Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 1:19 pm

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elina έγραψε:Εγώ είχα (και αυτό) το πρόβλημα εκτός από άλλα στο θηλασμό και πήρα μια εκπληκτική σύμβουλο θηλασμού και μέσα σε τρεις ώρες η μικρή έγινε αστέρι! Επίσης, μου είπε και μου έδειξε τα πάντα περί θηλασμού! Αν θες να σου στείλω πμ. Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502

Ναι αν δε σου κάνει κόπο στείλε μου πμ!
Ευχαριστώ!

27Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 1:20 pm

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xazomammy έγραψε:Kαι εγω επαρχία είμαι (Πάτρα). Εμένα μου το είχαν φέρει μέσα σε μια ημέρα. Τα τηλ. είναι 210-7485752 ή 210-7470417 klinikum Αθήνα
κ Θεσσαλονίκη 2310-316011

Να σαι καλά μωρέ!Ευχαριστώ πάρα πολύ!Θυμάσαι πόσο περίπου κόστιζε?
Μέχρι πότε θα πρέπει να χρησιμοποιεί το νοσοκομειακό?

28Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 1:33 pm

xazomammy

xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
molly έγραψε:
xazomammy έγραψε:Kαι εγω επαρχία είμαι (Πάτρα). Εμένα μου το είχαν φέρει μέσα σε μια ημέρα. Τα τηλ. είναι 210-7485752 ή 210-7470417 klinikum Αθήνα
κ Θεσσαλονίκη 2310-316011

Να σαι καλά μωρέ!Ευχαριστώ πάρα πολύ!Θυμάσαι πόσο περίπου κόστιζε?
Μέχρι πότε θα πρέπει να χρησιμοποιεί το νοσοκομειακό?

Μωρε μακάρι να μην μπλέξει με τα θηλαστρα, αποστηρώσεις κ.τ.λ. Αλλά κάποιες φορές είναι σωτήριο. Το για πόσο καιρο είναι τελείως σχετικό.. Μπορεί να το νοικιάσει κ π.χ μέσα σε 1 εβδομάδα να εχει πιάσει το παιδί κ να πίνει κανονικά... Μπορεί κ για περισσότερο καιρό. Το θέμα είναι εαν δείτε οτι δεν θηλάζει το παιδί να βγαίνει το γαλατάκι κ να εχει καλη παραγωγή που θα της δώσει τον χρόνο να προσπαθεί παράλληλα με το μικρούλι να θηλάσει. Δηλ. να μην κάνει καμία μαστιτιδά ή της μειωθεί πολύ το γάλα. Εαν πάντως το νοικιάσει να αντλεί κάθε 3 ώρες στο ξανα λεω, αλλιώς θα μειωθει το γαλατάκι κ βράστα μετά. Και το παιδί στο στήθος να το προσπαθεί συνέχεια, μπορεί ξαφνικά να πιάσει κ να μην το πιστεύει. Αρχικά πλήρωσα 60 ευρω ενοικίαση + 35 (χοάνες κ μπουκάλια θηλάστρου -τα αγοράζει μια φορά κ μένουν δικά σου. Ταιριάζουν κ στο swing για μετά)κ 10 ευρώ κουριερ =συνολικά 115 ευρώ στην αρχή τον πρώτο μήνα, τον 2ο μήνα είναι
60 ευρω
κ μετά 40 ο κάθε μήνας (το κόστος είναι ελαχιστο εαν σκεφτείς πόσα χρήματα θέλεις το μήνα για γάλατα) κ φυσικά οτι το γαλατάκι της είναι οτι καλύτερο για το μωρό της [b]

29Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty sos Θηλασμος! Δευ Ιουν 28, 2010 1:48 pm

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
προσπαθησε να το βγαλει με μασαζ γιατι μπορει να παθει μαστιτιδα και θα ειναι χειροτερα τα πραγματα!!!και μην αρχισει μωρε με τα θηλαστρα!!προσπαθεια θελει!!!

30Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 1:54 pm

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
naysika έγραψε:προσπαθησε να το βγαλει με μασαζ γιατι μπορει να παθει μαστιτιδα και θα ειναι χειροτερα τα πραγματα!!!και μην αρχισει μωρε με τα θηλαστρα!!προσπαθεια θελει!!!

Πραγματικά κάνει υπομονή!
Αλλά το θέμα είναι πρώτον οτι ο μικρός δε πιάνει το στήθος!Είναι ανέκφραστος,με ανοιχτό το στόμα και μέσα το στήθος....Κι εμένα ο γιος μου δυσκολεύτηκε στην αρχή να θηλάσει,αλλά ήταν πολύ εκνευρισμένος γιατί πεινούσε και δε είχε υπομονή να πιάσει τη θηλή!

Αυτός εδώ όμως είναι ηρεμότατος!Πιπιλαει μια κανονική και μετά το ρίχνει στον ύπνο!!!!!!

Και το δεύτερο πρ'οβλημε είναι οτι το γάλα δε βγαίνει απ το στήθος!!!!!

Ουφ! Συγχύζομαι!!!!!!! Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 585182

31Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 1:54 pm

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το μωρακι σας εχει κανει ικτερο?
ποσες ωρες κοιμαται την ημερα?
καθε ποση ωρα προσπαθειτε για θηλασμο?
σε ολα τα γευματα μετα την προσπαθεια πινει το ξενο γαλα κανονικα?

http://nov08mommies.forumotion.net

32Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 1:57 pm

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
molly έγραψε:Και το δεύτερο πρ'οβλημε είναι οτι το γάλα δε βγαίνει απ το στήθος!!!!!
να παρει ξενο γαλα και να το απλωσει πανω στην θηλη κ να τοποθετησει μετα το μωρο στην θεση θηλασμου.
επισης αν αυτο δεν πιασει μπορει να δοκιμασει να του δωσει μπιμπερο διπλα ακριβως στην θηλη και μολις ξεκινησει τις θηλαστικες κινησεις να το αλλαξει με μαεστρια.

33Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty sos θηλασμος! Δευ Ιουν 28, 2010 1:59 pm

naysika

naysika
ας μην ανχωνετε γιατι ετσι επερεαζει και την ψυχολογια του μωρου και ετσι το κανει ποιο νευρικο!!!ας χαλαρωσει και ας βγαλει συγουρα το γαλα γιατι θα φαθει καμια ζημια!!

34Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 2:00 pm

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι δεν έχει ίκτερο!
Απλά χθες(3η μέρα) κοιμόταν συνέχεια!
Το είπαμε στη μαία και είπε οτι είναι φυσιολογικό!
Και ρε γαμώτο δεν είναι μικρό μωρό να πεις οτι κουράζεται....3450γρ γεννήθηκε!

Σήμερα που βγήκαν απ το μαιευτήριο,πήγε και ο παιδίατρός μας σπίτι και το παιδί είναι μια χαρα!

Τι να πω?Πολύ μας έχει συγχύσει το σκατό!

35Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 2:02 pm

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
protoula έγραψε:
molly έγραψε:Και το δεύτερο πρ'οβλημε είναι οτι το γάλα δε βγαίνει απ το στήθος!!!!!
να παρει ξενο γαλα και να το απλωσει πανω στην θηλη κ να τοποθετησει μετα το μωρο στην θεση θηλασμου.
επισης αν αυτο δεν πιασει μπορει να δοκιμασει να του δωσει μπιμπερο διπλα ακριβως στην θηλη και μολις ξεκινησει τις θηλαστικες κινησεις να το αλλαξει με μαεστρια.

Το κάναμε κι αυτό,να βρέχουμε με ξένο γάλα τη θηλή για να την πιάσει!Τίποτα!
Χθες μάλιστα κοιμήθηκε κιόλας πάνω στις προσπάθειες!Μετά το πήρε μεσα η μαία και έφαγε 50γρ!!!!!!!!!

36Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 2:03 pm

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
molly έγραψε:Οχι δεν έχει ίκτερο!
Απλά χθες(3η μέρα) κοιμόταν συνέχεια!
Το είπαμε στη μαία και είπε οτι είναι φυσιολογικό!
Και ρε γαμώτο δεν είναι μικρό μωρό να πεις οτι κουράζεται....3450γρ γεννήθηκε!

Σήμερα που βγήκαν απ το μαιευτήριο,πήγε και ο παιδίατρός μας σπίτι και το παιδί είναι μια χαρα!

Τι να πω?Πολύ μας έχει συγχύσει το σκατό!
η δικια μου βγηκε 3650 και παλι δεν κοιμοταν τοσο, οποτε το βαρος δεν ειναι σχετικο.
χθες που κοιμοταν τι ηπιε? καθε ποτε? το μπιμπερο το πιενι δηλαδη με ευχαριστηση? με τις ψευδοθηλες δοκιμαστε?

37Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 2:05 pm

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρεπει να συνεχισει με νοσοκομειακο θηλαστρο για να παραγει γαλα. αλλιως θα μπειτε στην διαδικασια του ξενου γαλκτος κ θα χαθει ο θηλασμος.
σιγουρα ομως απο οτι καταλαβα πρεπει να μιλησει η ιδια με συμβουλο θηλασμου!

38Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 28, 2010 3:17 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μας γραψεις νεα, να μαθουμε τι εγινε ε; ελπιζω να τα καταφερει!!!!

39Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 29, 2010 12:02 pm

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελικα? ολα καλα με τον μπεμπακο? τι εγινε?

http://FRAOU8@YAHOO.GR

40Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουν 30, 2010 1:07 am

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fatsoulinaki έγραψε:Ενα καλο θηλαστρο ζεστα ντουζ επιμονη κ υπομονη κ θα τα καταφερει!!!

Ακριβώς αυτό. Τα χειροκίνητα θήλαστρα δεν κάνουν δουλειά στη παρούσα φάση, καλύτερα θα ήταν ένα νοσοκομειακό διπλής φάσης που προσωμοιάζει τη θηλαστική κίνηση του παιδιού.
Υπομονή, πρέπει να βγει το γάλα από το στήθος γιατί πονάει πολύ. Βέβαια, εκεί η καλύτερη λύση είναι να γίνει με τη βοήθεια του παιδιού.
Για τις επίπεδες θηλές υπάρχει λύση. Κρατάς το στήθος 2 εκατοστά πάνω και κάτω από τη θηλή με τα 2 σου δάχτυλα και το πιέζεις σαν σάντουϊτς. Μόλις ανοίξει το παιδί το στόμα το χώνεις μέσα (πρέπει να πιάσει και την άλω) και από εκεί και πέρα λειτουργεί το ένστικτο του παιδιού!

41Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουν 30, 2010 1:10 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
molly έγραψε: Κορίτσια,η αδελφή μου γέννησε την Παρασκευή το δεύτερο παιδάκι της!

Ένα γλυκύτατο αγοράκι!Το πρώτο της παιδί δε το είχε θηλάσει καθόλου,γιατί την είχαν αποθαρρύνει ο γιατρός και οι μαίες9έχει επίπεδες θηλές)!

Μετά από πλύση εγκεφάλου που της έκανα και αφού είδε οτι εγώ θήλασα,αποφάσισε να θηλάσει τώρα το μπέμπη!

Στην αρχή που τον έβαλε στο στήθος πιπιλούσε μια δύο φορές και μετά το άφηνε!Είπαμε πως είναι αρχή και γι αυτό!Σαν πρώτη επαφή ήταν εντάξει!Δεν τον πιέσαμε γιατί και με το μπιμπερό το ίδιο έκανε!Κι ας είχε να φάει 5 ώρες!!!

Σήμερα όμως που είναι η 3η μέρα και της κατέβηκε πολύ γάλα,το στήθος της είναι γεμάτο ποναει είναι σκληρό και ο μικρός δε δέχεται με τίποτα να θηλάσει!

Του βάζει το στήθος στο στόμα και αυτός κρατάει το στόμα ανοιχτό και δεν αντιδρά παρ όλο που πεινάει!

Σκέφτηκε να το βγάλει με θήλαστρο,τουλάχιστον να δίνει στο μωρό με το μπιμπερό το δικό της και όχι ξένο!Ενώ το πρωί έβγαλε 60γρ,από τις 3 η ώρα δε βγάζει σταγόνα,ενώ το στήθος είναι γεμάτο!!!!!Προσπαθεί με μασάζ και ζεστό νερό,με το χέρι,τίποτα!

Την πήρα πριν τηλέφωνο!Είναι απελπισμένη και κλαίει!Δε ξέρω πώς να τη βοηθήσω και αισθάνομαι κι εγώ λίγο υπεύθυνη που την έβαλα σε όλη αυτή τη διαδικασία!

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καμία από εσάς?Και πώς το αντιμετωπίσατε?

νΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ..ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...
ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟ ΤΕΝΤΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΕΖΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

42Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουν 30, 2010 2:04 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κουκλίτσες!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για τις πολύτιμες συμβουλές σας!
Η μανούλα-αδελφή μου,ήταν πολύ καλύτερα χθες!Και ο μικρούλης θήλασε,όλα καλά!
Μου παραδέχτηκε οτι ίσως ήταν λίγο υπερβολική κι εκείνη και την επηρέασαν λίγο και οι ορμόνες...

Εντάξει!Ηταν η πρώτη μέρα σπίτι και μπορεί να ήταν αναστατωμένη,γι αυτό να μην έβγαινε το γάλα!
Και το μωρό προφανώς ένιωθε όλη αυτή την αναστάτωση και ίσως γι αυτό να μην έπινε!

Κι έγώ όποτε πήγαινα να θηλάσω το γιό μου και δεν ήμουν ήρεμη,εκνευριζόταν και μελάνιαζε απ το κλάμα!

43Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 11:27 pm

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 328109 ποσο χαρηκα γι εσας! μπραβο!

44Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 11:57 pm

markellajohny

markellajohny
μπραβο της που τα καταφερε!!!εγω ακομη παλευω να τον μαθω να πιανει καλα τη θηλη. εδω και ενα μηνα που γεννησα του βγαζω το γαλα με θηλαστρο...ελπιζω πως καποια στιγμη θα τα καταφερει να θηλασει!!!

45Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Sos Θηλασμός!Βοήθεια!!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουλ 02, 2010 1:33 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
molly έγραψε:Καλημέρα κουκλίτσες!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για τις πολύτιμες συμβουλές σας!
Η μανούλα-αδελφή μου,ήταν πολύ καλύτερα χθες!Και ο μικρούλης θήλασε,όλα καλά!
Μου παραδέχτηκε οτι ίσως ήταν λίγο υπερβολική κι εκείνη και την επηρέασαν λίγο και οι ορμόνες...

Εντάξει!Ηταν η πρώτη μέρα σπίτι και μπορεί να ήταν αναστατωμένη,γι αυτό να μην έβγαινε το γάλα!
Και το μωρό προφανώς ένιωθε όλη αυτή την αναστάτωση και ίσως γι αυτό να μην έπινε!

Κι έγώ όποτε πήγαινα να θηλάσω το γιό μου και δεν ήμουν ήρεμη,εκνευριζόταν και μελάνιαζε απ το κλάμα!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΣΑΣΣΣΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ...

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και για την ιστορία να σας πω ότι επειδή ο μικρός αρνούνταν ξανά να θηλάσει απ το στήθος,η αδελφή μου νοίκιασε νοσοκομειακό θήλαστρο και του έδινε το γάλα της με το μπουκάλι 6 μήνες!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις