451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Τετ Φεβ 22, 2012 7:00 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Περαστικά kira!!!
Όσο για το καλοριφέρ,υπομονή!!!
Όσο για το καλοριφέρ,υπομονή!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kira έγραψε:Κορίτσια γεια σας,μπήκα και το πρωί στον χαμό με το άλλο θέμα και τώρα που κοιμάται το κορίτσι μου!
Σήμερα η ψυχολογία πιο κάτω από το πάτωμα!Είμαι 4η μέρα σήμερα μέχρι 37.8 φτάνω,αλλά νιώθω χάλια!Το κορίτσι μου όλο το βράδυ την ξύπναγα για αντιπυρετικά και όλη μέρα πάλι με αντιπυρετικά!Πήρα την παιδίατρο της και μου είπε αφού ξεκίνησε χθες και δεν έχει άλλα συμπτώματα εκτός πυρετού και καταροής,να περιμένω ως αύριο!!Δεν ξέρω είμαι σκ..τα!
Και το κερασάκι στην τούρτα,χτυπάει ο διαχειριστής το θυρωτηλέφωνο και μου λέει σήμερα και αύριο δεν θα έχουμε καλοριφέρ,λόγω βλάβης στο λέβητα!!
Μιλάμε σας γράφω και κλαίω,δεν ξέρω σήμερα είμαι
Ιωαννάκι μου περαστικά σου κοπέλα μου!!Σκέου ότι όταν τελειώσει,θα κυνηγήσεις τον στόχο!
Τα φιλιά μου σε όλες σας.
ioanna85 έγραψε:Τζενη οχι ευτυχως, η περιοδος μου ρολόι!
Μακαρι να πανε ολα καλα γιατι φοβαμαι λιγο!!!
Αργυρω θα δαγκωσω τον υπολογιστη αν εσυ και η Ελλη συνεχισετε!Χαχαχαχα!Εσενα ποτε σου ειπε ο γιατρος πως μπορεις να ξαναπροσπαθησεις;
Ελλη κι εγω πεθαινω για μπριζολιτσα με τηγανιτη πατατα και σαλατουλα!
Αναστασια γιατι τοσο απαισιοδοξια παιδι μου; Για ανεβα, μην ανεβω εγω και σε δειρω!!!
jenjen έγραψε:
ελπιζω να ξερεις οτι το ανχος δεν κανει καλο σε αυτες τις περιπτωσεις....το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το ξεχασεις αλλα προσπαθησε να το βαλεις πολυυυυυυυυυ πισω στο μυαλο σου...ολα καλα θα πανε...εγω παντως αυτες τις μερες που σας γνωριζω εχω καταλαβει οτι εισαι πολυ αισιοδοξο ατομο με υπομονη...χρησιμοποιησε τα και θα δεις θα σου βγει σε καλο!!!!
kira έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Με τρώει από μέσα μου να την πάω στην παιδίατρο αλλά αυτή μου είπε όχι,,,,,,,,,,,,,,
Οι γονείς μου μένουν σε άλλη πόλη κοπέλα μου,αλλά ίσως την πάρω να πάμε στην αδελφή μου που σπουδάζει εδώ,αλλά μη φανταστείς κι εκεί μια φοιτητική γκαρσονιέρα και το κακό είναι ότι λείπει,γύρισε στην πόλη μας,γιατί τελείωσε την εξεταστική και θα μείνει ως την καθαρά δευτέρα.
ioanna85 έγραψε:Για την Αναστασια....για να γελασεις!!!
Εισαι παιδαρος αλλα εισαι και κακούλης....
Έχω βάλει ήδη το κλιματιστικό,αλλά πόσο να ζεστάνει!!!!!Ίσως επειδή έχω και ρίγος παγώνω απίστευτα!!ioanna85 έγραψε:Βρε η μικρη σου ειναι ολοκληρο κοριτσακι που μπορεις να συζητησεις μαζι της και να σου πει αν κρυώνει!Ντυσε την καλα, βαλε αεροθερμο ή τζακι ή κλιματιστικο ή σομπα ή οτι εχεις!!!Ολα μια χαρα.
Οσο για τον γιατρο αφου σου λεει να μην ανησυχεις εσυ γιατι δεν ηρεμεις; Σου ειπα το αγχωνεις κι αυτό! Αν δεν αντεχεις πηγαινε, τι θα κανει; θα σε διώξει; Αλλα μην την βγαλεις εξω με τετοιο καιρο....
boubou έγραψε:ήρθα πάλι..έφαγα τις φακές μου με φετούλα !! αχ ο αντρούλης μου αρρώστησε ... έτσι το πάμε με βάρδιες τελικά!
Ιωάννα τέλειο το βιντεάκι..πεθανα στο γέλιο
Αναστασία μου μην στεναχωριέσαι..όλες οι γρίπες το ίδιο είναι!!τα λενε για να μας φοβίζουν καλή μου!αν κατσεις και το ψάξεις θα δεις ότι ΠΑΝΤΑ πεθαιναν καποιοι άνθρωποι από απλή γρίπη!! ...δν ειναι το η1ν1 χειροτερα απο τις άλλες φορές απλά κάθε φορά εξελίσσονται και δν βοηθάνε τα ηδη υπάρχοντα φάρμακα!!.. μη φοβάσαι για το κοριτσάκι σου!!Αφου δν ανησυχεί ο γιατρός δν υπάρχει λόγος ανησυχίας!! εσύ να τις δίνεις τα φαρμακάκια της όπως πρέπει και θα περάσει!!Είσαι λίγο κουρασμενη και απο την δική σου αρρώστια και γι αυτό έπεσε η διάθεση!! αλλα το team εδώ θα σου την φτιάξει ειμαι σίγουρη!Βαλε αεροθερμάκι για σήμερα και θα φτιάξει και ο λέβητας!δν θα μείνει για πάντα χαλασμένος!τι στο καλό?
Τζένη καλή ορεξη!!!
Ευχαριστώ Ευη μου κι εσάνα και όλες σας,Τζένη,Αργυρώ,Λιάνα.Άντα όλες όλες!!!!!!evi27 έγραψε:ξαναήρθα...δεν με πήρε ο ύπνος τελικά...οπότε κοίμησα τον αντρούλη και να'μαι...
Αναστασία μου περαστικά σας!μην αγχωνεσαι βρε...θα περάσει!
Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα,
σήμερα στο τρέξιμο..
πάλι για φαγητό μιλάτε καλέ ;
εγώ τώρα μαγειρεύω, ακόμα δεν φάγαμε.
Βραστό και κέικ. Έχω ένα λίτρο ακόμα γάλα και θα χαλάσει, τι να το κάνω ;
Αναστασία όταν είδα την διαφήμισή αυτή είπα στον δικό μου θα σου οργανώσω ανάλογο μπάρτσελοτ
evi27 έγραψε:
ακριβώς!κι εγώ δεν νύσταζα κι ήθελε να κοιμηθώ με το ζόρι!! θέλει να με νιώθει δίπλα του για να κοιμηθει...κι έτσι περιμένω και μετά ξεγλιστραω...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης