Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 43]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα αχ βρε Τζενη με έκανες και γέλασα..κι εγώ μόλις τρώω για μεσημέρι αν εχω ξυπνήσει νωρίς..θέλω να πέσω για ύπνο και να μην ξανασηκωθώ ποτε χαχαχαχα για τόση νύστα μιλάμε!!

Λεμονάκι καληνύχτα!!

Ιωάννα σίγουρα βλέποντας πόσο καλός ήταν σε αυτό που κάνει ειναι ενας πολύ καλος λόγος να μεινεις σε αυτόν..!!και τι καλά που έμαθες κι εσύ τόσα πράγματα και μας βοηθάς κι εμάς τωρα!!

Νίκη ελπίζω να μην βγει τίποτα στις εξετάσεις σου και να ήταν ενα τυχαίο γεγονός η αποβολή που δν θα ξανασυμβεί ποτε ποτε!!!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιωαννα κανενα νεο απο αγαπη ειχαμε?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:τελος η βολτα...εφαγα 2 σουβλακια (ή οπως τα λεμε εμεις οι κορινθιοι 2 καλαμακια) και στανιαρα...

παω να φορεσω πιτζαμουλες και υπνο Sleep
...γιατι αυριο ειναι πεμπτη και η πεμπτη ειναι αφιερωμενη στον καφε...!!!

Laughing
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 850933

καληνυχτα ομορφες!!!!

καλοπερνάς!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 καλά κανεις κοριτσάκι!!χαίρομαι που πέρασες καλα!! καληνύχτα και καλή ξεκουραση!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελλη αυτη την κουβεντα ειχα με τον ανδρα μου στο τηλ. Απο τη μια λεμε να βρεθει η αιτια απο την αλλη ελπιζουμε να ειναι τυχαιο. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο η χειροτερο

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:χαχα αχ βρε Τζενη με έκανες και γέλασα..κι εγώ μόλις τρώω για μεσημέρι αν εχω ξυπνήσει νωρίς..θέλω να πέσω για ύπνο και να μην ξανασηκωθώ ποτε χαχαχαχα για τόση νύστα μιλάμε!!

Λεμονάκι καληνύχτα!!

Ιωάννα σίγουρα βλέποντας πόσο καλός ήταν σε αυτό που κάνει ειναι ενας πολύ καλος λόγος να μεινεις σε αυτόν..!!και τι καλά που έμαθες κι εσύ τόσα πράγματα και μας βοηθάς κι εμάς τωρα!!

Νίκη ελπίζω να μην βγει τίποτα στις εξετάσεις σου και να ήταν ενα τυχαίο γεγονός η αποβολή που δν θα ξανασυμβεί ποτε ποτε!!!!

αστα ελλη μου μιλαμε τρομερη νυστα!!!!!!ουτε σιδερο εκανα σημερα καμια απολυτος δουλεια αφου ο αντρας μου μαγειρεψε σημερα!!!τεμπελα σημερα η δικια σου!!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:ελλη αυτη την κουβεντα ειχα με τον ανδρα μου στο τηλ. Απο τη μια λεμε να βρεθει η αιτια απο την αλλη ελπιζουμε να ειναι τυχαιο. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο η χειροτερο

γεια σου νικη!!!νομιζω οτι το να ξερεις τι σου προκαλει κατι ειναι καλυτερο...ξερεις τον εχθρο σου τον εχεις απεναντι και ξερεις πως να τον αντιμετωπισεις!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ελλη αυτη την κουβεντα ειχα με τον ανδρα μου στο τηλ. Απο τη μια λεμε να βρεθει η αιτια απο την αλλη ελπιζουμε να ειναι τυχαιο. Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο η χειροτερο

αυτο σκεφτομουν να σε ρωτήσω.. αν θες να βρεθει κάτι στις εξετάσεις ώστε να θεραπευτεί και να ξεκινησετε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 215994 ή αν θες να μην υπάρχει τίποτα τελικά και να ήταν τυχαίο!!! αλλά νομίζω ότι είναι δίλημμα που δν πρέπει να σκέφτεσαι καν!!! δν θα σου κάνει καλό!! ας βγουν τα αποτελεσματα των εξετάσεων πρώτα και βλέπεις!!βήμα βήμα την φορά όλα θα γίνουν!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:τελος η βολτα...εφαγα 2 σουβλακια (ή οπως τα λεμε εμεις οι κορινθιοι 2 καλαμακια) και στανιαρα...

παω να φορεσω πιτζαμουλες και υπνο Sleep
...γιατι αυριο ειναι πεμπτη και η πεμπτη ειναι αφιερωμενη στον καφε...!!!

Laughing
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 850933

καληνυχτα ομορφες!!!!

καλοπερνάς!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 654316 καλά κανεις κοριτσάκι!!χαίρομαι που πέρασες καλα!! καληνύχτα και καλή ξεκουραση!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικη ποτε πας Αθηνα για τις εξετασεις;Κανεις δεν ξερει αν η γνωση ή η αγνοια ειναι καλυτερα!Θα δειξει η πορεια! Η Αγαπη ουτε φωνη ουτε ακρόαση δυστυχως...

Τζενη εχεις χαλασει το βιολογικο σου ρολοϊ του υπνου!!!Ολα παιζουν το ρολο τους αλλα πιο πολυ η ηλικια της μητερας και το ιστορικο της οικογενειας της ή του συζυγου της για δυνδρομο Down. Το καπνισμα δημιουργει αλλα κακα...αν θες καλυτερα να διαβασεις το θεμα τσιγαρο και εγκυμοσυνη...εχει ενδιαφερουσες αποψεις και στατιστικα στοιχεια, αν και η μια αντικρουει την αλλη το συμπέρασμα ειναι οτι μονο κακο κανει....

Γκρινιαρα καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 Md044

Ελλη μακαρι πραγματικα να σας βοηθαω σε εστω και μια απορια σας!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα τον είχες γιατρό και όσο δούλευες εκεί??? Shocked Shocked

Πω πω,,, μου φαίνεται κάπως... το προηγούμενο αφεντικό μου ήταν για μπάτσες... αν ήταν γιατρός.. δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να με ψαχουλεύει!! Razz

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
την επομενη τριτη. Εχουμε κατι αλλεε δουλειες και θα το συνδιασουμε. Τριτη πρωι και αναλογως ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα θα κλεισουμε ραντεβου με τον παγκαλο

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Νικη ποτε πας Αθηνα για τις εξετασεις;Κανεις δεν ξερει αν η γνωση ή η αγνοια ειναι καλυτερα!Θα δειξει η πορεια! Η Αγαπη ουτε φωνη ουτε ακρόαση δυστυχως...

Τζενη εχεις χαλασει το βιολογικο σου ρολοϊ του υπνου!!!Ολα παιζουν το ρολο τους αλλα πιο πολυ η ηλικια της μητερας και το ιστορικο της οικογενειας της ή του συζυγου της για δυνδρομο Down. Το καπνισμα δημιουργει αλλα κακα...αν θες καλυτερα να διαβασεις το θεμα τσιγαρο και εγκυμοσυνη...εχει ενδιαφερουσες αποψεις και στατιστικα στοιχεια, αν και η μια αντικρουει την αλλη το συμπέρασμα ειναι οτι μονο κακο κανει....

Γκρινιαρα καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 Md044

Ελλη μακαρι πραγματικα να σας βοηθαω σε εστω και μια απορια σας!

αχ σε ευχαριστω ιωαννα μου για τις πληροφοριες!!!οσο για το βιολογικο ρολοι ουτως η αλλως ηταν χαλασμενο!!!!φαντασου οταν δουλευω τα ωραρια μου ειναι 6 το απογευμα με 2 το πρωι!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ηταν και γιατρος μου απο τοτε!Πιστεψε με ειναι παραξενο!!!Σκεψου να εισαι ξαπλωμενη στο μπουμ γυμνη και ξαφνικα να βγαινει το κεφαλι του και να σε κοιταει αναμεσα στα ποδια σου!!!Απο εκεινη τη στιγμη και μετα κατι αλλαζει....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σκεψου ομως τι θα ελεγε ο κοσμος αν μαθαινε πως η γραμματεας του ταδε γιατρου εχει αλλον γυναικολογο; Τι θα σκεφτουν;
Σα γιατρος ειναι παντως διαφορετικος απο οτι σαν εργοδοτης!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιωαννα μου συνηθως παντα ετσι γινεται!διαφερουν απο εργοδοτες και επιστημονες.....το θετικο ειναι οτι βρηκες καποιον που μπορεις να εμπιστευτεις και αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω πω παναγίτσα μου!!!!!!!! Εγώ νομίζω πως δεν θα πήγαινα σε γνωστό γιατρό ακόμα και αν ήταν απλά φίλος δικός μου ή του άντρα μου.. μου φαίνεται πολύ περίεργο αλλά έχεις δίκιο... Δεν ήταν βέβαια ανάγκη να το μάθει ο κόσμος που πηγαίνεις!!!! Ευτυχώς ο άντρας μου έχει αρκετούς φίλους γιατρούς.. αλλά γυναικολόγο δεν είχε!!! Razz Razz

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακι καληνυχτω .βλεπε δουλεια αυριο πρωι απογευμα , Δεν αντεχω το πρωινο ξυπνημααα . 3 ξυπνητηρια βαζω και παντα παω με την ψυχη στο στομα . Απαραδεκτηηη χιχιχ
φιλια σε ολες σαςςςςςς

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακι= κοριτσακια εφαγα το α και να σκεφτειτε οτι εχω ηδη φαει Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με κλειστα ματια τον εμπιστευομαι!Πηγα για αποξεση χωρις να ρωτησω τιποτα...ηξερα οτι ημουν στα καλυτερα χερια που θα μπορουσαν να ημουν εκεινη τη στιγμη και αυτο τα λεει ολα!

Νικη καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 Md063

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καληνυχτα νικη!

ιωαννα για πες...ετοιμαζεσαι για το καρναβαλι?εγω την κυριακη θα ρθω "σχεδον" απο τα μερη σου!!!θα παω ναυπακτο!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παω να πλυνω τα πιατα και επιστρεφω!!!!επρεπε να ειχαν πλυθει απο το μεσημερι!!!!η τεμπελα θα ξαναεπιστρεψει!!!!!!!μην φυγει καμια σας!!!!μην με αφησετε μονη...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενη δεν τρελαινομαι για το καρναβαλι μαλλον επειδη δεν ειμαι αληθινη Πατρινια!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Νίκη!!

Ούτε εμένα μου αρέσει το καρναβάλι..ούτε καν οι Απόκριες..μπορώ να κάνω μια μικρή υποχώρηση για τα παιδάκια και να πώ οτι σε αυτα μου αρέσει που τα ντύνουν αλλά μέχρι εκεί!!

έχω στείλει ποσα mail σε φωτογράφους εδώ στη Λάρισα και 2 που μου απαντησαν ειναι στο 1500 το λιγότερο!! αχ πάνε τα λεφτάκια μου.. το βλέπω!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Καληνύχτα Νίκη!!

Ούτε εμένα μου αρέσει το καρναβάλι..ούτε καν οι Απόκριες..μπορώ να κάνω μια μικρή υποχώρηση για τα παιδάκια και να πώ οτι σε αυτα μου αρέσει που τα ντύνουν αλλά μέχρι εκεί!!

έχω στείλει ποσα mail σε φωτογράφους εδώ στη Λάρισα και 2 που μου απαντησαν ειναι στο 1500 το λιγότερο!! αχ πάνε τα λεφτάκια μου.. το βλέπω!!!

Έλλη δυστυχώς είναι ακριβά...εγώ έδωσα 1700(με το φπα μέσα) να το ρωτάς αυτό γιατί σου λένε μια τιμή και μετά σου ξεφουρνίζει κι ένα ααα είναι συν το φπα....το δικό μου πακέτο περιελάμβανε...1 μεγάλο ψηφιακό αλμπουμ+3 μικρά ψηφ.,50 εκτυπώσεις,βιντεο + φωτο στο σπίτι γαμπρου και της νύφης,3 dvd(ξεκλείδωτα άρα το αντιγράφω όσες φορές θέλω),φωτογράφιση την επόμενη μέρα,βίντεο κλιπ(σε στιλ τρέιλερ ταινίας γρήγορο) και το βασικότερο...το ψηφιακό υλικό ξεκλείδωτο εννοείται...άρα εκτυπώνω όπου θέλω όποτε θέλω...

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας....τι κανετε?εγω μετα απο πολυ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 215994 και ενα μπανακι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 M115 ηρθα φρεσκια φρεσκια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 M004!τι μου κανετε?ποιες ειναι εδω?εγω σημερα ζουζουνες μου ειχα πολυ μα παρα πολυ βλεννα σαν ασπραδι αυγου!ηταν καλο αυτο?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξαναγειά σας από μένα, δεν μπήκα για πολύ γιατί κουτουλάω ,ίσα για να δω τι κάνετε.

Έλλη 1500ευρώ για τις φωτογραφίες????

Κρίμα που ακόμα δεν έχουμε νέα από την Αγάπη.Αγάπη άμα μας διαβάζεις σου στέλνουμε μπόλικη θετική ενέργεια κ περιμένουμε τα νέα σου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 417472

Φιλιά σε όλες σας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 26 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις