Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
475 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 475 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 43]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμας μας πηρε 1300€ στο Θερμο, αλλα αν γινοταν Πατρα βρισκαμε και με 1000€. Αν το ψαξεις κατι θα βρεις.

Να δεις οπωσδηποτε δουλεια τους και να ρωτησεις τι προσφέρουν, εμας εδινε:

Πάνω απο 500φωτο σε ψηφιακη μορφή
Καλυψη στο σπιτι μου οταν ετοιμαζομουν (ο γαμπρος ηρθε απο Πατρα)
Στο τραπεζι εμεινε μεχρι τις 3-4 το βραδυ
Μας εδωσε και 1 μεγαλο εκτυπωμενο αλμπουμ με δερματινι εξωφυλλο και 3 μικροτερα για γονεις και κουμπαρο
και 3 ντι βι ντι

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα μου νομίζω ότι ήταν πολύ καλό... Rolling Eyes

Άντα μουπου χάθηκες?? 1500 είναι σχετικά λίγα...δυστυχώς ταρίφες είναι...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου ανανεωμένη Λιάνα.!!! με τόσες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 215994 αντί να πας κατευθείαν για ύπνο ήρθες στην παρέα μας?? είδες τι κάνουν τα νιάτα!?χαχαχαχα

Ευη κι εγώ θέλω να πάρω τις φωτο ψηφιακα!τον έναν που ρώτησα μου είπε με 100ε παραπάνω.. νομίζω κάπου τόσο ζητάνε οι περισσότεροι!Εσύ πληρωσες παραπάνω για να τα έχεις!!?? θα παω και μια βόλτα με τα πόδια σε αυτά που είναι στο κέντρο να πάρω προσφορές αλλα δν νομίζω να βρώ φθηνότερα!!Απογοητευόμαι ρε γμτ.. που ζουν αυτοι οι άνθρωποι? δν βλέπουν ότι ο κόσμος δν έχει χρήματα?

Αντα μου ναι για τις φωτογραφίες και βίντεο απο τον γάμο

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα ειχες ωορρηξια!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Εμας μας πηρε 1300€ στο Θερμο, αλλα αν γινοταν Πατρα βρισκαμε και με 1000€. Αν το ψαξεις κατι θα βρεις.

Να δεις οπωσδηποτε δουλεια τους και να ρωτησεις τι προσφέρουν, εμας εδινε:

Πάνω απο 500φωτο σε ψηφιακη μορφή
Καλυψη στο σπιτι μου οταν ετοιμαζομουν (ο γαμπρος ηρθε απο Πατρα)
Στο τραπεζι εμεινε μεχρι τις 3-4 το βραδυ
Μας εδωσε και 1 μεγαλο εκτυπωμενο αλμπουμ με δερματινι εξωφυλλο και 3 μικροτερα για γονεις και κουμπαρο
και 3 ντι βι ντι

το άλμπουμ ψηφιακό ή απλά με εκτυπωμένες φωτό?και τι εννοείς 500 φωτό σε ψηφιακή μορφή?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γειά σου ανανεωμένη Λιάνα.!!! με τόσες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 215994 αντί να πας κατευθείαν για ύπνο ήρθες στην παρέα μας?? είδες τι κάνουν τα νιάτα!?χαχαχαχα

Ευη κι εγώ θέλω να πάρω τις φωτο ψηφιακα!τον έναν που ρώτησα μου είπε με 100ε παραπάνω.. νομίζω κάπου τόσο ζητάνε οι περισσότεροι!Εσύ πληρωσες παραπάνω για να τα έχεις!!?? θα παω και μια βόλτα με τα πόδια σε αυτά που είναι στο κέντρο να πάρω προσφορές αλλα δν νομίζω να βρώ φθηνότερα!!Απογοητευόμαι ρε γμτ.. που ζουν αυτοι οι άνθρωποι? δν βλέπουν ότι ο κόσμος δν έχει χρήματα?

Αντα μου ναι για τις φωτογραφίες και βίντεο απο τον γάμο

όχι δεν έδωσα παραπάνω...ήταν μέσα στην τιμή...αν δεν το ήθελα θα έδινα 1500...οπωσδήποτε να βλέπεις την δουλειά τους...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Λιανα ειχες ωορρηξια!!!!

Αυτό έγραφα κ με πρόλαβε η γιατρός μας.

Κορίτσια χάθηκα στα βάθη της απελπισίας μου σήμερα (τι λέω πάλι το όργιο βραδιάτικα) κ δε με βλέπω να συνέρχομαι οπότε μη μου δίνετε σημασία δε θέλω να σας ρίξω.
Μου φτάνει που ακούω τα δικά σας κ ξεδίνει το μυαλό μου...

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη περιμενουμε με αγωνια!ευχομαι ολα να ειναι καλα!σωτηρια μου μην αγχωνεσαι!απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και ολα καλα θα πανε!δεν ηξερα οτι περασες τοσα πολλα!μπραβο σου ομως,εισαι πολυ δυνατη,παρολο που ειχες παιδια δεν το εβαλες κατω!μου ανοιξες τα ματια με τον δυναμισμο σου![URL=http://www.laymark.com]Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032[/url[URL=http://www.laymark.com]Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032[/url!ελλη μου να το κοιταξεις καλα για το θεμα φωτογραφου!αυτα θα σου μεινουνε!ιωαννα μου [URL=http://www.laymark.com]Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032[/url[URL=http://www.laymark.com]Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032[/url

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
όχι δεν έδωσα παραπάνω...ήταν μέσα στην τιμή...αν δεν το ήθελα θα έδινα 1500...οπωσδήποτε να βλέπεις την δουλειά τους...

αρα έδωσες παραπάνω για να τα έχεις αφού μου είπες ότι έδωσες 1700 .. σε όσους έστειλα mail εχουν σελίδα στο ίντερνετ με δουλειά τους!!Δν έστειλα στην τύχη Wink Wink

Λιάνα μου το θεωρώ από τα πιο σημαντικά για εκείνη την μέρα τον φωτογράφο!!δν το συζητώ!!

Αντα μου.. τι επαθες γλυκό μου κοριτσάκι?????? ειναι που εισαι μοναχούλι μωρε?? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 35468

lia-ka

lia-ka
ωχ εβαλα και τα γραμματα!χιχιχι!ααα οωρρηξια ε....χιχιχι!του εδωσα και καταλαβε!στις 14 μερες,πρωτη φορα εγινε αυτο!γεια σου anda,τι επαθες?evi helloΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M057!ελλη δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω,ηταν πολυ δυνατο!εχω υπερενταση!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M022

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:

αρα έδωσες παραπάνω για να τα έχεις αφού μου είπες ότι έδωσες 1700 .. σε όσους έστειλα mail εχουν σελίδα στο ίντερνετ με δουλειά τους!!Δν έστειλα στην τύχη Wink Wink

μπορείς να το πεις κι έτσι...απλά εγώ τα ήθελα έτσι κι αλλιώς οπότε τα υπολόγιζα απ'την αρχή στην τιμή που μου λέγανε...το πρόβλημα είναι ότι δεν τα δίνουν όλοι...anyway είναι κάτι που σου μένει οπότε θεωρώ θέλει προσοχή στην επιλογή...εγώ έμεινα 1000% ευχαριστημένη απ'την φωτογράφο μας... Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντα σήκω τώρα!!! άντε γιατί μαλώνω!!!

Λιάνα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 379767

lia-ka

lia-ka
εγω απο τις φωτο εμεινα ευχαριστημενη,αλλα απο το βιντεο οχι!την πατησα,και οταν βαφτισα τα παιδια μου φροντισα να μην την ξαναπατησω!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M177

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν κορίτσια σας αφήνω...πάω να Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 604962 τον αντρούλη μου Very Happy

θα τα πούμε το πρωί!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 334590
καληνυχτούδιααααααααααααααααα!!!!

lia-ka

lia-ka
andaaaa Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M200 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M120

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη ολα τα αλμπουμ ψηφιακα! Εκανε πανω απο 500 ληψεις και μου τις εδωσε ολες σε ντι βι ντι ξεκλειδωτες!

Αντα ανεβα αλλιως θα φωναξω η γιαγια απο διπλα να σε σαρωσει!!!

Λιανα..ενταση...υπερενταση

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:ωχ εβαλα και τα γραμματα!χιχιχι!ααα οωρρηξια ε....χιχιχι!του εδωσα και καταλαβε!στις 14 μερες,πρωτη φορα εγινε αυτο!γεια σου anda,τι επαθες?evi helloΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M057!ελλη δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω,ηταν πολυ δυνατο!εχω υπερενταση!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M022

κι εμένα η ωορρηξία γίνεται συνήθως 14η μέρα αλλά η Embarassed ολο νωρίτερα μου κάνει την εμφάνιση της!!! η άτιμη!!!χαχαχα

κοριτσάκια μου με έπιασε τρελή νύστα!! θα σας αφήσω σιγά σιγα να τα πείτε!!!
δν μπορώ μέ έχει φάει η στεναχώρια για τον κοντό μου, τι έπαθε με το ποπουδάκι του και δν με αφήνει με τιποτα να τον ακουμπήσω, έχει φουσκώσει και σε ένα σημείο δεξιά απο την ουρά του,τι στο καλό να'ναι παλι αυτο?.. αύριο πρωί έχουμε κτηνίατρο αλλά τον λυπάμαι... θα τον πονέσει πολύ!!! μπορεί να του ζητήσω να του κάνει ηρέμιση αν και αυτή την φοβάμαι παλι!! αχ, θα με γεράσει πριν την ώρα μου αυτό το ποντικάκι!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M033

Ελπιζω μέχρι αύριο και η αγάπη και να μας πει τα νέα της γιατί ανησυχώ και γι αυτην!!

καληνύχτα λοιπον κοριτσάκια μου!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 M032

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Εύη μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 417472

Το ποσό ήταν κάπως αλλά οι φωτό σου είναι μούρλια , στο είχα πει από την πρώτη στιγμή!!

Προσπαθώ να ανέβω κορίτσια αλλά δεν μπορώ, έχω καταβρέξει το λαπτοπ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Καληνύχτα Έλλη μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 417472

lia-ka

lia-ka
evi καλο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 Cz48 και ονειρα γλυκα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 K043

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου περαστικα του!!!!!!!!

Kαληνυχτα και ονειρα γλυκα κοριτσακια!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 Md040

lia-ka

lia-ka

lia-ka

lia-ka
ιωαννα μου εισαι καλητερα?

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Cool Cool Cool τι εγινε ειχαμε απωλειες?τα πιατα επλυνα και φυγανε 3????
λιανα καλησπερα!!!!!αντε σε 3 εβδομαδες τα καλα νεα περιμενουμε!

αντα!!τι εχεις?γιατι εχεις πεσει?που ειναι η τρελοαντα που σε φωναζουν εδω?τι σε εχει ριξει?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστώ πολύ Λιάνα μου κ την ανταποδίδω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 35468

Δυστυχώς το να μια μακριά του το έχω κάπως συνηθίσει, τουλάχιστον δεν κλαίω για αυτό τώρα που ξέρω ότι θα τον δω την Παρασκευή κ που έχω ιντερνετ σ αυτό το χωριό.

Έχουμε προβλήματα με το σπίτι που είμαστε κ φοβάμαι πως η μετακόμιση είναι αναπόφευκτη...

Μάλλον είναι η στεναχώρια μέχρι να το χωνέψω κ να το πάρω απόφαση κ μετά θα συνέλθω...

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ada έγραψε:Σ ευχαριστώ πολύ Λιάνα μου κ την ανταποδίδω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 27 35468

Δυστυχώς το να μια μακριά του το έχω κάπως συνηθίσει, τουλάχιστον δεν κλαίω για αυτό τώρα που ξέρω ότι θα τον δω την Παρασκευή κ που έχω ιντερνετ σ αυτό το χωριό.

Έχουμε προβλήματα με το σπίτι που είμαστε κ φοβάμαι πως η μετακόμιση είναι αναπόφευκτη...

Μάλλον είναι η στεναχώρια μέχρι να το χωνέψω κ να το πάρω απόφαση κ μετά θα συνέλθω...

μην στενοχωριεσαι για πραγματα αψυχα...το καλο ειναι οτι εισαι ευτυχισμενη με τον καλο σου,ολα τα αλλα φτιαχνονται αντα μου κανε υπομονη και μην κλαις σε παρακαλω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις