1026 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 11:52 am
lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχαχαχαχα!αναποδοι παιδι μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 41, 42, 43
boubou έγραψε:κοιτα που εμεις που δν εχουμε ουτε ενα δν καιγονται οι κυριοι.κι εσεις που εχετε 2 κουτσικα θελουν κι αλλο!!!!ΕΕΕΕΕ δν παιζω
Deb έγραψε:Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Εμένα πάντως ο δικός μου το μεσημέρι πριν φύγει για δουλειά με απείλησε...Το βράδυ !!!
Marily11 έγραψε:Κι εγω θελωωωωωωω Θα κανω υπομονη μεχρι το σαββατο που τελειωνει η αντιβιωση και μετα... καημενε αντρουλη τρεμεεεεε!!!!!
jenjen έγραψε:Marily11 έγραψε:Κι εγω θελωωωωωωω Θα κανω υπομονη μεχρι το σαββατο που τελειωνει η αντιβιωση και μετα... καημενε αντρουλη τρεμεεεεε!!!!!
πες του να παρει καμια κουτα red bull μπας και γλιτωσει την αφυδατωση....χαχαχαχαχα
mariabel έγραψε:Ήρθα... Κορίτσια, δε θα ανοίξω εγλω το #14, αλλά η πρώτη που θα γράψει στην 53, ok?
Συγνώμη για την καθυστέρηση... Θα σας πω σε λίγο...
Το τεστ αρνητικό...
mariabel έγραψε:Ήρθα... Κορίτσια, δε θα ανοίξω εγλω το #14, αλλά η πρώτη που θα γράψει στην 53, ok?
Το τεστ αρνητικό...
Το τεστ αρνητικό...
ioanna85 έγραψε:Ευη σε χαλάρωσε καθολου το μπανακι;Χοτ ντογκ καλα να με πεθανεις θες;;;;Αφου ξερεις τον πονο μου!!
Μαρια απο την αγωνια θα ξεκινησω να τρωω τα νυχια μου!Μεχρι να δουμε αιμα δεν παραδεχομαστε τιποτα!
Τζενη ξελογιαστρα ε ξελογιαστρα!!Καταπακτη;;;;Δηλαδη αυτο ειμαστε;;;Με τρελαινεις!!!
Δεσποινα εγω που δεν ειμαι και θελω να τα φαω ολα;;;;Εσυ μην ακους για Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!
Ελλη κι αν παρεις κι ενα κιλο απο την αγωνια σου τοτε θα χασεις σιγουρα 2 κιλα!!!Κι εγω δεν μπορω τωρα...
Αργυρωεισαι η μονη που ειπε να περιμενει ε;και πανω που το εγραψε ειδα το ποστ σου!τσίγκινο σωβρακάκι;;;Θα πεθανω απο το γελιο!!!Εισαι θεα!!!
Λιανα καλα να παθεις τωρα αφου τον ξεζουμισες εσυ κατσε να σε ξεζουμισει τωρα αυτος!Χαχαχαχαχαχαχα!!!Και στον δικο μου οτι πηρε........
Marily11 κριμα τα καημενα σου!Ζωη σε εσας!Τι να πεις σε τετοια θεματα;
boubou έγραψε:Να το ανοιξω εγω το καινουριο τωρα????
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης