26 Απ: ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ Τρι Μαρ 13, 2012 5:23 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι Αυγολεμονη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
αυγολεμονη μην αγχωνεσαι εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ακουγα το μωρο μολις εκανα αυχενικη κ μετα σε αυτην την εγκυμοσυνη μετα την 20 εβδομαδα πολυ λιγο οπως εσενα συγα συγα θα αρχηζεις και θα το νιωθεις μην ανησυχειςΑυγολεμονη έγραψε:Rinoula έγραψε:Μήπως εννούμε χαμηλό πλακούντα και όχι πρόσθιο? Φυσιολογικά γένησα και άκουγα το μωρό κανοικά αλλά λίγο πιο αργά.
θυμασαι στις ποσες βδομαδες το ακουσες? δεν ξερω το μονο που μου πε ειχα ελαχιστο αιματακι ροζ φοβηθηκα και πηγαμε να δουμε αν ηταν καλα το μωρο ειπε ειναι καλα το αιματακι ειπαμε οτι ηταν απο τον πολυ εντονο βηχα που ειχα ποιυ δεν με αφηνε ουτε να κοιμηθω και οπως κοιταζε μου ειπε ο πλακουντας ειναι μπροστα στο μωρο αρα ειναι και χαμηλα 'η ειναι αλλο αυτο?
Μην ανησυχεις καθολου. Ο πλακουντας παντα ανεβαινει οσο προχωραει η κυηση. Αφου δεν σου ειπε τιποτα ο γιατρος, ξεχασε το. Καισαρικη κανεις αν ο πλακουντας κλεινει την εισοδο της μητρας, επειδη ειναι υποχρεωτικο να βγει πρωτα το μωρο κ μετα ο πλακουντας. Δεν γινεται αναποδα. Συνηθως αυτο γινεται σε αποκολησση του πλακουντα. Θα δεις, οσο μεγαλωνει η μητρα, ο πλακουντας θα πηγαινει πιο πανω.kleopatra1981 έγραψε:Στην αυχενική μου έβγαλαν ότι έχω πρόσθιο χαμηλό πλακούντα,αλλά ο γιατρός δε μου είπε κάτι,ούτε να προσέξω,ούτε να σταματήσω τις επαφές. Τίποτα,αυτό που με ανησυχεί είναι η καισαρική σε περίπτωση που δεν ανέβει.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Β' τρίμηνο εγκυμοσύνης » ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης