26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 Πεμ Φεβ 23, 2012 12:39 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
καλά ήρθα εγώ και φύγατε εσείς???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
mariabel έγραψε:
Εύη, είσαι απίστευτη!!! Τουλάχιστον μετά είχατε κάτι να φάτε!!!
Λεμονάκι έγραψε:
Εvi όμορφο το άλογο σου !!
mariabel έγραψε:Ιωάννα και Αργυρώ, το ξέρω αυτό. Το ίδιο είχε πει και ο δικός μου, αλλά ξέρω ένα σωρό κοπέλες που έμειναν έγκυος από τον 3ο μήνα και δε φαίνεται να έχουν πάθει κάτι!!! Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο το σώμα τους έχει επανέλθει... Πάντως ο μικρός σε ενάμιση μήνα θα χρονίσει.
Εγώ είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να μη μείνω έγκυος αμέσως και για αυτό αρχίσαμε προσπάθειες νωρίς σχετικά... Ήδη προσπαθούμε 3 μήνες και δεν ξέρω για πόσο ακόμα... Αλλά είπαμε, δεν πειράζει! Ώρα για
Εύη, είσαι απίστευτη!!! Τουλάχιστον μετά είχατε κάτι να φάτε!!!
ioanna85 έγραψε:πηρε καμια σημερα το 7μερες τι βι;
η μενεγάκι σήμερα το μοίραζεevi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:πηρε καμια σημερα το 7μερες τι βι;
ή μήπως τον τηλεθεατή ;Λεμονάκι έγραψε:η μενεγάκι σήμερα το μοίραζεevi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:πηρε καμια σημερα το 7μερες τι βι;
mariabel έγραψε:
Εύη, δεν παίζεσαι!!!
Ζήλεψα... Πάω να ξεμυαλίσω τον άντρα μου που: 1ον θύμωσε που έκανα τεστ, 2ον κατέβασε κάτι μούτρα με το αποτέλεσμα και τώρα δε μου μιλάει...
Καληνύχτα!!!!
ioanna85 έγραψε:
Ευη τα φασολια πειραζουν...λεει ο παππους μου!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης