1 ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? Παρ Φεβ 24, 2012 6:15 am
zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια πολλες μαμαδες εχω ακουσει και οχο μονο μαμαδες,δουλευουν στο σπιτι!και τι ειδους εργασια κανουν?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
elzu έγραψε:Zoyzoynitsa moy καλησπερα!Εγω ειμαι ανεργη εδω και δυο χρονια και ο ανδρας μου εδω και λιγο καιρο και ετσι αποφασισα να ξεκινησω με το να σχεδιαζω πανω στε μπλουζακια.Δεν θεωρείται δουλεια αλλα τα γαλατα της μικρης τα βγαζω κουτσα στραβα.
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσια πολλες μαμαδες εχω ακουσει και οχο μονο μαμαδες,δουλευουν στο σπιτι!και τι ειδους εργασια κανουν?
nena1988 έγραψε:καλησπερα,και εγω δουλευω απο το σπιτι φτιαχνω diapercakes,εχει λιγο καιρο που το ξεκινησα!
totula έγραψε:εγω κανω μανικιουρ πεντινιουρ αλλα με την εγκυμοσυνη ειχα σταματησει και ειναι και δυσκολοι οι καιροι...
nena1988 έγραψε:καλησπερα,και εγω δουλευω απο το σπιτι φτιαχνω diapercakes,εχει λιγο καιρο που το ξεκινησα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:και εγω ξεκινησα εδω και 2 μηνες να κανω κοσμηματα και παω μια χαρα!ευτυχως εχω ατομα που με στηριζουν και με βοηθανε!το χαρτζιλικι μου παντως το βγαζω....
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:totula έγραψε:εγω κανω μανικιουρ πεντινιουρ αλλα με την εγκυμοσυνη ειχα σταματησει και ειναι και δυσκολοι οι καιροι...
και εγώ το ίδιο (σε συνδιασμό με τη δουλειά μου που ακόμα έχω) αλλά ΔΕΝ έχει δουλειά...που καιρός να χαλάς λεφτά για τέτοια...
zoyzoynitsa moy έγραψε:nena1988 έγραψε:καλησπερα,και εγω δουλευω απο το σπιτι φτιαχνω diapercakes,εχει λιγο καιρο που το ξεκινησα!
να σου κανω μια ερωτηση τι ειναι αυτο που κανεις?
basilikaki έγραψε:nena1988 έγραψε:καλησπερα,και εγω δουλευω απο το σπιτι φτιαχνω diapercakes,εχει λιγο καιρο που το ξεκινησα!
Μπράβο Νένα μου!
Να βάλεις εικόνες από την δουλειά σου για να δούμε.
Εγώ ασχολούμε με την ORIFLAME αλλά ψάχνω και για κάτι άλλο.
nena1988 έγραψε:basilikaki έγραψε:nena1988 έγραψε:καλησπερα,και εγω δουλευω απο το σπιτι φτιαχνω diapercakes,εχει λιγο καιρο που το ξεκινησα!
Μπράβο Νένα μου!
γεια σου βρε Σμαρω μου,θα βαλω θα βαλω θα κανω και Blog να τα εχω ολα μαζεμενα!!
εχω στειλει πμ, ποιο ειναι το blog?nena1988 έγραψε:basilikaki έγραψε:nena1988 έγραψε:καλησπερα,και εγω δουλευω απο το σπιτι φτιαχνω diapercakes,εχει λιγο καιρο που το ξεκινησα!
Μπράβο Νένα μου!
γεια σου βρε Σμαρω μου,θα βαλω θα βαλω θα κανω και Blog να τα εχω ολα μαζεμενα!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης