Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
681 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 681 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ κοπελιτσα μου,κανε υπομονη και ολα θα γινουν!και εμεις μαλλον σε κανενα δυμινο θα εχουμε μετακομησει!ειναι η πρωτη φορα και θα ειναι δυσκολο,θα φυγο μακρια απο ολους,απο την μια καλο και απο την αλλη κακο!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα μου τι καλη που εισαι;!Ολο με σκεφτεσαι!Εχω πονους αλλα βραχος ακομα!!!

Αντα κοιτα να πλημμυρισει το σπιτι απο τα δακρυα και μετα θα κανεις βαρκαδα στο βουνο!

Τζενη.....πολυ σωστη σε βρισκω!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον!

λιανα μια χαρα θα εισαι!!!οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα για την ψυχικη ηρεμια σου!!!μια χαρα θα τα πας μην ανησυχεις..θα δυσκολευτεις τον πρωτο καιρο αλλα θα δεις θα το συνηθισεις...εμεις οι γυναικες παντα προσαρμοζομαστε!!

αντακαινουριο σπιτι καινουρια αρχη!!!!και στενοχωριεσαι που θα φυγεις απο το σπιτι που δεν εχεις θερμανση?????

ΕΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????τα κοριτσια μας εχουν πεσει!!!δωσε σε παρακαλω ενα αγγαλια-ζολ στην καθε μια!!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 328109

lia-ka

lia-ka
θα κανει κανει τσαρκα με την βαρκα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M146!πολυ καλο...ανεβα anda,εισαι η τρελη της παρεας!ιωαννα μου παντα σας σκεφτομαι και σας αγαπω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032!κοριτσια,να σας πω να γελασουμε λιγο,εχτες και προχτες και παραπροχτες και σημερα ειχαμε πολυ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 215994!μου λεει ο αντρας μου αν κανουμε και αυριο με βλεπω στο νοσοκομειο...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M146!πες μου μου λεει οτι περασαν οι μερες,αλλιως πρεπει να παρω βιταμινες!σας λεω πεθανα στο γελιοΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 Md064

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια σταμάτησα να κλαίω ευτυχώς...

Δε φταίει κ σε τίποτα η έρμη η γιαγιούλα να την καταπιεί το τσουνάμι μου πάνω στο βουνό!!!άσε που δε θα ξέρει κ κολύμπι!!

Βαρέθηκα να μετακομίζω ρε κορίτσια βαρέθηκα!!!

Anyway καληνύχτα , όνειρα γλυκά κ όπως λέει κ η γιαγιά μου
"καινούρια μέρα , καινούρια τύχη"

Μπορεί να κερδίσω αύριο το τζοκερ κ να αγοράσω βίλα στο Πανόραμα Cool

κι εκεί να δείτε θέρμανση που θα βάλω!!Θα μπουμπουνίσω τον τόπο!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 667478 αν σας ζάλησα κ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 417472

lia-ka

lia-ka
γεια σου τζενακι!τι κανεις?αυτο λεω και εγω,επιτελους θα εχω το δικο μου σπιτι!καινουργια αρχη!

lia-ka

lia-ka
anda μην το ξαναπεις αυτο,ποτε δεν μας ζαλισες!οταν δεν θα εισαι καλα εμεις θα ειμαστε παντα διπλα σου!καληνυχτα και ονειρα γλυκαΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032

lia-ka

lia-ka
πω πω τι επαθα τωρα...πειναω σαν λυκος!θελω κατι να φαωΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M148!γι αυτο ποτε δεν καθομαι τοσο αργα,να μην αδιαζει το στομαχι!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σιγα μην μας ζαλισες!!!!!!!τις σκεψεις σου κατεθεσες....με λιγο κλαμα...ε και τι εγινε????ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΤΑ!!!!...ασε που δεν κανει στην ηλικια σου να στενοχωριεσαι...εκει στο καπι εχετε χαρτομαντηλα? Very Happy Very Happy Very Happy χαχαχαχα πλακα κανω....ελα χαμογελα λιγο...να σκασει λιγο το χειλακι πριν πεσεις για υπνο!!!!
καληνυχτα τρελοαντα!!!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πεινας γιατι ξεζουμισες τον αντρουλη σου και σου εχει φυγει ολη η ενεργεια!!!!Χαχαχαχα...εγω τι να πω που εφαγα το μεσημερι,επεσα για υπνο και ξυπνησα εντεκα παρα τεταρτο το βραδυ?????θα το ξενυχτησω αποψε!!!!!σκεφτομαι να ριξω ενα σιδερο μπας και κουραστω....ο αντρας μου εχει πεσει για υπνο οποτε μου ειναι λιγο δυσκολο να τον ξελογιασω...χμμμμμ... Laughing Laughing και ποσο θελω να φαω ενα cheesecake παλι αλλα ρε γμτ δεν μπορω θα αισθανομαι τυψεις παλι...

lia-ka

lia-ka
εχω κατι μακαρονια στο ψυγειο!μαλλον θα τα φαω...!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστης εγω;;;
Αχ!Θα θελα να ευχαριστησω....

Πες ψεματα Λιανα!!!Πες παπα βιταμινες παραυτα!!!χαχαχαχαχαχχαχ!!!!Εμενα θα τον δεις πανω που πηρε κανενα κιλο τις γονιμες μερες θα ρεψει...σαν τον Φανουριο θα γινει!!!Λιανα νεο σπιτι,νεα αρχη, νεο μωρο!!!!

Αντα δε μας ζαλιζεις!Τη γιαγια μην την λυπασαι γιατι κανει βουντου....ναι ναι ναι εχω βασιμες υποψιες!!!Ισως να ειναι μια και τυχερη μετακονιση που ξερεις!Ελληνας κροισος με 4 γραμματα...ποιος να ειναι;χαχχααχαχαχα!!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 Md044

Τζενη μη φας...μη φας!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M134

lia-ka

lia-ka
ετσι ειναι ιωαννα μου!δυναμωσε ο αντρουλης σου αλλα δεν ξερει τι τον περιμενει!χαχαχαχαΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M146!τι πειραζει βρε τζενακι αν φας ενα?μονο ενα ομως!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tζενη ξελογιασε τον κι ας κοιμαται!!! Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:ετσι ειναι ιωαννα μου!δυναμωσε ο αντρουλης σου αλλα δεν ξερει τι τον περιμενει!χαχαχαχαΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M146!τι πειραζει βρε τζενακι αν φας ενα?μονο ενα ομως!

Αν ηταν εδω η Μαρινα θα ελεγε να μην φαει γιατι τετοια ωρα εχει πεσει ο μεταβολισμος της!!!χαχαχαχαχαχα!!!

lia-ka

lia-ka
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M146Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M146

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπα.......δεν θα φαω......εχεις δικιο ιωαννα!!!λιανα μου αμα φαω 1 θελω και 2ο...ξερεις μετα το pop δεν εχει stop!!!

οσο για το ξελογιασμα,δεν τολμω!!!!νευριαζει γιατι του χαλαω τον υπνο!!!! Mad Mad Mad

lia-ka

lia-ka
λοιπον κοπελιες πρεπει να παω να ξαπλωσω θελω δεν θελω γιατι αυριο δεν θα ξυπναω!εχω να παω τον μικρο σχολειο και μετα πρεπει να παω στην κορη της θειας μου να ετοιμασουμε πιτες για τα 9 μερα!φιλια σε ολεςΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032!καληνυχτα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα καληνυχτα καλη μου και ονειρα γλυκα!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 K043

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:
οσο για το ξελογιασμα,δεν τολμω!!!!νευριαζει γιατι του χαλαω τον υπνο!!!! Mad Mad Mad

Kι εμενα το ιδιο!Μα καλ που ειναι αυτοι οι αντρες που το χαιρονται; μονο στις ταινιες;

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:
jenjen έγραψε:

Kι εμενα το ιδιο!Μα καλ που ειναι αυτοι οι αντρες που το χαιρονται; μονο στις ταινιες;

αχ τι ωραια γιατι νομιζα οτι μονο ο δικος μου ειναι περιεργος σε αυτα!!!!ασε ιωαννα γιατι στις ταινιες φαινονται πολυ ωραια το να σε ξυπνανε με ορεξεις... Embarassed Embarassed αυτο βεβαια που του αρεσει ειναι το πρωινο...αλλα εγω το πρωι δεν μπορω γιατι θελω να κοιμηθω και αλλο...χαχαχαχα

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia-ka έγραψε:λοιπον κοπελιες πρεπει να παω να ξαπλωσω θελω δεν θελω γιατι αυριο δεν θα ξυπναω!εχω να παω τον μικρο σχολειο και μετα πρεπει να παω στην κορη της θειας μου να ετοιμασουμε πιτες για τα 9 μερα!φιλια σε ολεςΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M032!καληνυχτα!

καληνυχτα λιανα μου...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω ειμαι βραδινος τυπος πια!!χαχαχαχα!Θελω το χρονο μου το πρωι να ξυπνησω αν δεν εχω κατι επειγον να κανω!Μου αρεσει το χουζουρι!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑ!

κορισακι?Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M129θες να γινουμε φιλες????Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 28 M021σε εκανα add... Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις