Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 39]

September

September
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κουκλίτσες! Κι εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε αρκετά. Τώρα κάθεται στο ριλάξ και με κοιτάζει που πάω πέρα δώθε. `Εχω πολλές δουλειές σήμερα και βαριέμαι απίιιστευτα....

`Εφη να χαίρεσαι τον καλό σου.

Γεωργία πολύ ωραίο το φόρεμα. Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα, γιατί αν δε χάσω τα κιλά ότι και να πάρω τώρα δε θα μου εφαρμόζει καλά μετά.

Κοριτσάκια πάω να κάνω καμιά δουλειά
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 417472

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ… ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ pale pale pale (ΣΥΓΓΝΩΜΗ) Embarassed Embarassed Embarassed
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΗ ΧΘΕΣ, ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 10 ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ… ΚΑΤΑ ΤΗΣ 11 ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΣ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΧΘΕΣ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝTERNET ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;
ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΤΑ ΧΙΧΙΧΙΧ
ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ, ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ… ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΧΛΑΔΙ…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ…. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ… ΓΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ
ΕΛΕΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ..
ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΥΣΤΑΖΕ, ΠΕΙΝΟΥΣΕ… ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ…
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;; ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 99132 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 99132 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 99132
ΕΦΟΥΛΑΝΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 130627
ΓΕΩΡΓΙΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ομορφούλες! Να'μαστε και εμείς!
Αχ τι γκρίνια ήταν αυτή χτες!?
Ευτυχώς που κατά τις 11 και την πήρε ο ύπνος! Έχασε το ένα γεύμα αλλά δεν ξύπνησε μέσα στην νύχτα! Έχει να το κάνει αυτό μην σας πω από 15 ημερών! Το πρωί λέω κάτσε να κάνω 240 μην πεινάει το μωρό...!!! 140 έφαγε πάλι!!!
Έκλεισα και την κοπέλα που θα με βάψει σήμερα! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!! Είναι γνωστή μιας φίλης μου και την είχε βάψει στον γάμο της! Είναι από το ίδιο χωριό της Ημαθίας! Η κοπέλα βέβαια έμαθε τώρα ότι είναι έγκυος και στον γάμο μου θα είναι στο 5ο μήνα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά στην κοπέλα και να μπορέσει να έρθει να με βάψει Θεσσαλονίκη! Με έπιασε βέβαια ένα άγχος!! Μήπως πρέπει να έχω και μια δεύτερη στο μυαλό μου μην γίνει καμιά χαζομάρα τελευταίες μέρες και πάθω τραμπάκουλο!? Για να κάνω 2 δοκιμαστικά και να έρθει εκείνη την ημέρα Θεσσαλονίκη και να βάψει εμένα και την μαμά μου θέλει 200 ευρώ! Καλά δεν είναι!?
Γεωργία μου τέλειο το φορεματάκι σου!! Καλοφόρετο!!
Ελενάκι κάψε καμιά θερμίδα και για εμάς...!!!
Ελενάκι νούμερο 2 περαστικά σου κοπέλα μου!!! Οπότε πάει το σπετζοφάι ε???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηλιανάκι μου πως είχες πει ότι λέγονται εκείνα τα δεντράκια με τις καραμέλες??

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!ευχαριστω για τις ευχες!γεωργια το φορεμα τελειο!!!!
ελενη εσυ με το χορο θα τα χασεις τα κιλακια εμεις να κλαιμε....!!!ελενα καμμια ιωσουλα μπορει να ναι το νου σου!δεσποινα μια χαρα ειναι τα 200 αμα ειναι και καλη στη δουλεια της ειναι σουπερ!

εχει 2 μερες τωρα ο μικρος που οταν παω να τον βαλω στο στηθος κλαιει με λυγμους ομως μεχρι να το πιασει ,αμα το πιασει τρωει κανονικα μετα....τι να ναι αυτο τωρα?μαχη δινουμε καθε φορα το πρωτο πενταλεπτο.....

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κουκλίτσες μανούλες!!
Δεσποινακι μου λεγεται τopiary (candle ή ribbon). Εγω λέω κλεισε στην κοπέλα κανονικα και εναλλακτικά στην χειροτερη ας εχεις καποιους σαν αυτους απο ιντερνετ που δεν χρειαζονται απο πολυ καιρο ποριν ραντεβου! http://www.beautyathome.gr/?gclid=CP2VrL-cp64CFQcRfAodQkexRw

Έλενα περαστικούλια μωρε! Πού την αρπαξες?? Απο τηλεφωνο δεν εχεις ιντερνετ να μπαινεις στην Ξανθη?

Γεωργια μου με γεια το φορεμα!! τελειο!! Καλοφορετο! Καλα να περασετε σημερα! Καλα δηλαδη η Βασιλικη μεχρι τωρα παντα ξυπνουσε μεσα στο βραδυ?? Πωπωωωω! Αντε σου ευχομαι να παρει πια τα πατηματα της μικρουλας που ειναι πιο στρωμενη στον υπνο! Θα διαβασω αυτα που εβαλες για στερεες το απογευματακι, τωρα παω να λουστω και θα βγουμε βολτουλα Κηφησια με τη μικρη! Ελπιζω να μην μας αρπαξει τιποτα!! Αλλα ειδα ηλιάκο και λεω να το τολμησουμε! χαχαχα

Ελένη τελεια! Δουλειά και fitness!! Τι αλλο θες!!

Νατασα και εγω βαριεμαι απιστευτα για δουλλειες..Το απογευμα τωρα! Laughing Laughing Laughing

Πολλα εγραψα παλι! Αυτα κουκλες!Τα λεμε μετα! Φιλάκιαααα

Elena84

Elena84
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ… ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… ΧΙΧΙΧΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΨΩΜΙ…
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ…
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ… ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ 150€ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ…
ΕΦΗ ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ….
ΗΛΙΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ… ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ WI-FII ΚΑΙ ΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ… ΘΑ ΔΟΥΜΕ… ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΧΙΧΙΧΙ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nαι πιστεύω τα 200 είναι καλή τιμή! Θα έρθει και από Ημαθία Θεσσαλονίκη η κοπέλα! Είναι και η βενζίνη!
Αχ και εγώ ήθελα βολτούλα! Έχει ηλιάκο!
Αλλά ο αντρούλης μου έχει μέχρι τη μια και μάθημα και μετά ως συνήθως τρώμε στα πεθερικά μου Σάββατο!
Καλά να περάσεις Ηλιάνα μου!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Nαι πιστεύω τα 200 είναι καλή τιμή! Θα έρθει και από Ημαθία Θεσσαλονίκη η κοπέλα! Είναι και η βενζίνη!
Αχ και εγώ ήθελα βολτούλα! Έχει ηλιάκο!
Αλλά ο αντρούλης μου έχει μέχρι τη μια και μάθημα και μετά ως συνήθως τρώμε στα πεθερικά μου Σάββατο!
Καλά να περάσεις Ηλιάνα μου!

τι ομορφη φωτογραφια!!!!!!!κουκλες!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια! Πως είστε;
Εμείς καλα. Σουπερ μερα για βολτα αλλα εχω και ενα σωρο δουλειες. Και γενικα ο μικρος μου ειναι λιγο γκρινιαρης και δεν πολυεπιχειρω τις βολτες.
Δεσποινα καταρχην κουκλες στη φωτο!!!! τα 200 ειναι σουπερ τιμη. Τοσα ειχα δωσει και γω το 2007!!
Γεωργια τελειο το φουστανι. ψωνισα και γω προσφατα απο τα lynne. δεν ειχα ξαναψωνισει και τελικα τα βρηκα πολυ ωραια.
Ελενα περαστικα σου!
Ηλιανα καλες βολτες. Αν δεν γκρινιαζει ο μικρος εμεις θα το επιχειρησουμε αυριο!
Αυτα...παω να κανω καμια δουλεια!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστούμε για τα καλά σας λόγια για την νέα μας φώτο!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 334590

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να΄μαι παλι! ειχα αφησει ανοιχτο τον υπολογιστη! τωρα τελειωσα και ετοιμζομαι να φυγω! βουρ σουπερ μαρκετ και μετα σπιτακι στο νινι μου!!!
Δεσποινακι η φωτο ειναι καταπληκτικη! πολλή ομορφια!!!!!
Ελενακι με αυτα κι με αυτα δεν προλαβα να τα ξεκινησω τα παπουτσινια! ευελπιστω σημερα, θα με βοηθησει να ηρεμησω κ λιγο γιατι ειμαι καπως τσιτωμενη (θα σας πω αργοτερα περι τουτου!!)
Κοριτσακια θα τα πουμε αργοτερα απο το σπιτι! μακιααα!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολις κοιμηθηκε ο μικρος και ξαναμπηκα!φαγαμε καταπληκτικο φαγακι σημερα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 564595 ρολο κιμα γεμιστο με ρυζακι και σαλτσα με μανιταρακια!σλουρπ!!!με θαυμασα!!! Very Happy Very Happy Very Happy
εκανα και ενα γλυκο "οτι εχω στο ντουλαπι"χαχαχαχα!!! μπισκοτοσφολιατινια με κρεμα γιωτης αναμεσα και σαντιγυ! pig

Elena84

Elena84
elenikal έγραψε:να΄μαι παλι! ειχα αφησει ανοιχτο τον υπολογιστη! τωρα τελειωσα και ετοιμζομαι να φυγω! βουρ σουπερ μαρκετ και μετα σπιτακι στο νινι μου!!!
Δεσποινακι η φωτο ειναι καταπληκτικη! πολλή ομορφια!!!!!
Ελενακι με αυτα κι με αυτα δεν προλαβα να τα ξεκινησω τα παπουτσινια! ευελπιστω σημερα, θα με βοηθησει να ηρεμησω κ λιγο γιατι ειμαι καπως τσιτωμενη (θα σας πω αργοτερα περι τουτου!!)
Κοριτσακια θα τα πουμε αργοτερα απο το σπιτι! μακιααα!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΣΕΙΣ....

September

September
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
`Εφη μια χαρά το φαγάκι σας, αλλά το γλυκό μου ακούγεται ακόμα ωραιότερο. Smile Smile

Η μπέμπα και ο μπαμπάς μας κοιμούνται, την Ιουλία μόλις την έκανα μπάνιο και λέω να κάνω κι εγώ τώρα που προλαβαίνω. Μόλις ξυπνήσει θα της δώσω πάλι ρυζάλευρο και το απόγευμα θα πάμε μια επίσκεψη σε μία ξαδέρφη του άντρα μου που έχει ένα αγοράκι 1 μήνα μικρότερο από τη μπέμπα μας. Παραλίγο να πάει το παιδί φαντάρος και μετά να το δούμε, ντροπή μας το ξέρω Embarassed Embarassed Embarassed

Δέσποινα, η μπεμπούλα είναι ίδια εσύ ή μου φαίνεται;

doratz

doratz
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
candy έγραψε:και εμείς σίγουρα όλο τον 6 γάλα θα πίνουμε. Έτσι ήταν και στον μεγάλο. ο κάθε γιατρός αλλιώς
Ευχαριστώ Candy για την απάντηση και απο ότι κατάλαβα μόαλον ολοι ξεκινάνε με ριζάλευρο πρώτα.

Elena84

Elena84
EΦΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ… ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΡΧΩΜΑΙ… ΧΙΧΙΧΙ

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ… ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… ΒΟΥΤΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ… ΠΩΩΩΩ ΠΟΛΥ ΔΙΕΤΗΣ… ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΩ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ…

ΝΑΤΑΣΣΑΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ… ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ… ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ…

tzef

tzef
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ,ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ 3 ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ Shocked Shocked

ΕΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ;

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΟ , ΕΛΠΙΖΩ ΜΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ , ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!

Elena84

Elena84
tzef έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ,ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ 3 ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ Shocked Shocked

ΕΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ;

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΟ , ΕΛΠΙΖΩ ΜΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ , ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ... ΧΑΧΑΧΑ
ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ... ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 564595 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 564595 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 564595 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 564595

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσακια μου...
Δεσποινακι τελεια η φωτο σας...
Εφακι με κολαζεις με το γλυκο... Κανω και διαιτα...
Ελενα το ευχαριστηθηκε το φαγακι σας σημερα ε?
Νατασσα καλα να περασετε το βραδυ...
Εγω περιμενω μια φιλη να ερθει να πιουμε καφεδακι... Απο το πρωι κανω δουλειες... Πλυντηριο, σιδερωμα και ειχα και δυο ραντεβου για αποτριχωση... Τα αγορια μου κοιμουνται ακομη... Ο μικρος εφαγε στις 12:30 το μηλο του και απο εκεινη την ωρα δεν ξυπνησε... Τον πιανει για τα καλα φαινετε...
Αυτα τσουπρες... Τα λεμε αργοτερα... Φιλακια...

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Καλημέρα ομορφούλες! Να'μαστε και εμείς!
Αχ τι γκρίνια ήταν αυτή χτες!?
Ευτυχώς που κατά τις 11 και την πήρε ο ύπνος! Έχασε το ένα γεύμα αλλά δεν ξύπνησε μέσα στην νύχτα! Έχει να το κάνει αυτό μην σας πω από 15 ημερών! Το πρωί λέω κάτσε να κάνω 240 μην πεινάει το μωρό...!!! 140 έφαγε πάλι!!!
Έκλεισα και την κοπέλα που θα με βάψει σήμερα! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!! Είναι γνωστή μιας φίλης μου και την είχε βάψει στον γάμο της! Είναι από το ίδιο χωριό της Ημαθίας! Η κοπέλα βέβαια έμαθε τώρα ότι είναι έγκυος και στον γάμο μου θα είναι στο 5ο μήνα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά στην κοπέλα και να μπορέσει να έρθει να με βάψει Θεσσαλονίκη! Με έπιασε βέβαια ένα άγχος!! Μήπως πρέπει να έχω και μια δεύτερη στο μυαλό μου μην γίνει καμιά χαζομάρα τελευταίες μέρες και πάθω τραμπάκουλο!? Για να κάνω 2 δοκιμαστικά και να έρθει εκείνη την ημέρα Θεσσαλονίκη και να βάψει εμένα και την μαμά μου θέλει 200 ευρώ! Καλά δεν είναι!?
Γεωργία μου τέλειο το φορεματάκι σου!! Καλοφόρετο!!
Ελενάκι κάψε καμιά θερμίδα και για εμάς...!!!
Ελενάκι νούμερο 2 περαστικά σου κοπέλα μου!!! Οπότε πάει το σπετζοφάι ε???

Δεσποινακι εμενα με ειχε βαψει η Μπουντουρη και στον γαμο και στην βαφτηση... Πολυ καλη δουλεια... Για τιμη δεν ξερω τωρα να σου πω... Εδω ειναι...
http://www.raniabountouri.com/
Να και οι φωτο μου...
Απο τον γαμο...
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

Και απο την βαφτηση...
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]

tzef

tzef
ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΑΝΤΖΕΛΑ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 606100 ΘΕΑ!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ!ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΙ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ,ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΝΑΥΤΑΚΙ,ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΘΑ ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 3 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ

Tina_1982

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια. Δεν πρόλαβα καθόλου να μπω σήμερα. Έπιασα τις δουλειές, πήγα σούπερ μάρκετ και τώρα σας διάβασα.
Δέσποινα τέλεια η νέα φωτο. Νομίζω πως σου μοιάζει πολύ η κόρη σου.
Αγγελική ήσουν πολύ όμορφη νύφη, τέλεια μαλλιά-μακιγιάζ. Πρέπει να σου πω όμως ότι σε προτιμώ μελαχροινή. Σου πάει πολύ περισσότερο.(γνώμη μου πάντα)
Εμάς ο παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο λίγο μετά τους 5,5 μήνες και φρούτο μετά από καμμιά βδομάδα. Όταν δηλαδή θα'ναι σχεδόν 6 μηνών.Ο κάθε γιατρός τα δικά του.
Σας αφήνω. Πάω να παίξω με τον μικρό μου αντρούλη. Φιλάκια!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και απο εμένα!
Και ο δικός μου χθες απίστευτη γκρίνια! Κοιμήθηκε 11:30 και μέχρι τις 3:30 κάθε μισή ώρα ήταν ξύπνιος! 3:30-4:30 προσπαθούσα να τον κοιμήσω και στις 6 σηκώθηκε πάλι να φάει! Μετά κοιμήθηκε πάλι μέχρι τις 10. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 585182
Άντζελα ήσουν μια κούκλα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 606100
Δέσποινα το Σιλιάκι ίδια εσύ! Μια κούκλα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 604962
Σταυρούλα σιδερένια και πάλι κοπέλα μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 417472
Εμείς ξεκινήσαμε φρούτα στους 5 μήνες και ρυζάλευρο μετά από 10 μέρες! Ρυζάλευρο του πήρα το frezylac που είναι βιολογικό και πολύ νόστιμο! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 564595
Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 - Σελίδα 3 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις