Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Εγω παλι σαν 100χρονων.....

Γιατί καλέ? Εσύ 100? Τι να πει η γιαγιάκα απέναντι δηλαδή?? Laughing
Θα τη βάλω να σου φέρει τη σκούπα στο κεφάλι!! (Αυτήν με την οποία σκουπίζει κάθε πρωί την αυλή, άσχετα άμα ξαναγεμίζει με βρωμιές την επόμενη, κ με κάνει να νιώθω ανεπρόκοπη Rolling Eyes )

Καλά καλά κορίτσια μη σκοτώνεστε έχει για όλες θέσεις στο μπίνγκο!! Μην ξεχάσετε μόνο τα γυαλιά της πρεσβυωπίας!! Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 M146

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Έλα δεν θέλω τέτοια!!!
Μπουμπουκάκια είμαστε όλες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 415870

πες τα βρε Αναστασία!! τι να πουν και οι γιαγιάδες δλδ!! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερω κι εγω; Ισως επειδη ειμαι ανεργη και ολη μερα σπιτι, εχει γινει και ο πισινος μου ενα με τον καναπε....Δεν εχω ενδιαφεροντα, μονο προβληματα!

Αντα οχι τη σκουπα της γιαγιας...με αυτη κανει τα βουντου....

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μπίνγκο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 M146

Η γιαγιά κάνει τα βουντού??? Shocked Shocked
Αχαχαχαχα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα! τι κανετε? φτασατε στο 13????? ξερετε απο ποτε εχω να μπω? απο το 11...μη βαρατε...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 Smiley-computer012

Διαβασα τα νεα σας και η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα..εχω χασει επεισοδια!!!! διαβασα λιγο και απο το 12 οσο μπορεσα γιατι οι σελιδες ηταν πολλες, μηπως και βγαλω ακρη!

Αγαπη εισαι εγκυουλα???? ποσο χαιρομαι για σενα κοριτσακι μου!!! ολα θα πανε τελεια...δεν θελω αγχος! σου στελνω την αγαπη μου και μια γλυκια αγκαλιτσα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 35468

Deb δεν πιστευα αυτα που διαβαζα.. κριμα για το αγχος και τη στεναχωρια που περασες, αλλα ευτυχως ολα καλα μικρουλα μου! οταν διαβασα το ποστ σου με την καρδουλα δακρυσαν τα ματακια μου..θαρρεις και το ζουσα εγω! χαιρομαι που θα εχεις σε λιγους μηνες το ζουζουνακι σου στην αγκαλιτσα σου και θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις (με την καλη εννοια)...τι ωραια!! αντε και στα δικα μας!

Τα δικα μου νεα..αφηστε τα..απο που να αρχισω και που να τελειωσω! νοσοκομεια, αρρωστειες, περιοδος με πολυ πονο, πεθερικα, κουνιαδα και τα νευρα μου ζαρτιερες!!! ειμαι να σκασω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 Smiley-angry021
θυμαστε που ελεγα οτι θελω να κοψω το τσιγαρο? μονο αυτο δεν εκανα..ισα ισα το αυξησα κιολας ολες αυτες τις ημερες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 Rauch12
Τελος παντων αφηστε τα δικα μου νεα γιατι δεν ειναι και τα καλυτερα..γι'αυτο δεν εμπαινα κιολας.. να μη σας μαυριζω το θεματακι σας!
Η αληθεια ειναι οτι μου λειψατε παρα πολυ.. ελπιζω να ειστε καλα! Καλως ορισαν και τα καινουργια κοριτσια! ευχομαι πολλα θετικα τεστακια και σ'αυτο το νουμερακι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 τι εγινε καλη μου;

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μου σας αφήνω!!Καλό ξημέρωμα να έχουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια καληνυχτα και περαστικα και στις 2 σας!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 Md044

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Κορίτσια μου σας αφήνω!!Καλό ξημέρωμα να έχουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 417472

περαστικά και όνειρα γλυκά!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό ξημέρωμα Αναστασία κ με το καλό απύρετο το ζουζουνάκι σου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 417472

Μαριλή καλώς μας ξανάρθες,μακάρι να ναι όλα περαστικά αλλά για το κάπνισμα θα σε μαλώσω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 M177

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσοπουλα.. Μολις γυρισα απο δουλεια . Λοιπον επειδη διαβασα στα γρηγορα οτι γραφατε πριν για ηλικιες ... εγω ειμαι 40 .. τι πρεπει να κανω? Razz Βεβαια μεχρι τωρα δεν το ειχα αισθανθει (μικροδειχνω κι ολας) Το συνειδητοποιησα μετα τις αποτυχημενες προσπαθειες εγκυμοσυνης και οταν ο καινουργιος γιατρος που πηγα μου ειπε νατο ψαξω λογω ηλικιας... Εκει να δεις απογοητευση.. Και μανα δεν εγινα και με ειπε μεγαλη ( για καλο μου το ειπε βεβαια για να ενεργοποιηθω)

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα ποσες μερες εισαι χωρις ζαχαρη; Βλέπεις διαφορα;

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
καληνύχτα και περαστικά και στις δύο!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Μαρίλυ...κι εμάς μας έλειψες! και για το κάπνισμα συμφωνώ με την Άντα! Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Νίκη!!

ρε κορίτσια τώρα έφαγα φλασιά!!! και η Ιφιγένεια έχει πολύ καιρό να μπεί....ελπίζω να είναι όλα καλά...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:καλησπερα κοριτσοπουλα.. Μολις γυρισα απο δουλεια . Λοιπον επειδη διαβασα στα γρηγορα οτι γραφατε πριν για ηλικιες ... εγω ειμαι 40 .. τι πρεπει να κανω? Razz Βεβαια μεχρι τωρα δεν το ειχα αισθανθει (μικροδειχνω κι ολας) Το συνειδητοποιησα μετα τις αποτυχημενες προσπαθειες εγκυμοσυνης και οταν ο καινουργιος γιατρος που πηγα μου ειπε νατο ψαξω λογω ηλικιας... Εκει να δεις απογοητευση.. Και μανα δεν εγινα και με ειπε μεγαλη ( για καλο μου το ειπε βεβαια για να ενεργοποιηθω)

Ειχα γνωρισει μια που εκανε το πρωτο της παιδι στα 41 απο επιλογη, ειπε στον γιατρο...ξεχαστηκαμε, μια αλλη εκανε με φυσιολογικο τοκετο το πρωτο της στα 39, μια αλλη με εξωσωματικη διδυμα στα 41, μια αλλη το 5ο στα 42 και ο καταλογος παει λεγοντας....

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι να γινει.. τι αλλο να γινει δηλαδη? θα πηδηχτω απο το παραθυρο καμια μερα!
Της κουνιαδας μου ο αντρας μπηκε επειγοντως στο χειρουργειο..προβλημα με την καρδια!
Η πεθερα μου μονιμα ειναι μεσα στην γκρινια και παντα για το παραμικρο φερνει την καταστροφη..και θετικα να βλεπεις το οποιοδηποτε προβλημα σου αυτη θα ερθει να σε αποτελειωσει!
Ο αντρας μου ο καημενος παιρνει εδω και ενα μηνα αντιβιωση.
Εγω αδιαθετησα..το περιμενα βεβαια..δεν μου εκανε εντυπωση, αλλα πηγα να κανω εξετασεις για εκατοστη φορα και μου βρηκαν ενα μικροβιο, το οποιο το ειχα και πριν 3 μηνες και δεν μου περασε και τωρα ξανα θεραπεια! ταλαιπωρουμαι 2 χρονια με μικροβια και χαζομαρες και προφανως εχω κολλησει και τον αντρα μου και τραβαει και αυτος ζορι μαζι μου!
Τι αλλο δηλαδη? νομιζω καποιος με εχει μουτζωσει για τα καλα ομως!!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για να πω την αληθεια Ιωαννα παντρευτηκαμε πριν δυο χρονια ,Στην αρχη δεν το ειχα στο μυαλο μου το παιδι εντονα Ειμαι και λιγο μαζοχα και εργασιομανης η αληθεια να λεγεται.. Το "αγορι" μου ηθελε να κανουμε μωρο και πριν το γαμο Εγω παλι πιστευα (αφελαστατα οπως αποδειχτηκε) οτι τα πραγματα ειναι απλα και οταν αποφασισουμε θα ερθει. Εμεινα εγκυος μισο χρονο μετα το γαμο και απο τι στιγμη που πηγαν στραβα τα πραγματα ζω μεσα στο αγχος. Ασε που καταλαβα τοτε ποσο πολυ θελω ενα παιδι

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αντα ποσες μερες εισαι χωρις ζαχαρη; Βλέπεις διαφορα;

Αύριο κλείνω τη 2η βδομάδα.

Νιώθω ότι μειώθηκε η όρεξή μου για τζανκ φουντ.

Η μόνη ζάχαρη που τρώω είναι στο μπολάκι δημητριακών το πρωί (υποθέτω ότι έχουν μέσα) κ στις μπανάνες.

Σήμερα 3 διαφορετικής ηλικίας άτομα μου είπαν ότι αδυνάτισα, η ζυγαριά μου δε συμφωνεί οπότε φαίνεται ότι ξεφούσκωσα μάλλον γιατί μου χώρεσε κ ένα παντελόνι που φορούσα το Νοέμβρη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 M087

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορισακιαααααααααα??????τι κανετε????ποιες βρισκω εδω????
ιωαννα μου ειχες δικιο...τελικα δεν ειχα ωορηξια την ημερα που υπολογιζα γι αυτο δεν ειχα υγρα ΑΛΛΑ ειχα σημερα (22η μερα του κυκλου) και τον ξεζουμισα!!!!!ΧΑΧαχα...αχ μακαρι να εκανα κατι αυτη την φορα....οποτε αισιως δεν περιμενω την αλεκα στις 6!!!κοριτσια δωστε μου την θετικη σας ενεργεια!!!!
ευηεκανα αρακα!!!και βγηκε πολυ ωραιος με την βοηθεια της φετας φυσικα!!!
νικη...μην μου ανχωνεσαι για την ηλικια!!!μια συναδελφος μου στην δουλεια εκανε το 2ο παιδι της στα 42 με διαφορα απο το πρωτο 12 χρονια!!!!
σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια (γιατι δεν προλαβα να διαβασω καμια σελιδα)πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια μολις ηρεμησω θα το κοψω και το τσιγαρο..μη με μαλωνετε!!!! Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:
Τι αλλο δηλαδη? νομιζω καποιος με εχει μουτζωσει για τα καλα ομως!!!

Ψάξε για βουντού!! Shocked Εμένα σίγουρα μου έκαναν Razz
(πλάκα κάνω...)

Γεια σας Νίκη κ Τζένη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 10 M139

Νίκη κ εγώ νόμιζα πως θα τα εύκολο.Ένα πράγμα σαν τα έργα.
π.χ το Τζένη-Τζένη ...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα.. Laughing Laughing
Marily γεια σου και απο μένα, μην απογοητεύεσαι κράτα τις δυνάμεις σου για όταν έρθει το μωρό σου, θα ξενυχτάς και θα ξεσκατώνεις Very Happy

παλιόγριες εγώ θα προσπαθώ ακόμα και με μασέλα

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε τι σας εχει πιασει σημερα????κριση ηλικιας????ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!ελα ελα....να ανεβαινει η ομαδα!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασία περαστικά σας, ίσως το αγοράκι να είχε ήδη κάποιο πρόβλημα υγείας και για αυτό να μην τα κατάφερε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις