Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 1:22 pm

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι κακοί, ζηλιάρηδες και ζηλόφθονες. Πάντως στην αδερφή μου όταν ήταν να παντρευτεί βρέθηκε μέσα στο σπίτι μας, ένα βρακί που δεν ήταν δικό μας, ένα βρακί παλιό και γύρω γύρω, σε ένα σημείο τυλιγμένη μια κλωστή. Rolling Eyes

Τι μου θύμησες τώρα!Η γιαγιά μου, μου είχε πει ότι βρήκε ένα τέτοιο βρακί δεμένο κ γεμάτο με μικρά καρφάκια μέσα στο σεντούκι από τα προικιά της μαμάς της (δηλαδή της προγιαγιάς μου)

Αλλά μιλάμε για 80 χρόνια πίσω, να γίνεται κ το 2012 !!! Shocked

27πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 1:24 pm

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν πιστεύω στα μάγια! Αλλά πιστεύω στο μάτι και γω, και στην γλωσσοφαγιά οπωσδήποτε..αν και όλα είναι σχετικά!

28πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 1:26 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ada έγραψε:
giorgina έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι κακοί, ζηλιάρηδες και ζηλόφθονες. Πάντως στην αδερφή μου όταν ήταν να παντρευτεί βρέθηκε μέσα στο σπίτι μας, ένα βρακί που δεν ήταν δικό μας, ένα βρακί παλιό και γύρω γύρω, σε ένα σημείο τυλιγμένη μια κλωστή. Rolling Eyes

Τι μου θύμησες τώρα!Η γιαγιά μου, μου είχε πει ότι βρήκε ένα τέτοιο βρακί δεμένο κ γεμάτο με μικρά καρφάκια μέσα στο σεντούκι από τα προικιά της μαμάς της (δηλαδή της προγιαγιάς μου)

Αλλά μιλάμε για 80 χρόνια πίσω, να γίνεται κ το 2012 !!! Shocked
΄

Όχι δεν έγινε τώρα, έγινε πριν κάποια χρόνια και πάνω στο βρακί υπήρχε μόνο μια κλωστή σε ένα σημείο. Τίποτα άλλο. Και φαινόταν παλιό, πολύ παλιό.

29πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 1:31 pm

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:
Όχι δεν έγινε τώρα, έγινε πριν κάποια χρόνια και πάνω στο βρακί υπήρχε μόνο μια κλωστή σε ένα σημείο. Τίποτα άλλο. Και φαινόταν παλιό, πολύ παλιό.

Όπως κ να χει, άμα ξέρεις ότι κάποιος άνθρωπος θέλει να σου κάνει κακό έστω κ προσπαθώντας με... μάγια είναι τρομαχτικό! Shocked

Κ άλλο πόσο άμα βρήκε ευκαιρία με το γάμο κ μπήκε κ στο σπίτι Rolling Eyes

Κ για να το ελαφρύνω λίγο , είτε 80 χρόνια πριν ή πριν 5 το βρακί μένει αναλλοίωτη "τεχνική" Laughing

30πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 1:35 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ada έγραψε:
giorgina έγραψε:

Όπως κ να χει, άμα ξέρεις ότι κάποιος άνθρωπος θέλει να σου κάνει κακό έστω κ προσπαθώντας με... μάγια είναι τρομαχτικό! Shocked

Κ άλλο πόσο άμα βρήκε ευκαιρία με το γάμο κ μπήκε κ στο σπίτι Rolling Eyes

Κ για να το ελαφρύνω λίγο , είτε 80 χρόνια πριν ή πριν 5 το βρακί μένει αναλλοίωτη "τεχνική" Laughing

Ότι και να ήθελε αυτός που το έκανε, δεν το πέτυχε!!!!! Laughing Laughing

31πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:12 pm

bell

bell
giorgina έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι κακοί, ζηλιάρηδες και ζηλόφθονες. Πάντως στην αδερφή μου όταν ήταν να παντρευτεί βρέθηκε μέσα στο σπίτι μας, ένα βρακί που δεν ήταν δικό μας, ένα βρακί παλιό και γύρω γύρω, σε ένα σημείο τυλιγμένη μια κλωστή. Rolling Eyes Το είδα με τα μάτια μου, αυτό έγινε μια μέρα πριν το γάμο που είχε μαζευτεί πολύς κόσμος. Η μαμά μου το πήγε κάποια στιγμή στην εκκλησία και έκανε ότι της είπε ο παπάς. Για πέστε μου λοιπόν εσείς τι νομίζετε ότι μπορεί να ήταν;;

Aν δεν ήταν μάγια, σίγουρα ήταν κάποιας κακιασμένης σαφρακιασμένης γειτόνισσας, που φθονούσε την οικογενειακή σας ευτυχία! και απλά το έβαλε μέσα στο σπίτι για να σας ταράξει-ανησυχήσει-τρομάξει -προβληματίσει!Wink

32πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:19 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bell έγραψε:
giorgina έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι κακοί, ζηλιάρηδες και ζηλόφθονες. Πάντως στην αδερφή μου όταν ήταν να παντρευτεί βρέθηκε μέσα στο σπίτι μας, ένα βρακί που δεν ήταν δικό μας, ένα βρακί παλιό και γύρω γύρω, σε ένα σημείο τυλιγμένη μια κλωστή. Rolling Eyes Το είδα με τα μάτια μου, αυτό έγινε μια μέρα πριν το γάμο που είχε μαζευτεί πολύς κόσμος. Η μαμά μου το πήγε κάποια στιγμή στην εκκλησία και έκανε ότι της είπε ο παπάς. Για πέστε μου λοιπόν εσείς τι νομίζετε ότι μπορεί να ήταν;;

Aν δεν ήταν μάγια, σίγουρα ήταν κάποιας κακιασμένης σαφρακιασμένης γειτόνισσας, που φθονούσε την οικογενειακή σας ευτυχία! και απλά το έβαλε μέσα στο σπίτι για να σας ταράξει-ανησυχήσει-τρομάξει -προβληματίσει!Wink

bell μου ότι κάποιος το είχε βάλει είναι σίγουρο και μάλιστα η μαμά μου το βρήκε μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Δηλ. στο μπάνιο. Φαντάσου πόσοι είχαν μπει εκεί μέσα. Ποτέ μας όμως δεν μάθαμε τελικά. Ο παπάς τότε που το πήγε η μαμά μου και του το έδειξε ήταν σίγουρος ότι ήταν μάγια. Τι να πω, αυτά γυρίζουν πάνω σε όποιον τα κάνει.

33πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:23 pm

bell

bell
Και ήταν και πολύ εύκολο να το βάλει! ΄Πάει στο μπάνιο και καλά για κατούρημα, και...

Ρε συ giorgina αγριεύτηκα!

Δεν υποψιάζεστε κανένα;

34πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:24 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μηπως ο γαμπρος σας η ο μπαμπας σου ειχε κανει καμια πατατια ;;;;

35πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:29 pm

bell

bell
valerakievelinaki έγραψε:

Τι λες μαρή και συ; Laughing και πήρε το βρακί της γκόμενας (που ήταν και παλιό) να το πλύνει στο πλυντήριο; Και ο γαμπρός έφερε την υποτιθέμενη γκόμενα στο σπίτι της μέλλουσας πεθεράς του;Razz

Ή εννοείς κάτι άλλο;Shocked Συγνώμη κιόλας... Laughing Laughing

36πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:30 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bell έγραψε:Και ήταν και πολύ εύκολο να το βάλει! ΄Πάει στο μπάνιο και καλά για κατούρημα, και...

Ρε συ giorgina αγριεύτηκα!

Δεν υποψιάζεστε κανένα;

Όσο και να σπάσαμε το κεφάλι μας δεν καταλήξαμε πουθενά.Μάλλον κάποιος ζηλόφθονος άνθρωπος θα ήταν.

Όχι βρε, ο γαμπρός μου δεν έμενε σπίτι μας, μένανε με την αδερφή μου σε δικό τους σπίτι και ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Και δυστυχώς μας έφυγε πριν 3,5 μήνες. Ασε που η μαμά μου είχε βάλει πλυντήριο την προηγούμενη μέρα πριν έρθει ο κόσμος από ότι θυμάμαι, γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια και δεν υπήρχε τίποτα.

37πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:33 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:

Τι λες μαρή και συ; Laughing και πήρε το βρακί της γκόμενας (που ήταν και παλιό) να το πλύνει στο πλυντήριο; Και ο γαμπρός έφερε την υποτιθέμενη γκόμενα στο σπίτι της μέλλουσας πεθεράς του;Razz

ρε παιδι μου ... μπορει να εγινε ενα μοιραιο λαθος και να ξεμεινε το εσωρουχο σε καμια τσεπη καιμετα σου λεει εδω εχει γυναικες και θα το βαλω στο πλυντηριο για να νομιζουν πως ειναι δικο τους .. εκτος αν καμια φιλη η συγγενισα γουσταρε να δημιουργησει θεμα και το εβαλε εκει

38πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:37 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bell έγραψε:

ρε παιδι μου ... μπορει να εγινε ενα μοιραιο λαθος και να ξεμεινε το εσωρουχο σε καμια τσεπη καιμετα σου λεει εδω εχει γυναικες και θα το βαλω στο πλυντηριο για να νομιζουν πως ειναι δικο τους .. εκτος αν καμια φιλη η συγγενισα γουσταρε να δημιουργησει θεμα και το εβαλε εκει

Δεν ήταν ένα ωραίο και sexy βρακί. Ήταν πολύ παλιό σαν να είχε χιλιοπλυθεί και σε ένα σημείο περασμένη πολλές φορές μια κλωστή, οπότε αμφιβάλλω να έγινε ένα μοιραίο λάθος. Το δεύτερο πάλι το θεωρώ πιο πιθανό.

39πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:47 pm

sofoula29

sofoula29
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο αντρας μου δεν εβρισκε πουθενα την μια παντοφλα του.ειχαμε ψαξει παντου.τελικα βρεθηκε,μετα απο 10 μερες στην εισοδο μας.οταν ομως την φορεσε κατατρυπηθηκε,ηταν γεματη καρφιτσες......

πιστευεις η οχι?

40πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:48 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:
bell έγραψε:

ενταξει μωρε πιο πολυ για πλακα το ειπα ! σου ζητω δημοσια συγνωμη αν σε προσεβαλα !!

Δεν ήταν ένα ωραίο και sexy βρακί. Ήταν πολύ παλιό σαν να είχε χιλιοπλυθεί και σε ένα σημείο περασμένη πολλές φορές μια κλωστή, οπότε αμφιβάλλω να έγινε ένα μοιραίο λάθος. Το δεύτερο πάλι το θεωρώ πιο πιθανό.

41πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:49 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofoula29 έγραψε:ο αντρας μου δεν εβρισκε πουθενα την μια παντοφλα του.ειχαμε ψαξει παντου.τελικα βρεθηκε,μετα απο 10 μερες στην εισοδο μας.οταν ομως την φορεσε κατατρυπηθηκε,ηταν γεματη καρφιτσες......

πιστευεις η οχι?

Shocked Shocked έπαθα! και τι κάνατε μετά;

42πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:49 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofoula29 έγραψε:ο αντρας μου δεν εβρισκε πουθενα την μια παντοφλα του.ειχαμε ψαξει παντου.τελικα βρεθηκε,μετα απο 10 μερες στην εισοδο μας.οταν ομως την φορεσε κατατρυπηθηκε,ηταν γεματη καρφιτσες......

πιστευεις η οχι?

καλά το οτι κάποιος τα πιστεύει και τα κάνει δεν σημαίνει οτι πιάνουν κιόλας

43πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:52 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valerakievelinaki, δεν έχω πρόβλημα ούτε θύμωσα. Συζήτηση κάνουμε και απόψεις λέμε.Μην το σκέφτεσαι καθόλου. πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 417472

44πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 2:55 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:valerakievelinaki, δεν έχω πρόβλημα ούτε θύμωσα. Συζήτηση κάνουμε και απόψεις λέμε.Μην το σκέφτεσαι καθόλου. πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 417472

βαρβαρα με λενε !! και να ξερεις οτι αυτοι που κανουν μαγια ειναι κακοι ανθρωποι και πεφτουν απανω τους ! να κανετε κατα καιρους αγιασμο στο σπιτι και να μην φοβαστε τιποτα

45πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 3:01 pm

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giorgina έγραψε:valerakievelinaki, δεν έχω πρόβλημα ούτε θύμωσα. Συζήτηση κάνουμε και απόψεις λέμε.Μην το σκέφτεσαι καθόλου. πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 417472

βαρβαρα με λενε !! και να ξερεις οτι αυτοι που κανουν μαγια ειναι κακοι ανθρωποι και πεφτουν απανω τους ! να κανετε κατα καιρους αγιασμο στο σπιτι και να μην φοβαστε τιποτα

Ναι έτσι είναι, και πολλές φορές διαβάζω μια προσευχή κατά της βασκανίας. Βλέπω από τα τικεράκια σου ότι το ένα σου παιδάκι πρέπει να πηγαίνει νήπιο. Και μένα ο μικρός μου είναι γεννημένος τον Ιούλιο 2006 και πάμε νήπιο. Ο μεγάλος μου έχει γεννηθεί το 2002 και μέσα στο σπίτι γίνεται ο πανικός. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

46πιστεύετε στα μάγια? - Σελίδα 2 Empty Απ: πιστεύετε στα μάγια? Πεμ Μαρ 01, 2012 3:20 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:

Ναι έτσι είναι, και πολλές φορές διαβάζω μια προσευχή κατά της βασκανίας. Βλέπω από τα τικεράκια σου ότι το ένα σου παιδάκι πρέπει να πηγαίνει νήπιο. Και μένα ο μικρός μου είναι γεννημένος τον Ιούλιο 2006 και πάμε νήπιο. Ο μεγάλος μου έχει γεννηθεί το 2002 και μέσα στο σπίτι γίνεται ο πανικός. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

ναι η εβελινιτσα μου πηγαινει στο νηπιαγωγειο και τωρα την εχω αρωστουλα με αντιβιωση !! η μικρη μου θα παει απο σεπτεβρη στο σχολειο !! πρωτα ο θεος καλα να ειμαστε και να τα χαιρομαστε !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις