951 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #4 Τετ Μαρ 14, 2012 12:36 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσακια μου;καλημερα σε ολες σας.βιβικα τελειο το βρακι ε;ειδες τελικα η αδερφουλα σου;μπραβο της.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 37, 38, 39
grammatiki έγραψε:τι κανετε κοριτσακια μου;καλημερα σε ολες σας.βιβικα τελειο το βρακι ε;ειδες τελικα η αδερφουλα σου;μπραβο της.
mamavivo έγραψε:
ειμαι πολυ κουρασμενη παιδια.θελω απλα να κανω ταβανοθεραπεια.μπορω?νιωθω τοσο κομματια,πονανε και τα χερια μου που πληκτρολογω.αχαχαχαχχα
φορεσα σημερα την βρακα μου...καλα τα σπαει αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ
φοραω πανα ακρατειας ,ταιριαζει με την βρακα μου αχχαχαχαχα.ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΚΑ ΜΟΥ αχχαχααχχαχαSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
ειμαι πολυ κουρασμενη παιδια.θελω απλα να κανω ταβανοθεραπεια.μπορω?νιωθω τοσο κομματια,πονανε και τα χερια μου που πληκτρολογω.αχαχαχαχχα
φορεσα σημερα την βρακα μου...καλα τα σπαει αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ
Καλά σήμερα που ζέστανε ο καιρός τη φόρεσες τη βρακοκελεμπία σου;;;Άς την άφηνες για τις κρύες μέρες....άσε που μπορεί να ψάχνεις τη σερβιέτα σε λίγο...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mamavivo έγραψε:
φοραω πανα ακρατειας ,ταιριαζει με την βρακα μου αχχαχαχαχα.ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΚΑ ΜΟΥ αχχαχααχχαχα
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα κατουρηθηκααααααααααααααααα αχαχαχχααχχαχαχχαχααχαSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
φοραω πανα ακρατειας ,ταιριαζει με την βρακα μου αχχαχαχαχα.ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΚΑ ΜΟΥ αχχαχααχχαχα
Δηλαδή αν σε δούμε απο πίσω όταν περπατάς θα είναι σαν να βλέπουμε το Διονυσάκη;;;;Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ
mamavivo έγραψε:αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα κατουρηθηκααααααααααααααααα αχαχαχχααχχαχαχχαχααχαSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
Δηλαδή αν σε δούμε απο πίσω όταν περπατάς θα είναι σαν να βλέπουμε το Διονυσάκη;;;;Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ
παλι καλα που φοραω πανα .αχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχαχ σε καλο μας σημεραααα
mamavivo έγραψε:
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα κατουρηθηκααααααααααααααααα αχαχαχχααχχαχαχχαχααχα
φωναζε με "ζαμπονάκι"ααχχαχαχ μου αρεσει η ονομασια αχαχαχαχαχχααχχαχαSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα κατουρηθηκααααααααααααααααα αχαχαχχααχχαχαχχαχααχα
Κι έλεγα οτι εγώ είμαι η πιτσιρίκα! Τελικά δικαιωματικά ανήκει σ'εσένα ο Τίτλος....ζουμπουρλούδικο μου!!!
mamavivo έγραψε:
φωναζε με "ζαμπονάκι"ααχχαχαχ μου αρεσει η ονομασια αχαχαχαχαχχααχχαχα
αχαχαχχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοgrammatiki έγραψε:χαχαχαχαχαχα α ρε σωτηρια με τα ωραια σου.χαχαχαχαχαχαχαχα
Sot2010 έγραψε:Ναι μωρέ...άντε...ποια θα κάνει το καλό;
mamavivo έγραψε:Sot2010 έγραψε:Ναι μωρέ...άντε...ποια θα κάνει το καλό;
ανοιξατε ?ή να ανοιξω?
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλησπερα σας!!!μολις γυρισαμε απο το παρτυ.. μικρη μου ξετραληθηκε,ευχομαι να μην κολησαμε καμια ιωσουλα
ειναι καμια εδω?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης