226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 Δευ Φεβ 20, 2012 5:22 am
September
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηλιάνα μου μπράβο το κοριτσάκι σας. Δεν είναι φοβερό να τα βλέπεις να τρώνε με όρεξη; Σου φεύγει μεγάλο άγχος.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
IreneM έγραψε:Σήμερα έψαξα ένα διαφημιστικό του Παρίση που στείλατε εσείς μια φορά και βρήκα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Έχει φραουλίτσα για την Δέσποινα έχει και καραβάκια που κάποια κοπέλα δεν θυμαμαι πια θα έχει θεματάκι στην βάπτιση της.
Εγώ τους έστειλα email και μου τα στέλνει στην Κύπρο και μίλησα και με την μεταφορική και δεν θα μου στοιχίσουν και τόσα πολλά και θα προχωρίσω με την αγορά το πιο πιθανό. Και οι τιμές τους αρκετά λογικές.
antzelinino έγραψε:IreneM έγραψε:Σήμερα έψαξα ένα διαφημιστικό του Παρίση που στείλατε εσείς μια φορά και βρήκα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Έχει φραουλίτσα για την Δέσποινα έχει και καραβάκια που κάποια κοπέλα δεν θυμαμαι πια θα έχει θεματάκι στην βάπτιση της.
Εγώ τους έστειλα email και μου τα στέλνει στην Κύπρο και μίλησα και με την μεταφορική και δεν θα μου στοιχίσουν και τόσα πολλά και θα προχωρίσω με την αγορά το πιο πιθανό. Και οι τιμές τους αρκετά λογικές.
Εγω Ειρηνακι ηθελα καραβακια... Που μπηκες?
Elena84 έγραψε:ΑΑΑΑ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ… ΧΙΧΙ ΑΧ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ… Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ… ΤΗΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΑ… ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
ΗΛΙΑΝΑ, ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ…
ΕΛΕΝΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ… ΜΠΡΑΒΟ… ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
antzelinino έγραψε:Elena84 έγραψε:ΑΑΑΑ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ… ΧΙΧΙ ΑΧ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ… Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ… ΤΗΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΑ… ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
ΕΛΕΝΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ… ΜΠΡΑΒΟ… ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
Ελενακι μου το ιδιο ελεγε και η δικια μου η μαμα...
Δες πως ηταν τα ματακια μου μικρη...
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]
Elena84 έγραψε:antzelinino έγραψε:Elena84 έγραψε:ΑΑΑΑ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ… ΧΙΧΙ ΑΧ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ… Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ… ΤΗΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΑ… ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
Ελενακι μου το ιδιο ελεγε και η δικια μου η μαμα...
Δες πως ηταν τα ματακια μου μικρη...
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]
ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ;;; ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ… ΠΑΝΤΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑΚΙ… ΧΙΧΙ…
Elena84 έγραψε:ΑΑΑΑ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ… ΧΙΧΙ ΑΧ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ… Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ… ΤΗΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΑ… ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εμείς καλά... τώρα!!!
Έκανα το μεσημέρι να φάμε κοτοπουλάκι με ρυζάκι! Καθόμαστε να φάμε και με την πρώτη μπουκιά του ο άντρας μου κόντεψε να μείνει! Κατάπιε στραβά τώρα...!!?? Δεν καταλάβαμε και τι έγινε! Δεν μπορούσε να αναπνεύσει! Κάλεσε μου λέει το 166! Τρόμαξε και η μικρή... έκλαιγε!! Τελικά σε λίγο αισθάνθηκε λίγο καλύτερα αφού πονούσε το στήθος και η πλάτη του και έκανε εμετό (συγνώμη κιόλας) και πήγαμε στην κλινική! Στον Άγιο Λουκά! Του έκαναν καρδιογράφημα και πλάκες αλλά δεν βρήκαν τίποτα! Φοβηθήκαμε μήπως είναι και η καρδιά! Αλλά σε κάποια φάση να κάνουμε και κανένα υπέρηχο καρδιάς και τεστ κοπώσεως γιατί καμιά φορά το καρδιογράφημα μπορεί να μην δείχνει τίποτα! Τι πάθαμε Παναγιά μου! Το φαγητό το πέταξα! Ούτε το ακουμπήσαμε! Καθαρά ψυχολογικά! Έχασα και την όρεξή μου! Ευτυχώς που η πεθερά μου μένει μερικούς ορόφους πιο πάνω και κράτησε την μικρή!!
HLIANA έγραψε:Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εμείς καλά... τώρα!!!
Έκανα το μεσημέρι να φάμε κοτοπουλάκι με ρυζάκι! Καθόμαστε να φάμε και με την πρώτη μπουκιά του ο άντρας μου κόντεψε να μείνει! Κατάπιε στραβά τώρα...!!?? Δεν καταλάβαμε και τι έγινε! Δεν μπορούσε να αναπνεύσει! Κάλεσε μου λέει το 166! Τρόμαξε και η μικρή... έκλαιγε!! Τελικά σε λίγο αισθάνθηκε λίγο καλύτερα αφού πονούσε το στήθος και η πλάτη του και έκανε εμετό (συγνώμη κιόλας) και πήγαμε στην κλινική! Στον Άγιο Λουκά! Του έκαναν καρδιογράφημα και πλάκες αλλά δεν βρήκαν τίποτα! Φοβηθήκαμε μήπως είναι και η καρδιά! Αλλά σε κάποια φάση να κάνουμε και κανένα υπέρηχο καρδιάς και τεστ κοπώσεως γιατί καμιά φορά το καρδιογράφημα μπορεί να μην δείχνει τίποτα! Τι πάθαμε Παναγιά μου! Το φαγητό το πέταξα! Ούτε το ακουμπήσαμε! Καθαρά ψυχολογικά! Έχασα και την όρεξή μου! Ευτυχώς που η πεθερά μου μένει μερικούς ορόφους πιο πάνω και κράτησε την μικρή!!
Τι πάθατε ρε Δεσποινακι!!Απο τη μια στιγμη στην αλλη! Ολα καλα τωρα! Να ξεκουραστειτε και να ηρεμησετε!
Despoinaki έγραψε:Σας ευχαριστούμε όλες για τα περαστικά κορίτσια!
Τώρα έφυγε για το μάθημα! Ναι πήραμε μεγάλη τρομάρα!! Όταν άκουσα φώναξε το 166 λέω τα πράγματα είναι σοβαρά! Τα πόδια μου κόπηκαν!
Πριν λίγο κατέβηκα στο σούπερ και πήρα ένα κάρο λαχανικά, σαλάτες και φρούτα! Άντε να ξεκινάμε και εμείς την δίαιτα σιγά σιγά! Θα κάνω από τώρα φρουτόκρεμες να τρώμε για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η μπουμπού!
Σταυρούλα μου υπομονή και θα περάσει! Έκανε και η μαμά της κουμπάρας μου αυτή την επέμβαση πριν μερικούς μήνες! Κανένα παυσίπονο παίρνεις? Σου έδωσαν?
stav2007 έγραψε:Despoinaki έγραψε:Σας ευχαριστούμε όλες για τα περαστικά κορίτσια!
Τώρα έφυγε για το μάθημα! Ναι πήραμε μεγάλη τρομάρα!! Όταν άκουσα φώναξε το 166 λέω τα πράγματα είναι σοβαρά! Τα πόδια μου κόπηκαν!
Πριν λίγο κατέβηκα στο σούπερ και πήρα ένα κάρο λαχανικά, σαλάτες και φρούτα! Άντε να ξεκινάμε και εμείς την δίαιτα σιγά σιγά! Θα κάνω από τώρα φρουτόκρεμες να τρώμε για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η μπουμπού!
Σταυρούλα μου υπομονή και θα περάσει! Έκανε και η μαμά της κουμπάρας μου αυτή την επέμβαση πριν μερικούς μήνες! Κανένα παυσίπονο παίρνεις? Σου έδωσαν?
ΟΧΙ,ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΕΣ?ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΣΥ?
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης