901 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 Πεμ Απρ 26, 2012 12:55 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μωρε το ξερω ολα καλα θα πανε..απλα μεχρι να τον εξετασει και να μου ειπε ολα οκ αγχωνομαι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Asabache έγραψε:καλημερα και απο εμενα!!!!!
εμεις δεν εχουμε σημερα γιατρο
αλλα στις δυο του μηνος εχουμε ραντεβου στο ιπποκρατειο στον πλαστικο χειρουργο και στις 4 του μηνα
εμβολιο οποτε διπλo το αγχος
Sagia έγραψε:Asabache έγραψε:καλημερα και απο εμενα!!!!!
αλλα στις δυο του μηνος εχουμε ραντεβου στο ιπποκρατειο στον πλαστικο χειρουργο και στις 4 του μηνα
Ipomoni kai tha perasoun oi meres kai to agxos kopela mou!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!Asabache έγραψε:Sagia έγραψε:Asabache έγραψε:καλημερα και απο εμενα!!!!!
καλημερα !!!
αχ να δω τι θα μου πει η χειρουργος
εχω μεγαλη αγωνια....
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Asabache έγραψε:Sagia έγραψε:Asabache έγραψε:καλημερα και απο εμενα!!!!!
καλημερα !!!
εχω μεγαλη αγωνια....
xrysaki! έγραψε:κρεαοτοσουπα θα ξεκινησουμε κ γιαουρτακι κ απο τον αλλο μηνα κροκο αυγου..εσας τι σας ειπε;
αυγο μας ειπε πολυ αργοτερα,δεν ξερω ποτε.Sagia έγραψε:xrysaki! έγραψε:κρεαοτοσουπα θα ξεκινησουμε κ γιαουρτακι κ απο τον αλλο μηνα κροκο αυγου..εσας τι σας ειπε;
κρεας τρωμε απο την αρχη δηλ λιγο πριν τον 6ο.μετα τον 6ο και κοτοπουλο και τωρα μας ειπε αρνι η κατσικι
ZETA 22 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Asabache έγραψε:Sagia έγραψε:Asabache έγραψε:καλημερα και απο εμενα!!!!!
καλημερα !!!
εχω μεγαλη αγωνια....
Asabache έγραψε:ZETA 22 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Asabache έγραψε:ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.Sagia έγραψε:Asabache έγραψε:καλημερα και απο εμενα!!!!!
καλημερα !!!
εχω μεγαλη αγωνια....
το μωρακι μου γεννηθηκε εξαδαχτυλο
στα χεράκια μόνο το ενα το αφερεσανε
τωρα παμε να δουμε τι θα κανουμε και με το δευτερο χερι για αυτο αγχωνομαι τοσο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης