Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 37, 38, 39

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 39]

ZETA 22

ZETA 22
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
XRYSAKI ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. XANTHI 27 ME KANΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΕΛΑΛΙΔΙΚΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ASABACHE ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 417472

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμεις τρωμε γιαουρτακι εδω κ λιγες μερς..απλα ηθελα να δω αν καποια μανουλα δινει junior..

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ZETA 22 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ sunny sunny sunny ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ(ΚΑΠΕΛΟ,ΜΑΚΡΗ ΜΑΝΙΚΙ ΚΛΠ) ΟΥΦ!!! ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΠΑΛΙ!!! confused confused confused

εγω στην κορη μου φορεσα αντιηλιακο απο 5 μηνων περιπου.δεν ρωτησα γιατρο απλα εψαξα και βρηκα μια καλη εταιρια και της πηρα.δεικτη 30 αυτο βαζουμε και φετος και ειναι μια χαρα!!!

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysaki! έγραψε:εμεις τρωμε γιαουρτακι εδω κ λιγες μερς..απλα ηθελα να δω αν καποια μανουλα δινει junior..

εγω την ξεκινησα με neslac μετα τα εφαγε ολα τα παιδικα εννοω και της αρεσει πολυ και το καινουργιο στης δελτα που εχει το σιροπακι στην μια ακρη κ το ανακατευεις μαζι.

xrysaki!

xrysaki!
θα του παρω αμα ειναι κ junior τοτε να του δωσω..απλα ειναι μικρουλι γι αυτο ρωτησα κοριτσια Very Happy

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να'μαι και εγω!τι κανετε μανουλες?εμεις σημερα πηγαμε να αγορασουμε κανενα ρουχαλακι και μετα για καφε στην αδερφη μου και κουραστηκε..μου κοιμηθηκε 8-9 στο αυτοκινητο και ως τωρα χτυπιοταν στο κρεβατακι μεχρι να ξανακοιμηθει.για αντηλιακο ρωτησα και 2 φιλες και μου ειπαν οτι εβαλαν απο πολυ νωρις και αυτες.για να δουμε τι θα μας πει και η xanthi.
γιαουρτακι τζουνιορ δε σκεφτηκα να παρω ουτε και εγω.αλλα αν ειναι να παρεις παιδικο γιατι δεν παιρνεις advance η noulac που τα συστηνουν και οι παιδιατροι και γραφουν και για 6 μηνων?
βρε κοριτσια δε μου ηρθε ακομα περιοδος..εχει περασει μηνας που σταματησα τον θηλασμο.

xrysaki!

xrysaki!
καλημερα κοπελιες..πως ειστε;να σας ρωτησω τωρα που θα πιασουν κ αλλο οι ζεστες τι γινεται με το κλιματιστικο;

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ....
ΒΑΡΟΣ 9280 , ΥΨΟΣ 73cm ξεκιναμε με σουπιτσες καροτο, σελινο, κολοκιθακι,μαιντανουλι, για τεσσερις μερουλες. και μετα προσθετουμε κοτοπουλακι και μοσχαρακι...
και παμε για 3ο δοντακι απο κατω..
ZETA 22 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. αλλα εκει που των εχω τον μικρουλι μου ειναι οτι τον βλεπω κι'ολας και ετσι εσθανομαι ησυχη οσο μπορω...!!! σε καθε μερος του σπιτιου, του εχω και απο κατι που να καθεται και να με βλεπει.
οσο για τον γιατρο τον ρωτησα για την θερμοκρασια και μου ειπε οτι αμα εγω ζεστενομαι μια φορα βαλε τον μικρο σου οτι ζεστενεται αλλη μια φορα με δυο παραπανω απο εσενα και το ιδιο και για το κρυο το αιμα τους βραζει... Smile Smile
οσο για το αντιηλιακο υπαρχει ενα στα φαρμακια μου ειπε την ονομασια αλλα εγω η τρελη δεν το σημειωσα..!!! εχουν βγαλει και ειναι καταλληλω για τα βρεφοι με υψηλο δικτη. τα φιλια μου και καλη σας μερα....και σαββατοκυριακο.

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα μανουλες...που σας βρισκω? τι κανετε μηπος κολησατε με τισ εκλογιες...? να δουμε ποιος θα μας τρελανη πιο πολλη? ενταξη πλακα κανω...πως τα περασατε σαββατοκυριακο? η ακομα περνατε καλα φυγατε απο την πολη η μηνατε εκει εγω τα εκλογικα μου τα πειρα απο τη θεσσαλονικη και ειναι κατερινη τωρα οποτε την ευκερια να ειμαι εκει την εχασα τωρα ειναι να ανεβουμε την τεταρτη...με το καλο για να κανουμε καινουρια ασφαλεια υγειας απο το ικα να παω στο ογα...αντε κανονικη αγροτισα..ποιος τη χαρη μου.. Very Happy Very Happy Very Happy

ZETA 22

ZETA 22
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ flower XANTHI 27 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ. SAGIA ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ!!! XRYSAKI ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ !!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 417472

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα..που ειστε βρε χαμενες?τι κανουν τα παιδακια σας? Very Happy ζετα κοντευουμε να το αναψουμε οπου να ναι..

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια περιμενα δικα σας νεα τα δικα μου λιγο πολλη σας τα εγραψα..
το μονο πραγμα που δεν τελειωνη ειναι οι δουλιες ο μικρος κοιμαται και ψαχνω ευκεριες για να τις τελειωσω...ολο παιχνιδια θελει...μαλλον ειναι η φαση του..
ZETA 22 ευχαριστω αμα βαλω την κλιμακα που εχουμε στο βιβλιαριο για το που βρισκομαστε ειμαστε στο οριο και για τα κιλα και για το υψοσ αμα ηταν κοντουλις θα φενομασταν μπουλουκακια...εφτυχος ειμαστε στο σταδιο οτι δεν ζοριζωμαστε για το φαγιτο οσο θελει, κατω απο 5 κουταλιες δεν τρωμε παντος ολα τα δοκιμαζουμε...

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia mou!ti kanete?mpika xthes to bradi kai molis etoimastika na grapsw tsoup..koimithika!kale xanthi ftou ftou!to mpoumpouki sou einai terastio i mou fainetai??mpravo to zouzouni!emena einai 1 mina megalytero kai einai 9 kila kai 71 pontous.exw dei poli megalitera sinomilika kai poli mikrotera apo ton diko mou.de thelw na ginei kontoulis..o antras mou einai 1.92 kai egw oute 1.65.ola apo auton ta pire ..an parei to mpoi mou tha skasw! Very Happy eleos!
gia klimatistiko de rwtisame akomi kai emeis.pantws perisi stin egkimosini molis eixame metakomisei kai den eixe xreiastei ektos apo 2-3 meroules pou skasame.einai drosero to spiti.
koritsia den antexw thelw na ton faw ton mpempi mou!ton sfiggw toso poli wres wres pou kratiemai na mi ton skasw.twra molis ton pige o antras mou stin giagia tou giati mas epriksan oti tous eleipse kai xalarwnwwww

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pws anoigoume allo thema?nomizw mia kopela eipe stis 50 selides prepei na allaxei.den exw idea.edw katw pou leei neo thema mipws?

xrysaki!

xrysaki!
καλως την..σε χασαμε..τελικα ολες το ιδιο αγχος εχουμε με τα κιλα..το υψος.. Very Happy ναι απο εκει το ανοιγουμε..αντε να κανεις την α ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 654316 ρχη..

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
entaxei loipon to bradi tha mpw apo ton allo ipologisti na grapsw me ellinika ton titlo Very Happy re koritsia eseis ti kanete oli mera?giati egw mexri to mesimeriano eimai stin kiriolexia mesa ston neroxiti kai stin kouzina!mageiremata,plisimata kai taismata.kai otan endiamesa koimithei o mpempis kamia writsa trexw na kanw kai ta ipoloipa i na katharisw tin kouzina an gkriniaze kai den prolava.kai exw kai plintirio piatwn kai isixo mwro se genikes grammes.eseis to idio kanete i emena pernaei i misi mera etsi?meta to mesimeriano girw stis 3 dil na paixoume ligo,tha xanakoimithei,kai otan xipnisei ligo paixnidi,ksanatrwei kai istera bolta.stis 9 erxomaste,mpanio,mam kai nani.rwtaw giati sinantisa mia palia fili kai tis eipa oti trexw oli mera kai den prolavainv kai tis ekane entipwsi.kai lew..mipws eimai argi?exw tin entipwsi oti ta kanw ola poli grigora kiolas!xaxaxa

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα και απο εμενα sagia μου ευχαριστω..ενταξι εμεις παλι και οι 2 ειμαστε αναλογα δεν ειμαστε κοντοι σαν γονοις ο αντρας μου 1,96 και εγω στο 1,75. αλλα και εσει μια χαρα εισαι μην ανχονεσαι...!! ολα καλα.
τι καλο φαγατε σημερα? εγω εκανα ενα οραιοτατο τουρλου μιας και ξεκινησαν καποια ζαρζαβατια να βγενουν στο μπαξε μας..ειπα να το εκμεταλεφτω. αν και λιγο μικρουλικα αλλα ειναι ομορφουλικα..
ελπιζω να το καταλαβω εαν ανοιξετε αλλο θεμα..!!!

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sagia μου νομιζω οτι τα πιγενεις πολλη καλα και εγω μην νομιζεις καποτε λεω θελω και αλλο χρονο εαν γινεται και εχω 1 παιδι αλλες που εχουν πιο πολλα τι κανουν? ενταξι καποια πραγματα να πω την αληθεια τα αφηνω πισο δεν γινεται...καποτε λεω αφεντικο δεν ειχα και αφεντικο απεκτισα που ειναι οι δουλειες..που ποτε δεν τελειονουν απο οπου και να το πιασεις...ενταξι ο βεγγος ενας ηταν..

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw ekana kolokithakia gemista me augolemono.alla telika den ithela kai tzampa o kopos mou.exete dika sas laxanika e?teleia gia to mwraki!kai mas evalan i pethera mou merika kai arxisan na mas dinoun.
mi fantasteis oti eimai oli mera me tis douleies...ta vasika ennow!de kathomai kathe mera na xeskonizw skoupizw sfouggarizw ektos an xreiazetai fisika.kouzina mageirema simmazema kai rouxa plisimo siderwma kanw ante kai ligo to mpanio an ta kataferw alla kai pali trexw kai den ta prolavainw re gamwto.alla ki auti i gnwsti mou mwro exei 5 minwn.einai poli xalari leei..exei poli xrono kai xwris voitheia.ti na pw..

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalo apogeuma!ta leme to bradi!

ZETA 22

ZETA 22
XXMM.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil MHN MOY MIΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 93981 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 679259 ΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!!

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια... βλεπω ειμαστε ολες με τις δουλειες..αστο να παει εγω παντος ενα εχω να πω μια εβδομαδα τωρα ασχολουμε με ενα σαλονι...εφιαλτης και λεω απο πεμππτη να πιασω τα δωματια ειναι βλεπετε και οι δουλειες του καλοκαιριου μαζεψε κατεβασαι βγαλε βαλε εχω ενα σιδερομα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 39 517142 βουνο...λιγο λιγο θελω και εγω να ξεκουραστω και να βρω χρονο και για την οικογενεια τι να κανουμε αλλα ξεραινομαι στο υπνο εχω ακομα και το εγερτιριο...αλλα οκ προσπαθω να την παλεψω...ο μικρος κοιμαται και λεω να παω για μπανιο να ξεβρομισω...θα πεσω για υπνο σαν οχι σαν τουλο...!! σαν χειροσημα... ναγκασακι... Sleep Sleep Sleep που σας βρισκω?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 37, 38, 39

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις