151 Απ: Μαμάδες από ΣΕΡΡΕΣ !!! Δευ Σεπ 27, 2010 12:39 pm
xrysa87
Σιωπηλή δύναμη
vasaki eyxaristw poly... den 3erw se poia klinikh einai o giatros giati mexri twra me parakoloythei allos e3wterikos giatros
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
diana30f έγραψε:Γεννησα τελικα 8/2 με φυσιολογικο τοκετο με τον Ξυπολυτο. Ενα εχω να πω ειναι υπεροχος κ σαν γιατρος αλλα και σαν ανθρωπος. Αν ηταν αλλος θα μου το επαιρνε σιγουρα με καισαρικη γιατι δεν ημουν ιδιαιτερα συνεργασιμη λογω φοβου. Μου σταθηκε, ειχε την υπομονη και μου εδωσε σιγουρια και καταφεραμε να φερω στον κοσμο ενα γλυκιτατο αγορακι. Δεν εχω λογια να τον ευχαριστησω
Οπως αναφερα κ παραπανω σου συνηστω ανεπιφυλακτα Ξυπολυτο. Ειναι τελειος κ σαν γιατρος αλλα και σαν ανθρωπος. Δεν υπαρχει περιπτωση να σε αγχωσει με οτιδηποτε σ ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Και στον τοκετο ειναι τρομερα υπευθυνος κ υπομονετικος δεν θελει να ταλαιπωρηθουμε με τιποτα....evi25 έγραψε:γεια σας κοριτσια και εγω σερραια ειμαι και πριν 6 μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος.θα γεννησω στο νοσοκομειο πρωτα ο θεος εχετε καμια γνωμη για κανεναν γιατρο?τον υφαντιδη τον ξερετε?φιλακια.
Άλλη μία στην Παρέα κορίτσια!!!! Να δώσω κι εγώ τις ευχές μου στις φρέσκιες μανούλες και σε όσες κοντεύουν! Τέλεια η ιδέα για συνάντηση 1η Κυριακή Απριλίου Είμαι μέσα, δεν το συζητω!Scarlet έγραψε:Diana και Elisabeth με το καλό με έναν άντε δύο το πολύ πόνους να βγούνε τα αγγελούδια σας
Κορίτσια απο Σέρρες τί λέτε για μαμαδοσυνάντηση???Αντε να οργανωθούμε τώρα που είμαστε και πολλές τί λέτε για πρώτη Κυριακή του Απρίλη(να ανοίξει λίγο και ο καιρός)!!! Πρώτα ο Θεός βέβαια γερές να είμαστε μέχρι τότε
Scarlet έγραψε:Diana και Elisabeth με το καλό με έναν άντε δύο το πολύ πόνους να βγούνε τα αγγελούδια σας
Κορίτσια απο Σέρρες τί λέτε για μαμαδοσυνάντηση???Αντε να οργανωθούμε τώρα που είμαστε και πολλές τί λέτε για πρώτη Κυριακή του Απρίλη(να ανοίξει λίγο και ο καιρός)!!! Πρώτα ο Θεός βέβαια γερές να είμαστε μέχρι τότε
MIMIKOS έγραψε:γεια σας κοριτσια ηρθα και εγω στην παρεα σας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης