51 Απ: Μαμάδες από ΣΕΡΡΕΣ !!! Τετ Ιουλ 14, 2010 4:45 am
Scarlet
Σιωπηλή δύναμη
Thalia έγραψε:scarlet εσυ απο ποια γειτονια εισαι;
Thalia απο Ν.Σκοπό είμαι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Thalia έγραψε:scarlet εσυ απο ποια γειτονια εισαι;
k.evridiki έγραψε:γεια σας κοριτσια εγω δεν ειμαι απο σερρες(δυστηχως απο αθηνα) αλλα ανεβαινω 4-5 φορες το χρονο λογω του αυτοκινητοδρομιου η επομενη ημερομηνια που θα ειμαι πανω θα ειναι 19/8 μεχρι 24/8 και θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω
k.evridiki έγραψε:γεια σας κοριτσια εγω δεν ειμαι απο σερρες(δυστηχως απο αθηνα) αλλα ανεβαινω 4-5 φορες το χρονο λογω του αυτοκινητοδρομιου η επομενη ημερομηνια που θα ειμαι πανω θα ειναι 19/8 μεχρι 24/8 και θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω
Olivia έγραψε:Κορίτσια, αν κανονίσετε συνάντηση, ενημερώστε με, μήπως έρθω και εγώ που αγαπάω Σέρρες με τρέλα!!!
Olivia έγραψε:Έχω πολλούς αγαπημένους φίλους από Σέρρες και έχω τιμήσει την πόλη ουκ ολίγες φορές!!! Και τις εμποροπανήγυρεις των γύρω χωριών παρακαλώ! Έχω φάει εγώ λουκάνικο τζουμαγιάς και λουκουμάδες... άλλο να σας τα λέω και άλο να με βλέπετε, χαχαχα!!!
bagi έγραψε:Olivia έγραψε:Έχω πολλούς αγαπημένους φίλους από Σέρρες και έχω τιμήσει την πόλη ουκ ολίγες φορές!!! Και τις εμποροπανήγυρεις των γύρω χωριών παρακαλώ! Έχω φάει εγώ λουκάνικο τζουμαγιάς και λουκουμάδες... άλλο να σας τα λέω και άλο να με βλέπετε, χαχαχα!!!
ΒΛΕΠΩ ΟΛΙΒΙΑΚΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!!!!
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!
mama katerina έγραψε:εγω μπορω να εχω μια τρουφα απο το παρφε που τρελαινομαι???
μπουμπούκι έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..... ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....
ΦΙΛΙΑ
Vasaki έγραψε:μπουμπούκι έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..... ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....
ΦΙΛΙΑ
Καλώς το μπουμπουκάκι!!!
Για πες...για πες!!! Η καλυτερα να τα πουμε όταν βρεθουμε απο κοντα.
Vasaki έγραψε:μπουμπούκι έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..... ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....
ΦΙΛΙΑ
Καλώς το μπουμπουκάκι!!!
μπουμπούκι έγραψε:Vasaki έγραψε:μπουμπούκι έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..... ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....
ΦΙΛΙΑ
Καλώς το μπουμπουκάκι!!!
ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ????
μπουμπούκι έγραψε:ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ .ΑΣΤΑ !!!! ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ !!!!
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ?????
Olivia έγραψε:bagi έγραψε:Olivia έγραψε:Έχω πολλούς αγαπημένους φίλους από Σέρρες και έχω τιμήσει την πόλη ουκ ολίγες φορές!!! Και τις εμποροπανήγυρεις των γύρω χωριών παρακαλώ! Έχω φάει εγώ λουκάνικο τζουμαγιάς και λουκουμάδες... άλλο να σας τα λέω και άλο να με βλέπετε, χαχαχα!!!
ΒΛΕΠΩ ΟΛΙΒΙΑΚΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!!!!
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!
Καλά, είναι δυνατόν να μην έχω φάει μπουγάτσα;;; Ακανέδες;;; ΑΑΑΑΑΑ, τι είναι αυτά που λέτε;;; Επίσης όταν ερχόμουν παλιότερα, σύχναζα σε ένα μπαράκι το Goya!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης