπως ολες!
δεν υποχρεωνω καμια να μου απαντησει..

ειναι ψεματα οτι μερικες θεωρουν ειδιοκτησια τους το φορουμ επειδη ειναι πολλα χρονια μεσα;

εγω αυτα ειχα να πω κ χωρις παρεξηγησεις!

οποιος καταλαβε, καταλαβε τι εννοω!
το μονο που δεν θελω να κανω εδω ειναι εχθρες αλλα μαλλον διμιουργουνται μονες τους χωρις να το καταλαβεις!
κ δεν ξερεις κ το γιατι..!

[/quot

Διαβάσα το ποστ σου και εκνευριστηκα απιστευτα! καταρχας δεν καταλαβαινω τι σκατα έχετε παθει και τα βάζετε με την Βίβιαν η κοπέλα κάνει ότι θεωρεί αυτή σωστό δεν θα την κρινεις ούτε εσύ ούτε κανενας και ναι κάνω τον δικηγορο της!!είναι από τις πολύ αδικημενες εδώ μέσα αφού ως διαχειριστρια του φόρουμ είναι αναγκασμενη να δέχεται τα πυρά πολλών όταν καποιες σαν την βανια ανοίγουν ιστοριες !λοιπόν η Βίβιαν δεν μπορεί να κάνει κάτι από την στιγμή που κάποιες δεν συμορφωνονται μετά από τις απαραίτητες συστάσεις που τους κάνει!! Άντε γιατί αρκετά πια με την ίδια καραμελα!! Δεύτερον αν θεωρείς άδικη την επίθεση στην βανια καλά κανείς άποψή σου είναι!! ψαξε όμως λίγο καλύτερα και θα δεις ότι το μόνο που έχει κάνει ως τώρα είναι να αναζωπυρωνει καταστάσεις! αυτός είναι ο ρόλος της στο φόρουμ!τριτον φυσικά υπάρχουν παλιές και καινούργιες αυτό όμως δεν σημαινει ότι είμαστε δυο ομαδες η κλικες!! αυτό το λέω γιατί ας πούμε συζηταμε ένα θεμα που έχει συμβεί το καλοκαίρι και πεταγεται μια κοπέλα που έχει έρθει πρόσφατα στο φόρουμ και λέει τα δικά της χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί!! αυτό εμένα τουλάχιστον με εκνευριζει πολύ!χωρίς να θέλω να προσβαλλω καμία κοπέλα το λέω!
μπορει να εχεις δικιο μπορει κ οχι..
δεν ηταν αυτο το θεμα μου..
δεν θελω να ανζοπυρωσω καταστασεις..
ειπα αυτο που σκεφτομουν κ ηθελα να μου πουν αν ειμαι λαθος ή οχι κ γιατι..
ξανα λεω οτι δεν την ξερω την Βιβιαν..
δεν ειπα κατι κακο.. ειπα το παραπονο μου γιατι το θεωρησα αδικο!
το αν εχει αγανακτησει ο καθε διαχειρηστης δεν φταιω εγω για τους προηγουμενους..
εγω δεχτηκα την αδικια κ οχι οι αλλοι..
τεσπα.. απλα ειπα γιατι;
απο τη στιγμη που βλεπω τοσες κοπελες κ συνομιλουν μαζι της τοσο ομορφα εμενα γιατι μου μιλησε ετσι;
εκανα κατι τοσο κακο;
δεν εχω πει ουτε την λεξη μακακας εδω μεσα για να μου την πει ετσι..

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι λανθασμένη η αρχικη σου εντύπωση, οτι υπάρχει η ομάδα των νέων και των παλιών. Δεν ισχυει αυτο. Και αν ενιωσες οτι ορισμένα "παλια" μέλη δεν σου δινουν σημασία, πιστεύω οτι δεν γινεται εσκεμμένα.
Δεν μπαίνεις και στο "τι σκέφεστε" στο οποιο γνωριζουμε καλυτερα κάποια νέα μέλη. Και δεν ειναι ανάγκη να εχεις προηγουμενες επαφες μαζι μας. Στο κάτω κάτω, όλες μας ημασταν νεες σε αυτο το φορουμ κάποια στιγμή. Δεν γεννηθηκε το φορουμ με τις παλιές μέσα!

Αυτα που λες, σχετικα με τους καυγάδες σε διαφορα θέματα, ειναι φυσιολογικο να υπάρχουν, διοτι και σε μια ποιοδηποτε παρεα ατομων υπάρχουν καυγάδες. Το κακο δεν ξεκινάει οταν διαφωνούμε. Ξεκινάει οταν στη μέση, ίσως και στο τέλος μιας διαφωνίας, πεταχτει κάποια και πει οτι οι διαφωνουντες ειναι κλικα και διαφωνουν μονο και μονο για να ταχθουν εναντιον του άλλου.
Καταλαβες? Όταν εσυ λες το Α, κι εγω το Β, και ερθει κάποιος και συμφωνησει μαζι μου, κι εσυ πεις οτι συμφωνει μονο και μονο επειδη ειναι φιλος μου, στην ουσια ακυρωνεις και την άποψη του, το δικαίωμά του να τη λεέι, αλλά και την ικανοτητά μου να επιχειρηματολογησω. Αυτο ειναι σίγουρο οτι θα ρποκλέσει αντιδράσεις.
Και φυσικά, στο 99% των περιπτωσεων, αυτες οι απόψεις περι κλίκας ειναι υποκινουμενες. Ας μην τα ξαναλέμε...

Μερικές πιθανόν το θεωρουν ιδιοκτησία τους, ναι. Οι πιο παλιές εχουν περισσοτερη άνεση, αλλά μην μπερδέυεις αυτήν την οικειότητα με το οτι κάποιες θεωρουν οτι ειναι κτήμα τους το φορουμ.

Όχι φυσικα. Και αυτο φάνηκε χτες, με τα όσα βγηκαν στη φορα. Ξαναδιάβασε καλύτερα το τι παίχτηκε και μην βασιζεσαι μονο σε οσα σου εχει πει "ενα" συγκεκριμένο άτομο.

Θα μιλησω σχετικά με το πώς το βλέπω εγω το θέμα. Πολλές καινουριες μπορει να φαινονται ψεύτικες ή τρολ σε μερικές παλιές, λόγω ισως κάποιων ιστοριών. Το μονο που μπορει να το αποδειξει αυτο ειναι ο χρονος. Καλό ειναι να μην χαρακτηριζουμε ένα νέο μέλος, εχεις δικιο σε αυτο. Αλλά, και δεν θέλω να δικαιολογησω καμια, επειδη υπήρχαν ΠΟΛΛΑ μαζεμενα κρουσματα τρολ στο παρελθον, φυσαμε και το γιαουρτι επειδη καηκαμε απο το χυλο..
Επισης, μετα απο κάποιο καιρο, όλες εχουν ξεχωρίσει κάποια άτομα με τα οποία ταιριάζουν περισσοτερο. Είτε λόγω κοινων ενδιαφερόντων, λόγω κοινου τόπου καταγωγής, λόγω κοινης ομάδας μαμαδων (μανουλες Ιουνιου πχ..). Και με αυτα τα ατομα, θα συμφωνουμε και περισσοτερο! Ξαναλέω, ειναι ΛΑΘΟΣ να δημιουργείται η εντυπωση οτι κάποιες συμφωνουν μεταξυ τους μονο και μονο για να επιτεθουν σε ένα ατομο.

Βλέπω οτι εχει ήδη μπει ο δάκτυλος "Βανια", οπότε μαλλον οτι λεω θα πάει στο βροντο.
Πρόσεχε μονο τι λες σε πμ μαζι της.

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πως ειναι δυνατον να μπορω να συνομιλω με ολους μαμαβιβο μου;
μηπως παρατηρησες ολους αυτους του χαρακτηρησμους της Ναταλι;;
κ μην μου πεις πως ετυχε!!!!!!
η κοπελα σε ολα τα θεματα που την εχω συναντησει απανταει ετσι!!!!!
ειδατε να ειρωνευτω κανεναν;;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι έγραψε: κ πριν αρχισετε θα σα
δεν ειμαι κ εγω μελλος;
υπαρχει διαχωρησμος;

Μου εστειλες μηνυμα την ημερα που πεθανε η γιαγια μου οποτε δεν ημουν σε θεση να απαντησω!

Επισης παλια η νεα κοριτσια ξερουν οτι παντα μα παντα απαντω ακομα και σε προσβητικα μηνυματα προς εμενα!

Την αναφορα σου σε μενα μονο ως κακια την εκλαμβανω αλλα κουραστηκα πια και δεν εχω σκοπο να ρωτησω καν το γιατι!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Ειναι λανθασμένη η αρχικη σου εντύπωση, οτι υπάρχει η ομάδα των νέων και των παλιών. Δεν ισχυει αυτο. Και αν ενιωσες οτι ορισμένα "παλια" μέλη δεν σου δινουν σημασία, πιστεύω οτι δεν γινεται εσκεμμένα.
Δεν μπαίνεις και στο "τι σκέφεστε" στο οποιο γνωριζουμε καλυτερα κάποια νέα μέλη. Και δεν ειναι ανάγκη να εχεις προηγουμενες επαφες μαζι μας. Στο κάτω κάτω, όλες μας ημασταν νεες σε αυτο το φορουμ κάποια στιγμή. Δεν γεννηθηκε το φορουμ με τις παλιές μέσα!

Αυτα που λες, σχετικα με τους καυγάδες σε διαφορα θέματα, ειναι φυσιολογικο να υπάρχουν, διοτι και σε μια ποιοδηποτε παρεα ατομων υπάρχουν καυγάδες. Το κακο δεν ξεκινάει οταν διαφωνούμε. Ξεκινάει οταν στη μέση, ίσως και στο τέλος μιας διαφωνίας, πεταχτει κάποια και πει οτι οι διαφωνουντες ειναι κλικα και διαφωνουν μονο και μονο για να ταχθουν εναντιον του άλλου.
Καταλαβες? Όταν εσυ λες το Α, κι εγω το Β, και ερθει κάποιος και συμφωνησει μαζι μου, κι εσυ πεις οτι συμφωνει μονο και μονο επειδη ειναι φιλος μου, στην ουσια ακυρωνεις και την άποψη του, το δικαίωμά του να τη λεέι, αλλά και την ικανοτητά μου να επιχειρηματολογησω. Αυτο ειναι σίγουρο οτι θα ρποκλέσει αντιδράσεις.
Και φυσικά, στο 99% των περιπτωσεων, αυτες οι απόψεις περι κλίκας ειναι υποκινουμενες. Ας μην τα ξαναλέμε...

Μερικές πιθανόν το θεωρουν ιδιοκτησία τους, ναι. Οι πιο παλιές εχουν περισσοτερη άνεση, αλλά μην μπερδέυεις αυτήν την οικειότητα με το οτι κάποιες θεωρουν οτι ειναι κτήμα τους το φορουμ.

Όχι φυσικα. Και αυτο φάνηκε χτες, με τα όσα βγηκαν στη φορα. Ξαναδιάβασε καλύτερα το τι παίχτηκε και μην βασιζεσαι μονο σε οσα σου εχει πει "ενα" συγκεκριμένο άτομο.

Θα μιλησω σχετικά με το πώς το βλέπω εγω το θέμα. Πολλές καινουριες μπορει να φαινονται ψεύτικες ή τρολ σε μερικές παλιές, λόγω ισως κάποιων ιστοριών. Το μονο που μπορει να το αποδειξει αυτο ειναι ο χρονος. Καλό ειναι να μην χαρακτηριζουμε ένα νέο μέλος, εχεις δικιο σε αυτο. Αλλά, και δεν θέλω να δικαιολογησω καμια, επειδη υπήρχαν ΠΟΛΛΑ μαζεμενα κρουσματα τρολ στο παρελθον, φυσαμε και το γιαουρτι επειδη καηκαμε απο το χυλο..
Επισης, μετα απο κάποιο καιρο, όλες εχουν ξεχωρίσει κάποια άτομα με τα οποία ταιριάζουν περισσοτερο. Είτε λόγω κοινων ενδιαφερόντων, λόγω κοινου τόπου καταγωγής, λόγω κοινης ομάδας μαμαδων (μανουλες Ιουνιου πχ..). Και με αυτα τα ατομα, θα συμφωνουμε και περισσοτερο! Ξαναλέω, ειναι ΛΑΘΟΣ να δημιουργείται η εντυπωση οτι κάποιες συμφωνουν μεταξυ τους μονο και μονο για να επιτεθουν σε ένα ατομο.

Βλέπω οτι εχει ήδη μπει ο δάκτυλος "Βανια", οπότε μαλλον οτι λεω θα πάει στο βροντο.
ποσο δικιο εχεις παλι. Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:Ειναι λανθασμένη η αρχικη σου εντύπωση, οτι υπάρχει η ομάδα των νέων και των παλιών. Δεν ισχυει αυτο. Και αν ενιωσες οτι ορισμένα "παλια" μέλη δεν σου δινουν σημασία, πιστεύω οτι δεν γινεται εσκεμμένα.

οχι,καθολου στον βροντο δεν πανε!!
με βοηθησε σε ενα θεμα μου παλια που δεχτηκα επιθεση αδικα κ χωρις να καταλαβω το πως!
αυτο! δεν ειμαστε ουτε κολητες με την κοπελα ουτε τιποτα..
σιγουρα υπαρχουν κοπελες που ταιριαζουν με καποιες αλλες περισσοτερο..!
ειναι κατανοητο!
δεν ειναι ο τυπος μου να κατηγορω κοπελες μεσω π.μ. αν θελω κατι θα το πω διμοσια εστω κ αν ξερω οτι θα δεχτω επιθεση..
οπως για παραδειγμα δεν συμπαθω την Ναταλι επειδη συνεχως βριζει,ειρωνευετε κ υποτιμαει τον συνομιλητη της..
εγω αυτο που θελω να πω θα το πω..
δεν ειμαι δυπροσωπη εγω..!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ρε η κοπελα εχασε την γιαγια της που την ειχε καλυτερη και απο μανα και καθεστε και μαλακιζεστε ετσι για το ατομο της?Μην την ξανα αναφερετε,αφηστε την στην ησυχια της...

Εισαι μεγαλη ψυχη!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε χρυσαφακι να ρωτησω κατι και σε ολες οσες εχουν προβλημα με την βιβιαν.αν αντι για την βιβιαν ηταν η ολιβια τα ιδια θα λεγατε?
και να πω οτι ουτε δικηγορος της ειμαι,ουτε παρεα κανουμε.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα καλο μου κοριτσι θες να συζητησουμε κατι συγκεκριμένο ή απλα θελεις να βγάλεις το παράπονο σου?

παντως αυτα ολα θα μπορουσες να τα γραψεις στο 'τι σκεφτεστε'...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
tatijana έγραψε:Ρε η κοπελα εχασε την γιαγια της που την ειχε καλυτερη και απο μανα και καθεστε και μαλακιζεστε ετσι για το ατομο της?Μην την ξανα αναφερετε,αφηστε την στην ησυχια της...

Εισαι μεγαλη ψυχη!

Μικρη ξερεις καλα οτι δεν περνω ποτε κανενος το μερος,αλλα ειπαμε..Φιλια.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι έγραψε:
με βοηθησε σε ενα θεμα μου παλια που δεχτηκα επιθεση αδικα κ χωρις να καταλαβω το πως!
ειναι κατανοητο!
δεν ειναι ο τυπος μου να κατηγορω κοπελες μεσω π.μ. αν θελω κατι θα το πω διμοσια εστω κ αν ξερω οτι θα δεχτω επιθεση..
οπως για παραδειγμα δεν συμπαθω την Ναταλι επειδη συνεχως βριζει,ειρωνευετε κ υποτιμαει τον συνομιλητη της..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
την Ολυβια δεν την ξερω καθολου!!
δεν την εχω συναντησει ποτε..
γραφει μεσα;
ειληκρηνα δεν την εχω πετυχει ποτε!

οσο αφορα οτι η κοπελα εχασε την γιαγια της, συληπητηρια αληθεινα..!
δεν ειπα κατι που να την θηξω, νομιζω! Shocked

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι έγραψε:
ειναι κατανοητο!

Αν κατάλαβες, αυτο ακριβώς γινόταν απο το συγκεκριμένο άτομο, κρυφές κατηγορίες προς ορισμένα μέλη του φορουμ. Το οτι δεν συμπαθει κάποιες εδω μέσα ειναι αποδεκτο, κι εγω δεν τη συμπαθω, όπως και άλλα άτομα εδω μέσα. ΑΛλά δεν θα αρχισω τα πμ με καινουρια μέλη θάβοντάς τα. Αυτη ειναι η διαφορά.

Εφόσον λοιπόν δεν χωνεύεις τη Ναταλι, μπορεις να μην της μιλάς καθόλου. Να μην αναφερεσαι στα ποστς της, ουτε να της απαντας. Δεν ειναι απαραιτητο να ειμαστε όλοι μια ωραία ατμοσφαιρα, μικρογραφία της κοινωνίας ειμαστε, οχι της Ντισνευλαντ!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι έγραψε:πως ειναι δυνατον να μπορω να συνομιλω με ολους μαμαβιβο μου;
μηπως παρατηρησες ολους αυτους του χαρακτηρησμους της Ναταλι;;
κ μην μου πεις πως ετυχε!!!!!!
η κοπελα σε ολα τα θεματα που την εχω συναντησει απανταει ετσι!!!!!
ειδατε να ειρωνευτω κανεναν;;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ...GO ON ..einai kalo paidi to natalaki.. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις