276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Τρι Φεβ 21, 2012 12:36 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα βρε κορίτσια διαβάζω τόση ώρα και παράλληλα τρώω την τορτίγια και κοντεύει να μου βγει απ'τη μύτη απ'τα γέλια...λυπηθείτε με!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:χαχαχα βρε κορίτσια διαβάζω τόση ώρα και παράλληλα τρώω την τορτίγια και κοντεύει να μου βγει απ'τη μύτη απ'τα γέλια...λυπηθείτε με!!
καβάλα ; απο που είσαι αν επιτρέπετε ;Marily11 έγραψε:Ιωαννα μου πριν 2 χρονια αρχισα να παθαινω κολπιτιδες καθε 3 μηνες. ο πρωην γυναικολογος μου (ο θεος να τον κανει) μου εδινε λαθος φαρμακα. και αυτο το ανακαλυψα την 3 φορα που επαθα κολπιτιδα. ειχα γνωρισει και μια κοπελα που δουλεψε σ'αυτον για καποιο διαστημα και μου ειπε ουτε απ'εξω να μην περασω ξανα. μπερδεψε μεχρι και εξετασεις καποιων γυναικων. ειχα παει σε εναν αλλο γιατρο και οταν του εδειξα τα φαρμακα που επαιρνα κοντεψε να σκισει τα πτυχια του! μου εδωσε μια αγωγη και απο τοτε δεν ξαναεπαθα κολπιτιδα. εχει λιγους μηνες που πηγα να κανω εξετασεις σε μια γυναικολογο στην καβαλα και μου βρηκε κολοβακτηριδιο εκανα μια θεραπεια, αλλα προφανως δεν μου περασε, ασε που εκεινη με ειχε γεμισει με φαρμακα. τωρα εκανα παλι εξετασεις και παλι εχω το ιδιο μικροβιο. βεβαια εγω δεν εχω καποιο συμπτωμα. το θεμα μου ειναι ο αντρας μου γιατι εγω δεν ειχα συμπτωματα και καναμε ελευθερα και τρεχει στους γιατρους και κανενας δεν του βρισκει τιποτα. εχει παει σε 3 γιατρους και ολοι του λενε οτι δεν εχει κατι και οτι τσαμπα πηγαινει, ενω εκεινος κατα διαστηματα εχει τσουξιμο καποιες φορες πολυ εντονο καποιες φορες λιγοτερο και του δινουν αντιβιωση για λιγο καιρο ειναι καλα και μετα παλι απο την αρχη. ασε δεν ξερουμε τι αλλο να κανουμε.
Marily11 έγραψε:Ιωαννα μου πριν 2 χρονια αρχισα να παθαινω κολπιτιδες καθε 3 μηνες. ο πρωην γυναικολογος μου (ο θεος να τον κανει) μου εδινε λαθος φαρμακα. και αυτο το ανακαλυψα την 3 φορα που επαθα κολπιτιδα. ειχα γνωρισει και μια κοπελα που δουλεψε σ'αυτον για καποιο διαστημα και μου ειπε ουτε απ'εξω να μην περασω ξανα. μπερδεψε μεχρι και εξετασεις καποιων γυναικων. ειχα παει σε εναν αλλο γιατρο και οταν του εδειξα τα φαρμακα που επαιρνα κοντεψε να σκισει τα πτυχια του! μου εδωσε μια αγωγη και απο τοτε δεν ξαναεπαθα κολπιτιδα. εχει λιγους μηνες που πηγα να κανω εξετασεις σε μια γυναικολογο στην καβαλα και μου βρηκε κολοβακτηριδιο εκανα μια θεραπεια, αλλα προφανως δεν μου περασε, ασε που εκεινη με ειχε γεμισει με φαρμακα. τωρα εκανα παλι εξετασεις και παλι εχω το ιδιο μικροβιο. βεβαια εγω δεν εχω καποιο συμπτωμα. το θεμα μου ειναι ο αντρας μου γιατι εγω δεν ειχα συμπτωματα και καναμε ελευθερα και τρεχει στους γιατρους και κανενας δεν του βρισκει τιποτα. εχει παει σε 3 γιατρους και ολοι του λενε οτι δεν εχει κατι και οτι τσαμπα πηγαινει, ενω εκεινος κατα διαστηματα εχει τσουξιμο καποιες φορες πολυ εντονο καποιες φορες λιγοτερο και του δινουν αντιβιωση για λιγο καιρο ειναι καλα και μετα παλι απο την αρχη. ασε δεν ξερουμε τι αλλο να κανουμε.
Marily11 έγραψε:Λεμονακι απο Ξανθη ειμαι. εσυ καβαλα μενεις? μονο η γυναικολογος στην καβαλα μου ειχε πει να μην εχω ελευθερες επαφες..και ακομη καλυτερα μου ειχει πει για μια βδομαδα που θα εκανα θεραπεια να μην ειχα καθολου επαφες..ουτε με προφυλαξη. εκανα οτι μου ειπε. το προβλημα ξεκινησε με τον πρωτο γιατρο που πηγα πριν 2 χρονια και μου εδινε λαθος φαρμακα και δεν μου ειχε πει τιποτα για τις επαφες
κτλ
Ada έγραψε:
Εύη απ τη μύτη να σου βγει αφού τρώς εσύ κ σε μας τίποτα!!!
ioanna85 έγραψε:[i]
Ευη αν κι εφαγα του σκασμου σημερα το μεσημερι....πειναω!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης