Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 43]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
παλιόγριες εγώ θα προσπαθώ ακόμα και με μασέλα

Χαχαχαχα Thats the spirit!! cheers

Τζένη του πότε είσαι εσύ να ξέρω να κλείσω κ για σενα στο καπή?

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε ασε αντα , την πρωτη φορα ειχα εναν αερα " ειμαι εγκυος και ολα θα πανε καλα" Η μαμα μου ελεγε προσεχε , μην κουραζεσαι κλπ κλπ εγω τιποτα ... Τελικα βεβαια εφταιξε χρωματοσωμικη ( η οπως την λενε)ανωμαλια .. Στη δευτερη ολοι οι γιατροι μου ελεγαν να ειμαι συγκρατημενη .. και ημουν αλλα παλι στραβα πηγε . Ελπιζω η τριτη να ειναι και τυχερη

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ada με εκανες και γελασα κοριτσι μου! ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!! θα το ψαξω..και αλοιμονο του αυτος που μου εκανε βουντου...θα τον φαω!

Λεμονακι γεια σου! χαιρομαι που ηρθες ξανα στην παρεα μας..τα κοριτσια εδω ανασηχουσαν..ολο για σενα ρωτουσαν!

Συγνωμη ρε κοριτσια σε τι φορουμ ειμαι για μαμαδες ή για γιαγιαδες.. με μπερδεψατε!

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια,σας καληνυχτώ!!!
Θα τα πούμε πάλι αύριο!!!
Φιλιά σε όλες και με το καλό γεμάτες κοιλίτσες!!! I love you I love you I love you

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ασε ασε αντα , την πρωτη φορα ειχα εναν αερα " ειμαι εγκυος και ολα θα πανε καλα" Η μαμα μου ελεγε προσεχε , μην κουραζεσαι κλπ κλπ εγω τιποτα ...

Η τρίτη θα σου είναι σίγουρα η τυχερή! Very Happy

Όσο για τον αέρα, τον ίδιο είχα κι εγώ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 M027 ακριβώς όμως...

Μαριλυ είμαστε ξεχωριστή υποκατηγορία "Ειμαι γιαγιά" Αχαχαχαχα σήμερα σε καλό να μας βγει Razz Η Τρελοάντα στις υπηρεσίες σας!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

εγω ειμαι του 83' αλλα δεν θελω να μου κλεισεις καμια θεση!!!!θα γινω σαν την γιαγιουλα απο την NEW YORK που ηταν 98 χρονων και ετρεχε σε επιδειξεις μοδας...η σαν την αλλη γιαγιουλα (100 χρονων) που παντρευτηκε τον αγαπημενο της που ηταν 13 χρονια μικροτερος της παρακαλω!!!τεκνατζου η γιαγια!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ καλό βράδυ.

πω πω κορίτσια να κάνουμε μια εκδρομή σε μοναστήρια

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="jenjen"]
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

εγω ειμαι του 83' αλλα δεν θελω να μου κλεισεις καμια θεση!!!!θα γινω σαν την γιαγιουλα απο την NEW YORK που ηταν 98 χρονων και ετρεχε σε επιδειξεις μοδας...η σαν την αλλη γιαγιουλα (100 χρονων) που παντρευτηκε τον αγαπημενο της που ηταν 13 χρονια μικροτερος της παρακαλω!!!τεκνατζου η γιαγια!!!

jenjen καλα τα λες εσυ..κι εγω ετσι θελω να γινω..αλλα αν ειναι να ειμαι 100 χρονων και να παρω εναν κατα 13 και κατα 20 χρονια μικροτερο μου.. κλαφτα!! δεν θα μπορω να κανω τιποτα you know!!! οποτε απο το να ειμαι με ενα πιεσομετρο στο χερι γιατι μονο αυτο θα μπορω να προσφερω..ασε μενω και μονη μου! χαχαχαχαχα Wink

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:Αργυρώ καλό βράδυ.

λεμονακι και συ κριση????ελα ελα.....δεν θελω εσυ που ανοιξες το θεμα να σε παιρνει απο κατω!!!!εσυ πρεπει να μας ανεβαζεις!!!!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Marily11"]
jenjen έγραψε:
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

jenjen καλα τα λες εσυ..κι εγω ετσι θελω να γινω..αλλα αν ειναι να ειμαι 100 χρονων και να παρω εναν κατα 13 και κατα 20 χρονια μικροτερο μου.. κλαφτα!! δεν θα μπορω να κανω τιποτα you know!!! οποτε απο το να ειμαι με ενα πιεσομετρο στο χερι γιατι μονο αυτο θα μπορω να προσφερω..ασε μενω και μονη μου! χαχαχαχαχα Wink

τι λες καλε????ξερεις ποσο καλα παιρνανε τα παπουδια????εχουν ζησει την ζωη τους ξερουν σε τι να μην αναλωνονται και εκτιμανε το παραμικρο!!!!μια χαρα θα μαστε!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:

λεμονακι και συ κριση????ελα ελα.....δεν θελω εσυ που ανοιξες το θεμα να σε παιρνει απο κατω!!!!εσυ πρεπει να μας ανεβαζεις!!!!!!

εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι είμαι 16 χρονών απο εκεί και πέρα οτι γράφω ψέμα είναι, σε κουβέντα να βρισκόμαστε

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 να κάνετε ενα ευχέλαιο, τι να πω παιδακι μου; Ελπιζω το προβλημα του κουνιαδου σου να μην ειναι σοβαρο. Οτι λεει η πεθερα μπαινακης, βγαινακης. Η καθε μια σπιτι της. Τι μικροβιο ειναι αν επιτρέπεται; Μήπως η θεραπεια είναι λαθος; Τα μικρόβια αυτα καταπολεμουνται αλλα δεν φευγουν ποτε για πάντα! Ασε που ο ενας κολλαει τον αλλον αν εχετε ελευθερες επαφες κατα την περιοδο της αγωγής!!

Νικη κι εγω αν και ημουν μεσα στα πραγματα ζουσα στην ψευδαίσθηση πως ειναι ευκολο!!!Καλη και η δουλεια δε λεω αλλα την ευχαριστηση που σου δινει ένα παιδι δε σου την δινει καμμια δουλεια!Αφου δεν εχεις αλλο προβλημα ειναι ολα θεμα αγχους. Παρε το αγόρι σου και περνα καλα, απολαυσε τις στιγμές και συντομα θα έχεις ενα μωρακι!

Αντα δε στο ειχα πει; Σου ειπα η ζυγαρια θα λεει τα ιδια κιλα αλλα εσυ θα εισαι πιο ξεφουσκωτη...Δυστυχως τα ξερω γιατι προηγουμαι στο γεγονος!!!

Τζένη να μαθεις να διαβαζεις το σωμα σου και να μην μετρας μερες! Ευχομαι σε 2-3 βδομαδες να μας ανακοινώσεις ευχαριστα νεα!!!παρε θετικη ενέργεια!!!Αυτο το ειμαστε οσο αισθανομαστε...εμενα δε με συμφέρει!!!

Λεμονακι με μασελα ε; Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Αργυρώ030509 καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 Md040

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="jenjen"][quote="Marily11"]
jenjen έγραψε:
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

τι λες καλε????ξερεις ποσο καλα παιρνανε τα παπουδια????εχουν ζησει την ζωη τους ξερουν σε τι να μην αναλωνονται και εκτιμανε το παραμικρο!!!!μια χαρα θα μαστε!!!!

Κοιταξε..σ'αυτο δεν εχεις αδικο! και το αλλο καλο ειναι οτι σιγουρα μα σιγουρα ομως δεν θα εχεις πεθερικα!!! τωρα που το ξανασκεφτομαι μου αρεσει η ιδεα σου!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:

Χωρίς πλάκα τώρα το έκανε ένα φιλικό ζευγάρι των δικών μου που προσπαθούσαν για πολύ καιρό κ δε γινόταν τίποτα.

Πήραν λοιπόν σβάρνα εκκλησίες κ μοναστήρια από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο κ μετά η γυναίκα έμεινε έγκυος σε δίδυμα!

Βέβαια δεν ξέρω άμα στο ενδιάμεσο έκαναν προσπάθειες με εξωσωματική γιατί ήμουν μικρούλα κ δε με είπαν λεπτομέρειες.

Τώρα που το ξαναλες Ιωάννα σαν να έχεις (πάλι!!) δίκιο. Λες να μην είναι από την αποχή από τη σοκολάτα???Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 585182

Υ.Γ βέβαια δε θα γίνει κ μεγάλη ζημιά μιας κ είμαι σε ισόγειο Razz αλλά λέμε τώρα για να ακουστεί πιο δραματικό!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:
jenjen έγραψε:

εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι είμαι 16 χρονών απο εκεί και πέρα οτι γράφω ψέμα είναι, σε κουβέντα να βρισκόμαστε

χαχαχααχαχα ετσι μπραβο!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

Χωρίς πλάκα τώρα το έκανε ένα φιλικό ζευγάρι των δικών μου που προσπαθούσαν για πολύ καιρό κ δε γινόταν τίποτα.

Πήραν λοιπόν σβάρνα εκκλησίες κ μοναστήρια από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο κ μετά η γυναίκα έμεινε έγκυος σε δίδυμα!

Βέβαια δεν ξέρω άμα στο ενδιάμεσο έκαναν προσπάθειες με εξωσωματική γιατί ήμουν μικρούλα κ δε με είπαν λεπτομέρειες.

Τώρα που το ξαναλες Ιωάννα σαν να έχεις (πάλι!!) δίκιο. Λες να μην είναι από την αποχή από τη σοκολάτα???Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 585182

Υ.Γ βέβαια δε θα γίνει κ μεγάλη ζημιά μιας κ είμαι σε ισόγειο Razz αλλά λέμε τώρα για να ακουστεί πιο δραματικό!!

πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις!!!!!δινεις ρεστα σημερα!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα το πολυ πολυ να σε βρει αυριο η γιαγια στην αυλη και να σε σκουπισει κι εσενα....Χαχαχαχαχα!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ada"]
Λεμονάκι έγραψε:

αν πέσεις θα έρθω να σε πιάσω,
χι χι χι θα σου την χαλάσω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ισόγειο έ ; μην έρθω και είσαι στον τρίτο

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι 16 σε γατισια χρονια;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Λεμονακι 16 σε γατισια χρονια;
μαϊμουδίσια 16 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 40746

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marily ειδες που ολα εχουν την θετικη τους πλευρα?????
ιωαννα....αχ μακαρι μανουλιτσα να εχω ευχαριστα νεα σε 3 εβδομαδες!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι εισαι μια μαιμουδιτσα εσυ....Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 M004

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχαχα ρε κορίτσια τι να πρωτοσχολιάσω?

Τη γιαγιά που θα με σκουπίσει σαν το φύλλο της αυλής, ή που θα με πιάσει το Λεμονάκι μη σπάσω κανα νύχι(κ μόλις τα βαψα δε λέει...) από την πολυόροφη πτώση!!

Αχαχαχαχα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 M146

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σορυ που χάθηκα ήρθε το αφεντικό μου και δν μπορουσα να μπω και μετα οταν γυρισα σπιτι ψοφησα στον υπνο..και να'μαι τώρα

Δεσποινάκι..πραγματικά έχω θυμώσει πάααααρα πολύ με αυτή που θέλει να λέγεται γιατρός!!!!!! ειδες κοριτσάκι μου που σου λέγαμε ότι όλα καλά θα πάνε?? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 328109 Συγκινήθηκα τόοοοοσο πολύ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 534787

Γκρινιάρα και σένα σου αρέσει το σίδερο?? Shocked Shocked αυξάνεστε..να ανησυχήσω? χαχαχαχα Razz Razz

Ιωάννα κι εγώ το ίδιο παθαίνω..με το που πιανω λεφτά στα χέρια μου δν προλαβαίνω να τα χαρώ....εξανεμίζονται!!!

Δημητρούλα είδατε το μπεμπάκι σας ?το χορτάσατε!? χαιρομαι που όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου κοριτσάκι μου...σου έφυγε λίγο παραπάνω άγχος ε? Very Happy Very Happy

Μαράκι...τι έχουμε πει??θα σε μαλώσω!!μέχρι να έρθει ελπίζουμε!!!μπορεί κι εσύ να έχεις καθυστερημένη σύλληψη και να μην ανιχνεύει ακόμη το τεστ!!Περίμενε και το θαύμα θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα!!!Το βλέπω εγώ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 654316

φουρφουρακι καλως ήρθες στο παρεάκι μου!!λυπάμαι κοριτσάκι μου γι αυτο που συνέβει αλλά ειμαι σίγουρη ότι το επόμενο σποράκι θα έρθει για να μείνει!!!να μην στεναχωριέσαι και φυσικά να μην αγχώνεσαι!! εμεις εδω μέσα κάνουμε πλακίτσα μιλάμε για φαγητά και γλυκά..δν μιλάμε μόνο για μωρά..οπότε ελπίζω να σου κρατήσουμε καλή συντροφιά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 875502

αναστασια (κιρα) ελπίζω να αρχίσεις να νιώθεις γρήγορα καλά!!κι εσύ και το μπουμπουκινι σου!!εμενα μάλλον ήταν ίωση , έκανε τον κύκλο της κι έφυγε..και να μην ξανάρθει!!! δν πήρα φάρμακα για να περάσει.μόνο ντεπον! bom

Αντα έχω πάθει έρωτα με το πως χειρίζεσαι τα μαιμουδίνια καλεεεεεεεε!!!!

Εύη άλλες στις γόνιμες έχουν πολλές ορέξεις για Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 215994 ..εσύ που γενικά έχεις ορέξεις στις γόνιμες νυστάζεις? χαχαχα

λεμονάκι μεγιά το μαλλί!! Wink δν θα χρειαστεί να προσπαθείς με μασέλα..μέχρι τότε θα έχεις καταφέρει να έχεις τουλάχιστον 2 μπουμπιά!!

Ιωάννα όταν θα είσαι 30 θα καταλάβεις τη διαφορά από τώρα που είσαι 26... δν ειναι μεγάλη η διαφορά αλλά είναι το ψυχολογικό που αλλάζει όταν φτάνεις τα πρώτα...άντα! κι εγώ που ειμαι κουλ γενικά με την ηλικία και μου αρέσει να ζω στην ηλικία που ειμαι και δν αναπολώ καμία από τις μικρότερες φάσεις μου...ενα κομπλεξάρισμα έστω και χιουμορίζοντας το έχω πάθει! Razz Razz αλλά όπως είπε και η Εύη ακόμη παιδούλα αισθάνομαι και φαίνομαι..στη δουλεια τις προάλλες μου έλεγαν ότι με τίποτα δν με κάνουν πάνω από 22 με τα κοτσιδάκια μου χεχε

Αργυρώ έχεις 3 παιδούλια όμως!!!!!! τα οποια να σου σήσουν και να τα χαίρεσαι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 328109

Τζενάκιιι πολύ θετική ενέργεια και από εμένα και συνέχισε να τον ξεζουμίζεις , κάνει καλό!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 215994

Λιάνα, Λενάκι, ,γκρινιαρα,Ελένη,Μαριλυ, Νίκη,και σε όποια άλλη ξεχνάω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 11 417472

υ.γ. σεντόνι λεμε!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ιωαννα μου πριν 2 χρονια αρχισα να παθαινω κολπιτιδες καθε 3 μηνες. ο πρωην γυναικολογος μου (ο θεος να τον κανει) μου εδινε λαθος φαρμακα. και αυτο το ανακαλυψα την 3 φορα που επαθα κολπιτιδα. ειχα γνωρισει και μια κοπελα που δουλεψε σ'αυτον για καποιο διαστημα και μου ειπε ουτε απ'εξω να μην περασω ξανα. μπερδεψε μεχρι και εξετασεις καποιων γυναικων. ειχα παει σε εναν αλλο γιατρο και οταν του εδειξα τα φαρμακα που επαιρνα κοντεψε να σκισει τα πτυχια του! μου εδωσε μια αγωγη και απο τοτε δεν ξαναεπαθα κολπιτιδα. εχει λιγους μηνες που πηγα να κανω εξετασεις σε μια γυναικολογο στην καβαλα και μου βρηκε κολοβακτηριδιο εκανα μια θεραπεια, αλλα προφανως δεν μου περασε, ασε που εκεινη με ειχε γεμισει με φαρμακα. τωρα εκανα παλι εξετασεις και παλι εχω το ιδιο μικροβιο. βεβαια εγω δεν εχω καποιο συμπτωμα. το θεμα μου ειναι ο αντρας μου γιατι εγω δεν ειχα συμπτωματα και καναμε ελευθερα και τρεχει στους γιατρους και κανενας δεν του βρισκει τιποτα. εχει παει σε 3 γιατρους και ολοι του λενε οτι δεν εχει κατι και οτι τσαμπα πηγαινει, ενω εκεινος κατα διαστηματα εχει τσουξιμο καποιες φορες πολυ εντονο καποιες φορες λιγοτερο και του δινουν αντιβιωση για λιγο καιρο ειναι καλα και μετα παλι απο την αρχη. ασε δεν ξερουμε τι αλλο να κανουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις