26 Απ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ... Σαβ Μαρ 03, 2012 5:04 am
koukou
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΓΧΟΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
koukou έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΓΧΟΣ!!!
μπεμπα2012 έγραψε:μακαρι κοριτσακι μου εισαι εγκυος στο ευχομαι
μην το σκεφτεσαι καθολου καλητερα γιατι αν δεν εισαι θα απογοητευτεις .
παρε ενα τεστ απο αφτα που σ λενε σχεδον απο την πρωτη μερα και καντο αν δεν κρατιεσαι αλλιως κανε λιγο υπομονη μεχρι της 11 του μηνος ξερω σου φαινεται αιωνας μεχρι να ερθει
zoyzoynitsa moy έγραψε:αχ κοριτσια να σας πω και εγω το δικο μου θεμα που με ανυσηχει απο εχθες ..
τον μηνα ιανουαριο αδιαθετησα 10 του μηνα και τον φεβρουαριο στις 5 του μηνα εχω κυκλο καθε 27 μερες επρεπε να μου εχει ερθει εχθες...αλλα μεχρι σημερα τιποτα,δεν εχω πρισμενο στηθος αλλα εχω πονακια περιοδου...
ολο ποναω παω τουαλετα και τιποτα!!!
myrtenia έγραψε:zoyzoynitsa moy, ακομα να κανεις τεστακι???? αντε, καντο, εχω καλό feeling ! Και μετά έλα να μας πεις τα ευχάριστα!!!!
koukou σε καταλαβαινω απόλυτα, το αγχος είναι απίστευτο πράγμα... Από συμπτώματα έχεις τίποτα?
mystique μου περαστικα σου κοπελα μου.Σήμερα είσαι κάπως καλύτερα? Δες το από την οπτική ότι έτσι ξεχνιέσαι λιγάκι. Και όσο για την αντιβίωση αν είσαι εγκυος μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σκέψου ότι οι περισσότερες δεν ξέρουν καν εάν είναι ή όχι μέχρι να έχουν αρκετό διάστημα καθυστέρηση και μέχρι τότε παίρνουν πολύ πιο 'σκληρά' φαρμακα και όλα πάνε μια χαρά. Η αδερφή μου έπεαιρνε mesulid για 4 μέρες x2 γιατί πόναγε η μέση της (που τελικά ήταν σύμπτωμα εγκυμοσύνης) και είχε ανυσηχήσει αλλά η γυναικολόγος την καθυσήχασε.
Εγώ συνεχίζω και έχω πονάκια και τσιμπιές χαμηλά, και από προχθες που μετράω θερμοκρασία έχω 37.2, 37.3 και 37.4 ανά ημέρα... δεν ξέρω αν λέει αυτό κάτι, αλλά ελπίζω... επίσης νομίζω ότι έχει σκουρύνει η θηλαία άλως περιφερειακά, και νιώθω τσούξιμο στη θηλή... Α! και ο άντρας μου είναι σίγουρος λέει ότι περιμένουμε και μάλιστα οτι είναι κορίτσι! Ό,τι να'ναι!!!
Λέω τελικά να πάω Τετάρτη για χοριακή, 2 μέρες δηλαδή πριν την αναμενόμενη. Απλά έυχομαι να είναι όλα θετικά, γιατί με όλα αυτά νομίζω ότι η απογοήτευση μας θα είναι πολύ μεγάλη αν δεν...
Α! Επίσης βρήκα ένα site που του δίνεις ημ. τελευταίας περιόδου, διάρκεια κύκλου/περιόδου και luteal phase (δεν ξέρω πώς μεταφράζεται :-/) και σου δίνει ένα πολύ αναλυτική ημερήσια περιγραφή του τι συμβαίνει κάθε μέρα του κύκλου σου. Αν θέλετε δείτε το, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ:
Φιλιααααα
myrtenia έγραψε:Kαλημεραααααα! Μωρε μηπως ειναι νωρις αυριο για τη χωριακη σου? Αλλα παλι αν θα σε βοηθησει να ηρεμισεις καντο!
Ποιο πακετακι της hometest πηρες? Γιατι σκεφτομαι μηπως παραγγειλω σημερα. Και σε ποσες μερες σου παραδόθηκε?
myrtenia έγραψε:Πάλι καλά που έφυγε ο πυρετός... σε 2 μερούλες πιστεύω θα είσαι περδίκι!
mystique μου πιστεύω ότι όντως είναι νωρίς για χωριακή. Φαντάσου ότι και εγώ που (δεν) περιμένω 9/3 κρατιέμαι με νύχια και με δόντια αλλά έχω πει ότι πριν την Τετάρτη δεν θα κάνω. Εσυ που είσαι για 11/3 πιστευω οτι θα ήταν καλύτερο να πας Πέμπτη/Παρασκευή. Αλλά για να σου φύγει λίγο η αγωνία γιατί δεν κάνεις μία από τις ταινίες που πήρες αύριο? Παρεπιπτόντως τα είχες χρησιμοποιήσει για την ωορρηξία σου?
Εγώ από συμπτώματα έχω έντονα πονάκια αριστερά χαμηλά διάσπαρτα μέσα στη μέρα, και όταν συμβαίνουν με πιάνει ελαφριά αναγούλα. Το χειρότερο πάντως είναι ότι νοιώθω ότι θα σκάσω από το φούσκωμα. Πραγματικά θέλω να περάσουν οι μέρες γιατί νοιώθω ότι ταλαιπωρούμαι...
myrtenia έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ! Εννοείται βρε ότι θα ήταν αρνητικό χθες! 8 μέρες πριν την αναμενόμενη θα ήσουν παιδί θαύμα! Ελπίζω να μην απογοητεύτηκες γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να έδειχνε και ... τετράδυμα να είχες
Αλλά καταλαβαίνω γιατί το έκανες, είναι ο ίδιος λόγος που επίτηδες δεν έχω αγοράσει τεστακια να βρίσκονται στο σπίτι, θα τα είχα κάνει παααααρα πολύ νωρις!
Θυμάσαι το site που σου έστειλα χθες? σύμφωνα με τα στοιχεία που του έδωσα είδα τώρα ότι από την Τρίτη είναι πιθανό να δείξει η χωριακή. Λες να πάω αύριο ή να κρατηθώ????
Εν τω μεταξύ είχα υποσχεθεί στην αγάπη στο άλλο θέμα ότι δεν θα το σκεφτόμουν ξανά μέχρι να περάσουν λίγο οι μερες αλλα ρε γμτ δεν γίνεται.... Ο νους μου είναι εκεί όλη την ώρα!
Ο πόνος που έχεις είναι σαν της ωορρηξίας ή είναι σταθερός? Εμένα είναι καρφωματακια δυνατά και μερικές φορές κάψιμο στο ίδιο σημείο ή μουδιασμα στο κέντρο χαμηλά...
Το στήθος σου πονάει όπως όταν περιμένουμε ή πονάνε οι θηλές?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
mystique ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
mystique ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
alexia-marinos έγραψε:Αυτη την εβδομαδα θα παω στο γιατρο αλλα πρεπει να ειμαι στην 6η εβδομαδα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
να σου πω την αληθεια δεν προσεχαμε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΟΥΦ!!! ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΟΥΦ!!! ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης