76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Τρι Φεβ 21, 2012 3:45 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Λιανα πλάκα σου κανω βρε!!!
Αναστασια μου υπομονη!Περαστικα θα ειναι!!
xaftounaki Καλοριζικο το νεο σπιτακι!!!Νεο σπιτι, νεο μερος....θα αλλαξει η διαθεση και η τυχη σου!!!
Είναι πανέμορφα στην Κρήτη!!!Εύχομαι τα καλύτερα!!!xaftounaki έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια
Εύχομαι να ακούσουμε τα καλύτερα νέα απο τα κορίτσια που περιμένουν απαντήσεις,και εύχομαι το 13 να είναι το τυχερό νουμερακι για όλες μας
Εγω σας καλημεριζω απο την Κρητη πλέον,μετα απο ένα σαββατοκύριακο μετακόμισης,και το τέρμα της Αλέκας ( που λέτε κι εσείς) ξεκιναω τρελές ζουζουνιες με τον άντρα μου!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!Με το καλό!!!Deb έγραψε:Κορίτσια όλα καλά!!!!Η γιατρός είχε κάνει μ@λακια!!!!!Πήγα το πρωί στο νοσοκομείο και ακούσαμε και καρδούλα!!!Είμαι 7 εβδομαδων και 6 μέρες!!!ΠΗΤ έχω στις 8/10!!!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!
Deb έγραψε:Γυρνάει και μου λέει ο γιατρός: -Πότε σε είδε τελευταία φορά; και του λέω την Πέμπτη!Και μου λέει: -Σου αρέσει η μουσική; και του λέω καλέ πλάκα μου κάνετε;Τραγουδίστρια είμαι,η μουσική είναι το παν για μένα! Και μου λέει: -Για άκου και αυτό να μου πεις την γνώμη σου και μου βάζει και ακούω την καρδούλα του!!!!!!!!!!!!!!
Ada έγραψε:Deb έγραψε:Γυρνάει και μου λέει ο γιατρός: -Πότε σε είδε τελευταία φορά; και του λέω την Πέμπτη!Και μου λέει: -Σου αρέσει η μουσική; και του λέω καλέ πλάκα μου κάνετε;Τραγουδίστρια είμαι,η μουσική είναι το παν για μένα! Και μου λέει: -Για άκου και αυτό να μου πεις την γνώμη σου και μου βάζει και ακούω την καρδούλα του!!!!!!!!!!!!!!
Κ σούπερ γιατρός κ με χιούμορ ! Εγκρίνεται! Την άλλη να την πιάσει κόψιμο κ λίγα λέω!!!
Deb έγραψε:Ευτυχώς πήγαν όλα καλά!!!Άλλαξα ήδη γιατρό!!!Μου έδωσαν να κάνω και κάτι εξετάσεις ακόμα και στις 20/3 έχω πάλι ραντεβού!!!Γυρνάει και μου λέει ο γιατρός: -Πότε σε είδε τελευταία φορά; και του λέω την Πέμπτη!Και μου λέει: -Σου αρέσει η μουσική; και του λέω καλέ πλάκα μου κάνετε;Τραγουδίστρια είμαι,η μουσική είναι το παν για μένα! Και μου λέει: -Για άκου και αυτό να μου πεις την γνώμη σου και μου βάζει και ακούω την καρδούλα του!!!!!!!!!!!!!!Να ουρλιάζω,δεν το πίστευα!!!!!!!Τρελάθηκα!!!!!!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:ada δικιο εχεις δεν θελω κι εγω να αγχωνομαι...αλλα δεν ετυχε στην οικογενεια μου ποτε κατι τετοιο...βεβαια βρηκα τρομερη συμπαρασταση απο εσας...νοιωθω οτι καποιος με καταλαβαινει απολυτα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης