51 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!! Δευ Ιουν 28, 2010 7:46 am
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[url=http://www.forum.eimaimama.gr/gallery//-pic_150.htm
εδω ειμαι περιπου 7 μηνων!!
εδω ειμαι περιπου 7 μηνων!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κατι ασχετο!!!εισαι πολυ μικρουλα και εχεις 4 παιδια???μπραβο σουυυυ!!!naysika έγραψε:εκει που ειμαι 7 δεν μου την περασε!!!
Μιλουπακι έγραψε:και μια που ειμαι τουρλα στον μηνα μου
ασχετο που η ημερομηνια γραφει ιουνιο ηταν ξερυθμισμενη,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xazomammy στις Τρι Ιουν 29, 2010 2:05 am, 2 φορές συνολικά
Μιλουπακι έγραψε:α πολυ γλυκια κοιλιτσα!!!
καλα αυτο ξαναπες το. Εγω σαν τους φανταρους μετρουσα αντιστροφα. Αλλα εγω ενα παραπανω που ημουν και καθηλωμενη στο κρεββατι .Μιλουπακι έγραψε:αχ κοιλιτσες, οταν τις ειχαμε δεν αντεχαμε και τωρα μας λειπουν!!!
λογικο ειναι εσενα δεν σε ζοριζει για να τον νιωσουμε φτυνουμε αιμα. Αμα τον νιωσω θα παιξω και λαχειο γιατι σιγουρα θα το κερδισω . χιχιχιnikoleta έγραψε:Εγώ πάλι τι να σας πω... ανυπομονώ να κρατήσω το μπεμπούλι μας αγκαλιά αλλά θα μου λείψει πολύ η κοιλίτσα... Μ'αρέσει πολύυυυυυ
Ναι ναι! Τώρα, ή θα είναι ήσυχος και μετά, ή μου τα κρατάει για να μου βγάλει μετά το λάδι...faye έγραψε:λογικο ειναι εσενα δεν σε ζοριζει για να τον νιωσουμε φτυνουμε αιμα. Αμα τον νιωσω θα παιξω και λαχειο γιατι σιγουρα θα το κερδισω . χιχιχιnikoleta έγραψε:Εγώ πάλι τι να σας πω... ανυπομονώ να κρατήσω το μπεμπούλι μας αγκαλιά αλλά θα μου λείψει πολύ η κοιλίτσα... Μ'αρέσει πολύυυυυυ
λες ; δεν το ειχα σκεφτει αυτο το ενδεχομενο χιχιχι . Ενταξει η Αναστασια ηρεμησε; κοιμηθηκε με τον μπαμπα της;nikoleta έγραψε:Ναι ναι! Τώρα, ή θα είναι ήσυχος και μετά, ή μου τα κρατάει για να μου βγάλει μετά το λάδι...faye έγραψε:λογικο ειναι εσενα δεν σε ζοριζει για να τον νιωσουμε φτυνουμε αιμα. Αμα τον νιωσω θα παιξω και λαχειο γιατι σιγουρα θα το κερδισω . χιχιχιnikoleta έγραψε:Εγώ πάλι τι να σας πω... ανυπομονώ να κρατήσω το μπεμπούλι μας αγκαλιά αλλά θα μου λείψει πολύ η κοιλίτσα... Μ'αρέσει πολύυυυυυ
EINAI KAI MIKRH ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ... ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ!markellajohny έγραψε:κατι ασχετο!!!εισαι πολυ μικρουλα και εχεις 4 παιδια???μπραβο σουυυυ!!!naysika έγραψε:εκει που ειμαι 7 δεν μου την περασε!!!
markellajohny έγραψε:κοριτσια σκεφτηκα να βαλουμε φωτογραφιες με τις κοιλιτσες μας φουσκωμενες!!!να οι δικες μου και απο τις 2 εγκυμοσυνες μου...
στις 2 πρωτες ειμαι εγκυος στην κορη μου. ειμαι μονο 5 μηνων αλλα η κοιλια τεραστια!!!
στην 3η ειμαι εγκυος στο μπεμπη, λιγς μερες πριν γεννησω!!!ενιωθα πως θα σκασω!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης