Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 43]

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Περαστικά kira!!!
Όσο για το καλοριφέρ,υπομονή!!! Rolling Eyes

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενη οχι ευτυχως, η περιοδος μου ρολόι!
Μακαρι να πανε ολα καλα γιατι φοβαμαι λιγο!!!

Αργυρω θα δαγκωσω τον υπολογιστη αν εσυ και η Ελλη συνεχισετε!Χαχαχαχα!Εσενα ποτε σου ειπε ο γιατρος πως μπορεις να ξαναπροσπαθησεις;

Ελλη κι εγω πεθαινω για μπριζολιτσα με τηγανιτη πατατα και σαλατουλα!

Αναστασια γιατι τοσο απαισιοδοξια παιδι μου; Για ανεβα, μην ανεβω εγω και σε δειρω!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kira έγραψε:Κορίτσια γεια σας,μπήκα και το πρωί στον χαμό με το άλλο θέμα και τώρα που κοιμάται το κορίτσι μου!
Σήμερα η ψυχολογία πιο κάτω από το πάτωμα!Είμαι 4η μέρα σήμερα μέχρι 37.8 φτάνω,αλλά νιώθω χάλια!Το κορίτσι μου όλο το βράδυ την ξύπναγα για αντιπυρετικά και όλη μέρα πάλι με αντιπυρετικά!Πήρα την παιδίατρο της και μου είπε αφού ξεκίνησε χθες και δεν έχει άλλα συμπτώματα εκτός πυρετού και καταροής,να περιμένω ως αύριο!!Δεν ξέρω είμαι σκ..τα!
Και το κερασάκι στην τούρτα,χτυπάει ο διαχειριστής το θυρωτηλέφωνο και μου λέει σήμερα και αύριο δεν θα έχουμε καλοριφέρ,λόγω βλάβης στο λέβητα!!
Μιλάμε σας γράφω και κλαίω,δεν ξέρω σήμερα είμαι Sad Sad

Ιωαννάκι μου περαστικά σου κοπέλα μου!!Σκέου ότι όταν τελειώσει,θα κυνηγήσεις τον στόχο!
Τα φιλιά μου σε όλες σας.

αχ περαστικα στο κοριτσακι σου...ολα καλα θα πανε...δεν εχεις καποιον συγγενη να μεινεις κανα 2 μερες μεχρι να φτιαχτει ο λεβητας μην κρυωσει περισσοτερο???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια η λυση ειναι μια και λεγεται.....αεροθερμο!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Τζενη οχι ευτυχως, η περιοδος μου ρολόι!
Μακαρι να πανε ολα καλα γιατι φοβαμαι λιγο!!!

Αργυρω θα δαγκωσω τον υπολογιστη αν εσυ και η Ελλη συνεχισετε!Χαχαχαχα!Εσενα ποτε σου ειπε ο γιατρος πως μπορεις να ξαναπροσπαθησεις;

Ελλη κι εγω πεθαινω για μπριζολιτσα με τηγανιτη πατατα και σαλατουλα!

Αναστασια γιατι τοσο απαισιοδοξια παιδι μου; Για ανεβα, μην ανεβω εγω και σε δειρω!!!

ελπιζω να ξερεις οτι το ανχος δεν κανει καλο σε αυτες τις περιπτωσεις....το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το ξεχασεις αλλα προσπαθησε να το βαλεις πολυυυυυυυυυ πισω στο μυαλο σου...ολα καλα θα πανε...εγω παντως αυτες τις μερες που σας γνωριζω εχω καταλαβει οτι εισαι πολυ αισιοδοξο ατομο με υπομονη...χρησιμοποιησε τα και θα δεις θα σου βγει σε καλο!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για την Αναστασια....για να γελασεις!!!

Εισαι παιδαρος αλλα εισαι και κακούλης....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:
ελπιζω να ξερεις οτι το ανχος δεν κανει καλο σε αυτες τις περιπτωσεις....το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το ξεχασεις αλλα προσπαθησε να το βαλεις πολυυυυυυυυυ πισω στο μυαλο σου...ολα καλα θα πανε...εγω παντως αυτες τις μερες που σας γνωριζω εχω καταλαβει οτι εισαι πολυ αισιοδοξο ατομο με υπομονη...χρησιμοποιησε τα και θα δεις θα σου βγει σε καλο!!!!

ευχαριστώ πολύ! αισιοδοξη σε γενικες γραμμες ειμαι αν και εχω και τις στιγμές μου!
Καλη επιτυχια σε ολες!!!!

kira

kira
Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Με τρώει από μέσα μου να την πάω στην παιδίατρο αλλά αυτή μου είπε όχι,,,,,,,,,,,,,,
Οι γονείς μου μένουν σε άλλη πόλη κοπέλα μου,αλλά ίσως την πάρω να πάμε στην αδελφή μου που σπουδάζει εδώ,αλλά μη φανταστείς κι εκεί μια φοιτητική γκαρσονιέρα και το κακό είναι ότι λείπει,γύρισε στην πόλη μας,γιατί τελείωσε την εξεταστική και θα μείνει ως την καθαρά δευτέρα.

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον...ο chef του σπιτιου με φωναζει!!το φαγητο ειναι ετοιμο..παω να δοκιμασω και τα λεμε πιο μετα να σας πω τις εντυπωσεις μου...φιλακια πολλα!!!!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kira έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Με τρώει από μέσα μου να την πάω στην παιδίατρο αλλά αυτή μου είπε όχι,,,,,,,,,,,,,,
Οι γονείς μου μένουν σε άλλη πόλη κοπέλα μου,αλλά ίσως την πάρω να πάμε στην αδελφή μου που σπουδάζει εδώ,αλλά μη φανταστείς κι εκεί μια φοιτητική γκαρσονιέρα και το κακό είναι ότι λείπει,γύρισε στην πόλη μας,γιατί τελείωσε την εξεταστική και θα μείνει ως την καθαρά δευτέρα.

ε τοτε πας στην λυση που ειπε η ιωαννα!!!αεροθερμο....

kira

kira
ioanna85 έγραψε:Για την Αναστασια....για να γελασεις!!!

Εισαι παιδαρος αλλα εισαι και κακούλης....

Α ρε Ιωάννα μου όντως το χειλάκι Very Happy !!Α μακάρι να ερχόσουν για παρεούλα και ας με έδερνες κι όλας!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε η μικρη σου ειναι ολοκληρο κοριτσακι που μπορεις να συζητησεις μαζι της και να σου πει αν κρυώνει!Ντυσε την καλα, βαλε αεροθερμο ή τζακι ή κλιματιστικο ή σομπα ή οτι εχεις!!!Ολα μια χαρα.
Οσο για τον γιατρο αφου σου λεει να μην ανησυχεις εσυ γιατι δεν ηρεμεις; Σου ειπα το αγχωνεις κι αυτό! Αν δεν αντεχεις πηγαινε, τι θα κανει; θα σε διώξει; Αλλα μην την βγαλεις εξω με τετοιο καιρο....

kira

kira
ioanna85 έγραψε:Βρε η μικρη σου ειναι ολοκληρο κοριτσακι που μπορεις να συζητησεις μαζι της και να σου πει αν κρυώνει!Ντυσε την καλα, βαλε αεροθερμο ή τζακι ή κλιματιστικο ή σομπα ή οτι εχεις!!!Ολα μια χαρα.
Οσο για τον γιατρο αφου σου λεει να μην ανησυχεις εσυ γιατι δεν ηρεμεις; Σου ειπα το αγχωνεις κι αυτό! Αν δεν αντεχεις πηγαινε, τι θα κανει; θα σε διώξει; Αλλα μην την βγαλεις εξω με τετοιο καιρο....
Έχω βάλει ήδη το κλιματιστικό,αλλά πόσο να ζεστάνει!!!!!Ίσως επειδή έχω και ρίγος παγώνω απίστευτα!!
Να σε ρωτήσω έχεις την ίδια γνώμη για γυναίκες ιατρούς και άλλων ειδικοτήτων ή μόνο γυναικολόγων(που εκεί ξέρεις από πρώτο χέρι φυσικά)!
Λέω μήπως έχεις ακούσει??

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509

Μου είπε οτι μπορώ μετά απο ένα μήνα. Smile Smile Smile

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναήρθα...δεν με πήρε ο ύπνος τελικά...οπότε κοίμησα τον αντρούλη και να'μαι... Very Happy

Αναστασία μου περαστικά σας!μην αγχωνεσαι βρε...θα περάσει!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι..έφαγα τις φακές μου με φετούλα !! αχ ο αντρούλης μου αρρώστησε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M201... έτσι το πάμε με βάρδιες τελικά!

Ιωάννα τέλειο το βιντεάκι..πεθανα στο γέλιο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M121

Αναστασία μου μην στεναχωριέσαι..όλες οι γρίπες το ίδιο είναι!!τα λενε για να μας φοβίζουν καλή μου!αν κατσεις και το ψάξεις θα δεις ότι ΠΑΝΤΑ πεθαιναν καποιοι άνθρωποι από απλή γρίπη!! ...δν ειναι το η1ν1 χειροτερα απο τις άλλες φορές απλά κάθε φορά εξελίσσονται και δν βοηθάνε τα ηδη υπάρχοντα φάρμακα!!.. μη φοβάσαι για το κοριτσάκι σου!!Αφου δν ανησυχεί ο γιατρός δν υπάρχει λόγος ανησυχίας!! εσύ να τις δίνεις τα φαρμακάκια της όπως πρέπει και θα περάσει!!Είσαι λίγο κουρασμενη και απο την δική σου αρρώστια και γι αυτό έπεσε η διάθεση!! αλλα το team εδώ θα σου την φτιάξει ειμαι σίγουρη!Βαλε αεροθερμάκι για σήμερα και θα φτιάξει και ο λέβητας!δν θα μείνει για πάντα χαλασμένος!τι στο καλό? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767

Τζένη καλή ορεξη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 90233

kira

kira
boubou έγραψε:ήρθα πάλι..έφαγα τις φακές μου με φετούλα !! αχ ο αντρούλης μου αρρώστησε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M201... έτσι το πάμε με βάρδιες τελικά!

Ιωάννα τέλειο το βιντεάκι..πεθανα στο γέλιο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M121

Αναστασία μου μην στεναχωριέσαι..όλες οι γρίπες το ίδιο είναι!!τα λενε για να μας φοβίζουν καλή μου!αν κατσεις και το ψάξεις θα δεις ότι ΠΑΝΤΑ πεθαιναν καποιοι άνθρωποι από απλή γρίπη!! ...δν ειναι το η1ν1 χειροτερα απο τις άλλες φορές απλά κάθε φορά εξελίσσονται και δν βοηθάνε τα ηδη υπάρχοντα φάρμακα!!.. μη φοβάσαι για το κοριτσάκι σου!!Αφου δν ανησυχεί ο γιατρός δν υπάρχει λόγος ανησυχίας!! εσύ να τις δίνεις τα φαρμακάκια της όπως πρέπει και θα περάσει!!Είσαι λίγο κουρασμενη και απο την δική σου αρρώστια και γι αυτό έπεσε η διάθεση!! αλλα το team εδώ θα σου την φτιάξει ειμαι σίγουρη!Βαλε αεροθερμάκι για σήμερα και θα φτιάξει και ο λέβητας!δν θα μείνει για πάντα χαλασμένος!τι στο καλό? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767

Τζένη καλή ορεξη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 90233

Ετσι είναι Έλλη μου,αλλά το άγχος της μαμάς που κι εσύ θα το νιώσεις,και στο εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ,όπως και σε όλα τα κορίτσια μου,σε συνδυασμό με την δική μου ατονία και το γενικότερο κλιμα,με έριξαν περισσότερο!!
Όμως σας ευχαριστώ και θα ανέβω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 379767

kira

kira
evi27 έγραψε:ξαναήρθα...δεν με πήρε ο ύπνος τελικά...οπότε κοίμησα τον αντρούλη και να'μαι... Very Happy

Αναστασία μου περαστικά σας!μην αγχωνεσαι βρε...θα περάσει!
Ευχαριστώ Ευη μου κι εσάνα και όλες σας,Τζένη,Αργυρώ,Λιάνα.Άντα όλες όλες!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 15419

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια απομονωσε το δωματιο, κλεισε τις πορτες και θα δεις!Μια χαρα ζεσταινει, κι εγω το χρησιμοποιω και μου ζεσταινει σαλονοτραπεζαρια και σαλονι που ειναι αρκετα μεγαλος χωρος. Μονο για γυναικες γυναικολογους εχω ασχημη αποψη!Για αλλες ειδικοτητες δεν ξερω!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M130

Αργυρω πισω μας ερχεσαι κι εσυ!!!Μετα απο μια αποξεση- δεν ξερω αν εκανες εσυ- μπορεις να συλλάβεις πιο ευκολα!!!

Ευη εβαλες για νανι το μωρο και ήρθες; Ετσι κανω κι εγω γιατι δεν κοιμαμαι ποτε τα μεσημέρια και θελει να με βαλει κατω με το ζορι!Καθομαι διπλα του για λιγο και μετα σα γατακι φευγω!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M018

Ελλη περαστικα στον αντρουλη...θα βαλω κι αλλες αστειες διαφημισεις πιο μετα!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια... δεν σας έχω μάθει ακόμα καλά και μπερδεύομαι με το ποια είπε τι... Shocked Shocked

Συλληπητήρια για τον παππούκα που έφυγε... εύχομαι ο θεός να αναπαύσει την ψιχούλα του και ζωή σε σας...

Ιωάννα πόσες φορές σου ήρθε μετά την απόξεση? Αυτή τώρα είναι η δεύτερη? Και αμέσως μετά αρχίζεις προσπάθειες?

Εγώ κορίτσια παλιά κάθε φορά που είχα περίοδο πονούσα φριχτά!! Ανέβαζα πυρετό, έκανα εμετό... ήμουν άρρωστη κανονικά. Αυτό σταμάτησε όταν άρχισα τα αντισυλληπτικά.. Παίζει να έχουν αυτά ευθύνη για την παλίνδρομη?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:

Ευη εβαλες για νανι το μωρο και ήρθες; Ετσι κανω κι εγω γιατι δεν κοιμαμαι ποτε τα μεσημέρια και θελει να με βαλει κατω με το ζορι!Καθομαι διπλα του για λιγο και μετα σα γατακι φευγω!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 M018

ακριβώς!κι εγώ δεν νύσταζα κι ήθελε να κοιμηθώ με το ζόρι!! θέλει να με νιώθει δίπλα του για να κοιμηθει...κι έτσι περιμένω και μετά ξεγλιστραω... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 40746

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Αργυρω πισω μας ερχεσαι κι εσυ!!!Μετα απο μια αποξεση- δεν ξερω αν εκανες εσυ- μπορεις να συλλάβεις πιο ευκολα!!!
Όχι Ιωάννα μου,δεν έκανα απόξεση.Δεν χρειάστηκε,το φασολάκι μου έμεινε στα χέρια. Sad Sad Sad Όταν πήγα στο γιατρό είχαν φύγει σχεδόν τα πάντα...η μήτρα πεντακάθαρη!!!Τώρα έχω 2-3 μέρες που καθάρισα εντελώς απο το αίμα...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα,
σήμερα στο τρέξιμο..
πάλι για φαγητό μιλάτε καλέ ;
εγώ τώρα μαγειρεύω, ακόμα δεν φάγαμε.
Βραστό και κέικ. Έχω ένα λίτρο ακόμα γάλα και θα χαλάσει, τι να το κάνω ;

Αναστασία όταν είδα την διαφήμισή αυτή είπα στον δικό μου θα σου οργανώσω ανάλογο μπάρτσελοτ Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 328109

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα,
σήμερα στο τρέξιμο..
πάλι για φαγητό μιλάτε καλέ ;
εγώ τώρα μαγειρεύω, ακόμα δεν φάγαμε.
Βραστό και κέικ. Έχω ένα λίτρο ακόμα γάλα και θα χαλάσει, τι να το κάνω ;

Αναστασία όταν είδα την διαφήμισή αυτή είπα στον δικό μου θα σου οργανώσω ανάλογο μπάρτσελοτ Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 328109

γεια σου Αναστασία!! 1 λίτρο γάλα ε? ρυζόγαλο.....μπουγάτσα....προφιτερολ...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:

ακριβώς!κι εγώ δεν νύσταζα κι ήθελε να κοιμηθώ με το ζόρι!! θέλει να με νιώθει δίπλα του για να κοιμηθει...κι έτσι περιμένω και μετά ξεγλιστραω... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 19 40746

εμένα δεν έχει πρόβλημα, ροχαλίζει πριν βάλει το κεφάλι στο μαξιλάρι Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις